A+ A-

Szexjárat 7. rész - Szextrém

- Elfelejtettem kérdezni, mikor indulunk. Éjjel jutott eszembe, nem is bírtam már utána elaludni - hadarta egyszuszra Mariann, miközben formás popsiját gondosan elhelyezte mellettem.
Olyan szoknyát viselt, ami libegős - megint bajban leszek a szakszerű ruha-bemutatással, de feltétlen beiratkozom egy "a női ruhatár rejtelmei" című tanfolyamra -, nem volt ugyan alkalmam még megfigyelni, de a szűk szabás csípő alatt hirtelen veszélyesen bővül, így minden lépésnél repked. Legalábbis így képzeltem. Csípőnél lentebb kezdődött a szoknya, s hamar véget is ért - ez a mondat így már szinte megállná a helyét a kifutó mellett is, ahol sok vonzó, női lábat csodálhat meg, aki alulról vezeti a divatbemutatót.
- Menetrend szerint indulunk - válaszoltam, leplezetlenül nézegetve a nem kifutón látható, karnyújtáson belül elhelyezkedő combokat, amiket érdekes módon ez a típusú szoknya jobban eltakart, mint egy hosszabb változat tenné.
Ennyit a szoknyáról. Kicsit feljebb húztam azért, és sebességváltások között szisztematikusan ottfelejtettem a kezem. Ezt egy kollégám hangulat-karbantartásnak nevezné.
- Eddig jó - állapította meg állandó stopposom, akivel már második hete minden nap együtt megyünk, ki suliba, ki dolgozni, vagy ezen a napon éppen iskola híján, elkísér vidéki kiküldetésre. - Mennyi dolgod lesz ma?
- Elég laza, de telefonon nem lehetett elintézni. Több a kirándulás, mint a munka.
- Eddig tetszik! Hmm, ez is! - tette hozzá, ahogy a tenyerem fentebb csúszott, és kisujjam érintette a bugyiját.
Utazásaim során mindig irigyeltem az olyanokat, kiknél megfigyeltem, hogy közel ülnek egymáshoz a kocsiban. Főleg furgonoknál feltűnő ez, ahol elvileg 3 személy fér el, abból egy a sofőr, a vele furikázó csaj meg nem a 3. helyre ül, hanem a másodikra. Erős a kollegialitás? Mivel legtöbbször egyedül róttam a kilométereket, ritkán adódott alkalmam részesedni a közelség ilyen örömeiben. Most élveztem! Válla a vállamhoz ért, kezem a lábai közt pihen... Nem pihen!
A Nap még lágyan süt ilyenkor, bármi megtörténhet egy ilyesféle, jól startoló napon. Ki gondolná, hogy a "bármi" fogalmába belefér egynéhány olyan esemény is, amire nem számítunk? Egyáltalán ki foglalkozik ilyenkor élvezet fogalomkörén kívül eső gondolatokkal?
- Tegnap meg voltál elégedve a barátnőmmel? - Már vártam ezt a kérdést, jóval előbb, még a csúszkás masszázs után. Tegnap.
- Barátnőd? Azt hittem, osztálytárs...
- Eddig csak osztálytárs volt, de a tegnapi kaland után!... Mondd meg, nem furcsán hangozna, hogy az osztálytársnőmmel és a sofőrömmel szexeltünk hármasban?
- Tényleg! Nem is vagyok a sofőröd...
- Tünde meg szintén jóval több mint osztálytárs, ezt elismerheted! Láttam ám, ahogy cumizott neked... Ügyesen csinálta?
- Én is láttam, ahogy nyalta a puncid! Ügyesen csinálta?
- Ezt kibeszélhetnénk töviről hegyire! - javasolta. - Ki kezdi? Te.
- Tényleg ügyes, ezt akkor is állítanám, ha nem húztatok volna fel előtte a csúszkás masszázzsal! Már ahogy kentétek egymás cicijét olajjal!... Hát nem mindennapi látvány volt. Még visszamehetünk korábbra is, meglehetősen izgató volt látni együtt benneteket az asztalnál, két bombázót, vagy ahogy mentetek pisilni popsit ringatva...
- Eláruljam neked? Akkor már célozgatott rá, hogy feljönne a szobába meglesni minket, amikor a mosdóban voltunk.
- Ezt megértem, én is szívesebben nézném élőben, mint filmen! - helyeseltem.
- Gondoltam, hogy neked tetszeni fog, de csak annyit válaszoltam: én örülnék. Milyen volt a cumizása?
- Éppen ahogy szeretem... Kézzel alig ért hozzám, csak a nyelvével és ajkaival. Mintha fagyit enne tölcsérből. És neked?
- Ért a puncimhoz is, körbe-körbe kerülgette a csiklómat, amikor már nem bírtam, mintha érezné, bedugta a nyelvét... még a szuszogása is izgató volt közben.
- Nekem is mindig észrevette, mikor kell egy pillanatra megállni, hogy tovább tartson. Biztosan ő is élvezte, másképp nem tudná ennyire jól csinálni. Szerintem ezt tanulni nem lehet!
- Élvezte. Mondta is utána, hogy máskor is eljönne velünk. Nem?
- Te vetetted fel... - ellenkeztem.
- Dehogy! Először Tünde jelentkezett holnapra, azaz mára, hogy eljönne velünk. Emlékszel? Csak utána derült ki, hogy nincs alibije, s akkor én javasoltam, hogy hétfőm mehetünk hármacskán. - Igaza van, valahogy így történt. - Nem bánod, hogy kiterjedt a párosunk hármasra?
- Nekem ez nagyon tetszik így, hozhatsz még néhány belevaló osztálytársnőt!
- Csak olyat, aki nekem is megfelel... Tündének nagyon jó alakja van, nézegettem ruhapróbálás közben is - válaszolt Mariann elgondolkodva. Ez talán máris a megvalósulást jelentheti? - Hibátlan a bőre, feszül, domborodik, ahol kell.
- Mint kiderült, nedvesedik is, ahol kell... Ott a próbafülkében már felhúztátok egymást?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 07. 15. hétfő 06:11
Elmegy.
#3 karchyhy 2011. 04. 4. hétfő 20:00
Az eddigi részek valóságos, átélhetőek voltak. Ez túlságosan mesterkélt. Erőltetett.
Mi történt az íróval a 6. résznél?
#2 inqian 2011. 04. 4. hétfő 09:32
Mintha egy rész kimaradt volna smile
#1 Törté-Net 2011. 04. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?