Gitta 7. rész

Szavazás átlaga: 8.9 pont (564 szavazat)
Megjelenés: 2008. június 4.
Hossz: 58 756 karakter
Elolvasva: 69 067 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Aztán eljött az idő és megérkezett a rokonság. Az Anikó bemutatott nekik engem és a lányomat is. Első benyomásra tök szimpatikusak voltak. Az Anikó húga Ildikó, teljesen úgy nézett ki, mint a nővére. Legföljebb az a két év korkülönbség ami talán látszott egy kicsit.
Mondtam is, hogy le sem tagadhatnátok egymást.
Erre az Ildikó büszkén válaszolt; Hát nem is akarjuk!
Anikó; Volt már úgy is, hogy összekevertek bennünket.
Tibor (a sógor is) tök jó fejnek tűnt. A kislányuk Bettike, nagyon kis tündérpofa volt.
Látszott rajtuk, hogy jólszituáltak voltak és hogy ők már azért jobb anyagi helyzetben élhetnek, mint az Anikó – ék a volt férjével.
Aztán körbemutogatta az Anikó nekik a lakást és az egész udvart. Lenyűgözte őket is a látvány. Látszott az Ildikón, hogy örült annak, hogy a nővére ide került hozzánk. (Nem igen csíphette ő sem a volt sógorát, Lajost. )
A tiszteletükre ünnepi ebédet készíttettem a Beával.
Ebéd előtt egy italra hívtam meg őket. A sógor azt mondta, hogy ő nem ihat, mert még ma vissza akarnak utazni Budapestre.
Én felajánlottam nekik, hogy ha úgy gondolják, akkor természetesen itt alhatnak nálunk és majd holnap, az – az vasárnap, majd visszautaznak. A Tibor egy kicsit szabadkozott, de aztán a neje is rábeszélte őt, hogy holnapig azért maradhatunk. Valószínűleg, otthon még bizonytalanok voltak, mert az itteni körülményeket nem ismerhették
Ebéd után a nők és a lányok, mind a medencét választották. Én pedig a sógorral iszogattam és beszélgettem minden féléről. Néha a lányok is oda – oda jöttek hozzánk a filagóriába egy ital erejéig. Látszott az Anikón és az Ildikón, hogy erős kötődésű testvéri szeretettel voltak egymás iránt, mert bármerre ment az egyik, a másik mindig vele tartott. Teljesen kidumálták a kapcsolatunk minden apró részletét.
Nagyon jó hangulatban tel el ez a délután.
A sógort is jó humorú és szimpatikus embernek ismertem meg. Elmesélte nekem, hogy egy múlti cégnél középvezető, és mivel jól beszéli a Német nyelvet, sokat utazik a Német anyacéghez.
Egész nap vidáman telt el mindenki örömére.
Majd eljött az esti lefekvés ideje.
A Tibor a nejével elfoglaltak egy szobát. A kis Betti a lányokhoz ment a nagy franciaágyra, annak ellenére, hogy ő is kapott külön szobát.
Én pedig az Anikóval a hálóba mentünk és lámpafény mellett beszélgettünk még egy ideig.
Kérdeztem is őt, hogy mi a véleménye a húgodnak rólunk?

Tudod, azt mondta a hugi, hogy nagyon jó fej vagy, aranyos kis teremtés a Gitta is, és hogy én szerencsés vagyok, mert megfogtam az isten lábát veled.
Á, dehogyis fogtad az isten lábát, hiszen az én lábamat fogtad, én pedig nem vagyok az isten!
De én viszont tudom, hogy te egy isteni nő vagy és imádlak.
Ekkor hozzám fordult, és átölet, én pedig visszaöleltem őt. A finoman lágy tapintású meztelen testének érintése kellemesen imádni való volt. Be is gerjesztett azonnal engem.
Tudod te azt, hogy a húgod is nagyon jól néz ki?
Azt hiszed, hogy nem vettem én észre, hogy túlságosan is sokat bámultad a hugit.
Hát persze hogy jól megnéztem. Egy ilyen csinos nőt, mint amilyen a húgod, nem lehet, nem észrevenni. Meg van neki is mindene akárcsak neked!
Ugye szívesen meg dugnád őt is?
Meg hát! Hívd csak be és akár láthatod is a hugicád csúcsra jutását.
Ekkor bosszúból elkezdte harapni a vállamat.
Na jól van! Végül is épp egyformák vagytok, és mivel nekem itt vagy már te, ezért csak akkor dugnám meg őt, ha te is megengednéd.
Na azért, mert a farkadat is leharapom!
De ekkor már csúszott is lefelé az álló rudamra, és azonnal bekapta. Majd tele szájjal próbálta mondani;
Na! Hajapjam le?
Ha leharapod, akkor többé sohasem érezheted a puncidban!
Ekkor felkúszott a hasamra és a kezével az arcomat szorította össze. Úgy hogy az ajkaim már csucsorított és azt mondta; Legalább nem kellenél egy nőnek sem és akkor csak nekem maradnál.
De már csókolta is a számat. Közben a dorongom, ott mocorgott begerjedt nyílása előtt.
A hasa alatt benyúltam köztűnk, és elkezdtem a csiklóját ujjazni. Rákavart egy kicsit, aminek hatására egyre lejjebb csúszott. Ennek pedig az lett az eredménye, hogy szépen rátolatott a dorongomra miközben még tovább csókolt. Én pedig már a kezeimmel a kerek popóját markolásztam miközben nyöszörögve kavart a rudamon. A gyönyörű keblei az enyéimhez nyomódott.
Ekkor úgy tűnt, mintha valaki halkan kopogott volna az ajtón. De az Anikó a nyöszörgése miatt nem vette ezt észre. Én meg nem reagáltam rá, mert már énnekem is kezdett egész jó lenni. Különben is arra gondoltam, hogy talán az ágy lába mozdult meg és azt halottam.
De ekkor kinyílt az ajtó!
Az Ildikó volt!
Meg is látott bennünket. Ráadásul lentről a lábaink irányából volt az ajtó.
Anikó pedig ekkor éppen emelkedőben volt és ahogy észrevette a húgát, meglepetésében lefordult rólam. A dorongom pedig meredten nézte a plafont.
Ó bocsássatok meg! Láttam, hogy fel van kapcsolva a villany, ezért azt hittem, hogy csak beszélgettek.
Észrevettem hogy megakadt a szeme a meredten ágaskodó dorongomon, de nem reagáltam rá.
Ekkor az Anikó megfogta a takarót, majd rám és kissé magára is húzta. Nagyon zavarba volt az Ildikó, de már lépett is hátra hogy megy ki a szobából. Még egyszer bocs és zárni akarta az ajtót.
Erre az Anikó;
Semmi probléma, gyere csak vissza hugi! Mond mit szerettél volna?
Ó csak egy tampont szerettem volna kérni tőled, mert most zuhanyoztam le, és mivel még induláskor nem számítottam arra, hogy itt maradunk éjszakára, az enyémet otthon hagytam.
Várj! Keresek neked.

Ekkor Anikó annyira félredobta a takarót ahogyan leszállt az ágyról, hogy a farkam újra láthatóvá vált. Gyanítottam, hogy ez már nem volt véletlen, mert hát szépen kibújhatott volna Ezért én már nem is nyúltam a takaró után. Inkább az Ildikót bámultam, mert a szép kebleinek gombjai erősen látszott, ahogyan az áttetsző selyem hálóruháját, amit az Anikótól kapott erre az éjszakára, majd átszúrták, úgy meg volt neki keményedve. De még a sötétebb bimbóudvara is egyértelmüen átlátszott.
Végigmértem tekintetemmel az egész testét. Nagyon kellemes, szemet gyönyörködtető alakja volt. Ráadásul egész rövid mini fazon volt, és a formás combjai teljesen látszottak. De még azt is lehetett látni, hogy a puncija fölött gondosan fazonigazított kis rövid csíkocska van. Erre a látványra a farkam is megrándult, amit ő meg is meglátott. Ekkor elpirulva a nővére felé fordult, aki eközben meztelen testével behajolva épp az egyik fiókban keresgélte a tampont.
Majd meg is találta amit keresett és adta át a húgának. Annyit még láttam, hogy az Ildikó a hüvelyk újával felmutatva elismerését fejezte ki a nővérének, aki csak mosolygott ezen.
Aztán az Ildikó még egyszer elnézést kért és kiment.
Most már lekapcsolta az Anikó nagy lámpát, de az ágyunk melletti éjjelit pedig felkapcsolta és visszabujt hozzám.
Közben ezt mondta; Na most már örülsz, hogy láthattad a hugi testét?
Persze hogy örülök! Csodásan szép és csinos a húgod is, mint ahogyan te is az vagy.
De hát te is huncut voltál, mert kitakartál engem rendesen, ezért a húgod is jól megnézett ám engem!
Tudod azért dobtam én szándékosan túl a takarót, mert egy kicsit hencegtem neki a farkaddal. Ugyanis a volt férjemnek és a Tibornak messze nincs ilyen nagy, és ezt ki is tárgyaltuk már korábban együtt. Ez meg tök jó alkalom volt arra, hogy megláthassa a te nagy farkadat. Úgy hogy ezt már nem kell neki bizonygatnom.
De ő máris ráült a dorongomra és ott folytatta, ahol abbahagyta az Ildikó bejövetele előtt. Közben sem dobta ezt a témát, mert nyöszörögve ugyan de mondogatta; Ugye jó csaj ez a hugi mi? Szeretnéd ha ő ülne most rajtad? Most őrá gondolsz ugye?
Ezzel szinte szuggerálta belém azt, mintha tényleg a húga kavarna rajtam az ő helyében.
Én meg csak azt mondogattam neki; Igen nagyon megdugnám a húgodat! Menj és hívd ide! Megakarom őt is dugni.
Ő; Nem! Nem lehet.
De igen, csak akarnod kell! Szétkefélném az ő punciját is, aztán ezzel tudnál csak igazán felvágni nála!
Nem! Most tényleg nem lehet! Különben meg havija van éppen, nem halottad?
Az sem érdekelne engem, csak hívd már be végre! Közben, ahogy csak bírtam, úgy nyomattam fel lucskos puncijába felbőszült dorongomat.
Mondanom sem kell, hogy tényleg arra gondoltam, hogy ő ül rajtam. Már azt sem bántam volna, hogy most éppen a havi ciklusát éli meg az Ildikó, és ezért
v
alf
ér
alf
es
alf
en
kellene megdugnom őt. Különben meg éppen a zuhanyozott, és úgy is kimosta már.
Anikó; Ne hidd hogy zavarna engem ha megdugnád! Tőle nem féltenélek, mert ő sohasem akarna tőlem elvenni téged. Különben is jól el van a Tiborral.
Hát akkor épp ezért hívd ide!
Na és milyen ürüggyel hívhatnám el a Tibor mellől?
Úgysem lenne az feltűnő, ha a nővére hívja ki beszélgetni.
Na jól van, talán majd egyszer összehozlak vele. De ezt alig mondta ki, a nappaliból behallatszott némi zaj. Tehát valaki ott volt. Minden esetre az én Anikóm éppen élvezete csúcsára jutott, amit kéjes nyögdécseléssel élt meg. Én nem akartam élvezni, bízva abban, hátha az Ildikó is meg lenne még ma este nekem. De ha nem, akkor meg az Anikót döngetem meg még egyszer.
Már le is fordult rólam és hanyatt terült el mellettem. Odafordultam és puszilgatni kezdtem az arcát, miközben termetes melleit masszíroztam. Ráakartam fordulni, hogy még egyszer megdugjam, de ekkor a televízió hangja beszűrődött a nappaliból.
Figyelj csak! Szerintem a húgod nem tud aludni és nézi a TV – t.
Na jól van na, felveszem a köntösömet és kinézek. Amúgy is szomjas vagyok, mert máris lefárasztottál.
Akkor légy szíves hozz nekem is egy
s
alf
ör
alf
t
.
Ekkor kiment, de csak félig hajtotta be maga mögött az ajtót. Én meg odamentem és kukkolva hallgatóztam kifelé az ajtónyíláson. Közben markolásztam keményen álló farkamat.
Tényleg az Ildikó volt ott és nézte a TV – t.
Na mi van hugi, nem tudsz aludni?
Hát nem, de látom rajtad, hogy te sem aludtál, mert jól le vagy izzadva.
Te nem izzadnál ki egy ilyen faroktól?
Hát az – az igazság, hogy én is szívesen kiizzadnák egy ilyen hatalmas faroktól! De hát nekem nem adatott ez meg és erre már nem is lesz esélyem se.
Anikó; Na és a Tibor?
Hát nem kibeszéltük már korábban a férjeink méretét?
Úgy értettem, hogy most mit csinál a férjed?
Ja! Ő már rég bedobta a szunyát, és mélyen alszik. Szerintem kissé többet ivott a kelleténél, és alig mentünk be, máris bedobta a szunyát. Amennyire ismerem nem is fog felkelni reggelig.

Akarsz bejönni hozzánk a hálóba?
Ezt komolyan kérdezted?
A leg komolyabban.
Hát az – az igazság amióta megláttam a párod hatalmas farkát, azóta csak azon járt az eszem. Még sohasem láttam élőben ekkorát. Nézz csak ide! A tampon ellenére is tiszta nedves vagyok és már arra gondoltam, hogy kidobom és jól megujjazom magam.
Ha tényleg szeretnéd, én nem bánom bejöhetsz velem a páromhoz!
Jó – jó, de mit fog ő ahhoz szólni, hogy még nem múlt teljesen el a
v
alf
ér
alf
alf
se
alf
m
?
Ó, nála ez nem jelent gondot.
Ekkor kivette a tampont és ezt mondta; Hát ahogyan elnézem, nedves ugyan de egy csepp vér sincs ezen a tamponon.
Nagyon jó vagy hozzám nővérkém, de ugye egyikőtöknek sem fog ez gondot okozni, ha én most bemennék a hozzátok? Mert ha igen akkor szó sem lehet róla! Én tényleg nem akarok problémát okozni nektek. Akkor inkább maradok a maszturbálásnál.
Nem hugi! Gyere csak bátran a maszturbálást hagyd meg inkább otthonra! Ha ez gondot okozna bármelyikünknek, akkor nem is mondtam volna, hogy gyere hozzánk. Különben is látszik rajtad hogy égsz a vágytól. Úgy hogy használd ki ezt a lehetőséget, mert nem fogom én folyton felajánlani a páromat.

Imádlak nővérkém. Előbb megyek a fürdőbe, és még egyszer kimosom, mielőtt bemennék hozzátok. Jó?
Persze hogy jó! Gyere csak bátran. Én még viszek be
s
alf
ör
alf
t
a páromnak. Te kérsz valami italt?
Igen, egy rövidet elfogadok én is.
Már ment is izgatottan a fürdőbe az Ildikó.
Én meg gyorsan visszamentem az ágyba, és azért szemérmesen az álló farkamra húztam a takarót.
Kis idő múlva jöttek is mindketten. Az Ildikón ugyanaz az átlátszó kis mini hálóruha volt továbbra is mint korábban, de ez őt láthatóan egy csöppet sem zavarta.
Anikó szólalt meg elsőre.
Figyelj drágám, itt van a hugi, és igyunk már egyet hármasban annak örömére, hogy megismerkedtetek.
Hát ez nekem is az örömömre szolgál, hogy egy ilyen gyönyörű nőt ismerhettem meg a húgodban.

Mivel hoztak egy üveg Whiskyt is ezt mondtam; Akkor ezzel most egyben, megisszuk a pertut is az Ildikóval.
Kitöltötte az Anikó, majd ezt mondta; No akkor állj fel, és gyere ide szívem.
De hát én teljesen meztelen vagyok!
Na és, szégyenlős vagy?
Ha ti is leöltöztök, akkor nem!
Anikó máris levette köntösét, és várakozva nézett a húgára. Ekkor ő is alányúlt a kis hálórucija alá és egy mozdulattal lekapta magáról.
Hölgyeim, titeket sötétben nem tudnálak megkülönböztetni, mert egyformán gyönyörűek vagytok.
Én már a látványotoktól is rendesen beindultam!
Na akkor hagy lássuk! Jelentette ki az Anikó.
Ekkor kiszálltam a takaró alól, és ahogyan lépkedtem feléjük, a keményen álló dorongom ringatózva meredt előre. Láttam, hogy az Ildikó megbabonázva meresztette rá a szemét.
Annyira nézte, hogy észre sem vette azt, hogy a nővére, nyújtotta neki a poharát.
Fogd hugi, itt az italod!
Ja persze bocs.
A pertuhoz szokásos módon, összekarolva kezünkkel ittuk ki az italt, de ahogyan kissé hátra kellet fejünkkel mindkettőnknek az ital felhajtásakor húzódni, ezzel egy időben a farkam hozzányomódott az Ildikó alhasához. Mondanom sem kell, hogy jó lassan fogyott ki a pohárból az ital.
Majd ezután, a csók következett. Átadtuk az Anikónak a poharunkat. Az Ildikó lábujjhegyre állt és csókra formálta a száját. Én pedig, az egyik kezemmel a derekát öleltem körbe, a másikat pedig a popója alá raktam. Így húztam teljesen magamhoz a kellemes tapintású csodaszép testét. A gyönyörű keblei hozzám préselődött és rendesen éreztem az izgalmától megkeményedett mellbimbóit, ahogyan az én testemnek nyomódott. A farkam pedig a hasunk közé volt beszorítva. Érezhetően ki volt rám éhezve, mert szinte belefalt a számba annyira csókolt. Még a nyelvét is teljesen átdugta az én számba, amit én rászívással tartottam a sajátoméban.
Úgy egy perc szenvedélyes csók után váltunk szét.
Erre az Anikó; Na most már tegezhetitek egymást. De önthetek még egy pohárral, hogy a csókon túl a máshoz is legyen bátorságotok?
Nembánom önthetsz még egyet! Bár az én bátorságommal semmi gond sincs. (Mondtam én. )
Igen! Én viszont nem bánom, ha iszunk még egyet. Nyugtázta az Ildikó.
Azért látszott rajta, hogy zavarban van egy kicsit.
Nahát, de klassz cicid van! Megfoghatom?
De választ nem is vártam, mert már is a szabadon lévő kezemmel fogtam meg az egyik megkeményedett bimbóját. Ő meg csak büszkén tolta elém a két gyönyörű mellét.
Aztán megittuk a második pohárkával is, majd szóltam az Anikónak, hogy kérünk egy pár fotót is erről a különleges alkalomról. Ő már hozta is a kamerát és néhány fotót készített rólunk. Majd én vettem a kezembe és kértem az Ildikót hogy feküdjön az ágyra és így készítettem pár képet róla. Ugye milyen gyönyörű?

Aztán az ellenőrző monitoron megnéztük közösen a kész fotókat.
Na mi van? Szegezte a húgának a kérdést Anikó. Te csak állsz és bámulsz? Megvárod, hogy felébredjen a férjed? Biztatta Anikó a húgát.
Jaj dehogy várom, csak hát olyan gyorsan történnek az események. De belátom, tényleg nincs sok időnk.
Az Anikó odalépett hozzánk és megfogta hugicája kezét. Majd bátorítás képen a farkamra tette azt.
Ekkor Ildikó leült a mögötte lévő ágy szélére, és erőssebben megmarkolta dorongomat majd pár húzás után azonnal benyelte a farkam nagyobb részét, miközben a tövét erősen szorította tovább. Aztán a kalapját szopogatva, újra húzogatni kezdte a bőrt rajta. Tök jó volt ahogyan erősen szorítva verte a farkam a szájába.
Az Anikóra néztem, ő pedig azt mutogatta nekem, hogy spricceljek a húga szájába.
Na, ez nekem sem volt ellenemre, mert eléggé felajzott voltam én is. Már kb. öt percig cupákolt amikor segítség képen, Anikó hátulról alám nyúlt, megmarkolta heréimet, majd masszírozni kezdte. Persze azonnal reagált a farkam erre, mert éreztem, hogy átjárja a forróság az egész testemet és ekkor beindult az áradat az Ildikó torkára. Ő persze meg sem lepődött ezen, mert szívta mindaddig, amíg ki nem jött az utolsó csepp is az élvező farkamból.
Láttam, hogy lenyelte az egészet.

Ekkor elétérdeltem, tenyereimmel az arcát felém fordítottam, és láttam rajta, hogy elpirult.
Na mi van kis sógornőm, szégyenlős vagy?
Ó nem vagyok én szégyenlős, csak még sohasem tetem ezt senkivel sem.
És most megbántad ezt?
Á dehogyis, csak olyan ciki.
Ekkor megcsókoltam, majd hanyatt döntöttem az ágyra. A lábai lelógtak a padlóra.
Szóltam az Anikónak, hogy szomjas vagyok és kérem
s
alf
ör
alf
öm
alf
et
. Közben puszilgatni kezdtem a combjai belső felét, és közeledtem az illatos puncijához. Ő gyorsan a puncijára rakta kezeit, és ezt mondta; Ezt mos ne, mert tudjátok ti is, hogy éppen
v
alf
ér
alf
alf
se
alf
m
van. Inkább, ha nem utálod ebben az állapotban, gyere és dugj meg azzal a csodás farkaddal. Szétnyomtam teljesen a térdeit és elvettem a kezét a puncijáról. Ekkor szóltam az Anikónak, hogy töltse lassan folyamatosan a
s
alf
ör
alf
t
ide a vágatának felső részére, én pedig, ahogyan folyik majd közte, leiszom onnan. Ez a felállás új volt mindenkinek ezért tetszett az ötlet az Anikónak is. Felment az ágyra és négykézláb helyezkedett a húga testére hajolva, szemből nekem. A Kettőjük mellei pedig teljesen összeértek. Ekkor felpattintotta a dobozos
s
alf
ör
nyitóját. Én lentről vártam már az alsó ajkammal a puncija alsó részénél a
s
alf
ör
áramlását. Elkezdte hát önteni a vágatba, én pedig szépen kortyolgattam.
Amikor elfogyott a
s
alf
ör
, elkezdtem nyalni a punci belsejét. Anikó hátrább tolatott, és a húga cickóit szívogatta, de mivel négykézláb volt, az övéi pedig épp az Ildikó szája fölött lógott. Persze kézenfekvő volt, hogy azt pedig ő kezdte szopogatni. Nem is kellett sokáig nyalnom, mert annyira be volt már gerjedve, hogy amint bekaptam a csiklóját, azonnal beindult első élvezete.
Ők ezután abba sem hagyták egymás
c
alf
alf
cs
alf
ör
alf
észését
.
Én pedig arra gondoltam, hogy most már kapja meg, amire igazán vágyott. Ezért közelebb térdeltem csinos lábai közé.
A rángatózó dorongomat megfogtam és odaigazítottam lucskos bejárata közé, és kezdeni akartam a behatolást.
Az Anikó észrevette, hogy mire készülök, ezért gyorsan lefordult az Ildikóról és oldalról kíváncsian figyelte, hugicája reagálását.
Szép lassan kezdtem betolni a feltűnően szűk és forró hüvelyébe. Úgy félig lehetem bent, amikor megálltam.
Ekkor vett új levegőt, és megszólalt.
Hát ez nem igaz! Csodás ez a nagy farkad! Még sohasem volt részem ilyen feszítő, de mégis kellemes érzésben.
A nővére válaszolt;
Várd csak ki a végét hugi!
Ezután kissé kijjebb húztam, majd újra visszaindultam, de már nem álltam le a félúton, hanem lassan de teljesen a méhéig toltam lüktető dorongomat. Amire ő nagy kéjnyögéssel reagált.
Én újra várakoztam kicsit odabent. Közben ráhajoltam és bekaptam az egyik mellbimbóját, amit szopogatni kezdtem. Ekkor már éreztem is, hogy remegni kezd a teste.
Kissé bekavartam neki, de már éreztem is, hogy rángatni kezdett a kislányosan szűk hüvelye, ahogyan szorosan körbe ölelte a farkamat. Ezzel egy időben, már kezdett is hangosabban nyöszörögni.
Ő máris kezdett a csúcsra jutni.
De én nem hagytam, hogy végezzen élvezetével, mert beindultam a pumpálással.
Éreztem, hogy már hozzátágult a forró hüvelye az én méretemhez, ezért egyre erőteljesebben dugtam.

A szája egész idő alatt be nem ált, mert tartósan és folyamatosan jött az egyik élvezete a másik után.
Majd később aztán kihúztam és azt mondtam neki, hogy fordulj meg, mert hátulról is folytatni szeretném még!
Egyből reagált és térdre fordult az ágy végén. Így éppen jó magasságban volt a popsija, ahogyan mögötte álltam a szőnyegen. Megfogtam a kellemes tapintású kerek csípőjét és először belefaltam a lucskos puncijába.
Ez csak egyszer tettem, de ezt jó erősen. Felálltam és azonnal tövig nyomva felnyársaltam hátulról. Most már így folytattam forró puncija döngetését.
Totál bezsongva gyúrtam feltüzelt punciját, amely hangosan csattogott minden ütemben.
Néhány perc után, ahogyan Anikó ott ült az ágyon húga mellett, Ildikó átölelte egyik combját, és oldalról arcát hozzányomva, testvéries ragaszkodással, hálásan szorította magához. Anikó pedig viszonzásul, simogatni kezdte húgának finom testét, miközben én hátulról tovább gyúrtam.
Lökéseim minden alkalommal a méhéig hatolt, amire ő mindig nyögéssel reagált.
Néhány percnyi folytatás után, nyögdécselése folyamatossá kezdett válni. Ő újra a csúcson járt.
Nem is bántam ezt, mert én is éreztem magamon, hogy közeleg az csúcsra jutásom. Még néhány húzás és betoltam teljesen a rángató hüvelyének legmélyére, majd apró mozdulatokkal bekavartam még kicsit.
Ekkor éreztem, hogy járja át az egész testemet a kéj. Megálltam a kavarással is, és óriási erővel robbantam be, Ildikó élvező hüvelyének legmélyébe.

Pár percig, így álltam mögötte, ő pedig kimerülve lihegett a nővére combjára hajolva. Majd amikor kezdte erejét veszíteni a farkam, kihúztam a telepakolt puncijából.
Azonnal megjelent a vágata szögletében a belőtt spermám, ami a combja belső falán kezdett patakzani.
Anikó hozta az erre rendszeresített törlőkendőt, és szépen letörölgette húgát hátsóját, aztán engemet is.
V
alf
ér
alf
alf
sn
alf
ek
nyomát sem lehetett látni.
Mikor végezett a törléssel, Ildikó kimerülten dőlt el az ágyon, majd megszólalt.
Ne! Ne kérdezzétek azt, hogy hányszor élveztem el, mert nem tudom.
Ja, és mennyi ideje vagyok itt veletek?
Anikó felnézett a faliórára, és válaszolt. Kb. egy szűk órácska volt mindössze. Hu – ha, akkor máris mennem kellene vissza a férjemhez, mert még a végén tényleg felébred.
Menj csak hugi, amíg nem késő!
Felállt és felvette kis hálóruháját, majd így szólt hozzám; Még mindig remeg a lábam, úgy megdugtál! Nagyon köszönöm mindkettőtöknek ezt a csodás estét, imádlak titeket.

Mindketten ki kísértük az ajtóig és kaptunk egy – egy jó éjt puszit tőle. A televízió még mindig be volt kapcsolva a nappaliban. Ő odament és ahogyan nyúlt a távszabályzóért, hogy kikapcsolja, abban a pillanatban már hallatszott is, hogy nyílik az ő szobájuk ajtaja és kilépett a Tibor. Mi gyorsan visszaléptünk, hiszen mindketten meztelenek voltunk. Résnyire nyitva hagytam az ajtónkat és hallgatóztunk.
A Tibor szólalt meg elsőre.
Itt vagy drágám?
Igen szívem, nem tudtam aludni és néztem még egy kicsit a TV – t, de már épp menni készültem befelé.
Jó. Menj csak. Nekem
p
alf
is
alf
il
alf
ne
alf
m
kell és aztán jövök én is vissza.
Ekkor halkan bezártam az ajtónkat és így szóltam az Anikóhoz; Basszus! Csak egy hajszálon múlt, hogy bebukunk a Tibor előtt!
Anikó; Na ez nagyon nem hiányzott volna senkinek sem!
Hát ezt én sem szerettem volna. De sebaj! Minden jó, ha a vége jó! Gyere szerelmem, ideje hogy mi is aludjunk egy jót. Összebujtunk az ágyban és Anikó így szólt; Nem! Ezt nem kockáztathatjuk még egyszer!
Igazad van szívem, legközelebb biztonságosabb, az – az lebukás mentesebb terepet kell biztosítani ha vele leszünk, mert csak a húgodnak ártanánk ezzel. Azt pedig én sem szeretném, hogy közöttük probléma lépjen fel. Különben is jó fej ez a Tibor.
Anikó; Az hogy most összehoztalak vele, azért ez nem azt jelenti, hogy ezután már folyton dughatsz vele!
Nem. Persze hogy nem. Hiszen te vagy az én szerelmem!
Na azért!
Jó – jó, aludj már! Majd megöleltem és simogatva nyugtattam őt

Másnap reggel is, csodás napsütésre ébredtünk. Együtt, vidáman zuhanyoztunk le az Anikóval. Aztán köntösben és nevetgélve, egymás derekát fogva jöttünk ki a fürdőből. Ekkor már a sógor és az Ildikó kávézgattak a nappaliban.
A Tibor jókedvűen jegyezte meg a nejének; Nézd csak szívem az új párocskát! Náluk még dúl a szerelem. Az Ildikó pedig ezzel válaszolt; Nem csodálkozom ezen, mert őket egymásnak teremtették. Én hogy nyomatékot adjak ennek, adtam egy puszit az Anikónak, amit ő viszonzott is nekem.

A házvezető nő Bea, szépen megterített asztallal fogadott bennünket a reggelihez, ezért kérdezett minket, hogy megvárjuk e a lányokat, vagy ők majd később reggeliznek.
Erre Az Ildikó; Inkább ne várjuk őket, mert én még szeretném kihasználni ezt a szép délelőttöt egy kis úszással, ugyan is déltájt indulni akarunk haza. De ugye most ti is velem tartotok a medencébe? Kérdően nézett mindenkire.
Hát persze, most mi is megyünk, ugye sógor? Mennék én is de, nincs itt velem a fürdő alsóm!
Á ez nem probléma, van nekem több új is, amit még fel sem próbáltam.
Az Anikó hozott egyet neki, így aztán el is mentünk a reggeli befejeztével a medencébe.
Az Ildikó és a férje, jó úszók voltak, én meg még mindig az én Anikómat tanítgattam úszni, miközben többször is csókba fulladt, az úszógyakorlatunk.
A szemem sarkából figyeltem a csinos húgát, mert láttam rajta, hogy ő is folyton minket bámult.
Majd aztán én kifeküdtem napozni.
Ekkor jött a fiatalság utánunk.
A két dögös lány Kata és a Gitta, na és a tündéri kis Betti, akinek ugyan szép kis formás feneke, és arányosan karcsú kis teste volt, de az aranyos kis cicije még csak épp hogy kezdett dudorodni. Nem úgy, mint a másik két lányé, akinek már igazán formás és szemet gyönyörködtetőek voltak kebleik is.
Üdvözöltek minket, majd egymás után beugráltak a vízbe.
Aztán a Tibor a nejével és az Anikóval, sétálni indultak a parkba.
Én pedig a lányokat figyeltem napozás közben, mert abban akartak egymás között versenyezni, hogy egy fejesugrással ki tud tovább, az – az messzebb úszni a víz alatt, ezért engem kértek fel döntőbírónak. Tehát visszacsaltak a vízbe engem, hogy előrébb állva, én fogadjam őket. Ugyan is a kis Betti esetleg ha nem érne a medence túlsó végéig, akkor fogjam meg őt, mert nem érne le a medence aljára a lába.
A két nagylány majdnem teljesen végig úszott a medence hosszáig a víz alatt, de amint elérték a túlsóvégét, nem is várták a kis Betti eredményét, mert kimásztak a vízből és futottak a sógorék után.
A kis Bettike, még csak ezután ugrott a vízbe. Észre sem vette, hogy a kis megkötős bikinijének alsója, már a vízbeugrás pillanatában lesodródott róla. Kioldódott a kötés rajta és a víz felszínén lebegett, ahol elhagyta. Ő pedig mit sem sejtve rendületlenül úszott felém a víz alatt.
Majd amikor már a Betti egészen közel ért hozzám, már nem haladt előrébb csak egyhelyben csápolta a vizet. Elémentem, és kiemeltem a vízből. Ő pedig a levegő után kapkodva szemből nekem a nyakamba kapaszkodott meg és a lábaival a derekamat ölelte körbe. Én pedig a formás kis meztelen fenekén keresztül tartottam őt a tenyeremmel.
Ekkor megfordultam vele és mutattam neki az elhagyott bikini alsóját. Lenézett közénk, és ekkor tudatosult benne, hogy az a darab az övé. De én is lenéztem vele együtt a lábai közé, és jól látható volt a kis selymes fanszőrzete. Gyorsan odatolta a testemhez a kis punciját, ne hogy lehessen látni azt, majd így szólt; Ó a fenébe! Hogyan vegyem vissza?
Na figyelj! Vagy kiteszlek a medence peremére és megvárod amíg odaviszem neked, vagy továbbra is kapaszkodsz a nyakamba, elsétálunk az alsódért és én majd visszahúzom rád.
Kipirult az arca. Na jól van, de megtetszik látni engem!
De hát az imént úgy is láttam már! Egyébként meg amilyen szép kis nunid van, nincs mit szégyellned rajta!
Jó – jó, csak vegyük már felfelé.
Visszasétáltam vele a vízben az elhagyott bikinihez.
Már a szabad kezemben tartottam a kis alsót és kérdeztem tőle, hogy hogyan húzzam rád?

Ekkor az egyik lábát megemelte, arra térdig ráhúztam azt az oldalt amelyiken még ép volt a kötés. De a másik miatt mégiscsak elkellett távolodnia az alsótestével tőlem, miközben továbbra is a nyakamban kapaszkodva csüngött. Mivel csak az egyik oldalt bomlott ki a kötés, így fel kellett teljesen húznom a lábai közé a kis puncijára és a popójára.
No akkor húzzam föl? (Kérdeztem. ) De közben a forró helyzettől már a farkam is kezdett mocorogni az alsómba.
Ekkor ő körbenézett és mivel nem látott senkit a közelben, elhúzta pici száját és ezt mondta;
Már tényleg mindegy, mert úgy is láttál mindent az imént, ezért húzd csak nyugodtan nembánom. De azonnal folytatta azzal, hogy különben meg úgy is tudok mindent rólatok!

Mi az a minden, amit tudsz rólunk?
Hát az éjjel a lányok sok mindent elmeséltek nekem!
Én csak meresztettem rá a szememet.
Igen – igen! Még azt is, hogy ők veled szoktak dugni! De nyugi, nem mondom én el senkinek sem.
Nahát, köszi a nyugtatásért. Mit össze nem fecsegnek ezek a lányok.
(Aztán felbátorodott, és megeredt a nyelve. )
A Kata és a Gitta a tegnap este elővett több vibrátort is. Nekem pedig majd leesett az álam, amikor megláttam a kezükben. Na nem mintha nem tudtam volna hogy mik azok, csak ők használatba is vették mindketten és egy bemutatót tartottak nekem.
Na és te persze nézted őket?
Miért? Talán csuktam volna be a szemem?
Még énnekem is odanyomták egy kicsit, ami tényleg jó érzés volt ahogyan ott rezgett. El akartam kérni tőlük, de nem adták ide.
De ami a lényeg, még azt is mondták, hogy a tiéd még ezektől is nagyobb. Na és hogy veled még sokkal jobb csinálni, mint ezekkel a vibrátorokkal.

Nahát, teljesen elrontanak téged ezek a lányok!
Á nem! Anyáéknak van egy rakás pornófilm otthon, és én mindet végignéztem már, amikor nem voltak ők otthon! Úgy hogy ebben a témában mindent tudok már.
Egyáltalán szűz vagy te még? Mert ezek után már azt is el tudom képzelni, hogy nem vagy az?
Igen még az vagyok, de azért én is szoktam éjszakánként masztizni.
Mit csinálni?
Hát mit – mit, Masz – tur – bál – ni! (A nyomaték kedvéért szótagolva mondta újra. )
Na és tényleg olyan nagy van neked mint ahogyan mondták a lányok? Ugye megnézhetem? Most úgy sincs senki sem a közelben!
(Na most meg már, ő hozott engem zavarba, és magabiztosan tegezni kezdett)
Komolyan azt kéred, hogy mutassam meg neked?
Hát persze! Szeretném látni. Különben meg te is láttad már az enyémet! Nem?

Azért nem teljesen láttam én a tiédet! Csak nagyjából és futólag.
Na akkor figyelj!
Ekkor összezárva szorított két oldalamon lábaival. Majd ahogyan még a nyakamba kapaszkodott egészen a hónom alá emelte a combjait. Aztán elengedte a nyakamat és a szétterpesztett csinos lábaival kapaszkodva a testemen szépen hátraengedte a víz felszínére magát. Gyakorlatilag hanyatt feküdt a vízen. Így a kis pihés puncija közel az orrom elé került.

Erre én; Megőrültél? Még meg látnak itt bennünket és akkor magyarázkodhatunk!

Na milyen? Még meg sem simogatod? Talán nem is tetszik? Ugye nem tetszik?

Ekkor én is körbenéztem és szerencsére senki sem volt látható. Valószínűleg a hátsó padon beszélgethettek a többiek. Ott ahol az Anikót dugtam meg korábban, mert van ott két pad is egymással szemben. Ekkor én is felbátorodtam, mert hát a
k
alf
is
alf
ör
alf
alf
göt
mégiscsak belém hozta ez e kis pompás látvány, majd ezt kérdeztem tőle;
Akkor tényleg meg akarod tudni azt, hogy menyire tetszik?
Hát nem látod hogy arra várok!
Na jól van de akkor rakd ide fel a vállaimra a lábacskáidat.
Miközben én a dereka alá raktam kezeimet hogy el ne süllyedjen, ő azonnal fel is rakta mindkettőt. Most már leheletnyi távolságba került a kis aranykapuja számhoz képest.
Finoman megpusziltam a kis szemérem dombocskáját. Majd rákérdeztem.
Na most már látod hogy tetszik?
Erre ő; Látom én, de csak ennyire tetszett? Kérdezett szemrehányóan vissza.
De hát mit vár ez a gyerek tőlem? Nyaljam ki őt?
Igen. Valószínűleg az esti csapat beszélgetése és cselekedete kíváncsivá tették ezt a gyereket. Hát most meg épp kapóra jött ez az alkalom neki.
Na várj csak te kis csutak! Ekkor már rendesen bele nyaltam kis vágatába, majd amennyire csak tudtam, befúrtam nyelvemet a kis hüvelyébe.
Aztán így játszadozva kényeztettem kicsit még.
Már abba akartam hagyni, mert attól féltem, hogy észrevesz valaki bennünket. De ahogyan a térdhajlata a vállamon volt, így hátamon lógott a lábszárai. Ekkor befeszítette a lábait és felemelkedett a testével majd a fejemet megfogva felkapaszkodott a vállamra. Gyakorlatilag a punciját a számhoz nyomva ült a vállamon. A kezeivel pedig a fejemet ölelve szorított magához.
Nem volt mit tennem tovább kellett nyelveznem a hamvas kis punciját.
Mindaddig szorította, húzta a fejemet magához, amíg remegve el nem élvezett a kis csutak.
Persze új tapasztalás volt ez még neki, és ezt átérezve gyorsan el tudott élvezni.
Csak annyit mondott; Hü de jó volt. Lehetne még egyszer?
Válasz képen; De hát én semmit sem látok tőled! Nézz körbe! Nem jön senki?
Nyugi majd én figyelek! Te csak csináld még kérlek! Olyan jó volt ez.
Befúrtam újra a kis vágatába a nyelvemet és mintha a dugtam volna vele ki – be mozgattam benne. Nagyon élvezhette, mert szorította is a fejemet rendesen. Úgy mintha sose akarná elengedni.
De ekkora már az én dorongom is kitört a fürdőalsóm fogságából és keményen meredt felfelé.
Aztán hogy fokozzam tovább, még meg is szívtam a kis csiklóját is, meg úgy az egész kis punciját. Be is indult tőle rendesen, mert kevés idő elteltével újra élvezett a drága. Élvezete közben a kis combjait is teljes erőből szorította össze. Úgy hogy alig kaptam levegőt.
Ahogy alábbhagyott élvezete, engedett a szorításból.
Most tudtam csak szólni.
Nem jön senki? Kérdeztem ismét.
Alig tudott megszólalni.
Várj már egy kicsit had kapjak levegőt! Hebegte ő.
De kérdeztem és válaszolj! (Azért csak tartottam a lebukástól. )
Mondtam már hogy figyelek, és még mindig tiszta a levegő.
Jól van de most már gyere le a magasból, mert így sokkal messzebbre látszol onnan.
Ezután leszállt a vállamról, de továbbra is szemben velem a nyakamban kapaszkodva csúszott a kis testével az ölemhez simulva lefelé. Hamarosan az alsómból kivágyó meredt dorongomnak ütközött a kis szemérem dombocskájával, és megérezve azt megállt.
Hü – ha! Itt meg miben akadtam meg?
Na vajon mibe. Látod hogy milyen hatást váltottál ki bennem? Most már elhiszed, hogy tetszik a kis nunid? (Kérdeztem. )
Jól van elhiszem, de te már láttad az enyémet, akkor most megnézhetem én is a tiédet? A lányok annyira áradoztak róla, ezért engem is kíváncsivá tettek. Légyszi – légyszi ha megengednéd, szeretném én is látni.
Különben meg, a kölcsön kenyér visszajár!

Erre én; Te rámenősebb vagy, mint a nagyobbak! Nem félsz te semmitől sem?
De hát mitől féljek? Rajtunk kívül senki sincs itt!
Hát dehogyisnem! A Bea itt van a lakásban!
Igen, de ő bent dolgozik és lefoglalja a munkája.
Én nem akarok apáddal és anyáddal rossz viszonyba kerülni, ezért inkább hagyjuk ezt jó? Már így is túl messzire mentünk. Szerintem inkább húzzuk föl a kis bikini alsódat, amíg nem késő!
Na jól van húzzuk, de aztán megmutatod ugye?
Rendben megmutatom, csak vedd már fel végre!
Nem számított már neki, hogy meglátom újra a zsenge kis punciját. Hagyta hogy fel húzzam neki. Bekötöttem a zsinórját is az oldalán, aztán újra körbenéztem. Még most se volt senki sem a látótérben.

Inkább hagyjuk ezt nézegetést jó? Te még túl fiatal vagy, és rá érsz még pár év múlva nézegetni a férfiakét!
Ó! Nem erről volt szó! Miért csaptál be? (Közben durcásan nézett rám. )
Na jól van na, nem bánom, de ha lebukunk én leharapom a fejedet!
Ekkor a víz alatt letoltam az amúgy is félig már kint lévő farkamról fürdőalsómat. De csak elől, és így a fogságából teljesen kiszabadulva dárdaként mutatott előre és felfelé, a kőkeményre meredt dorongom, majd kérdeztem; No, ezt akartad látni?
Igen, de nagyon mélyen vagy a vízben, és nem látom jól!
De elégedj meg ennyivel, és gyorsan visszatuszkoltam az alsómba.
Nem! Ez nem elég jól látható. Semmit sem láttam. Te sem ilyen messziről a víz alól láttad az enyémet! Csacsogta.
Akkor most már merülj le te és húzd le az alsómat!
Jó.
Azonnal merült is a víz alá és amint lefordította a keményen álló rudamról, akkor egy pillanatra megragadta ugyan, de már jött is fel a felszínre levegőért.
De ezt így nem fogom most sem látni! Én szeretném megnézni. Ugye segítsz ebben?
Persze az ő lába nem érte le a medence aljára, ezért ő csak kapaszkodva bennem tudott csak fennmaradni a felszínen ezért újra a nyakamat ölelte meg. Szépen hozzásimulva az én testemhez.
Na rendben akkor várj segítek, csak menjünk a medence széléhez.
Elkezdtem hátrálni a vízben, miközben ő továbbra is a nyakamban csöngött. A meredt dorongom, pedig a puha combjai között volt a vízben, ahogyan simult hozzám.
Aztán amikor kiértünk az oldalfalhoz, felkapaszkodtam a kapaszkodó peremhez, és feljebb húztam magamat annyira, hogy a farkam kiemelkedjen a vízből.
Ekkor elengedte a nyakamat, és csúszott lefelé a testemen. De most meg már a két kis cicije között, a bikini felsőjének közepe alá bújt a felfelé meredő rudam, és ahogyan tovább csúszott a kis testével lefelé, a farkam meg felhúzta teljesen, a kis zsenge cicikről a bikinit.
Ő persze mit sem törődött már ezzel, csak simán leakasztotta a farkamról, és azonnal megmarkolta kis kezével a dorongomat, mintha ez lenne az ő kapaszkodója majd megszólalt.
Hü ha! De jó! Tényleg nagyon nagy van neked! Még sohasem fogtam még a kezemben senkiét sem!
Ahogyan kapaszkodott rajta, a testével pedig már a vízben csüngött és arasznyi távolságról szemlélhette a meredt szerszámomat.
Na rendben ennyi elég is lesz, mert teljesen a bűnbe viszel engem, és elkezdtem a vízbe engedni a testemet.
De ő nem engedte még ekkor sem el, hanem az egyik kezével tovább markolta. A másikkal pedig már újra nyakamba kapaszkodott meg, hogy el ne süllyedjen a vízben. De ahogyan lejjebb engedtem magamat, úgy már kénytelen volt elengedni és mindkét kezével ölelte a nyakamat.
Ekkor ő; Egy kicsit nyomjuk már oda a puncimhoz! Úgy szeretném már végre ott is érezni egy igazi férfi fütyijét! Láthatod, még úgysem jönnek apáék!

Kicsi lány! Nem akarsz te túl sokat?

(Persze ez amolyan felnőttes illendőségi kérdés volt részemről, mert rágerjedtem ám én is rendesen. Nagyon szeretem én az érett nőket is, de a fiatal tini lányok a gyengéim. Úgy látszik, hogy ők bármikor le tudnak venni a lábamról. Még akkor is, ha kockázattal jár ez. Már csak azt sajnáltam, hogy jó lett volna, ha csak ketten lennénk itthon nyugisan és akkor nyugodtan játszadozhatna velem kedvére. Na meg azok az édes kis cicijei, csodaszépek voltak. Nem voltak azok nagyok. Mert hát nem is lehetnének még ennyi idősen nagyobbak, de mégis szemet gyönyörködtetően izgatóak voltak számomra. )

Ó csak érezni akarom ott is egy kicsit! Légyszi! Ugye odatehetem!
De hát most is ott van a közelében.
Hát igen de én úgy gondoltam, hogy az én meztelen puncimhoz érjen!
Jól van, már is elgyengítettél, de tényleg csak kicsit legyen! (Engedtem a kérésnek miközben újra körbenéztem. )
Ekkor lenyomta a bikinije korcát, és a kissé szétterpesztett csinos kis combjai közé igazította a keményen meredező dorongomat, majd elengedte. Így most már ismét mindkét kezével a nyakamban kapaszkodott meg.
Én meg sem mozdultam, de ő viszont pici várakozás után a csípőjével előre és hátra kezdett mozogni. Ettől a farkam kalapja és oldala, a kis vágata előtt és között csúszkált be a combjai közé.
Ráadásul lentről még a bikini alsója is szorította közelebb a kis vágatához a farkamat.
Nem ment az be a puncikájába, de azért néha, néha beletúrt a makkom a kis puha szemérem ajkai közé. Főleg akkor túrt bele jobban a kis vágatába, illetve akkor akart volna befelé bújni, amikor kellően hátra húzódott tőlem, és vissza mozdulatkor a kalapja a kis aranykapunak ütközött. De ezt valószínűleg ő is észrevehette, mert egyre többször úgy mozdult, hogy ez történjen.

Te jó ég! Ez a kis lány máris annyira felizgatott, hogy mindjárt eldurranok. Nagyon izgalmas volt a szituáció, pedig hát behatolás sem volt. Becsuktam a szemem és hagytam, hogy úgy játszadozzon velem ahogyan csak akar.
Majd kis idő múlva az egyik ilyen beletúráskor, nem húzta vissza a csípőjét, hanem megállt és ott tartotta kis bejáratánál a farkam kalapját! Ráadásul enyhén rányomva ott tartotta magát.
Már ekkor kezdett remegni a kis teste is, és éreztem ahogyan egyre szorosabban ölelt engem. Azokon a kis tündéri ciciken ami volt neki, teljesen meg volt keményedve a kis gombjai. Engem még ez is felajzott. Mert ha kicsi a cici akkor azért tetszik, ha nagy, akkor meg azért. Mert az összhatás a lényeg. Van akinek jól áll a nagy cici, és van akinek nem is állna jól.
A kis Betti így volt finom és jó.
De már robbanás határára érkeztem én is, és már a kis szűk hüvelyének bejáratának ellenállását éreztem. Teljesen megbabonázott. Kellemes érzések bűvöletébe kerültem.
Abban bíztam, hogy ő mindjárt elévez, és akkor abbahagyja ezt az egészet.
De ahogyan enyhén nyomta a kis bejáratát rudamhoz, szép lassan tágult a kis hüvelye a farkam méretéhez. Így hát egyre beljebb kezdtem érezni. Már a farkam kalapja teljesen befúródott a kis odújában.
Mindketten totális
m
alf
ám
alf
or
alf
ba
alf
n
úsztunk.
Elég kiscsillagom! Nem szabad! Ne tedd ezt velem! Nem bírom ki. Majd inkább máskor, de ne most. Ne tegyük ezt kérlek!
Úgy gondolom, hogy a
m
alf
ám
alf
or
alf
om
alf
ban
erőtlenül mondhattam a kifejezéseimet, mert ő talán meg sem halotta ezt, csak tovább nyomta magát a rudamra. Miközben folyamatosan remeget a hozzám simuló kis testecskéje.
Már éreztem is, hogy a szűzhártyájának nyomódott a makkom hegye.
Nem, nem! Nem szabad! Áj meg kérlek!
De ő csak remegett tovább, és közben ölelve szorított magához.

Újra körbe néztem, és bár láttam már a távolban őket, de csak ott álltak és beszélgettek együtt.
Ők viszont nem láthattak minket még így sem, mert éppen csak kinyújtott nyakkal láttam én is oda a medencéből.
Be kell ezt fejezzük kiscsillag, mert mindjárt jönnek anyáék! De ő már nyöszörögni kezdett.
Meg sem mertem mozdulni, nehogy átszakítsam a szűzhártyáját. Bár legszívesebben teljesen benyomtam volna már én is, annyira gerjedt állapotba hozott engem is ez az állapot.
Aztán, egy kis szisszenés halatom tőle. Ráadásul azt éreztem, mintha már még beljebb lenne a farkam a kis hüvelyében.
Bár, talán még csak úgy negyede, ha bent lehetett a farkamból.
Szerintem ekkor már, igencsak ostromolta a hártyáját, de ha még nem szakította eddig át, akkor is nagyon a szakadás határán lehetett már.
Újra mondtam; Elég kicsi lány elég! Ne tedd ezt velem!
Ekkor ő, még erőssebben szorított meg, és bár gyenge, de folyamatos nyomással tartotta magát vágyakozóan lüktető dorongomon. Csodás érzés töltött el, ahogyan a szoros kis bársonyos hüvelye ölelte körbe a kemény, vággyal tele dorongomat.
Na már mindegy alapon arra gondoltam, inkább én segítek a gyorsabb élvezetéhez, minthogy valamit meggondolatlanul cselekedjen.
Megragadtam a kis csípőjét és óvatos ki és bepumpálással segítettem neki. Na ekkor lett még csak úr rajta az élvezet! Mert belemarkolt körmeivel a hátamba, és a folyamatosan élvező hangjainak szintjét, csak a pumpálásom ritmusa változtatgatta neki.
A körmeivel pedig, mélyen szántotta a hátamat. Éreztem, hogy az én heréim is kezdenek forrni, ezért most már ki kellene vennem mielőtt megsoroznám finom kis hüvelyének belsejét. Ekkor elkezdtem a csípőjét elfelé tolni magamtól és
m
alf
ám
alf
or
alf
os
alf
an
azt mondtam; szállj le gyorsan, szállj le, már tényleg nem bírom tovább!
Sejthette hogy miért mondom ezt, ezért még inkább húzott magához. De már nem is csak húzott magához, hanem közben még kavart is a kis csípőjével. Teljesen önkívületben volt.
Ha most nem tartottam volna őt, akkor tutira befúródott volna teljesen a rudam, az élvező puncijába.
Még így is a farkam hegye folyamatosan ostromolta a hártyáját és még az óvatosságom ellenére sem biztos, hogy épségben megúszta ezt a csatát. Ekkor már engem is kezdett átjárni a forróság és ezt mondtam; Engedj kicsim, mert én sem bírom tovább, mert azonnal eldurranok!
Ő nem válaszolt, csak továbbra is húzott magához. De az is lehet, hogy az élvezetének hevében nem tudott már a szavaimra koncentrálni.
De aztán, mégis megszólalt; Gyere, gyere, várom! Nagyon várom! Azt akarom hogy ugyanazt tedd velem is amit a Katáékkal.
Na ne! Ez a kis csutak azt szeretné, hogy beélvezzek a kis puncijába!
Ekkor rántottam ki és csapódott fel közénk a farkam. Mivel ekkor még ő is húzott magához, a hasunk közé szorult a dorongom. De már nem is tudtam volna visszafogni az élvezetemet, mert ebben a pillanatban, nagyerővel lőttem ki, a heréim tartalmát, ami közöttünk a vízben keringett.

Pár pillanatig pihegtünk még egymás karjaiban, miközben a farkamat továbbra is a hasamhoz nyomta az övével és aztán halkan megszólalt; Ugye adhatok egy puszit?
Ó kiscsillag! Megtiszteltetésnek venném, ha kapnék tőled egy puszit. Úgy hogy akár kettőt is adhatsz.
Azonnal rátapadt a számra és a pusziból hosszú nyelves csók lett. Közben megöleltem én is és a kis finom hátát simogattam. Tudtam hogy most érzelmileg föl kell egy kicsit karolnom őt. Végtére is első alkalom volt ez neki. Bár szexuálisan biztosan nem csalódott, de ne hogy csalódjon érzelmileg sem. Úgy hogy átéreztem a felelőségemet.
Igen! Erre vágytam! Mondogatta többször is a csók után és nézegette a spermát a vízben. Jé, ezt sem láttam még élőben soha.
Majd azzal folytatta, miközben a tenyerével kikanalazta a spermát és közben közelről nézegette, hogy sejtettem én hogy jó kell hogy legyen a szex, de ezt nem gondoltam volna, hogy ez ennyire csodás érzés lesz! A masztizás is jó, de ezt meg sem közelíti. Én sokszor akarom még ezt az érzést. Ígérd meg nekem, hogy leszünk még többször is együtt.
Ugye megígéred?
Hát persze hogy megígérem, de az a lány aki már szexszel, az elvileg már érett. De nem csak testileg, hanem gondolkodásban is. Tehát elvárom tőled azt, hogy ennek megfelelően gondolkozz és beszélj erről a témáról. Tehát remélem nem fog eljárni a szád! Mert akkor nagy bajba sodorhatnál mindkettőnket.
Erre már reagálni sem volt ideje, mert közelgő hangok kezdtek hallatszani.
Figyelmeztettem is azonnal. Vigyázz mert mindjárt ideérnek!

Gyorsan kidobta a kezéből a benne lévő spermát a fűre, és ezt mondta; Ez a bűnjel. Majd lefordult az ölemből és lehúzta a kis cicijére a bikini felsőjét, aztán megigazította az alsóját is. Én pedig, felrántottam a még mindig nem teljesen lankadt farkamra a fürdő alsómat.
A kis Bettike háttal a medence falának a feje fölött fogta meg a kapaszkodót. Én pedig arrébb mentem egy kicsit és ugyan úgy kapaszkodtam mint ő. Majd beszélgetni kezdtem vele az iskoláról és minden másról. Tehát a természetes blabla következett.
Ez az egész esemény kb. 30 – 35 perc alatt, zajlódhatott le.
Majd aztán meg is érkezett a sétáló csapat. Az utolsó pillanatra mindent sikerült rendbe rakni magunkon, és nem is vettek észre semmit.
A Tibor szólított elsőnek; Te sógor! Nagyon szép itt nálad minden!
Erre csak annyit válaszoltam; Köszönöm az elismerésedet, de hát igyekszem, mert szeretem én is a szépet! Látom jól elbeszélgettetek a parkban?
Hát tudod amikor négy nő kezd el beszélni a társaságodba, akkor te már alig tudsz megszólalni. Na így voltam ezzel én is.
Megértelek.
Te kislányom hogy érzed itt magad? Eldöntötted e már, hogy itt maradsz e nyaralni? Mert otthon még nem voltál benne biztos.
Persze apa, nagyon jó itt. Ma már biztos vagyok abban, hogy maradni akarok.
Jól van kislányom.

Aztán ahogyan megfordultam, az Ildikó vette észre a hátamon a karmolást, és kérdezte, hogy mi karmolt ki ennyire?

Hogy mi? Vagy inkább ki! Hát a kislányod! Közben a Bettire néztem. Ő pedig meglepetten meresztette rám azt a szép szemeit.
Ildikó; Tényleg te voltál kislányom?
Hát igen, (vettem át a válaszadás lehetőséget Bettitől, ne hogy elrontson valamit. ) mert fogócskáztunk a vízben és ő megakart fogni engem hátulról. Én pedig menekültem előle és ekkor sikerült kikarmolnia a hátamat.
Jaj kislányom! Nem kellett volna ilyen durván játszani. Nézd meg, még mindig
v
alf
ér
alf
zi
alf
k
egy kicsit.
A kis Betti csak húzott egyet a száján és lezserül ezt mondta; Hát igen! Úgy behergelt, hogy legszívesebben még mélyebben karmoltam volna ki neki.
Ó kislányom hát hogy mondhatsz ilyet. Ha máskor így játszotok, akkor légy szíves és legyél nagyobb türelemmel. Rendben?
Rendben anya, de alig bírtam vele, mert nem akarta magát hagyni!
Na és! Minden játéknak általában az a lényege, hogy meg kell harcolni vagy küzdeni a győzelemért!
Hát amíg itt leszek, az már biztos hogy fogok én még így játszani vele, de azt már most megígérhetem neki, hogy úgy is le fogom győzni.

Én; Ezt vehetem fenyegetésnek? (Miközben arra gondoltam, hogy ez a gyerek frappánsan kimondta a frankót. Csak vág az agya. )
Igen! Akár annak is veheted.
Erre a Tibor; Jól teszed kislányom, ne is hagyd magad!
Le kellene ezt fertőtleníteni. (Aggódott az Ildikó. ) Biztosan van valami itthon amivel el lehetne látni a sebedet.
Hát persze hogy van! Így a lányom. De már ment is az elsősegély csomagért.
Majd kis idő múlva azzal jött vissza, hogy nem találja.
Na majd én tudom, és beindultam a lakásba.
Ekkor az Ildikó; Megyek én is, és ellátom a sebedet. Te úgy sem tudod magadnak.
A lányom; Ne fáradj Ildikó, megcsinálom én.
Erre a Tibor; Hagyd csak Gitta! Ildikó a baleseti sebészeten dolgozik és tőle egyikőnk sem tudja szakszerűbben ellátni, az apád sebeit!
Hát jól van. És beugrott a lányom a vízbe. De a többiek is követték őt.
Én pedig bementem az Ildikóval.
Azt hiszem, hogy a hálószobai szekrény valamelyik fiókjában van.
Erre ő; Te csak feküdj az ágyra, majd én megkeresem. Elkezdet hát a fiókokban keresgélni.

Egyszer csak ő; Hü ha, ez igen!
Odanéztem. Hát nem megtalálta az egész erotikai arzenált és az egyik műfaszt fogdosta éppen.
Szép darab! Na és milyen jó a fogása is.
Én erre; Ezzel akarod a hátamat leápolni?
Nem! De azért egy kicsit irigylem a nővéremet. Mert úgy látom, hogy nálad mindent meg kap a nővérkém. Na és akkor még nem beszéltem a te hatalmas farkadról!
Erre én; Hát erről kérdezd a nővéredet, de nekem sem panaszkodott még.
A következő fiókban rátalált az elsősegély dobozra. Majd odajött vele és mellém ült.
Először le fogom fertőtleníteni és ez valószínűleg csípni is fog!
Már az első ecsetelésénél felszisszentem, mert tényleg nagyon csípett.
Na mi van nagyfiú, nem bírod a gyűrődést? Az este, amikor bejöttem, nem azt tapasztaltam, hogy ilyen lágy vagy?
Na persze! A nővéred igen csak kívánatos egy teremtés és mellette nem tudok lágy maradni!
És csak ő kívánatos?
Kapásból azt hittem, hogy a lányáról beszél, hiszen még mindig a kis Betti hatása alatt voltam, ezért rákérdeztem; Miért, kire gondolsz még?
Hát ki van most melletted?
Ja persze, mint ahogyan tapasztalhattad az este, te sem tudnál mellettem sokat aludni, mert nem igen hagynálak tégedet sem.
Ekkor már a leragasztást simogatta el a hátamon. De nem nagyon akarta abbahagyni, sőt egyre erotikusabban tette ezt. Aminek hatására kezdett újra életre kelni a farkam.
A hátamra fordultam és ezt mondtam. Te csak a hátamhoz értesz?
Igen! Én csak a hátadhoz értek.
Ekkor megfogtam a kezét és magamra húztam egy csókra. Egy csöppet sem tiltakozott.
Sőt, még a nyelvét is átdugta a számba. Majd mellém fordítottam hanyatt az ágyra és a bikini felsőjét feltoltam a gyönyörű kebleiről. Elém tárult a két hatalmas kemény, de mégis selymes tapintású álom mellei.
Bekaptam, nyalogattam, gyúrtam neki. Közben a farkam a kislánya megdugása után is hatalmasra keményedett. Oldalt voltam négykézláb mellette. feljebb kúsztam a szájára és elkezdtem vele csókolózni. Közben ő benyúlt a gatyámba és megragadta farkamat, amit húzogatni kezdett. Én meg az ő bikini alsója alá nyúltam be, és a puha domború punciját vetten a tenyerembe. Ekkor a szabad kezével megfogta a punciját markoló kezemet és kihúzta onnan és így szólt; Most nem lehet!
Miért nem?
Hát mert bejöhetnek! Az esti affért is épp hogy megúsztam.
A francba! Úgy beindítottál, hogy legszívesebben most azonnal szétkefélnélek.

Hát azt érzem én is a farkadon, hogy rendesen beindultál! De különben meg menjünk vissza, ne hogy gyanúsak legyünk.
Na figyelj! Most röviden és gyorsan megduglak, és aztán már mehetünk is kifelé! Ezzel egy időben félre is toltam lábai között a kis bikiniének összekötőjét, majd benyúltam a középső ujjammal, lucskos puncijába. Automatikusan nyitotta szélesebb terpeszbe csinos lábait.
Máris betérdeltem közé, de ő még tovább húzogatta a bőrt a dorongomon. Azonnal nyomtam közelebb a puncijához.
Nem szabad! Lebukunk! Mondogatta, de ahogyan megérintetem a makkommal szemérem ajkait, a tiltakozó dumája ellenére ő igazította be magának a hatalmas farkamat. Úgy begerjedt ő is, hogy nem tudott már ellen állni nekem. De az ellenkezés is csak időhúzás lett volna.
Meg sem álltam a tolással addig, amíg teljesen be nem hatoltam forró puncijának legmélyéig.
Fel is nyögött azonnal, ahogyan felnyársaltam őt. Én rátenyereltem kebleire, ő pedig felhúzta és széttárta a térdeit. Már is csattogtatva pumpáltam forróölelésű hüvelyét.
Imádom azt hogy ilyen kanos vagy, de most csak röviden, mert tényleg lebukunk! Igyekszem én is és te is csak koncentrálj a lényegre, mert akkor gyorsabban végzünk! Mondta kéjesen.
Alig mondta ezt ki, már rángatott is a hüvelye a benne lévő farkamon. Ő máris tudott élvezni.

Tényleg próbáltam én is koncentrálni, de azért kellett még egy kis idő nekem. Aztán egy – két perc múlva éreztem, hogy talán én is beindulok. Ekkorra a forró hüvelye, már másodjára is kezdet rángatva élvezni.
Igen én is jövök már! (Mondtam) Ekkor tövig nyomtam neki, és kis kavarással bent tartottam élvező dorongomat és máris soroztam a csodásan forró rángató méhének legbelsejét.
Pár pillant múlva, hogy ne húzzam az időt, már ki is húztam farkamat. A mellettünk lévő szekrényfiókot kihúztam és kivettem egy törölközőkendőt odaadtam gyorsan a kezébe, hogy törölje le a kifolyó spermát.
Na látod! Még mindig
v
alf
ér
alf
ze
alf
k
egy kicsit! Mutatta a kendőn a színeződést.
De hát az este nem láttam vért?
Hát mert előtte mostam tisztára magamat.
Én; Na és nem volt jó?
De isteni voltál azzal a nagy farkaddal. Ilyen rövid időn belül még sohasem volt kétszer élvezetem. De majd beszélünk erről még, te inkább menj kifelé a többiekhez, én pedig még kiöblítem gyorsan ezt a
v
alf
ér
alf
es
kendőt a fürdőben.
Ki is mentem, de amint a kijárati ajtóhoz értem, már szembe is találkoztam az Anikóval és a
Tiborral.
A hugi? Kérdezte az Anikó!
(Hangosabban válaszoltam, hogy bent a húga is halja, amit mondok. )
A fürdőben öblíti azt a kendőt, amivel letörölte a hátamról a vért. Az Ildikó vette is a lapot odabent és kiszólt a nővérének.
Gyere! Itt vagyok a fürdőben! Öblítem ki ezt a
v
alf
ér
alf
es
kendőt.
Így sikerült megúszni ezt a gyors numerát a Tibor nejével.
Bár, ha még egy perccel is tovább dugom, tutira végünk lett volna.

Majd a
T
alf
ib
alf
or
alf
t
kérdeztem; Miért nem úszol még?
Hát nem is tudom, talán már készülnünk kellene hazafelé, mert este lenne még kevés dolgom otthon.
De hát az ebédet még megvárjátok?
Jó persze, de addig is a nejemmel elkészülünk az induláshoz.

Kint a filagóriában volt megterítve, és ebéd közben az Ildikó, folyton a tekintetemet kereste. Majd egyszer intett a szemével, hogy menjek be.
Vettem a lapot és bementem a lakásba. Kis idő múlva jött is utánam, és egy névkártyát adott át rajta a mobiljának számával. Majd ezt mondta; ha napközben hívsz, akkor a férjem nincs otthon, mert reggel nyolctól délután ötig dolgozik.
Ok. Mondtam, és elraktam a kártyát. Ő pedig már ekkor, vissza is indult a többiekhez.
Amint megebédeltünk a Tibor – ék már álltak is fel, mert siettek.
Az Ildikó figyelmeztette a kis Bettit, hogy mindenben fogadjon szót nekünk.
Erre az én lányom; Nyugodtan legyetek, majd mi figyelünk rá és megölelte a kis Bettit.
Majd én szóltam a Tibornak; Azért a nyáron eljöhetnétek ti is, akár egy egész hétre is!
Hát jönnék is én szívesen, mert tényleg jó itt nálatok, csak az a baj, hogy a nejemnek még lenne is, csak nekem nincs már az idén szabadságom. Esetleg egy hosszú hétvégére talán eljövünk még, amikor a lányomért jövünk majd vissza.
Majd a búcsú puszi – kor az Ildikó azért egy pillanatra átdugta a nyelvét a számba.
Aztán még a kislányának annyit mondott még; ugye jó leszel kicsim? Ne hogy panaszt haljak rád!
Erre én; Nagy lány már ő és tud vigyázni magára!
Ildikó; Ha Tudnád hogy milyen eleven! Egy kis rosszcsont. Ne engedjetek neki, mert mindent ki szokott harcolni magának.
Nem is tudnám elképzelni róla, hogy ő rossz is tudna lenni. Ekkor megöleltem én is a kis Bettinek a vállát, ő pedig visszaölelt a derekamon, ahogyan mellettem és a lányom között ált.
Ildikó; Hát nem a te hátadat karmolta most is ki?
Én; Na persze, abban a szituációban ez tényleg érthető volt, hogy kikarmolta a hátamat. Ekkor, összemosolyogtunk a Bettivel, majd hozzátette; Legközelebb még jobban kikarmollak, ha nem hagyod magadat! Közben amolyan vadmacskás fújást tett felém és az ujjait karmolósra formálta.
Ildikó; Azért kislányom tényleg ne olyan nagy hévvel játszatok!
Jól van anya. Majd máskor jobban fogok vigyázni. (Ekkor a kis huncutka ahogyan a másik kezével a derekamat fogta hátul, belém nyomta a körmét. )
Na most már megyünk majd beszélünk telefonon jó kicsim?
Igen anya ne aggódjatok, biztosan jól fogom érezni itt magam!

Az este eljöttével láttam, hogy a lányom és a Kata újra feszíti a lepedőt a szekrényre.
Ne lányok!
Ne rakjátok oda, mert a következő két hétig nem lesz itt semmiféle erotikus játék.
De hát miért nem? Kérdezte a lányom.
Hát mert itt van a kis vendégünk, és őelőtte szó sem lehet ilyesmiről. Majd két hét múlva lesz lehetséges ez, amit terveztek. Addig is csak az Anikó fog velem aludni minden este.
Ó apa!
Semmi ó. Így lesz és kész. Különben is nagyon fáradt vagyok, és ma aludni akarok. Na és nem szeretném, ha ezt éreztetnétek a kis Bettivel!
Duzzogva mentek ki a szobából.
Én lefeküdtem és el is aludtam gyorsan. Majd később félálmomban éreztem, az Anikó finom testének simulását hozzám. Ekkor feküdt le ő is és ölelt át engem. Majd én meg őt öleltem vissza és így egymás karjaiban aludtunk el.
Olyan mélyen aludtam, hogy reggel az
ó
alf
ra
alf
cs
alf
ör
alf
gést
sem hallottam meg.
Az Anikó sok – sok puszival ébresztgetett.
Drágám ébredj!
C
alf
alf
rg
alf
öt
alf
t
az óra! Majd amikor már kinyitottam a szemeimet, én magamhoz öleltem az imádott finomillatú meztelen testét és kérdeztem;
Na mi volt az este miután elaludtam?
Hát összeült a két lány amíg a Betti internetezett magában, és csak tanakodtak azon, hogy miként lehetne mégis megoldani a szokásos esti játszadozást.
És mire jutottak?
Hát, számba vették a lehetőségeket. Arra jutottak, hogy nekem, mindenképen veled kell minden éjjel aludnom, hogy ne legyen az feltűnő, hogy nem mindig alszok veled.
Aztán meg a Kata lányod találta azt ki, hogy úgy kellene ezt megoldani, hogy egyik éjjel vele alszik a kis Betti, aztán a következő éjjel pedig a Gittával. Így aki magában marad, az be tudna lopózni hozzánk.
Na és te mit szóltál ehhez?
Hát vajon mit szólhatnék? Így döntött a két lány én pedig elfogadtam a többség akaratát.

(Az egészben azt élveztem a legjobban, hogy én ugye mindenkiről mindent tudtam, ők meg csak részben tudtak egymás dolgairól. Például, ők azt nem tudhatták, hogy milyen kapcsolatba kerültem a kis Bettivel. Vagy a lányok sem tudtak az Ildikóról. Sőt! Az Anikó sem tudja, hogy már kétszer dugtam meg a húgát is. )

Folyt. köv.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.9 pont (564 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. június 8. 12:58
#25
Sokan sokkal rosszabbúl írnak.
1
B
Bluedevil
2020. augusztus 20. 23:42
#24
A párbeszéd még mindig nem jól van írva. Szerintem.
1
Bizse42
2019. április 26. 13:10
#23
Nem változott meg a véleményem! Írtóra "izgi" még mindig! Jóóóóóóó
1
t
t.555
2017. december 21. 00:12
#22
Nagyon jó, tetszik 10 pont!
1
Andreas6
2017. október 1. 06:37
#21
A nyelvtan, meg a fogalmazás továbbra is gyenge, ezért csak 5 pont.
1
feherkalman1
2016. november 29. 16:59
#20
Nagyon jó!!!!
Hihetetlen rokonság, minden nő azonnal kefélni akar. De hiányzik egy legényke aki az összeset seggbe dugja.
1
barbi81
2016. június 23. 08:23
#19
Kurva jó 🙂
1
p
papi
2015. május 21. 20:35
#18
Nagyon jó.
1
a
A57L
2014. november 13. 06:06
#17
Ez is jó lett.
1
tutajos46
2013. június 19. 07:43
#16
Hogy nekem miért nincs ilyen rokonságom.
1
balazs0707
2009. április 2. 16:21
#15
nem lesz fojtatás??????? hali
1
xyz105
2009. január 19. 04:12
#14
hali,nem rossz történet, de én mintha ezt olvastam volna már valahol... valamelyik régebbi oldalon... vagy nagyon jó vagyok,mert kitaláltam ami következni fog:)
1
Gabi
2008. szeptember 30. 10:14
#13
remélem,jo lesz
1
sihupapa
2008. szeptember 30. 04:33
#12
én meg egyszersem.bocs. de kurva jóóó
1
pandur
2008. szeptember 9. 22:45
#11
nem kell itt firtatni a helyesirást a tartalma a lényeg itt nagyon jó
1
Diakyra
2008. augusztus 31. 20:24
#10
Szia, eddig minden Gittás történeted elolvastam, és egyre jobban tetszik:) naon ügyes vagy, és sok sikert kívánok a folytatáshoz..már naon várom..
1
biharos
2008. július 30. 17:04
#9
Folytassad, hiába az ifjuságnak meg van a bája....
Zamatos a történet...a végén még magunk is (olvasók)p..filokkákká válunk.......
1
47
2008. június 20. 16:03
#8
Nekem is nagyon tetszik , kérlek folytasd minél hamarabb.

Kis építő kritika sztem túl sokszor használtad a kavar szót. és a névelőket is lehetne hanyagolni.
De ezek csak szépítések, nagyon ó az égész sztori.
1
rajongó
2008. június 19. 03:12
#7
Steve! Folytasd az Én kis családom történetet! LÉCCCCCI, könyörgöm!!!!!!!!!
1
fiest
2008. június 6. 08:08
#6
nekem nagyon tetszik!jó az alap őtlet,és jo a stilusa is !várom a folytatást!
1