A+ A-

A szűz asszony 10-11. rész

X. rész
(- Jaj!... Mit akarsz?... Jaj!... Te!... Tudod, hogy ettől megőrülök! Nem bírom tovább! - suttogta elfulladva a lány, miközben az asszony a pongyoláját szétnyitva, remegő kezekkel kezdte lehámozni testéről a parányi bugyiját.
- Jaj!... Te!... Mit csinálsz?! Jaj!... Te is... te is... a csiklómat... akarod? - A lány a lemeztelenített asszonycsípőt átölelte, egyik kezével simogatni kezdte a vénuszdombot. Időnként lágyan be-besimítva szeméremajkaihoz. Az izgató játék következtében kiemelkedett a barnapihés szeméremajkak közül a mintegy ujjnyi vastag csikló, keményen meredve előre. A lány két ujját külön-külön megnedvesítette az izgalomtól átnedvesedett szeméremrésben és hüvelyben, majd az így síkossá vált ujjai között morzsolgatta a kéjtől merev csiklót. Az asszony formás, kemény csípője ritmikus vonaglással válaszolt. Rövid idő múlva fehér harmatcsepp jelezte a csiklón, hogy a kéjtől hörgő és vonagló asszony a mámor tetőfokára jutott. A lány sötét fürtű feje partnere ölébe bukott, ajkai mohón beszívták a kemény csiklót.
- Jaj, de jó!... - tört fel a kéjes sikoly az asszony ajkairól. - Jaj! Megőrülök, olyan jó!... Olyan jól tudod csinálni!... Jaj!... Én is nyalok neked! - Valósággal eltépte ölét a lánytól, vad erővel rádobta magát, széjjelfeszítette combját, szinte letépte róla a nadrágocskát. Szájával a lányosan kemény szeméremajkak közé fúrta magát, vadul habzsolva azokat, időnként kemény, hegyes nyelvét a hüvely nyílásába tolva. Kisvártatva mindkettőjük testének vonaglása kéjes remegésbe ment át. Rövid idő múlva hörgő sóhajba fúló, elnyújtott sikollyal omlott egymásra a két kielégült nő...)
XI. rész
Maurice távirati hívást kapott. Búcsúéjszaka nélkül utazott el, még aznap délután.
Két napig őgyelegtem egyedül a kastélyban. Talán a harmadik napon kaptam levelet Ninontól. Arról értesített, hogy férjének a húga érkezik hozzájuk Londonból, de ők még nem lesznek otthon. Arra kért, hogy vegyem védőszárnyaim alá, míg ők megérkeznek. A levél dátumából arra következtettem, hogy a kislány már meg is érkezett.
Befogattam és átmentem Ninonékhoz. Nem sokkal előttem érkezett a kislány. Még úti ruhában ült a hallban, és belépésemkor éppen reményét vesztve hallgatta az inas beszámolóját sógornője távollétéről. Jókor érkeztem. Mindjárt fel is pakoltam a kislányt a kocsira, és magammal vittem. Vidám alaptermészetű, 16 éves, szép leány volt, és így már az úton összemelegedtünk. Mire hazaértünk, már az egész élettörténetét ismertem. Csupa ártatlan naivság volt ez a lány. Kisportolt, izmos, magas, és maga a közvetlenség és természetesség. Mindjárt az első órákban otthon érezte magát nálam. Kicsomagolta a ruháit, átöltözött valami habkönnyű háziruhába, és kérdezés nélkül megkereste a fürdőszobát. Utána mentem, és a pamlagra ülve hallgattam úti kalandjait. Közben ledobta magáról ruhadarabjait és a zuhany alá állt.
Gyönyörködve néztem fiús alakját, kemény kis mellecskéit, valamint korához képest szokatlanul dús, fejlett szőrzetét. Csodálkozva állapítottam meg, hogy ez a szemet gyönyörködtető látvány nem kelt bennem semmi izgalmat. Úgy néztem, mint egy remekbe készült szobrot.
Egész nap együtt voltunk. Csakhamar tapasztalnom kellett együttlétünk során, hogy a kislány nem csak beszélni, hanem beszéltetni is tud.
Mire beesteledett, már mindent tudtunk egymásról. Természetesen csak olyat, amit egy felületes ismeretség révén az ember megtudhat. Egy percig sem titkolta, hogy férjem távolléte kedvére van.
- A férjek túl komolyak - mondta teli szájjal nevetve. - Én nem szeretem a komoly embereket.
Vacsora után szobájához kísértem, és búcsút vettem tőle. Mivel ez a nap új élményeivel és több mozgásával jólesően elfárasztott, hamarosan elaludtam és üdítő álomba merültem.
A második nap is az előzőhöz hasonlóan telt el. Bővítettük a programot, kilovagoltunk a környékre, hogy megmutassam szépségeit. Estére bizony mind a ketten alaposan elfáradtunk. El is határoztam, hogy a szokottnál korábban fekszem le. A búcsúzásnál azt mondta Mabel, hogy fél abban a szobában, amelyet kapott. Túl ridegnek és komornak tartja, szeretne velem aludni. Gondoltam, ennek semmi akadálya, hiszen elég széles az ágyam, és így kényelmesen aludhatunk rajta ketten is.
Lefekvéskor rendkívül izgatta a hiúságomat az a komoly és hízelgő elismerés, amivel a kislány telt, asszonyos alakomat illette. Különösen kissé erős, telt, de feszesen álló, nagybimbójú melleim tetszettek neki. Hosszan nézegette a magáét a tükör előtt, emelgette, nyomkodta, vajon az övé is lesz-e ekkora, mire kifejlődik. Alig tudtam a hálóingemet felvenni, minduntalan arra kért, hogy várjak még. Odahúzott engem is a tükör elé, összehasonlította az ő kis dombocskáit az én nagy melleimmel. Végre mégis ágyba kerültünk, és hamarosan elaludtunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2018. 05. 28. hétfő 06:59
folytasd
#6 Andreas6 2017. 12. 9. szombat 11:17
Lehet ezt még fokozni? Lassan kimerülnek a lehetőségek.
#5 feherfabia 2014. 10. 28. kedd 06:07
9P
#4 zsuzsika 2014. 10. 27. hétfő 10:06
Jó.
#3 A57L 2013. 11. 22. péntek 05:40
Egész jó.
#2 mackó2009 2012. 10. 29. hétfő 22:48
csak így tovább
#1 Törté-Net 2009. 09. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?