A+ A-

A szűz asszony 5. rész

A trópusi forróság volt az oka, hogy meg kellett változtatnunk életrendünket. Kibírhatatlan volt a nappali hőség, ami engem is, Ninont is nagyon megviselte. Mozdulni sem volt kedvünk, úgyhogy barátunk, akit az említett epizód után még rendszeresen látogattunk a vízmosásban, biztosan csodálkozott, hogy találkozásaink és a friss káposztalevelek olyan váratlanul elmaradtak.
Ebben az időben Ninonnal is nagyon ritkán találkoztunk. Nappal kénytelenek voltunk a besötétített szobában tartózkodni. Én olvasással töltöttem az időmet, s csak éjjel kezdtünk élni, amikor már némileg enyhült az idő.
Az utóbbi időben túlhajtott szerelmi életem hirtelen és átmenet nélküli megszakítása is kedvezőtlenül hatott az éppen megviselt idegeimre. Néhányszor megpróbáltam segíteni magamon, de Ninon szerszáma és a kecske nagyon elkényeztetett, és így csiklóm izgatása már csak fél kielégülést szerzett. Pedig valamikor egyedüli és üdvöt hozó lehetőségem a csiklóm volt.
Kislány koromtól kezdve szenvedélyesen onanizáltam. Még nem voltam 11 éves, és már rendkívül érzéki voltam. Altestem érintése már kellemes bizsergést idézett elő bennem, úgyhogy minden este lefekvés után játszottam magammal. Annyira szenvedélyemmé vált, hogy gyakran este már alig vártam a lefekvést. Hamar rájöttem arra, hogy különösen egy ponton nagyon-nagyon kellemes az érintés, fogdosás; a csiklóm volt az a pont. A rendszeres ingerléstől, sodorgatástól, húzogatástól később egészen megnőtt, persze nem tudtam, hogy ez ritkaság nőknél, és többnyire az ilyen korán jelentkező érzékiségnél és rendszeres onániánál szokott kifejlődni.
Egyszer - már lehettem 18 éves - egy vizsgálatnál az orvos észrevette. Kérdezte, hogy rendszeresen játszom-e vele. Őszintén megmondtam, hogy igen. Azt válaszolta kérdésemre, hogy csiklómról állapította meg egyértelműen, csalhatatlanul. Hiszen tudod, milyen nagy csiklóm van, te is megcsodáltad már. Ha nagyon felizgatom, közel 5 centiméterre növekszik, és úgy merevedik meg, mint a férfiak hímvesszője. Különben erről még majd mesélek neked a későbbiekben.
Nota bene: A kecskéről még csak annyit, hogy hónapok múltak el, és egyszer találkoztam vele. A környéken lovagolva egy kisbirtokos udvarán láttam békésen kérődzni. Magam sem tudom, talán a kíváncsiságtól ösztökélve bekanyarodtam a kis majorba. Lovam patáinak dobogására csakhamar megnyílt az ajtó. Hatalmas testű, nagy, rengő csípejű, de fiatalos megjelenésű asszony lépett ki rajta. Miután kölcsönösen üdvözöltük egymást, beszélgetésbe elegyedtünk. E beszélgetés során gyúlt világosság agyamban és értettem meg a kecske titkát. Mert azt hiszem, mondanom sem kell, hogy annak idején, első látogatásunkkor feltűnő volt az állat viselkedése. Hiszen merőben szokatlan, hogy egy állat csupán az ösztöneitől vezérelve meghágjon egy asszonyt. Megtudtam, hogy ez az erős asszony vérmes asszony, öt év óta él özvegyen. Nehéz az élet - panaszolta - férfi nélkül. Sok a munka, a vesződés és a gond, mind az ő vállára szakad. Igen, megértettem őt, valóban nehéz férfi nélkül... nem csak a munka, a gondok, az éjszaka is.
Ott hagytam abba, hogy ezekben a napokban csiklóm csak fél kielégülést hozott. Több, mint egy hete koplaltam már, amikor küldönc érkezett Ninon soraival. Ő nem bírta nélkülem. Azt írta, mióta ez a rekkenő hőség tart, a férje egyetlen egyszer sem látogatta meg. Szeretett volna már találkozni velem. Azt mondta az urának, hogy amikor nincs otthon, fél egyedül a lakásban, engedje meg, hogy a távollétében nálam töltse az éjszakát.
Válaszul egyetlen egy szót írtam: Várlak!
Az alkonyat beállta után át is jött hozzám. Ahogy egyedül maradtunk hálószobámban, olyan vadul estünk egymásnak, mint két kiéhezett farkas, habzsolva az olyan régóta nélkülözött kéjt. Volt dolga a szerszámnak. Többször is fel kellett kelnem, hogy meleg tejet hozzak. Közel jártunk már az éjfélhez, amikor megmagyarázhatatlan és leküzdhetetlen vágy támadt bennem, hogy egyszer az én hüvelyemet is elöntse a forró nedvesség. De hiába törtük a fejünket, nem találtunk megoldást. Én ugyanis változatlanul és makacsul ragaszkodtam szüzességemhez, és nem voltam hajlandó beleegyezni, hogy Ninon a derekára erősített szerszámmal törje át.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cscsu50 2018. 05. 28. hétfő 06:19
egyre jobban alakul
#11 Andreas6 2017. 12. 9. szombat 10:57
Jó az írás, és örülök, hogy mellőzte a kecskét...
#10 deajk2008 2014. 12. 5. péntek 11:29
erre a műre így én csak most 9p tudtam adni, de hiszem hogy folytathatod e művet
#9 deajk2008 2014. 12. 5. péntek 11:28
ami viszont nem tetszik az a történet hossza, mert szerintem ötször hosszabb is lehetett volna
#8 deajk2008 2014. 12. 5. péntek 11:26
nekem a szöveg is tetszett, amit itt olvasok, mert látom a szemeim előtt a cselekményeket
#7 deajk2008 2014. 12. 5. péntek 11:24
szeretem, mikor simogatják egymás meztelen melleit és ujjazzák egymás pináját, amivel egyre kéjesebbé válik a hangulat
#6 deajk2008 2014. 12. 5. péntek 11:22
számomra mindig izgató a leszbi meztelen párok, akik ráadásul kendőzetlenül is játszanak egymás testével
#5 zsuzsika 2014. 04. 11. péntek 11:15
Jó.
#4 A57L 2014. 04. 11. péntek 08:05
Csatlakozom jó írás.
#3 genius33 2013. 01. 28. hétfő 07:26
Jóóóóóó nyes
#2 mackó2009 2012. 10. 29. hétfő 22:42
izgató
#1 Törté-Net 2009. 08. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?