A+ A-

A szűz asszony 14-15. rész

XIV. rész
Mire felébredtem, már szürkülni kezdett. Maurice a fáradt ember egészséges, mély lélegzésével aludt. És Mabel?
...Mabel, a kis bestia törökülésben ült, és a derengő világosságban Maurice lankadt hímvesszőjét nézegette. Óvatosan két ujja közé fogta a petyhüdt szerszámot, és úgy vizsgálgatta. Visszafojtott lélegzettel figyeltem. Lassan, óvatosan felhúzta rajta a bőrt, és hosszú percekig nézte a vörös makkot, majd a herék alá nyúlt és megemelte azokat. Maurice-nak kéjes álmai lehettek, mert a kislány játékától egy idő múlva megmerevedett és felágaskodott a hímvesszője. Mabel kipirult arccal, kéjsóvár szemekkel nézegette egy ideig, majd óvatosan, hogy fel ne ébresszen bennünket, Maurice fölé hajolt. Csípőjét a vessző fölé helyezte, és a bíborvörös makkot szeméremajkai közé irányította. A forró, nedves völgyecskében ide-oda csúsztatta. Maurice légzése megváltozott. Amint arcára néztem, észrevettem, hogy szemhéja egy pillanatra megnyílt, majd felismerve a helyzetet, ismét becsukódott, mintha aludna. Mindebből Mabel, aki akkor már szinte vak és süket volt a kéjtől, semmit sem vett észre. Játék közben a kislány teljesen hátratolta csípőjét, és vigyázva egyre lejjebb süllyesztette. Mindjárt feljebb is emelkedett, valószínűleg fájhatott a szűzhártyára nehezedő nyomás. Többször egymás után megcsinálta ezt. Rendkívül felizgatott ez a jelenet. Csiklóm keményen állt és ismét magasan kiágaskodott szőrzetem közül. Mabel fáradhatatlanul kóstolgatta az új gyönyört. Amikor nem tudom, hányadszor állt meg a hímvesszővel hüvelye elzárt nyílásánál, váratlan dolog történt. Az édes kölyök lassan, óvatosan süllyesztette csípőjét. Egyre lejjebb süllyedt. Lélegzet-visszafojtva figyeltem: Mi lesz? Nem emelkedett vissza. Arcán fájdalmas kéj vonaglott át, de nem tudott megállni, mintha hüvelye, hasürege valami ismeretlen és leküzdhetetlen erőnek engedelmeskedve szívta volna magába a vastag és kemény dorongot. Alteste megrándult, arcocskája eltorzult. Némán ajkába harapott, s guggoló helyzetéből térdre esett. Ijedten mozdultam meg, hogy segítsek, de elkéstem... Maurice hímvesszője tövig csúszott a kislányba, aki ettől a pillanattól kezdve úgy tapadt a férfira, mint fára a tapló.
Halk sikoly röppent el ajkáról: -Jaj!... Jaj!... Most már nagyon jó! - hörögte, nem törődve már azzal, hogy felébredtünk - Olyan mélyen bennem van!... Meghalok... jaj!... Meghalok a gyönyörtől!
Mintha villám sújtotta volna, úgy esett, omlott le Maurice-ről. Maurice és én gyönyörködve néztük az édes kislányt. Maurice még nem élvezett, és még keményen állt hímvesszője és az én csiklóm is kőkeményen ágaskodott. Mabel csakhamar magához tért aléltságából, réveteg tekintettel nézett szét, majd amikor megpillantotta együttérző mosolyomat, ő is mosolyra derült. Gátlástalan bájjal húzódott Maurice-hez, megmarkolta vastag, lüktető farkát, majd a makkot először megcsókolgatta, azután lassan a szájába csúsztatta. Másodszor már nem akartam kimaradni a játékból, gyorsan Mabel mellé térdeltem és felemelkedő csípője alatt a hüvelyéhez nyomtam a csiklómat. Mintha tüzes kemencébe dugtam volna, olyan forróság vette körül, de csalódtam, mert a vékony csiklónak már tág volt a szűztelenített hüvely. Kivettem és hüvelye helyett a végbelébe toltam, amely szintén forró volt, de ugyanakkor szűk is. Sikoltani szerettem volna a kéjtől, az emberfeletti gyönyörtől!...
- Jaj, de jó vagy, Mabel! Ugye velünk maradsz? - vad erővel szorítottam magamhoz Mabel csípőjét és préseltem bele csiklómat. Láttam, hogy Maurice teste megvonaglik, szemét lehunyta, és nyitott ajkai közül hörgés tört elő...
Vastag farkát - ahogy csak tudta - a kislány szájába tolta, akinek hallottam halk, kortyoló nyelését...
Ez már sok volt nekem. Reszkető öllel lövelltem ki én is kéjem nektárját. Mire kipihentük magunkat, hajnalodott, Maurice-nak mennie kellett. Lovagunk távozása után Mabel hozzám bújt, és átölelte nyakamat.
- Soha sem hittem volna, hogy valamikor ilyen boldog leszek.
- Mondd, nem fájt, amikor Maurice beléd hatolt?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2018. 05. 29. kedd 00:10
egyetértek
#8 Andreas6 2017. 12. 10. vasárnap 06:12
Nem rosszabb a többinél, előkészíti a befejezést.
#7 feherfabia 2014. 10. 29. szerda 04:39
6P
#6 zsuzsika 2014. 10. 27. hétfő 10:18
Az előző részek jobbak voltak.
#5 A57L 2014. 04. 11. péntek 08:03
Ez nem tetszett.
#4 mackó2009 2012. 10. 29. hétfő 22:51
nem a megszokott
#3 Zoli bácsi 2009. 10. 8. csütörtök 07:03
Kedves bi!
Szerintem egész jó. Csak a vége zavar engem, egy picit, ha ez a vége.
#2 Mercedes bend 2009. 10. 8. csütörtök 00:19
Ennek soha sem lesz vége?
#1 Törté-Net 2009. 10. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?