A+ A-

A szűz asszony 8-9. rész

Leléptem az ágyról és a fürdőszobába futottam, Maurice utánam. Meggyújtottuk a lámpát és én boldogan merültem a kád hűs vizébe. Maurice is levetette pizsamáját, és velem szemben ő is a kádba ült. Először láttam ilyen közelről és teljes megvilágításban meztelen férfitestet. Szép volt és izgató. Maurice-nek kisportolt, karcsú, napbarnított teste volt, csupa izom. Ez a látvány és a simogatás újra izgalomba hozott. Megfordultam a vízben és Maurice karjaiba feküdtem. Ő a karjaim alatt átnyúlt, két tenyerébe vette melleimet, és nyakszirtemet csókolgatta.
- Gyönyörű nagy melleid vannak! - suttogta, miközben forró ajkai a fülemhez értek. Megborzongtam a kéjtől, kissé feljebb csúsztam, és az altestére ültem, amely ismét keményedni kezdett. Így izgattuk egymást egy ideig, miközben csípőmben megnevezhetetlen, édes bizsergést éreztem. Ezt nem éreztem soha sem Ninon, sem a férjem mellett. Egészen hátrahajoltam és izgalmamban Maurice fülcimpáját harapdáltam. Alteste ettől a játéktól rohamosan elkezdett nőni és dagadni. Maurice kilépett a kádból, hatalmas, vastag dorongja egyenesen meredt előre combjai közül. Tágra nyílt szemekkel csodáltam meg azt a ragyogó és izgató jelenséget.
- Van vazelined?
- Van - suttogtam elfulladva a kéjtől. Levettem a polcról a tégelyt, s átadtam; kívánságára előrehajoltam, a két kezemmel megkapaszkodtam a kád szélében. Lábaimat kissé széttettem; Maurice bevazelinezte a végbélnyílásomat, kemény hímveszszőjét odaillesztette és lassan, fokozatosan tövig nyomta. Az első lökés még mindig fájdalmas volt, de aztán a megolvadt vazelintől mindketten síkosak lettünk, úgy, hogy a többi lökés már kellemes kéjt okozott. Alig bírtam állni, annyira reszketett a térdem a kéjtől. Amikor Maurice nagyra nőtt, vastag dorongja tövig bennem volt, csaknem olyan érzésem volt, mintha a hüvelyemben lenne. Erőm teljesen elhagyott, az volt az érzésem, hogy ha Maurice erősen át nem fogja csípőmet, összeesem.
- Maurice!... megőrjítesz! - hörögtem. - Jobban nyomd belém! Még! Még! Jaj, de jó vagy! - Úgy éreztem, mintha tüzes vasat nyomkodnának belém. A szokatlan izgalomtól csiklóm is megmerevedett, amikor a kéjtől káprázó szemekkel a hasam alá néztem, láttam, mint ágaskodik ki szőrős vénuszdombom mögül. Szerettem volna, ha sokáig maradunk így. Arra gondoltam, jó lenne reggelig így maradni.
- Lassan mozgasd - kértem Maurice-t. - Így! Jó mélyen... told be! Édes vagy! Jaj!... Neked is jó? - Ebben a pillanatban valóságos lávafolyam öntötte el bensőmet, amely engem is érzékeim robbanásához vezetett, valósággal a kád szélére rogytam. Ilyen fáradtnak még soha nem éreztem magam. Maurice is nagyot élvezett, mert utána sokáig és hálásan csókolgatott.
A fürdőszobából kilépve vettük észre, hogy már dereng a hajnal. Búcsúznunk kellett.
9. rész
Néhány napon belül minden éjszakát együtt töltöttünk. A hőség némileg csökkent, de még mindig elég meleg volt ahhoz, hogy az egész napot feltűnés nélkül átaludhassuk. Együttléteink alkalmával mindig az először kipróbált és nagyon bevált módszert alkalmaztuk. Néhány nap múlva azonban már nagyon hiányzott hüvelyemnek a Ninonnal megszokott tej. El is készítettem a kis fecskendőt, és elmagyaráztam Maurice-nek a használatát. Óvatosan bevezettem szűzhártyám nyílásán a kis csövecskét, majd oldalamra feküdtem és vártam Maurice akcióját. Fékeztem kéjemet, mert nagyon szerettem Maurice-szal együtt élvezni. Ez csaknem mindig sikerült is, mert amikor forró ondója elöntött, belőlem is kirobbant a kéj. Most is így történt. Hosszú és édes, izgalmas játék után éreztem, hogy Maurice megrándul, végbelembe tolt hímvesszője tűzforróvá és kőkeménnyé vált. A kéj pillanatában, amikor Maurice forró ondója lövellni kezdett, megnyomtam a labdát. A forró tej hüvelyembe tódult. Úgy fetrengtem a gyötrő, őrjítő kéjtől, mint egy epilepsziás. Többször is megismételtük ezt, aztán a fürdőszobába mentünk. Maurice-szal még maga a fürdés is izgalmas volt. Fürdés után, amikor már leszáradtunk, Maurice-nak kedve támadt arra, hogy közelebbről lássa és megnézhesse szeméremtestemet. Ez szokatlan volt nekem, de azért izgatott is. Végigfektetett a pamlagon. Nekem kissé szét kellett tárni felhúzott combjaimat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 9. szombat 11:08
Egyre jobb ez a sorozat.
#5 feherfabia 2014. 10. 28. kedd 05:52
10P
#4 zsuzsika 2014. 04. 11. péntek 11:32
Jó.
#3 A57L 2014. 04. 11. péntek 08:02
Nekem is.
#2 mackó2009 2012. 10. 29. hétfő 22:47
nekem tetszik
#1 Törté-Net 2009. 09. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?