A+ A-

Sophie

(A történetben álneveket használok)
Sziasztok! Sophie vagyok, 24 éves. Ismertetőjeleim közé tartozik, hogy imádok szexelni, és olyan testem van, amire igazán büszke lehetek. Kicsikorom óta vizipólózok, így egy kicsit izmosabb és persze erősebb vagyok az átlagnál, formás alakom van, a melleim nem túl nagyok, olyan normál méretűek. Mindig is a pasik kedvence voltam, a csapatomból is én voltam a legnagyobb férfifaló, szinte a lábamelőtt hevertek a jobbnál jobb csávók, de egy dolgot elismerek, sosem voltam még szerelmes. Mindig átmeneti és alkalmi kapcsolataim voltak, kihasználtam minden szexre adandó alkalmat, és ezért egyes "barátnőim" kritizáltak is nagyon. Amikor elvégeztem a gimnáziumot, általános jogtudományi karra iratkoztam. Az apám is jogász volt, és én a nyomdokaiba akartam mindenáron lépni, de ez most mellékes.
És most, amikor lediplomáztam, ahhoz, hogy ügyvéd lehessek, kell az igazságügyi vizsga, ami azzal jár, hogy 3 évig volontőrködöm az általam kiválasztott bíróságon. Viszont én most lusta vagyok, és úgy döntöttem, hogy keresek egy idegen ügyvédet, aki még friss, úgy értem, hogy nemrég tette le az igazságügyi vizsgát, egy kicsit gyakorlatozom nála, és csak utána megyek volontőrködni. El is kezdtem a keresést, mígnem rátaláltam egy 28 éves (a korát később tudtam meg) ügyvédre a telefonkönyvben. (Igaz, jobban örültem volna, ha egy nővel lesz dolgom, de sajnos nem találtam egy fiatal nőt sem a helyi ügyvédek között.) Rögtön tárcsáztam is a számot. Egy női hang szólt bele, feltételeztem, hogy a titkárnő, vagy valami hasonló.
- Halló! Jó napot kívánok, itt Sophie Daniels, Steven Roberts ügyvédurat keresem.
- Jó napot hölgyem, mindjárt kapcsolom, kérem várjon egy pillanatot.
-Köszönöm.
Kb. egy percet vártam, végül bekapcsolta a telefont a pasi.
- Halló! Jó napot kívánok, Roberts ügyvédúrral beszélek?
- Szép jó napot hölgyem, igen, én vagyok Steven Roberts, tessék.
- Sophie Daniels vagyok. Uram, én nemrég diplomáztam le, és szeretnék egy kis gyakorlatot szerezni egy ügyvéd mellett, és önre gondoltam. Ha esetleg vállalná, hogy ön mellett gyakorlatozzam, akkor nagyon hálás lennék, ugyanis most nem szeretnék még volontőrködni.
- Hölgyem, tudja mit, látogasson el holnap délelőtt 9 órára az irodámba és majd akkor megtárgyaljuk a részleteket, most nem nagyon érek rá, úgy gondolom, hogy nincs semmi akadálya, hogy velem dolgozzon, az nekem is és önnek is csak jót jelenthet.
- Köszönöm szépen uram, akkor holnap reggel ott leszek.
- Rendben, a további viszonthallásra!
(Egy kicsit azt hittem, hogy elhamarkodtam, és hogy hirtelen lehadartam az enyémet.) Na ez is megvan, gondoltam magamban. De valami furát éreztem magamon. Ez a hang nekem nagyon tetszett, olyan férfias volt, biztosan jól néz ki ez az ügyvéd. Na jó, elhessegettem a gondolatot a fejemből, ilyesmivel nem kell terhelnem az agyam.
Egy fél órával később felhívtam apámat, hogy megtaláltam az ügyvédet, és megkérdezte a nevét. Amikor megmondtam, hogy kiről van szó, nagyon megörült, mert Roberts apja a városban az egyik legjobb ügyvéd volt. Így minden esély megvan arra, hogy a fia is kiváló.
Másnap reggel 7-kor keltem, kész hulla voltam, nem értettem miért, hiszen korán lefeküdtem. Hamar rendbeszedtem magam, elegánsan és egyben szexisen öltöztem, mert az az érzés, ami tegnap a fejemben volt, nem hagyott nyugodni. Elégedetten mértem magam végig a tükörben. Lementem az utcára, beszálltam a kocsimba, és elindultam. Nem nehéz megtalálni az irodát, mert szinte mindennap ott járok el előtte, mivel a központban van. Kerestem egy kicsit távolabb parkolót, és gyalog mentem vissza. Csengettem, és a kaputelefonba beleszólt Roberts.
- Jó napot! Mindjárt nyitom!
Pár másodperc elteltével egy kattanás, és már ki is zárta a kaput. Megindultam, kicsit zavarban voltam, mert mindenfelé térfigyelő kamerák voltak felszerelve. Elég nagy terület volt, úgyhogy nem is csodálkoztam annyira. Beléptem az ajtón, Roberts már várt is. Amikor felnéztem, azt hittem, hogy ott nyomban összeesek. Ilyen eszméletlenül jó pasival fogok együtt dolgozni? Úristen! Abszolút az esetem, fekete haj, sötétbarna szemek, csábító nézés, ruhán keresztül is látszott, hogy kisportolt teste van. És amikor megszólalt és kedvesen üdvözölt, hát azt hittem, hogy ott helyszinen rámászok. Olyan férfias volt, megmondtam én már a telefonálás után is, vagyis csak gondoltam.
- Hölgyem, kérem, foglaljon helyet! - mondta kedvesen.
- Köszönöm.
- Hogyan szólíthatom, kérem?
- Ezt nem határozom meg, ahogy magának megfelel.
- Akkor szólíthatom Sophie-nak? - ezen egy kicsit meglepődtem, hogy ez az első találkozásunk és máris Sophie-nak akar szólítani, de hát miért ne.
- Igen Uram, az jó lenne.
- Kérem, ha lehet, tegeződjünk mostantól.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 10. 26. vasárnap 04:25
Nagyon jó.
#2 sztbali 2011. 10. 4. kedd 11:56
Történt ami történt. 5 pont.
#1 Törté-Net 2007. 08. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?