A+ A-

A szűz asszony 4. rész

- Hol is hagytam abba tegnap?
- A Ninonnál tett látogatásod volt a vége.
- Igen, most már tudom, emlékszem.)
Tudod, ettől az időtől kezdve rendszeresen, csaknem minden nap meglátogattuk egymást. Időközben én is megrendeltem a szerszámot, hogy ha bármelyikünk megy látogatóba, mindig kéznél legyen, sőt személyes használatra is. Persze, mondanom sem kell, férjem mindebből semmit sem tudott. Örült annak, hogy a bájos szomszéddal ilyen szoros barátságot kötöttünk, és így nem vagyok csak az ő társaságára utalva. A heti egyszeri látogatásain kívül csak az étkezéseknél láttam. Ilyenkor figyelmesen érdeklődött hogylétem felől és Ninonról.
A Ninonnal folytatott viharos nemi életen kívül csendesen, békésen peregtek a vidéki élet napjai. Lovagolni nem szeretek, ezért csak ritkán ültem nyeregbe. Szívesebben festegettem. A táj szépsége számos színes témát kínált. Ha megfogott egy-egy szép tájrészlet, addig nem mentem el onnan, amíg albumom részére meg nem örökítettem.
Egy alkalommal sötét és zord vízmosás nyerte meg tetszésemet. A föléje hajló lombsátor csak itt-ott engedte be a napfényt. Csodálatos félhomály. Napokig ültem itt festegetve, pihenve, gyakran álmodozva. Senki és semmi nem zavarta tökéletes magányomat. Már körülbelül negyedik napja dolgozgattam itt. Forró nyári délelőtt volt, jól esett, üdített a vízmosás fölé hajló lombsátor árnyas hűvöse. Elmélázva dolgoztam ecsetemmel, amikor halk szusszanás ütötte meg fülemet. Hátrapillantottam. Csaknem közvetlenül mellettem csinos pofájú kecske állt, és elmerülve nézte a vászonra rakott színeket. Meglepett a váratlan látogatás, de a következő pillanatban már örültem is a szokatlan és műélvező társaságnak.
Táskámért nyúltam, letörtem egy darabkát a vajas kenyérből, s az állat felé nyújtottam. Bizalmatlanul közeledett, óvatosan megszaglászta, aztán lenyalogatta róla a sót, és a többit otthagyta. A bemutatkozás után tovább legelészett körülöttem.
Számítva újabb találkozásunkra, másnap káposztát és sót is vittem magammal. Nem vittem hiába, mert a tegnapi látogatóm ismét megjelent. A magammal vitt ínyencfalatok révén hamarosan összebarátkoztunk úgy, hogy déltájban már olyan hűségesen feküdt lábaimnál, mint egy kutya. Uzsonna után elálmosodta, s leheveredtem takarómra, csakhamar el is aludtam. Arra ébredtem, hogy az állat mellettem áll és megnyalja az arcomat. Ahogy álmos szemekkel végignéztem alatta, szemembe ötlött, hogy a hasa alján egy vérvörös pont látszik. Jobban megfigyeltem és rájöttem, hogy a nemi szervének a hegye kissé kibújt a bőr alól, és azt látom. Azt hiszem, hogy az unalom és valami leküzdhetetlen kíváncsiság bírt rá, hogy közelebbről is meg akartam nézni. Odanyúltam és lehúztam róla a bőrt, a húzásra előbújt az állat hímvesszejének kisujjnyi vastagságú hegye. Rendkívül érdekes volt. Le s fel kezdtem húzgálni a bőrt a hímvessző hegyéről, ami jólesett ismerősömnek, mert csakhamar előtolt vagy tíz centiméternyit. Éreztem, erre a látványra magam is izgulni kezdek, ezért inkább abbahagytam a játékot. Feltápászkodtam a helyemről, hogy újra munkához lássak, amikor hátulról gyenge lökést kaptam, amitől visszaestem négykézlábra. Mire észbe kaptam, a kecske már rajtam volt és keményre merevedett vesszőjével lökdösni kezdett. Riadtan gondoltam védekezésre, hiszen annyira bizarr és ijesztő volt a dolog, de amint megéreztem kemény hímvesszőjének érintését combjaimon, ez olyan jól esett, hogy nem védekeztem tovább. A hímvessző kemény hegyét a szoknyán keresztül éreztem combjaimon, aztán közöttük hol a gát, hol a szeméremajkaim, hol a végbelem tájékán. A kecske vadul szorított, felizgatott a dolog újszerűsége és perverzitása. Az állat lökései egyre hevesebbek, az én izgalmam pedig egyre nagyobb fokú lett. Végül is nem tudtam magamon uralkodni. Ösztönszerűen hátranyúltam, megemeltem a szoknyámat, és a kemény, hosszú hímvesszőt úgy helyeztem combjaim közé, hogy minden egyes lökésnél végigcsússzon szeméremajkaim között, csiklómat érintve. Rövid idő múlva forró nedv öntötte el nagy mennyiségben nemi szervemet és hasamat. Valósággal eláztatott, olyan mennyiségben lövellte rám.
Este találkoztam Ninonnal. Az első dolgom az volt, hogy elmeséljem neki fantasztikus kalandomat. Nem gondoltam, hogy különösebb hatással lesz az asszonykára, csak elbeszélésem végeztével láttam, hogy szemei természetellenes tűzben csillognak és arca lázas pírban ég. Amikor aztán kissé lecsillapodott, megkérdezte tőlem:
- Nem vagy féltékeny a bakodra? Úgy izgat engem is a dolog! - Vidáman nevetve állapodtunk meg abban, hogy másnap együtt rándulunk ki a vízmosáshoz.
Valamivel korábban mentünk ki, mint szoktam. Kisvártatva, a szokott időben megjelent a kecske is, legelészve közeledett felénk, majd, mikor meglátta kezemben a friss káposztafejet, vidám ügetéssel futott hozzám. Nagy élvezettel ropogtatta a friss leveleket. Eközben Ninon a hasa alá nyúlt, és a hímvesszőjével játszott. Hamarosan félreérthetetlen jelei mutatkoztak a játék eredményének.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2018. 05. 27. vasárnap 16:59
érdekes
#10 Andreas6 2017. 12. 8. péntek 06:45
Ez már túlzás. Úgy kell nekem, miért olvastam el.
#9 feherfabia 2014. 10. 28. kedd 05:30
5P
#8 zsuzsika 2014. 04. 11. péntek 08:25
Ez perverz
#7 A57L 2014. 04. 11. péntek 08:05
Ez nagyon perverz lett.
#6 genius33 2013. 01. 28. hétfő 07:25
Kecskével? Ejjha nyes
#5 mackó2009 2012. 10. 29. hétfő 22:41
érdekes
#4 tiborg 2010. 02. 25. csütörtök 08:45
ilyet meg nem olvastam,jol felizgitett...9.
szepen kerlek continue....
#3 puszicuni 2009. 08. 29. szombat 15:16
kéne kecske de aló mélyob
#2 pamaci 2009. 07. 25. szombat 07:26
Hahó!

Kicsit perverz, ám jól illeszkedik a sorozatba!
Jó a fogalmazás, és ahogy olvastam, kicsit irigyeltem a kecskét :-)
Várom a folytatást!!!
#1 Törté-Net 2009. 07. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?