A+ A-

A szűz asszony 6-7. rész

Másnap váratlan vendég érkezett. Férjem legfiatalabb öccse toppant be. Negyven év körüli, napbarnított arcú, igazi sportember. Amikor megtudta, hogy férjem nincs itthon, azonnal tovább akart menni. Ebbe viszont én nem mentem bele. Szobát nyittattam neki, és arra kértem, érezze jól magát addig, amíg a férjem meg nem érkezik. Nem fogadta el a meghívásomat. Az inassal berendeztette a gazdaság egyik irodahelyiségét, a kastély parkjának ellenkező végénél, és ott ütött tanyát. Igen ritkán találkoztunk, csupán sétáink vagy lovaglás közben. Időközben a hőség egyre elviselhetetlenebb lett. Most már az éjszakák is kibírhatatlanok voltak. Hálószobám ablakai, amelyek a teraszra nyíltak, egész éjjel nyitva voltak, csak egy zöld függönyt húztam eléjük, hogy Ninont ne zavarja a fény. Engem nem zavart, mert tudtam, arra nem jár senki.
Ninon az utóbbi időben többet volt nálam, mint otthon. Önző férje a fokozódó hőségtől még tartózkodóbb volt, mint azelőtt. A mi vágyainkat viszont fokozta a hőség. Viharos, tobzódó éjszakákat töltöttünk együtt. A kecskét végképp elhagytuk, és inkább a délutáni órákat töltöttük alvással. Egyik délelőtt éppen tízóraimat fogyasztottam, amikor vendégünk, Maurice kopogtatott be hozzám. Általánosságokról beszélgettünk, majd amikor kettesben maradtunk, a következő meglepő megállapítást tette:
- Úgy látom, túlságosan nélkülözöd az uradat! - Fülig elvörösödtem erre a megjegyzésére, de zavaromat lepleztem, és megkérdeztem tőle:
- Honnan veszed ezt?
- Aki nem csukja be a spalettákat, az ne gyújtson gyertyát! - válaszolta titokzatosan, de sokat tudó mosollyal. Meghűlt bennem a vér: Ez az ember kilesett bennünket, és most zsarolni akar. De mintha kitalálta volna gondolataimat, így folytatta:
- Ne érts félre, nem akarlak zsarolni, csupán figyelmeztetni szerettelek volna, hogy egy kicsit légy óvatosabb. Aztán arra se gondolj, hogy leskelődtem. A minap egyszerűen nem tudtam aludni, és a parkban csatangoltam. Amint a szobád elé értem, minden kíváncsiskodás nélkül beláttam a kivilágított ablakon. Láttam, amit láttam!... Mindegy, hogy mit. Azonnal tovább mentem, csupán a közelben álltam meg, míg világosság volt, hogy az esetleg arra tévedőt eltanácsoljam a közelből.
Szégyelltem magam. Maurice - tapasztalt ember lévén - átsegített ezeken a nehéz perceken.
- Nincs okod szégyenkezni - vigasztalt megértő hangon. - Aki a bátyámat ismeri, az meg tudja ezt érteni. Egészséges, fiatal, szép asszony vagy, akinek joga van bevasalni azt, ami számára az élettől még jár. Élj kedved szerint továbbra is, ne félj, nem árullak el, csak légy óvatos. - Felállt, hogy távozzék. Én végképp zavarban voltam, de megértő magatartásától meghatottan válasz helyett sírva fakadtam. Maurice szótlanul nézett.
- Ne sírj! - mondta kisvártatva, és átölelte vállamat. - Nem szégyen, ha valakinek vágyai vannak, és azokat igyekszik kielégíteni.
Sokáig beszélt még hozzám, becézgetve, simogatva, míg sírásom szűnni nem kezdett. Vigasztalódásomat nem annyira az okozta, amit mondott, hanem inkább kezének simogatása, amitől egész hátgerincemen bizsergést éreztem. Amint fel akarta emelni lehajló, meggörnyedt vállamat, talán akaratlanul a mellemhez ért, amitől úgy rándultam össze, mintha villamos áramütés ért volna. Biztosan észrevette reagálásomat, mert kezének mozdulatai céltudatosabbá váltak, s egyszer csak meztelen karomhoz érő nadrágján éreztem, hogy én is hatással voltam rá. Ez még jobban fokozta izgalmamat. Teljes súlyommal nekitámaszkodtam nadrágja kidudorodó részének.
- Ne bánts... - szólaltam meg dideregve. Nem válaszolt, ehelyett meleg keze felülről becsúszott pongyolámba és meztelen mellemen pihent meg. E mozdulatra végképp elvesztettem a fejemet, és most már nem csak szeméremérzésemet, hanem óvatosságomat is félretettem, kitéve magamat annak, hogy valamelyik alkalmazott esetleg tetten ér. Maurice kemény altestéhez érő karomat és vállamat erősen odanyomtam, és fel-le kezdtem mozgatni. Életem első életerős férfiának közelsége, valamint a veszély, hogy lelepleznek, végsőkig fokozta érzékiségemet.
Maurice világfi volt, és a legszédültebb pillanatban is vissza tudta nyerni józanságát. Most is forró simítással húzta ki kezét pongyolám kivágásából. Kemény, jóízű férfiajakkal csókolt szájon.
- Legyünk óvatosabbak! - mondta izgalomtól rekedt hangon. - Nincs értelme annak, hogy a személyzet szájára kerüljünk. Itt lesz este a barátnőd?
- Igen - sóhajtottam.
- Üzenj neki valami elfogadható kifogást. Este bejövök az ablakon.
Még egyszer megsimogatta vállamat, aztán magabiztos, határozott léptekkel elment. Égő arcomat a tenyerembe hajtva bámultam a semmibe. Fülem csengett a rohanó vértől. Mi történt velem? Nem tudom, nem tudom... Talán percekig ültem így, amikor borítékba zárt levéllel lépett be Marie. Megdobbant a szívem! Ninon!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 12. 9. szombat 11:03
Jó az írás, külön élvezet volt Hétpettyes bogár hozzászólását is elolvasni!
#7 feherfabia 2014. 10. 28. kedd 05:44
7P
#6 zsuzsika 2014. 04. 11. péntek 11:25
Jó.
#5 A57L 2014. 04. 11. péntek 08:04
Egész jó írás.
#4 mackó2009 2012. 10. 29. hétfő 22:44
Érdekes megközelítés, csak így tovább.
#3 Hétpettyes bogár 2009. 08. 27. csütörtök 00:02
Ez a kifinomult erotika...!Lelki szemeimmel,szinte látom,ahogy Maurice,elhelyezkedve a kéjed tetején,az egész forró altestét benne tartja a szeméremajkaid között(rendes méretű szeméremajkak lehetnek,amik között el lehet helyezni egy egész maurice-i altestet - télen derék-melegítőnek is használható: Wie schamlippen sind,o'mami schau, wie pracktisch...!), majd kiveszi onnan és áthelyezi a végbeledbe...wau!(és noch da zu,ez csak a fél élvezet...ah,milyen lehet az egész(?)...talán fejest ugrik...?)
Szóval ebből szeretnék még sok-sok részt - de a szüzességed feltétlenül őrizd meg,legalább százhúsz éves korodig s akkor tizenkét díszlövés mellett...Hencidától Bonchidáig "foly" a bor és boldogan éltek amíg meg nem haltok.Aki meg nem hiszi járjon utána
Halihó: Hétpettyes(nem ganajtúró)bogár - amúgy persze az is rokon csak nincs pettye...még kilenc se
#2 Wakundok 2009. 08. 26. szerda 07:09
Inkább Heteró, mint leszbi véleményem szerint. Csak igy tovább!!!
#1 Törté-Net 2009. 08. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?