A+ A-

A szűz asszony 3. rész

A báró nagyon büszke volt rám. Mióta együtt éltünk, valósággal megfiatalodott, de rendszeres életmódjából egy jottányit sem engedett, sőt, azt szerette volna, ha én is átveszem életrendszerét.
Gyönyörű hátaslovat kaptam tőle ajándékba, és nekem is lovagolnom kellett. Nem szívesen csináltam, mert csöppet sem lelkesedtem a sportért. Néhanapján mégis lóra ültem, mert nem akartam férjem kedvét szegni. Ettől függetlenül egyhangúan teltek a napok. Színt és változatosságot csak Ninonék jelentettek. A bájos asszonnyal olyan meleg barátságot kötöttünk, hogy már férjeinktől függetlenül is meg-meglátogattuk egymást.
Egyik magányos, unalmas délelőttön ötletszerűen Ninonék parkjába fordultam lovammal. Tudtam, hogy egyedül találom, mert férje a báróval együtt a fővárosba utazott. A park egyik fájához kötöttem a lovamat, s beléptem a hallba. Azt hiszem, senkit sem várhattak, mert egy teremtett lélekkel sem találkoztam. Gondoltam, meglepem a kis Ninont.
Óvatosan lenyomtam öltözőszobájának kilincsét, és beléptem. Vártam egy kicsit, míg megszokja a szemem a félhomályt, majd nesztelen léptekkel a hálószoba ajtaját eltakaró függönyhöz léptem. Dermedten álltam meg. Elfojtott lihegés, búgó sóhajok szűrődtek át. Mi történik? Zajtalanul visszaléptem az ajtóhoz, felnyitottam, zajosan visszacsuktam, majd hangosan kopogó léptekkel a függönyhöz mentem, s egyetlen mozdulattal széthajtottam.
- Ki az? - hallottam az ágy felől Ninon meglepett hangját. Még láttam a mozdulatát, amellyel magára rántotta a takarót. Arca sötét pírban égett, s mikor megismert, minden átmenet nélkül vigasztalhatatlan sírásban tört ki. Ágya szélére ültem és vigasztalni kezdtem.
- Az isten szerelmére, ne ejts kétségbe! Mi történt veled? - ráztam meg a vállát.
- Nagyon-nagyon szégyellem magam! - felelte, párnái közé szipogva.
- Előttem? S egyáltalán, miért? - kérdezősködtem tovább jól sikerült meglepetéssel a hangomban.
- Miért? Még kérdezed? Hiszen láttad, s most már tudod a titkomat.
Az igazat megvallva nem láttam semmit, csak sejtettem, de ezt már nem árultam el neki. Attól tartottam, ha megsejti, hogy semmit sem láttam, akkor ad valami banális magyarázatot, és mélyen fog hallgatni.
- Nincs mit szégyellned, Ninon - válaszoltam halkan -, hiszen nem tehetsz róla, nem is te vagy az oka.
- Nem én vagyok az oka, hanem az uram. - Még néhány diplomatikus kérdést tettem fel, s rövidesen megismertem Ninon izgató titkát. Ez pedig a következőképpen hangzik.
Szerelemből ment férjhez, és még akkoriban is nagyon szerette az urát. Házasságuk első hetei zavartalanok voltak, de ezután csakhamar kiderült, hogy férje szerelmi életét is angol módon, angol hidegvérrel intézi el. Nem becézi a feleségét, nem játszik vele, elmarad a szerelmi enyelgés. Egyszerűen bemegy a feleségéhez elvégezni a dolgát, és utána búcsúzik. Egyáltalán nem érdekli, hogy felesége kielégült-e vagy sem. Nem érdekli, hogyan hagyta ott a feleségét, akitől kielégülést kapott. Az ilyen keserves pásztorórák után Ninon felzaklatott idegekkel, felizgulva és kielégítetlenül maradt az ágyban. Segíteni nem tudott magán, mert megcsalni nem akarta az urát. Egyszer meglátogatta egyik barátnőjét, aki egyévi házasság után lett özvegy. A látogatás alkalmával nem volt otthon a barátnője, de a szobalány - mint ismerőst és elég gyakori vendéget - bevezette. Mialatt várakozott, unalmában nézelődött. Az íróasztalon elhelyezett napilapok alól egy nyomtatvány csücske kandikált ki. Szórakozott mozdulattal nyúlt érte, és kihúzta a papírok alól. Ízléses kiállítású, tapintatos hangú prospektus volt. Körülbelül ez állt benne:
Sok nőt büszkesége vagy szemérmessége tart vissza attól, hogy szerelmi kielégülést keressen. De nekik sem kell lemondani a nemi élet adta szépségekről és örömökről, mert a cég diszkrét csomagolásban 15 font előzetes beküldése után megküldi a férfi nemi szervének másolatát, pontos használati utasítással.
Ninon ösztönösen felírta a címet, visszacsúsztatta a prospektust a papírok alá, aztán eltávozott. Másnap írt a cégnek. Nem telt bele két hét, és megkapta az oly nagy érdeklődéssel és izgalommal várt csomagot. Azóta, mondanom sem kell, ezzel a szerszámmal szerzi meg nemi kielégülését. Eleinte csak a férje látogatása után használta, hogy levezesse felgerjesztett nemi vágyát, később már annyira szenvedélyévé vált az önkielégítés, hogy amikor egyedül maradt, mindig használta a szerszámot.
Ninon elbeszélése felizgatott. Éreztem, hogy az arcom ég a belső láztól. Kezemet elbeszélése alatt lassan takarója alá csúsztattam, és éreztem, hogy a szerszám még mindig a hüvelyében van. Kezembe vettem és lassan mozgattam, amitől Ninon csípője ritmikusan kezdett emelkedni. Alig tudta befejezni elbeszélését. Szerettem volna kielégíteni kíváncsiságomat. Kihúztam hüvelyéből, megnéztem a nedvességtől fénylő szerszámot. Tökéletes mása volt egy férfi hímvesszőjének, tapintásra selymesem puha; ellentétes végén gumilabda volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 12. 8. péntek 06:40
Jobb híján így is lehet...
#7 feherfabia 2014. 10. 27. hétfő 06:40
10P
#6 zsuzsika 2014. 04. 11. péntek 08:19
Ez is jó.
#5 A57L 2014. 04. 11. péntek 08:06
Nagyon jó történet.
#4 papi 2013. 04. 8. hétfő 05:06
Szeretem
#3 genius33 2013. 01. 28. hétfő 07:22
Édes és jó is nyes
#2 mackó2009 2012. 10. 29. hétfő 22:40
nincs új a nap alatt
#1 Törté-Net 2009. 07. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?