A+ A-

A "Négyes" Vakáció 6. rész

Néhány kellemes együttlétünk volt még az év folyamán. Az egyik ilyen, a születésnapomon esett meg, nagy élmény volt! Általában meglepjük egymást valami különleges ajándékkal, nos amit akkor kaptam valóban felejthetetlen volt.
Azzal kezdődött, hogy vacsorázni mentünk egy jobb étterembe Bettivel és Tomival. Hangulatos, félhomályos helyiségben ültünk, az asztalok paravánokkal voltak elválasztva egymástól. Sokat beszélgettünk, és nevetgéltünk miközben ettünk. Az igazi meglepetés azzal kezdődött, hogy Timi kaján mosollyal megcsókolt, szétnézett, hogy láthatja-e valaki, majd lassan az asztal alá bújt. Sejtettem mit tervez, ettől nagy izgalom fogott el. Be is jött amire számítottam, a lábaim közé furakodott és simogatni kezdett a nadrágon keresztül. Nagyon hamar szűk lett a nadrág, kigombolta, és kioldotta az övemet is. Hátradőlve néztem, ahogy farkam ágaskodik az arca előtt. Nem sokáig hagyta szabadon meredezni, felnézve rám megnyalta, majd lassan a szájába engedte. Tomi és Betti mosolyogva ültek velem szemben. Tetszett a felállás és hagytam, hogy Timi azt tegyen velem, amit akar. Nagyon lassan, érzékien szopott, nehezen bírtam ki, hogy ne mozogjak. Legszívesebben megfogtam volna a fejét, és ütemesen dugtam volna gyönyörű száját, de erőt vettem magamon és csak élveztem, amit csinál. Továbbra is lassan engedett az ajkai között ki-be, közben egyik kezével farkam tövét markolta.
Rövid idő múlva Betti az asztalon áthajolva megcsókolt és azt súgta, ő is szeretne felköszönteni. Még nagyobb izgalom fogott el és beleegyezően bólintottam. Visszaülve megcsókolta párját majd ő is eltűnt az asztal alatt. Timi kiengedett magából és továbbra is a kezében tartva, a lány felé irányította ágaskodó péniszem. Megéreztem végre forró ajkait, ahogy azonnal bevett és egyenletes ritmusban szopni kezdett.
Tomi utánanyúlt és habár nem láthattam, tudtam, hogy igyekszik a ruhája alá nyúlva izgatni a lányt.
- Timit se hagyd ki! - szóltam át halkan az asztal felett.
- Ha te mondod... - válaszolt és másik keze is eltűnt a terítő alatt.
Hihetetlen élmény volt, ahogy a lányok felváltva kényeztettek. Hol az egyikük, hol másikuk csodás ajkai ölelték át férfiasságom és egyre feszültebben toltam előre magam. A tudat, hogy Tomi a bugyijuk alá férkőzve izgatja a puncijukat, még inkább felizgatott. Tudtam, hogy nincs sok hátra, meredten figyeltem mikor, ki szopja a farkam. Legszívesebben lehunytam volna a szemem, de nem akartam elmulasztani a látványt, amikor valamelyikük szájába élvezek. Mikor éreztem, hogy nincs tovább, még jobban megfeszült a testem és csípőmet előretoltam amennyire csak tudtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50
2018. 01. 25. csütörtök 06:20
kissé bizar Válaszolok rá!
#6 deajk2008
2016. 09. 22. csütörtök 07:18
érdekes lett a szex benne, jó lett... folytasd 9p Válaszolok rá!
#5 A57L
2014. 12. 3. szerda 08:10
Ez nem tetszett. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2014. 09. 4. csütörtök 05:40
9P Válaszolok rá!
#3 papi
2013. 07. 24. szerda 14:51
Rövid is, kevés is, gagyi is Válaszolok rá!
#2 valaki
2009. 03. 31. kedd 10:29
Gyenge és rövid Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2009. 03. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!