A+ A-

A "Négyes" Vakáció 5. rész

Délelőtt ébredtem, hihetetlen álomnak tűnt az elmúlt éjszaka, a mellettem fekvő társaság viszont bizonyította, mennyire valóság is volt.
Nem állhattam meg, hogy meg ne érintsem a mellettem alvó Katit, aki aranyos nyöszörgéssel vette tudomásul, hogy valaki nem akarja békén hagyni. Olyannyira nem akartam, hogy amikor végigsimogattam a testét, és végre a fenekéhez értem, nem is szándékoztam tovább kutakodni, hanem finoman cirógattam, ezzel igyekeztem kissé felhergelni őt. A hasára fordult és egyik lábát felhúzta, amitől elém tárult végre domborodó, csodás kis puncija. Gyönyörködtem benne egy ideig, majd megnyálazott ujjammal finoman megérintettem. Nem reagált, ettől felbátorodtam és fokozódó izgalommal figyeltem, hogyan nyílik meg az ujjam előtt, amivel szeméremajkai közé furakodom. Ettől már megremegett kissé, de nem ébredt fel. Alig- alig mozduló ujjal piszkáltam még egy kicsit és már éreztem, hogyan nedvesedik. Kicsit betoltam az ujjam, majd kihúzva elindultam a csiklója felé. Kezdett sóhajtozva mocorogni, és mintha a lábait is jobban szétvetette volna. Nem voltam biztos abban, hogy még mindig alszik-e, de tudtam, hogy ha felébredne is, elég izgatott lenne ahhoz, hogy folytathassam. Egyre bátrabb lettem és farkam is erősen meredezett már. Fantasztikus izgalom fogott el amikor elképzeltem, hogyan dugom meg a félig még alvó lányt. Fantáziálásomat tett követte. Puncija nedvével bekentem férfiasságom duzzadó fejét és csípőmet előre tolva igyekeztem elérni vele a tüzes kis lukat. Először csak megérintettem vele, majd amikor semmilyen ellenállást nem tapasztaltam, már nyomultam is befelé. Még feljebb húzta a lábát és fenekét felém tolta. Most ébredhetett fel, felém nyúlt és megsimogatott.
Tudtam, hogy most már semmi sem állíthat meg, és mozogni kezdtem benne. Lassú, érzéki tempóban dugtam, miközben a mellét simogattam. Felvette a ritmust és finom mozgással segített, hogy minél mélyebbre hatolhassak belé. Kissé kitekeredett volt ez a póz ezért anélkül, hogy elszakadtam volna tőle lábam, áttettem a másik oldalára és fölé térdeltem. Ő teljesen hasra fordult alattam, és felfelé tolta a fenekét. Kezeimen támaszkodtam és továbbra is lassú, mély lökésekkel ostromoltam. Néha amikor teljesen benne voltam, megálltam egy hosszú pillanatra és élveztem, ahogyan megszorítja a farkam, a hüvelyizmaival. Kezdett forrósodni a levegő és már elhomályosultan láttam az alattam vonagló csodás testet. Megfogtam karcsú derekát és megtartva őt, elkezdtem egyre gyorsabb iramban kefélni. Tudtam, hogy néhány másodpercem van még, de nem akartam, hogy ilyen hamar vége legyen. Észrevettem, hogy Timi felébred mellettünk, és arra gondoltam most mit csináljak? Bevonjam őt valahogyan, vagy engedjem el magam, és csak élvezzek? Nem tűnődhettem sokáig, párom mosolyogva felült és megfogva a fenekemet, simogatva diktálta az ütemet. Nekem sem kellett több, szinte belecsapkodtam magam a lány testébe. Mikor éreztem az öröm első hullámait, megfeszülve tövig nyomtam farkam a forró punciba és hatalmas rángásokkal spricceltem tele. Minden lüktető lövellésnél próbáltam még- és még mélyebbre nyomulni benne. Kiabálni szerettem volna, de nem akartam elrontani a varázst, hiszen egy félig meddig alvó lányt keféltem, szinte "lopva" az édes örömöt. Megfeszültem, mikor az utolsó adagot is kiadtam magamból és nem akartam elszakadni tőle. Egy ideig benne is maradtam, de feleségem csókja visszarepített a jelenbe. Mozogtam kicsit ki- be, majd kihúztam a farkam és Timit átölelve visszafeküdtünk. Nem beszéltünk, csak mosolygott rám és valami huncutságot véltem felfedezni a szemében.
Még egyszer mélyen és hosszan megcsókolt, majd a másik oldalára fordult és Tomi hasán végigszántva a kezével, megállt a farkánál. Megfogta az éledező szerszámot, és húzgálni kezdte. Megint elfogott az a furcsa érzés, amit mindig éreztem, ha mással láttam. Féltékenység és izgatott várakozás keveréke volt ez.
Finoman játszott a lassan merevedő farokkal, majd fölé hajolt és kinyújtott nyelvével megérintette. Szinte szétrobbantam az egyre fokozottabban rám törő érzéstől, legszívesebben lerántgattam volna róla, de olyan izgalmas is volt egyben a látvány, hogy le sem tudtam venni róluk a szemem. Megsimogattam párom fenekét, amit talán jóváhagyásnak is vett. Lassan kinyíló szájjal vette ajkai közé a most már igencsak meredező faszt. Hihetetlen volt a látvány és az érzés leírhatatlan. Markolásztam a fenekét és egyre izgatottabban figyeltem minden rezdülésüket. Tomi felébredt már, de lehunyt szemmel élvezte a mesteri szájmunkát. Timi egyre hevesebben szopott, tenyerében tartva a heréket. Szinte magamon éreztem amit csinált, és fergeteges merevedésem lett. Most élveztem csak el, de máris úgy állt a szerszámom, mintha legalább egy hete nem láttam volna már nőt. Kati is felült mögöttem és kíváncsian nézett a másik pár felé. Közben észrevehette az izgalmamat, mert megfogott, és lassan húzgálni kezdte a farkam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2018. 01. 24. szerda 12:51
nagyon jó ez a rész is
#5 Andreas6 2017. 02. 7. kedd 07:48
Már nem tud újat hozni. Nem rossz, de lassan kezdem unni.
#4 deajk2008 2016. 09. 22. csütörtök 07:20
9p lett és nagyon jól leírtad és kiváló szexjelenet... folytasd
#3 A57L 2014. 12. 3. szerda 08:10
Nem lett rossz.
#2 feherfabia 2014. 09. 3. szerda 05:56
9P
#1 Törté-Net 2008. 07. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?