A+ A-

A "Négyes" Vakáció 2. rész

...Amikor felébredtem késő este volt már. Mindenki aludt még mellettem, ezért csendben felkeltem és lementem a konyhába. Próbáltam valami meleg, mégis egyszerű kaját összeütni, ami sikerült is. A menü virsli és tojás lett, ezt akár célzásnak is vehetik. Nem tudom, hogy túl nagy zajt csaptam-e, vagy valami mástól ébredt fel, de Tomi jött le kis idő múlva. Örültem, hogy segít befejezni a sütést, így gyorsan kiszaladhattam megnézni a bevetett botokat, mégiscsak horgászni jöttünk, vagy mi? Sajnos hallal nem kellett "bajlódnom" ezért hamar visszaértem a házba. Betti is lejött addigra, és feleségem éppen akkor lépett le a lépcsőről, amikor beléptem. Odamentem hozzá és átöleltem. Megcsókoltam. A karjaimba temetkezett és szégyenlősen nézett rám.
- Nagyon szeretlek. - mondtam, és újra megcsókoltam. - Gyere együnk, csináltunk vacsorát!
Álmosan követett a konyhába, ahol Tomiék már megterítettek. Evés közben mindenféléről beszélgettünk, éjfél felé járt mikor elindultunk lefeküdni. Tomival megbeszéltük, hogy néhány órát alszunk csak és hajnalban megpróbálunk néhány pontyot fogni. Mikor az emeletre értünk párommal elfoglaltuk a kisebbik szobát és az ágyakat összetolva azonnal lefeküdtünk. Senkinek sem volt ereje most megfürdeni Timin, és magamon is éreztem a szerelem illatait. Szinte azonnal elaludtunk. Telefonom ébresztett fel, hajnali négyre állítottam este az ébresztőt. Nagyon nehezemre esett felkelni, de a "horgászatért mindent" jelszóval kikecmeregtem az ágyból. Az emeleten is volt egy fürdőszoba sarokkáddal, de nem tudtam most megvárni amíg az megtelik vízzel, inkább letapogatóztam a tusolóba. Csak lent kapcsoltam fel a villanyt és próbáltam minél csendesebben mozogni, hogy ne zavarjam a többieket. Felfrissülve a fürdéstől ittam egy kévét és kimentem a stégre. Nemsokára Tomi is követett, de addigra én már akasztottam egy halat és éppen újracsaliztam a horgot. Beérett az etetésünk, mert szépen fogtuk a pontyokat úgy kilenc óráig. Közben sok mindenről beszélgettünk, feljöttek a közös szeretkezések is amiről elmondta, hogy ők már vagy három éve kipróbálták egyszer. Azóta azonban nem volt alkalmuk rá és most örülnek mindketten, hogy ilyen jól egymásra találtunk. Megbeszéltük azt is, hogy az ilyen helyzeteken kívül, mint amilyenben most is vagyunk, soha nem próbálkozunk a másikunk párjánál semmivel. Ezekben a helyzetekben mindent lehet, amit a többiek is akarnak és jó mindenkinek, de a hétköznapok megmaradnak a rendes családi életre. Erről persze mindketten beszéltünk már a párunkkal is, és ők is így gondolták.
Mikor összepakoltunk, bementünk a házba és egy gyors zuhany után lefeküdünk a saját szobáinkba. A lányok mélyen aludtak még. Timi mellé heveredtem és nemsokára megint elaludtam.
Délután ébredtem, feleségem nem volt a szobában. Kipihenten mentem le a lépcsőn miután felvettem egy nadrágot és egy pólót. Mindenki a konyhában volt, beszélgettek, és közben készülődtek a szabadtéri flekkenezéshez. A délután el is ment a húsok sütögetésével, majd jóízűen megettük. Fogtunk közben néhány halat, de mint mindig, most is visszaengedtük őket.
Mire mindent elpakoltunk, már sötétedett. A házban kellemes meleg volt, beszélgettünk és ittunk néhány pohár bort. Timi ment először fürödni, azt mondta befekszik a kádba hogy jól ellazuljon. Mikor eltelt vagy fél óra, Betti is felállt és az emeletre indult. Tomival arról beszéltünk, milyen izgalmas lenne a kádban hancúrozni velük. Mi is felpattantunk hát és felügettünk. A fürdőben egyedül találtam a feleségemet, Tomi pedig párja után ment a szobájukba. Ledobtam a ruháim és Timi mögé csusszantam. Jó meleg volt a víz és érzéki testéhez simultam. Halkan beszélgettünk, közben egy szivaccsal mostam a hátát és a vállait. Előrenyúltam a melleihez majd simogattam a hasát és közben a nyakát csókoltam. Nemsokára kinyílt az ajtó és beléptek Bettiék.
- Nem baj, ha bejövünk? - kérdezte.
- Gyertek! - válaszoltam, mielőtt Timi esetleg tiltakozhatott volna.
- Spórolhatnánk a vízzel, ha együtt fürdünk. - mondta mosolyogva, és ezen mind nevettünk.
Levetkőzve, ők is beültek velünk szemben. Így már rettentő szűk lett a kád, de egyikünk sem bánta. Tovább simogattam Timit, miközben Tomi a párját kezdte kényeztetni. Egyre többet időztünk el a lányok puncijánál, mindenki tisztában volt vele, mi következik. Feleségem annyira felizgult, hogy hátravetett fejjel hagyta ujjazni magát és nemsokára, halk sikolyokkal elélvezett. Míg el nem vonultak az öröm hullámai, rajta tartottam a kezem, és közben élvezettel néztem a másik párt. Állt a farkam, mint egy karó és erősen feszült Timi gerincének. Ő hátranyúlva megfogta és kicsit előrébb csúszva, húzgálni kezdte. Nem elégedtem meg ennyivel, kiszabadítottam magam és felültem a kád szélére. Közben végig szerszámomon tartottam Timi kezét, amitől kénytelen volt megfordulni ő is, és szembe fordulva velem, Betti előtt domborodott gyönyörű, izgató feneke. Nem nézett rám, csak száját kinyitva lassan bekapta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2018. 01. 24. szerda 09:15
jó a történet
#4 feherfabia 2014. 08. 30. szombat 06:12
9P
#3 A57L 2013. 09. 12. csütörtök 04:13
Tetszett.
#2 papi 2013. 06. 29. szombat 13:18
Csak így tovább
#1 Törté-Net 2008. 04. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?