A+ A-

A "Négyes" Vakáció 7. rész

Izgatottan vártam a folytatást. Nem bulizni mentünk, persze valahol sejtettem ezt előre. Tomiékhoz mentünk, ahol már vártak ránk a meglepetés további résztvevői. Meghívták magukhoz Katit, az egyik lányt, aki bekapcsolódott a mi kis játékainkba korábban, és új barátját. Nem tudtam, mennyit ismer a srác az előzményekből, de sejtettem, hogy tud mindent. Helyes fiú volt, néhány évvel fiatalabb nálunk, mint később kiderült pontosan kettővel. Iszogattunk és beszélgettünk a nappaliban. Szimpatikusak voltak együtt, hamar megtaláltuk a közös hangot. A meglepetés tulajdonképpen annyiból állt, hogy összeszervezték nekem ezt az estét és innentől lesz, ami lesz, talán kicsit még szabadabban, mint ezelőtt. Beszélgettünk közös élményeinkről, a videózásokról és be is került a lejátszóba, az egyik közös szórakozásunk alkalmával készült film. Csapatunk új tagja Tibi, meredten nézte és elismerést, nem kevés izgalmat fedeztem fel a szemében.
Tomi felvéve a házigazda szerepét elmondta, hogy egy kis játékkal készültek. A lényege és célja az volt, hogy oldódjanak a gátlások és bevezesse a társaság minden tagját egy kellemes folytatásba. Elmondta, szigorú szabályok vannak ám. Hogy nyomatékot adjon a szavainak elővett két műpéniszt, síkosítót és egy kisseb vibrátort. Azt mondta, miután kölcsönösen felizgatjuk egymást, úgy hogy a lányok nem tudják kivel is vannak éppen, lehet szeretkezni ki-kivel akar. A végén viszont a fenekeiket vesszük célba, úgyhogy most szóljon, aki ki akar maradni a játékból. Ez a világos beszéd meghozta a várt eredményt és mindenki izgatottabban mosolygott, a párok hevesebben súgtak össze. Az, hogy tudtuk mi következik, még izgalmasabbá tette a várakozást. Mind kicsit zavartan mosolyogtunk. Én csókolózva búcsúztam Timitől, mikor Tomi a lányok mellé rendelte. Mindhármuk szemét bekötötte és a bőrkanapiéra térdeltette őket. Fel kellett könyökölniük a támlára, ettől felénk domborodtak csodás fenekeik. Betti és Timi volt a két szélen, Kati közöttük. Tomi kellemes félhomályt csinált a szobában, csak egy fali lámpa világított sejtelmes fényével.
Nem kellett viszont tovább irányítania, tudtuk a dolgunkat. Talán a kezdeti gátlások miatt, először ki-ki a saját párját kezdte simogatni. Nem vetkőztettük le a lányokat, ruhán keresztül simogattuk, csókoltuk érzéki testüket. Ledobtam az ingem, de éreztem, hogy a nadrágra is sor kerül nemsokára, mert kezdett meglehetősen szűk lenni. Párom melleit markolásztam és a tarkóját, nyakát csókoltam. Közben egyik kezemmel felfedezőútra indultam. Mikor a fenekét elértem megszorítottam kicsit, majd felhúztam lassan a ruháját. A derekáig emeltem, így szabaddá vált a terep. Szexi bugyijára tettem a kezem és igyekeztem befurakodni alá. Megéreztem nedvesedő punciját és nem is hagytam el már. Fel-le járattam ujjaim a szeméremajkai között, miközben popsijára is kentem saját nedveiből. Tudom, mennyire felizgul ettől. Farkam feszítette a nadrágot, kezdett nagyon kényelmetlenné válni. Felegyenesedve kioldottam az övem és hagytam, hogy a bokámra hulljon. Kiléptem belőle, közben szemügyre vehettem a tőlem balra enyelgő két párocskát. Hasonló helyzetben lehettek, mint én, mert ők is megszabadultak a felesleges ruháiktól. Tomi az alsóját is lerúgta egyúttal, és álló farkával simogatta tovább párja fenekét. Ha már úgyis álltam, hátraléptem az asztalhoz és elhoztam róla az egyik műdákót, sietve síkosítót nyomtam rá. Visszatértem kedvesem fenekéhez, és miközben ánuszát simogattam gyengéden, puncijához illesztettem. Játszottam kicsit a bejáratnál, fel-le siklott a műpénisz. Kidomborított fenékkel várta, hogy végre betegyem, szinte könyörgött érte. Kissé forgatva, ki-be tologatva nyomtam befelé. Nagyobb volt, mint egy átlagos farok és vastagabb is, de nem eltúlzottan nagy. Néhány centivel hosszabb és talán egy-kettővel vastagabb, de nagyon élethű. Rettenetesen izgatott, hogy egy, az enyémnél vaskosabb dorongot dugok a feleségembe. Lassan kezdte befogadni, de egyre könnyebben haladtam befelé. Mikor éreztem, hogy nincs tovább már csak annyi maradt a kezemben, hogy még éppen tudtam fogni. Mélyet sóhajtva tudatta, hogy tetszik neki amit csinálok. Síkosítós ujjammal izgattam az ánuszát és próbáltam betolni.
Mikor engedett a szorítás végre bejutottam és a műdákót elkezdtem ki-be mozgatni a puncijában. Két "sorstársam" is hasonló magasságokba jutott. Tomi merev szerszámát járatta végig felesége ölén, csiklójától egészen a fenekéig, de nem hatolt be. Tibi hozzám hasonlóan elvette a másik műszert az asztalról, azzal izgatta kedvesét. Annyira felhergelt a látvány, hogy szerettem volna, ha végre a bennem lévő feszültség is kiszabadulhat. Kihúztam az ujjam Timi fenekéből, de a műdákót benne hagytam és hátrább lépve megcsodáltam. Meg voltam elégedve a látvánnyal. Nem időztem sokat mögötte, megkerültem az ágyat és megcsókoltam a száját. Rövid, de annál vadabb csók volt, majd tovább álltam és most Kati ajkait ízlelhettem meg. Érdekes mennyire más tud lenni egy másik lány csókja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2018. 01. 25. csütörtök 06:24
volt jobb is
#8 A57L 2014. 12. 3. szerda 08:09
Közepes történet.
#7 feherfabia 2014. 09. 4. csütörtök 05:49
7P
#6 papi 2013. 12. 21. szombat 11:05
Tudsz jobbat is
#5 Andreas 2009. 05. 13. szerda 09:16
Lehet, de annak is rossz. Azt meg külön kell írni...
#4 azavalaki 2009. 05. 12. kedd 11:11
Lehet hogy ő egy kis sebre gondolt. XD
És tényleg gyenge.
#3 Andreas 2009. 05. 12. kedd 09:45
Azért nem semmi, hogy egy szóban képes vagy két szarvashibát elkövetni! (kisseb, helyesen: kisebb)
Persze, van ezen kívül is bőven. A történet maga gyengécske.
#2 azavalaki 2009. 05. 12. kedd 05:58
Huh. Mint egy tömör összefoglaló. Csak szex, szinte semmi körítés.
#1 Törté-Net 2009. 05. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?