A+ A-

A "Négyes" Vakáció 1. rész

Sokat gondolkodtam azon, megírjam-e ezt a történetet. Végül, feleségem bátorítására nekifogok. Ő írt már egy hasonlót, mégpedig első olyan szexuális élményünket ecsetelte, amikor négyesben szeretkeztünk. Azóta sokkal felszabadultabb lett a szerelemben. El sem tudta képzelni, hogy egy másik nővel, vagy esetleg több személlyel legyen együtt egyszerre. Amióta viszont azon a bizonyos nyaraláson, néhány pohár bortól felbátorodva belekóstolt, egészen más szemmel látja a dolgokat. Sokat kamerázunk szex közben, és az is megesik, hogy össze- összejövünk, azzal a baráti párral, akikkel az a történet megesett.
Sokat beszélgettünk azóta, első közös és hihetetlenül izgalmas kalandunkról. Nem gondoltam volna, hogy egyáltalán rá tudom venni ilyesmire hát még, hogy hajlandó lenne megismételni. Hamar vége lett annak a bizonyos nyaralásnak, és ott nem vetődött fel többé a téma. Talán mind úgy gondoltuk, hogy hagyni kell ülepedni a dolgot. Úgy teltek a napjaink mint azelőtt, talán csak kicsit más szemmel néztünk egymásra.
Itthon szintén a megszokott mederben folytak a dolgok, teltek a hétköznapok, mígnem egy kora őszi napon felhívott Tomi (Ő és Betti a szóban forgó másik párocska) és megkérdezte nincs-e kedvünk egy közös hétvégi horgászathoz. Kicsit meglepett a meghívása, mivel én sokkal többet horgászom nála, ő inkább csak amolyan alkalmi pecás. Mikor azonban elmondta, hogy nem csak mi ketten, hanem mindketten párostól mennénk, már jobban tetszett a dolog. Elmondta, hogy kinéztek egy kis horgászlakot, ami közvetlen vízparti és saját stégje is van. Amúgy a házikó nagyon korrekt és bizonyára jól éreznék magukat a lányok is, még ha ők nem is sokat pecáznak. Rögtön igent mondtam azzal, hogy mindenképpen rábeszélem a feleségemet is.
A kirándulást két naposra terveztük és együtt indultunk útnak, mivel elég közel lakunk egymáshoz. Valamivel több, mint háromszáz kilométert autóztunk és a lányok azonnal egy-egy fotelba vetették magukat, hogy kipihenjék az út fáradalmait. Engem ilyen esetben lefogni sem lehetne, úgyhogy azonnal kipakoltam a stégre és kezdtem beszerelni a botokat. Mikor kész voltam, kinéztük Tomival a helyeket, amiket megetetünk majd. Megbeszéltük, hogy amíg ő behordja a csónakkal a kaját, addig én megkérem a lányokat, főzzenek egy kávét és jöjjenek ki hozzánk.
A ház kb. 30 méterre volt a parttól. Mikor beléptem csak Bettit láttam, Timi -a feleségem- zuhanyozni ment. A lányon fürdőruha volt elmondta, hogy éppen ki akartak jönni hozzánk, csak megvárja még a páromat. Ő már megfürdött és sokkal frissebbnek érzi magát. Gyönyörű karcsú teste volt, meg is dicsértem milyen csinos, mire elém lépett:
- Tényleg, köszönöm. -mondta.
- Soha nem felejtem el a közös nyaralásunkat, és ti szoktatok még gondolni rá? -kérdeztem.
- Szerinted miért vagyunk most itt?
- Miért,... horgászni?
- Igen, és esetleg még más is lehet.
- Mi más? -kérdeztem, és éreztem, hogy átfut rajtam a forróság.
- Elpirultál. -nevetett és még közelebb jött. Szinte összeértünk és alig tudtam uralkodni magamon, hogy meg ne érintsem.
- Timi mit szólt hozzá, beszéltetek róla? -kérdezte.
- Beszéltünk és szerintem megint rá lehetne venni. -válaszoltam.
- Akkor jó. -mondta és megérintett. Mellkasomra tette a kezét és én is megfogtam a derekát.
- Akkor vegyük rá valahogy! -mondta és keze lefelé siklott, míg el nem ért a nadrágomig.
Ha akartam sem tudtam volna megállni, hogy ne érintsem meg máshol is. Átöleltem, de ettől kettőnk közé szorult a keze, így inkább lazítottam a szorításon és a melleit vettem célba. Vadul a számra tapasztotta az övét és nyelvét a számba dugta. Hevesen csókolóztunk, miközben megmarkolt a nadrágon keresztül. Erősen duzzadtam a kezében és nagy erőfeszítésembe került, hogy kissé eltoljam magamtól.
- Várj amíg letusolok! -mondtam.
- Jó, segítek levetkőzni. -válaszolt és lehúzta a cipzáramat, majd kioldotta az övemet.
Letolta a nadrágot és ezzel le is térdelt előttem. Megvárta míg kilépek belőle, majd felnézett rám és lehúzta az alsónadrágot is. Szinte kivágódott belőle a farkam és ott meredezett az arca előtt. Mosolygott és kinyújtotta a nyelvét. Lágyan megérintette vele a szerszámom hegyét, majd körbenyalta és lassan, nagyon lassan a szájába vette. Néztem, hogyan szopja a farkam és tudtam, ha rajtam múlik, nem megyek fürödni. Lassú, érzéki mozgással szopott, az hiányzott csak, hogy én nem érhetem el. Muszáj volt megérintenem, megfogtam hát a fejét és az arcát simogatva lassan átvettem az irányítást. Előbb csak őt húztam magamra, de mikor mindkét kezével megmarkolta a fenekem, már nem értem be ennyivel. Megállítottam a fejét és elkezdtem kefélni a száját. Nem tartott soká! Megfeszült a testem és tudtam, hogy végem van. Ő is érezhette, de nem próbált lassítani és nem hátrált el, hanem egyre erősebben húzott magába. A tudattól, hogy ennyire tetszik neki a dolog, még inkább megfeszültem és nem is akartam már kivenni a farkam, engedelmesen élveztem a szájába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sikamika 2015. 11. 8. vasárnap 00:13
nagyon jo.
#8 feherfabia 2014. 08. 30. szombat 06:00
9P
#7 A57L 2013. 09. 12. csütörtök 04:13
Nagyon jó.
#6 papi 2013. 06. 29. szombat 13:16
Tetszik
#5 joozsi 2012. 02. 26. vasárnap 02:52
A féltékenység nélküli felszabadult játék csodálatos élmény a résztvevőknek! Aki kihagyja megérdemli.
#4 faszimádó negyvenes 2008. 05. 21. szerda 22:27
Imádom a gruppent magam is, csodálatos dolog az önfeledt, féltékenység nélküli tömegszex. Izgató nagyon amit írtál, köszi!
#3 attika 2008. 05. 10. szombat 15:53
Sziasztok
Nagyon izgi a történetetek. Jó lenne ha személyesen is megismerkednénk. Igaz, hogy idősebbek vagyunk de nagyon hasonlóan gondolkodunk
#2 tomikj 2008. 05. 2. péntek 08:37
Sziasztok!Mi egy fiatal,egymást imádó,szerelmes pár vagyunk!Épp egy hasonló párt keresünk hasonló,tartalmas kis házibulihoz!Reméljük ez minél előbb megoldódik!Ez a történet,mint a többi is nagyon tetszett nekünk,már mindet elolvastuk!Köszönet érte!!!üdv:Tomikj,Cunckj
#1 Törté-Net 2008. 03. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?