A+ A-

A "Négyes" Vakáció 4. rész

Kirándulásunk utolsó napjára ébredtünk, mind a nappaliban aludtuk át az éjszakát. Ki a fotelban, ki a szőnyegen elnyúltunk, mint akiket agyonvertek. Kényelmesen pakolásztuk a kocsikba azt, amire eddig nem volt időnk, vagy éppen használni akartuk még. Közben ettünk, és a pici teraszon kávéztunk. Arról beszélgettünk milyen hihetetlen hétvége volt ez és, hogy megismételhetnénk valamikor. Teljesen oldottan tudtunk megbeszélni mindent, nem voltak már gátlások, sem félelmek. Beszéltünk arról is, mikor nézzük meg együtt a legfrissebb videókat és nevetgélve, boldog semmittevéssel telt a délelőtt. Ebéd után indultunk haza. Gyönyörű időben érkeztünk meg, de ez volt az év utolsó ilyen napja, beköszöntött az ősz és egészen karácsonyig nem is volt hasonló kalandunk Tomiékkal.
Hetente találkoztunk, és néha valamelyikünk lakásán, máskor pedig valamilyen szórakozóhelyen múlattuk együtt az időt, de semmi "más" nem történt. Mígnem eljött a Karácsony és a családi összejövetelek után beiktattunk egy közös hétvégét, egy wellness hotelben. Szerettünk volna ellazulni végre az egész évi robot után, és egy kiadós pihenéssel zárni az évet. Gyönyörű környezetben, egy nagyon elegáns helyet választottunk. Volt itt minden, ami az ellazuláshoz kell, és a szobáink is teljesen rendben voltak. Érkezés után lementünk a bárba és kávézás közben megbeszéltük a továbbiakat. Mindenki arra szavazott, hogy járjuk végig a hotelt és térképezzük fel a lehetőségeket. Délutánra eléggé kiismertük már magunkat a hatalmas épületben és átöltözés után lementünk kipróbálni a medencéket. A sok különböző módon kényeztető medence közül, mi egy pezsgőfürdőre szavaztunk és átadtuk magunkat a gondtalan pihenésnek.
Vacsora után ismét ide tértünk vissza, mert nem voltak annyira sokan, mint a többi helyen. Élveztük a vizet és a pezsgést. Este tíz felé teljesen kiürült a medence és csak mi négyen maradtunk. Sokat nevettünk, pezsgőt ittunk és miután kibeszéltük a szokványos dolgokat, finom erotikus játékba kezdtünk. Teljesen spontán jött a dolog, előbb csókolóztunk, majd egyre lényegre törőbben simogattuk egymást. A víz alatt átnyúltam Betti fenekéhez, és amikor visszavettem a kezem, akkor vettem csak észre, hogy Tomi meg az én páromat simogatja. Különös játék kezdett kialakulni. Miközben mindketten a saját párunkkal csókolóztunk, egymás csaját cirógattuk a víz alatt. Amikor Betti keze az ágyékomra "tévedt", én a feleségemét Tomi nadrágjára vezettem. Néhányan elmentek nem messze tőlünk, úgyhogy feltűnésmentesen kellett ügyködnünk. Természetesen felizgatott, ez a felállás és kidomborodó nadrágom elég jól jelezte ezt. Betti gondolt egyet, lemerült és azon keresztül finoman harapdálni kezdte a farkam. Nem bírta sokáig, feljött és mosolyogva nézett a szemembe. Mind nevettünk, de lassan már csak halk sóhajokra futotta. Kezdtek elszabadulni az indulatok. Tomi megfogta feleségem derekát, és maga felé fordította. Most már egymással csókolóztak, és kezeik sejtelmesen siklottak a víz alá, a másik testét simogatva. Erre én is magamhoz húztam az ő párját.
Benyúltam a bikinije alá és meztelen fenekét becézgettem. Nyelveink izgatottan falták egymást, belesóhajtoztunk egymás szájába. Kivette a farkam, és gyengéden masszírozta. Kicsit lejjebb merültem, hogy minél kevesebb látszódjon ki belőlünk és most már a punciját vettem kezelésbe. Nem tartott soká, eltolva magától arra kényszerített, hogy a medence falánál lévő padkára üljek, és megint elém lépett. Heves csókok közben, lassan félrehúzta a bikinijét és beleült a farkamba. Mozdulatlanul ült az ölemben csak édes puncijával szorította ütemesen a farkamat, miközben nyelve hevesen simogatta az enyémet. Mikor egy pillanatra szétváltak ajkaink, igyekeztem átlesni a másik pár felé, és ő is követte a tekintetem. Nagyon felizgatott, amit láttam. Timi a medence szélébe kapaszkodott, Tomi pedig mögötte állt és éppen arra készült, hogy behatoljon. Lassan nyomult előre, majd ráhajolt a hátára és csak csípője mozgásából látszott, hogy nem tétlenkedik. Lassú, érzéki mozgással dugta, még a vízen sem keltett hullámokat.
Nekem nem is kellett több, éreztem, ahogy megindul bennem a lavina és nem is akartam megállítani. Még jobban megdagadt a farkam, és Betti ritmikus szorításaitól kísérve belepumpáltam a spermám. Szinte nem is mozogtunk, én nyomtam csak felfelé a csípőm, hogy minél mélyebbre spricceljek. Közben megint a számra tapadt elfojtva elégedett morgásaimat. Ettől aztán Tomi is beindult, lassú de határozott, mély lökésekkel élvezett a feleségembe. Megfeszülő testük tisztán jelezte, amikor elárasztotta őt. Egymásra borulva pihegtek, miközben igyekeztek leplezni, mi történik. Amikor újra érzékeltem a külvilágot szétnéztem. Néhányan sétálgattak a medence mellett, de látszólag nem figyelt ránk senki. Elkaptam ugyan egy lány tekintetét, ám ő hirtelen irányt váltott így nem tulajdonítottam neki jelentőséget.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2018. 01. 24. szerda 12:40
remek sztori
#4 A57L 2014. 12. 3. szerda 08:11
Élvezetes kis sorozat.
#3 feherfabia 2014. 09. 3. szerda 05:46
9P
#2 papi 2013. 06. 29. szombat 13:20
Nagyon jó
#1 Törté-Net 2008. 05. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?