A+ A-

A "Négyes" Vakáció 3. rész

Arra ébredtem, hogy valaki simogat. Semmi kedvem nem volt kinyitni a szemem, mégis erőt vettem magamon. Timi térdelt mellettem, és selymes tenyerével mindenfelé becézgette a testem. Rámosolyogtam, de muszáj volt behunynom a szemem, bántott a fény. Azt nem láttam van-e más is a szobában, de örültem volna, ha igen. Feleségem egyre többet időzött a farkamon és kemény szerszámom ütemes lüktetésekkel hálálta meg a cirógatást. Éreztem, amikor fölé hajolt, forró lehelete megérintette a makkomat. Nem tettem semmit, hagytam őt érvényesülni. Éreztem magamon játékos nyelvét, amint megérinti a végét, majd lefelé siklik a tövéhez. Mikor leért, oldalról vette ajkai közé és nyelvével, a heréket nyalogatta. Egyik lábam félretolva behuppant a combjaim közé. Kezei felnyúltak a mellkasomra és a bimbókat kezdte morzsolgatni. Megremegtem az érzéstől. Ekkor szája megint felfelé vándorolt, miközben végig az ajkai között tartott. Amikor ráfordult a fejére, finoman, éppen csak a hegyét vette be. Megörültem ettől, csípőmet megemelve, próbáltam mélyebbre kerülni benne. Nem hagyta, hogy én irányítsak, azonnal kiengedve magából, megszólalt.
- Ne mozogj! Feküdj nyugodtan! - mondta.
- Megpróbálok. - feleltem, nem túl nagy meggyőződéssel.
- Nagyon jó volt eddig minden, most meg akarom hálálni neked.
- Már megháláltad azzal, hogy belementél. - válaszoltam és felemeltem a fejem, hogy lássam őt.
- Ne nézz rám, mert nem merem elmondani. - fejem visszaejtettem a párnára, és hallgattam. - Nem hittem, hogy ilyesmikre képes vagyok, de örülök, hogy megtettük. - mondta.
- Én is, és még nem is vagyok féltékeny. - feleltem.
- Annyira más ez így, szinte nem is érdekel, hogy mi történik. Annyira izgalmas! Most le akarlak szopni, és a számba élvezhetsz, jó?
- Igen! - feleltem, miközben fejemben kavarogtak a gondolatok arról, mik is történtek velünk. A vágy szinte tombolt bennem, nagyon élvezem, amikor megmondja mit fog csinálni velem, és ő tudta is ezt jól.
Lassan megint ráereszkedett meredező szerszámomra, de most addig engedte ameddig csak tudta. Volt már olyan, hogy le tudott engedni a torkán, de nem sokszor csinálta még. Most sem vette be teljesen, egyik kezével megfogta a tövénél és követte szája mozgását le-fel, le-fel. Nehezemre esett mozdulatlanul feküdni, de nem akartam elrontani a játékát. Továbbra is lassan szopott, majd megint kiengedett a szájából.
- Ugye jó így? - kérdezte.
- Nagyon! - dünnyögtem.
- Leszoplak. Gyere a számba! - suttogta, és megint mélyen magába engedett.
Éreztem, ahogy azon erőlködik, minél mélyebbre nyeljen. Keze már beszorult közénk, egyre vadabb lett, de nem gyorsított a tempón. Még mélyebbre engedett, majd még egy próbálkozás és éreztem, ahogy orra eléri a szeméremdombomat. Torka megszorította szerszámom fejét. Megállt egy pillanatra, majd lassan kiengedett magából. Felemelt fejjel néztem amint eltávolodó ajkai közül előbukkan farkam vörösen duzzadó feje.
- Nem volt rossz? - kérdezte mosolyogva.
- Ne csináld ezt! - mondtam. - Nagyon jó volt!
- Akarod még? - még mindig mosolygott, miközben kezével nagyon érzékien dolgozott rajtam tovább.
- Igen! Kapd be és szopjál!
- Leszoplak. - mondta és szopott. - Gyere a számba! - megint szopott egy ütemet. - Élvezz a számba! Le akarom nyelni!
Kezdett elborulni az agyam. Meredten néztem, ahogy dákóm ki-be jár a szájában, nem akartam elmenni még. Néha a szemembe nézett és ilyenkor, látva izgatottságomat, megint leengedett a torkán.
- Nagyon jó! - ezt szinte kiáltottam, mert éreztem, hogy nem bírom tovább.
- Élvezz belém! - mondta kiengedve magából, majd újra teljesen bekapta.
- Jövök! - hadartam.
- Gyere a számba, imádom az ízedet! - mondta gyorsan, mikor megint kiengedett a következő ütemnél, de rögtön vissza is igazított perzselő szájához. Elengedett, a kezével megtámaszkodott most mindkét oldalon és megint tövig benyelte.
Megfeszülve vártam a beteljesülést, felemelt csípővel próbáltam még mélyebbre kerülni a szájában, de ez már lehetetlen volt. Mikor leengedett a torkán megállt és úgy hagyta, hogy beleélvezzek. Farkam lüktetve öntötte el a torkát! Éreztem a szorítást és ettől sokkal intenzívebben élveztem, minden ránduláskor újabb- és újabb adag spermát lőttem bele. Fejét teljesen a hasamnak feszítette, visszanyomva engem az ágyra. Mikor megéreztem forró nyelvét, amint a heréimet simogatja teljesen elaléltam. Nem gondoltam volna, hogy képes ekkora élvezetet nyújtani, bármilyen jó volt is vele azelőtt. Vonaglottam és nagyokat lüktetett a farkam. Legszívesebben hátravetett fejjel élveztem volna, de nem tudtam betelni a látvánnyal. Megint rám emelte a tekintetét és tudtam, hogy nem bírja így sokáig. Megsimogattam az arcát és kicsit emeltem rajta jelezve, hogy elég volt. Lassan emelkedett fel rólam, miközben tovább szemeztünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 jonhsmith 2019. 01. 4. péntek 18:51
Nagyon jó
#7 cscsu50 2018. 01. 24. szerda 09:34
ilyen egy jó négyes
#6 Andreas6 2018. 01. 23. kedd 07:13
Jól összeszokott négyes.
#5 A57L 2013. 09. 12. csütörtök 04:14
Elég jó.
#4 papi 2013. 06. 29. szombat 13:19
Nagyon jó
#3 tomikj 2008. 05. 2. péntek 08:28
Mi is ilyen bulit szeretnénk fiatal csini párral!Épp most keressük a megfelelöt!Reméljük ez minél előbb megoldódik!Ez a történet is mint a többi nagyon tetszett,már mindet elolvastuk!Köszönet érte!Tomi
#2 tamás 2008. 04. 30. szerda 09:39
tetszett, amikor egy feleség ilyenáldozatkész az szuper lehet
#1 Törté-Net 2008. 04. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?