A+ A-

A "Négyes" Vakáció 9. rész

Figyelem, a történet homoerotikus részeket is tartalmaz!
Tomival és Bettivel már szinte "egy pár" voltunk, de a két új fiatal, üde színfoltot jelentett az együttlétünkben. Késő délután ébredtem és csak Tibi volt mellettem a helyiségben. Egyenletesen szuszogott, mélyen aludhatott még. Csendben felkeltem és kisettenkedtem a konyhába, ahonnan halk nevetgélést hallottam. A többiek mind ott voltak és étellel kínáltak amint beléptem. Míg ettünk arról beszélgettünk, kit mennyire érintett meg a hajnali orgia. Mind egyetértettünk abban, hogy fantasztikus volt és soha nem tapasztalt élményeket éltünk meg együtt.
Miután jóllaktunk kimentünk a kertbe, és míg a lányok napoztak, mi Tomival az árnyékban kártyáztunk. Esteledett mire az új fiú csatlakozott hozzánk. Akkor már mind a teraszon ültünk, jól esett a kellemes árnyék. Lassan előkerültek a boros üvegek és mire esteledett, szépen ki is ürült vagy négy. Ettől elég virágos hangulatba kerültünk, mivel közülünk mindenki csak ritkán iszik alkoholt. Sötét volt mire bementünk a házba. Ki - ki elfoglalta magát, volt beszélgetés, tévézés, de egyre gyakrabban terelődött a szó a szexre. Persze tudtuk mind, hogy ez a hétvége utolsó napja, és holnaptól jönnek a dolgos hétköznapok. Ma még elengedhetjük magunkat és el is fogjuk, ez már érezhető volt. Tomi eszünkbe juttatta egyik közös légyottunkat, amikor egyetlen üveg segítségével nagyon jó kis játékot játszottunk. Persze nem volt kötelező, de mindenki a szőnyegre telepedett, kivéve az új lányt és engem. Szerettem volna kívülről szemlélni az eseményeket, emlékeztem még a múltkorira és ettől máris bizsergett a szerszámom.
Kezdetét vette a játék. Én közben mindenkinek vittem egy pohár bort, és élvezettel figyeltem hogyan szabadulnak meg a ruháiktól majd a gátlásaiktól. Betti és az új fiú szinte teljesen meztelen volt már és mind szabadon csodálhattuk feszes testüket. Nem néztem meg eddig egyetlen férfit sem jobban, mint amennyit futólag láttam belőle, ám most így kívülről elidőzhettem kicsit Tibi testén. Fiatalabb nálam néhány évvel, hasonló szerszámmal és testalkattal. Mind mosolyogva szabadultak meg ruhadarabjaiktól és egymást nézegetve, megdicsérték az éppen vetkőző fedetlenné vált testrészét. Mikor mind eléggé fedetlenek voltak már, akkor jutott eszébe Tominak, hogy nem írtunk feladatokat, amiket végre kell hajtania annak akire az üveg éppen mutat, és már nincs mit levetnie. Kati aki eddig szótlanul ült mellettem, most azt javasolta, mondjam meg én ki - mit tegyen, hiszen úgysem játszom. Ebben meg is egyeztünk hamar, hogy mielőbb folytatódjon a játék. Az első feladat Tibié lett, mivel nem volt már rajta semmi. Azt kértem, hogy álljon fel és játsszon a farkával, mintha önkielégítene. Mikor megtette, siettettem a következő forgatást, mert tovább akartam fokozni az izgalmakat. Most feleségemnél állt meg a kör, akin volt még egy bugyi így csak le kellett vennie és máris forgott tovább az üveg. Betti lett a következő áldozat. Feladata, hogy Tibi mögé térdeljen és izgassa őt a kezével. Odakuporodott és hol előrenyúlt a fiú farkához, hol a fenekét simogatta.
Megint pörgettek és Tibi zihálása mellett alig hallhatóan suhogott az üveg, amíg meg nem állt. Megint a párom lett kiválasztva. Egymásra mosolyogtunk és őt is a fiúhoz rendeltem. Előtte térdelt és anélkül, hogy a kezeit használta volna, felkínálta neki a száját. Finoman nyomult előre a méretes farok, izgató ajkak szorításában, amíg szinte teljesen el nem tűnt a szemünk elől. Ki - be járatta néhányszor, de közben én sürgettem a forgatást. Tomi pörgetett is azonnal és saját magát találta meg az üveg nyakával. Kértem Katit, hogy most ő irányítson és kisvártatva megszületett a feladat. Feküdjön a földre és bújjon nejem lábai közé, majd kényeztesse kicsit a nyelvével. Tetszett a felállás, már láttam is lelki szemeimmel a következő lépéseket. Mikor ezután a másik lányra pörgettek elrendeltem, hogy ő is négykézláb helyezkedjen. Kezdett eljárni bennünket a finom bor, amit bőszen töltögettem mindenkinek. Nemsokára senkit sem érdekelt már a játék, láncot képezve játszadoztak egymáson. Tomi a hátán fekve nyalta kedvesem punciját, aki pedig már a másik lányt halmozta el minden jóval. Tibi sem állt már, Betti arca fölött térdelt és farka ki - be járt a lány szájában. Hozzájuk léptem és átlépve Tomi fölött, feleségem mögé kerültem. Ágaskodtam már rendesen, majd szétfeszített a vágy. Lüktető farkam meg - megrándult mikor odaillesztettem hívogató puncijához és nem törődve azzal, hogy egy másik pasi éppen lelkesen nyalja őt, benyomultam. Forró nedvesség fogadott, teljesen felizgatta a játék. Beletemetkeztem teljesen és mozdulatlanul néztem végig az előttem vonagló meztelen testeken. Gyönyörű látvány volt, feszes barna testek, felizgult szerelmes párok.
Akár örökre így maradtam volna, de hirtelen elsötétült a helyiség. Gyenge félhomály ereszkedett a szobára és Kati lelkes hangját hallottam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2018. 01. 25. csütörtök 07:57
nem homo hanem biszex
#10 Andreas6 2018. 01. 23. kedd 07:36
A címkék közé be kellett volna írni a homo-t, hogy ne érje meglepetés azt, aki esetleg undorodik tőle. (Például engem)
#9 deajk2008 2016. 09. 22. csütörtök 07:16
szeretem az análszexet és jó a gruppenszex is folytasd... 9p
#8 A57L 2014. 12. 3. szerda 07:24
Ez is nagyon jó.
#7 feherfabia 2014. 09. 4. csütörtök 06:25
8P
#6 papi 2013. 12. 21. szombat 11:04
Kicsit vegyes de semmiképpen sem gruppen
#5 kukor 2009. 08. 22. szombat 17:25
Ez most inkább homo stílus volt nen?
#4 Brutus 2009. 08. 18. kedd 11:35
Szerintem azért egypontoznak mert másodszorra kerül fel ugyanaz. Valaki szóljon az írónak h a folytatást küldje inkább
#3 Wakundok 2009. 08. 18. kedd 08:59
Végre valami változatos sztori.
#2 pisti47 2009. 08. 18. kedd 07:00
Ha már valaki egypontozik, legalább a véleményét, a nevét adja hozzá. Így csak egy sunyi, bunkó viselkedik. Ha nekem valamelyik történet nem tetszik, hát nem pontozom, de nem is olvasom végig. A műfajok között pedig szabadon választhat bárki. Az "sm" vagy homo történeteket nem "egypontoztam" le, mert nem is olvasom el, de lehet,"sőt biztos" hogy valakiknek csak az jön be. Kellemes időtöltést mindenkinek.
#1 Törté-Net 2009. 08. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?