A+ A-

Ikerélet 10. rész - Anya terhes

Anyával tökéletes harmóniában éltünk, persze csajoztunk is, de lányok nem tudták azt nyújtani, amit anya. Felnőttünk, már dolgoztunk is, de nem költöztünk el anyától, miért is tettük volna. Anya már harmincas éveinek második felében járt, de még mindig csinos, üde jelenség volt, és érzékisége csöppet sem lanyhult.
Egy nap azt mondta:
- Fiúk, beszélnem kell veletek.
Mellé ültünk és ránéztünk.
- Csodás életem van veletek, ti vagytok gyermekeim és szerelmeim egyben. Szerelmünknek pedig meg lett a gyümölcse, nem tudom hogyan, de teherbe estem, babát várok tőletek. 16 évesen sem vetettem volna el a babámat, 40-hez közeledve sem szeretném, de ez közös döntés kell, hogy legyen. Hivatalosan persze nem lehet ő a ti gyermeketek, egyébként sem lehetne eldönteni, melyikkőtöké. Csináltatok egy kistestvért magatoknak... Mit szóltok?
Kicsit hallgattunk a döbbenettől, aztán szó nélkül átöleltük anyát és csókokkal halmoztuk el. Anya felhevült és a nadrágunkhoz nyúlt. Hamarosan, mindkettőnk pénisze a kezében lüktetett. Olyan csodásat szeretkeztünk, mint még soha.
- Tudtam, hogy soha nem fogok csalódni bennetek. - suttogta anya, miután pihegve feküdtünk egymás mellett.
Anyának semmire sem volt gondja, úgy kényeztettük terhessége alatt. Figyeltük hogyan változik alakja, nő a pocija és duzzad a melle. Anya sugárzott a boldogságtól és a szexuális aktivitása sem csökkent. Mi minden kívánságát kielégítettük, persze mindig figyeltünk a kis jövevényre, illetve a jövevényekre, mert mint kiderült anya ismét ikreket várt. Anyának már jóval a szülés előtt beindult a tejelválasztása, így szólt, hogy vegyünk tejleszívót.
- Nem lehetne természetesen megoldani?
- Tudod milyen macerás azt kézzel csinálni, fáj is és nem is tökéletes.
- Én arra gondoltam, hogy megszoptathatnál például engem.
- Kicsi fiam, nem biztos, hogy ízlene neked az.
- Próbáljuk ki!
- Oké, miért ne.
Kibontottam anya melltartóját és szemeim elé kerültek a megduzzadt cicik, szembe tűnő volt a méretváltozás és a bimbói is megnagyobbodtak és a hegyükön fehéres folyadék szivárgott. Óvatosan megsimogattam őket, majd megpusziltam, megnyalogattam, végül rátapadtam anya bal mellére. Óvatosan kezdtem szívogatni.
- Bátrabban fiam, ez így csodás, de sosem könnyebbülök meg!
Én erőssebben szívtam meg és a nyelvemet langyos különös íz terítette be. Újra szívtam és nyeltem és boldogság töltött el. Anya a fejem simogatta, finom ujjaival.
- Most a másikat! - szólt anya néhány perc után.
Én átcsúsztam a másik cicihez és folytattam a táplálkozást. Anya most már nem a fejemet simogatta, hanem a farkincámat. Én szoptam az édes anyatejet, ő a rudimat markolászta, aztán megszorította és élvezett egy nagyot. Kihúzta bimbóját a számból és rábukott a farkamra és most ő szopott édesen, így esett, hogy kölcsönösen megszoptattuk egymást.
Később Dani is csatlakozott a szoptatásokhoz így nem volt szükség a leszívóra.
Azt találtuk ki, hogy elkerüljük a feltűnést és a jogi következményeket, megkérjük Julcsi apját, hogy vegye nevére az ikreket. Csak olyat kérhettünk meg, aki megérti a problémánkat.
Még nem találkoztunk vele, csak Bius, aki már náluk lakott mesélt a jóképű mezőgazdászról. Meghívtuk hát őt és a lányokat szombat ebédre.
Mi főztünk Danival, anyunak csak arra volt gondja, hogy szép legyen, persze ez nem igazán probléma, hisz így az 6. hónapban, gömbölyű pocival is gyönyörű volt. Az ebéd végére már teljesen oldott volt a hangulat. Tamás igazán szimpatikus férfi volt. Anya a desszert közben állt elő kérésével:
- Tamás nyílván meséltek neked a lányok arról, hogy én milyen viszonyban vagyok a fiaimmal. Nos ennek a kapcsolatnak az eredménye az hogy a pocim így gömbölyödik. Tudom, hogy titeket sem zavar ez a bűnös kapcsolat, de az következményét már nem lehet leplezni. Mielőtt a szájukra vennének a népek, ki kellett találnunk valamit. Te megértesz bennünket, így arra gondoltunk, hogy te nevedre vehetnéd a kicsiket. Persze ez nem járna semmi anyagi felelősséggel, a fiaim, már dolgoznak, és nincs szükségünk pénzre, csak legalitásra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (129 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2013. 08. 11. vasárnap 06:24
Elmegy.
#9 Laimward 2013. 04. 3. szerda 15:11
nagyon jó lett
#8 Kaszkadör 2012. 02. 24. péntek 15:52
Jó sorozat volt nyes
#7 popocici 2009. 11. 6. péntek 10:15
Szerintem meg nem jó ellenben kifejezetten undorító!
#6 sarmos 2009. 11. 6. péntek 06:29
jo
#5 arkangyal 2009. 06. 14. vasárnap 14:22
Szerintem nagyon jó ha kitalált ha nem. A lényeg hogy szórakoztató. Ha lehet foltani akkór mihamarabb tedd.

Andreas -Nem tőrvényszerű a születési rendellenesség csak nagy rá az esély.Fontos hogy az utódnak már kivülállótól legyen családja.
#4 sihupapa 2008. 09. 30. kedd 23:50
amint az elejé igértem meg probálom leirni a véleményem
aranyos,kedves,érdekes,a 9.-ik rész felháboritó. de az
egész megéri az előfizetést. kérlek "ede" folytasd.
#3 Andreas 2008. 08. 31. vasárnap 14:06
Azért elgondolkodom rajta, vajon milyen rendellenességgel fog megszületni az a szerencsétlen gyerek, ugyanis nagy esélye van rá.
#2 Nóra 2008. 02. 11. hétfő 18:59
Ha kitalált, kitalált, elvégre senki nem vár igazolást a történetek mellé... Nekem tetszenek Ede történetei, ezzel is csak az a gond, hogy rövid!
#1 Törté-Net 2008. 02. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?