Nagylány kalandjai 5. rész - Pincebuli

Szavazás átlaga: 7.85 pont (106 szavazat)
Megjelenés: 2008. november 5.
Hossz: 11 583 karakter
Elolvasva: 15 293 alkalommal
Készült: 2008. október
Kláriékkal utaztam, Erikáékhoz tartottunk ahová az egész társaságot összeszervezték kétnapos hétvégi bulira. Az apropó több közeli névnap volt, amit összevonva ünnepelt a társaság. A Város szélén a domboldalon pincesor húzódott, ami a régi időkben a vigalmi negyednek számított, de mióta a környéken kivágták a szőlőket a pincék hobbi házakként és pihenőként szolgáltak. Elsőkként érkeztünk és a vendéglátók rögtön a szárnyaik alá vettek minket, Engem pedig összeismertettek Velük. Erika 30 körüli nagyon karcsú nő volt szép kerek cicikkel amik nagynak tűntek vékony testéhez, de jól kiemelték alakját. Félhosszú, melírozott haja és szolisan barna bőre nagyon mutatós volt. Géza, a férje 170 körüli mackós srác volt, akiről sugárzott a jókedv és hamar kiderült hogy Ő a társaság kovásza, meghatározó egyénisége.

A kis, zárt udvarról a régi présházon keresztül jutottunk a házba, ahol a földszintet nagy nappali foglalta el konyhával, az emeleten pedig három-négy kis szoba volt kialakítva. A ház hátsó része a hegyoldalba volt belevésve és a nappaliból masszív vasajtó nyílt a sziklába vésett igazi pincébe nyílóan.
A házigazda nagy főzésben volt, a két másik pár is bármikor befuthatott. Zoli és Klári beálltak segíteni, Erika pedig miután végig vitt a házon elkalauzolt a pincébe. Hát az szuper volt, hosszú és széles kőbe vésett alagút ami ízlésesen és gyönyörűen be volt rendezve táncterem-bár-pihenő funkcióra. Mindenhol fa és rusztikus bútorok adták meg a hangulatot. A bejáratnál masszív faasztalok padokkal és kényelmes fotelek, székek voltak. A pince hosszú fala mentén bárpult volt, alaposan feltöltve, azzal szemben egy boltíves bemélyedésben pedig kör alakú medence a kőből készült padlóba süllyesztve. Erika elmondta, hogy az egy négyszemélyes jakuzzi lesz, ha majd tényleg elkészül. A pincét romosan vették, a háborúban óvóhelyként működött, utána pedig magára hagyták.
A mostani kialakítást a mérnök férj tervelte ki és sokat dolgozott is rajta. A bárpult után újra kiszélesedett a tér, balra egy szoba volt a falba vésve, mellette ugyancsak a falban fürdőszoba volt beépítve.. A szobában amit nagyrészt egy faltól-falig ágy foglalt el minden piros volt és minden a buja kényelmet szolgálta, ez a "dugószoba" mondta mosolyogva a háziasszony.
A pince hátsó sarkában nagyméretű alacsony hencser volt a földön, keleties kényelmet és bizonyára sok lehetőséget nyújtva.
Többféle hangulatvilágítás volt beépítve, a falakon pedig elektromos lapok voltak, amik állandóan adták a szükséges meleget és volt – már én nem láttam-, beépített szellőzése is a helynek.
Beszélgettünk még egy sort, elmondtam magamról a legfontosabbakat, Erika pedig akinek feltűnt több oldalpillantásom elmesélte a ciciműtétjét, amire a szülése után vetemedett, mert elégedetlen volt a testével. Sokat beszélt, megtudtam hogy Zita a Vöröske fodrásznő, a párja pedig akit rövidesen én is megismerhetek matek tanár. Még a barátnőmről, Kláriról is tudott újat mondani nekem.

Végeztünk a háztűznézővel és visszamentünk. Teljes volt a társaság, meg nagy a ricsaj. Zita olyan lelkesen puszilt meg mint régi ismerőst szokás és bemutatta a párját, akiről már tudtam hogy még nem a férje. Sándor az egyik középiskolában tanított és fanyar humorral szemlélte az élet dolgait. Puszi-puszi Ildikóval is akinek férje Béla mosolyogva csókolt kezet (úgy látszik ez a mániája), mondván Ő tudta hogy megint találkozni fogunk.
Az ebéd készülődött, a társaság vidámkodott és fogytak az "üdítők" is. Valamennyien elfértünk az ebédlőasztalnál, Erikával együtt tálaltunk. Az ebéd előtt a fiúk nagy virágcsokorral köszöntöttek, mint a társaság új és kellően szemrevaló tagját (Ők mondták így). Jólesett a figyelmességük és az is, hogy mindenki nyitott, barátságos volt, mint régi barátok között szokásos. Az igazi buli délután kezdődött a pincében, miután mi lányok rendet tettünk az étkezésnek nevezett dúlást követően. Én át is öltöztem, szoknyát és blúzt vettem fel – melltartó nélkül-, átcserélve a szabadidőruhámat, amit a hűvös pincére számítva vettem magamra otthon.

A fiúk kártyáztak a masszív asztalnál, a zene szolídan adta a háttérzajt, a lányok meg trécseltek és táncikáltak. Zoli vetődött mellém és a régi ismeretség jogán csapta a szelet, közben pedig pletykált: Erikáról megtudtam, hogy imádja a szexet, ha meg egy kicsit többet iszik akkor átmegy tiszta leszbibe. Sanyi a tanár pedig nem más mint egy titkos szexőrült. Gyanítottam, hogy hülyít a fiú, de azért ebben nem lehettem teljesen biztos.
Közben Sándor a Klári barátnőmmel elvonult a bejáratnál lévő fotelekhez, a félhomályból kuncogás és fojtott nyögések hallatszottak. Erikával a bárpultot foglaltuk el, onnan pedig a hangulatfénynél láttuk a hátsósarki hencseren zajló üzekedést: Géza hanyatt feküdt, Zita pedig lihegve lovagolta a farkát miközben feszes mellecskéit masszírozták a férfitenyerek. Azután Vöröske előredőlt és fenekével gyorsan körözve hosszasan élvezett. Lefordult lovacskájáról majd behasalva a szőrös combok közzé szopni kezdte a meredő farkat. Most látszott, hogy Gézának méretesen vastag a szerszáma, Erikára néztem aki mosolyogva nyugtázta észrevételemet és kéjesen megnyalta szájaszélét. Vöröskének alig fért szájába a vastag szerszám, csak a végét tudta bevenni és a kezével segített be magának, azután pedig arcára spriccelt a rángatózó rúdból kitörő sűrű fehérség.
Azután ránk is "sor került". Alighogy szabaddá vált a hencser Zoli és Béla csaptak ránk a bárpultnál, először kicsit itattak minket majd jött a smacizás. Erika ledobta a ruháit és hanyatt tette magát, combjait kitárva
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
oda fazonra nyírt muffját Zolikának. Hát persze nem utasította vissza, némi nyalizás után elfoglalta a várat és ütemesen mozogva elkezdte a tornáját. Az Én szoknyám is hamarosan a ruhahalomra került a többit meg Béla szórta el ide-oda. Mellettünk Erika zajosan keféltette magát, hangos sikkantásokkal biztatva partnerét, ami engem is gyorsan izgalomba hozott. Térdeimmel szorítottam, lábaimmal pedig mélyen magamba vontam lovagomat aki a dugattyúzás közben cickóimat is kényeztette szájával. Erika elélvezett, én sem bírtam sokáig és hangosan nyöszörögve tört ki belőlem a gyönyör. Béla tovább dolgozott rajtam, farkát hosszú löketekkel mozgatva puncimban keményen és egyre gyorsabban baszott. Végig körmöltem a hátát, mire megrándult és hangos nyögésekkel telepumpálta forró spermával a nunusumat.
Zuhany után vissza a pincébe, ahol már
t
alf
öm
alf
én
alf
y
bujaság uralkodott, mindenhol elszórt ruhák, bugyik és gatyák hevertek. Mindenki meztelen volt, csak úgy himbálóztak a cicik és falloszok miközben ki táncolt, kik pedig leplezetlenül taperolták egymást a testiség örömeinek áldozva.
Rendet csaptunk az üres poharak és üvegek között majd beszálltunk a buliba.
Ildi egy bárszékre fészkelte magát úgy hogy feneke túlcsúszott az ülőlapon, karjaival pedig előrehajolva a pultra támaszkodott. Géza mögéje állt és némi igazítás után benyomta méretes farkát a megnyíló puncirésbe. Ütemesen mozgott a lányban a farok, Ő meg egyre hangosabban nyöszörgött és biztatta gyorsabb ütemre az őt kufircoló csődört.
Klári barátnőm sem unatkozott, keményen lovagolta Bélát. A srác az asztalnak háttal ült a lócán, Klárika pedig széttárt lábakkal állt fölötte és fel-le mozogva mártóztatta bele pinájába a felmeredő szerszámot. Amikor rácsüccsent a rúdra megcsavarta csípőjét, Béla pedig szőlőszemként csócsálta meredező mellbimbóit.
Sanyi közben sztorizott és mögöttem állva kezeivel édesdeden kényeztette melleimet, ami jóleső nyöszörgést okozott nálam, majd kézen fogott és bevitt a "dugószobába". Végigcsókolta a testemet, alaposan benyalt a pinusomba majd négykézláb állított és belém farkalt. Testével leszorítva hasra fektetett és miközben farka folyamatosan ízlelte testemet szétterpesztve felém térdelt. Combjaimat összezártam, fenekemet felnyomtam és átadtam magam az érzéki szeretkezés gyönyöreinek. Sokáig dugtunk, közben gyengéden harapdálta nyakamat, vállamat és tarkómat. Elöntött a kéj, lihegve löktem magamat rá a lőcsre és visítva élveztem. Sanyi megvárta amíg ellazulok, azután pedig néhány gyors lökéssel belém durrantotta a fegyverét.

A terem közben átalakult discóvá, a lámpák leoltva, nagy TV ernyőről villódzottak a klipek, hangos zeneszó nyomta el a
p
alf
oh
alf
ár
alf
cs
alf
örgést
. Géza a házigazda mellém telepedett és derekamat átölelve kíváncsiskodott hangulatomról, meg-meg töltve eközben borospoharamat. Táncolni bezzeg nem vitt a hapsi, pedig izgatta fantáziámat méretes férfiassága, kipróbáltam volna, na de majd...
A lányok éledtek, Erika és Zita nagyon lassúztak, Klári Ildikót forgatta alaposan, a fiúk pedig mintha elfáradtak volna csendesen kártyáztak.
Azután engem is táncba vittek és egyre jobb lett a buli. Erika teljesen rám tapadt és rendesen fűzte a fejemet. A parketten pörgetett, az asztalnál kiszolgált, bókolt és hozzá-hozzá simult a testemhez, simogatta a hajamat. Teljesen kisajátított és most már röpke csókok is csattantak közöttünk. Nekem is pezsgett a vérem, átkaroltuk egymást és szenvedélyesen csókolóztunk az árnyékos sarokban. Majd kézen fogtva felmentünk a ház egyik emeleti hálójába. Szó nélkül estünk egymásnak, vadul és szenvedélyesen haraptuk, nyaltuk, csókoltuk a másik testét. Puncimba újak szaladtak, majd éles fogak vették birtokba szemérmemet és csiklómat. Élveztem, megrázott az orgazmus majd gyorsan jött a következő. Viszonoztam a gyönyört, számmal rátapadtam a formás cicikre, haraptam és szívtam majd nyelvemmel a puncit ostromoltam. Ujjaimmal szétnyitottam a puncirést és nyelvemet bedugva kényeztettem partneremet. Vad menet volt, túlesve rajta csatakosan és lihegve feküdtünk egymás karjaiban.
Újra kezdtük, lágy simogatásokkal és érzéki nyelveléssel, puszikkal kényeztettük egymást egyre jobban felkorbácsolva érzékeinket. Átkaroltuk egymást és magunknak masztizva jutottunk újra a csúcsra, szám már zsibbadt volt a folyamatos nyalakodástól és csókolózástól, ajkamon pedig kiserkent a vér Erika orgazmusos harapásától.

Másnap a beszűrődő napsugár ébresztett. Egyedül voltam, nehezen ment a felkelés, testem sajgott, a nyakamon szívásnyomot, a combom belső oldalán pedig erős harapás nyomát mutatta a tükör előtti gyorsleltár. Egy köpenyben vándoroltam le a pincébe, ahol sokatmondó csendesség honolt. Géza tüsténkedett, kaptam egy bögre kávét amivel letelepedtem az asztalhoz. Erika halovány mosollyal üdvözölt és felém villantotta bal cicijét, amin szerelmes harapás nyoma látszott, no akkor már ezzel sem vagyok egyedül.
Ildikó gyógyszert keresett táskájában Zoltán felfájására, Sándor nyugodt és kimért mozdulatokkal
b
alf
or
alf
oz
alf
ot
alf
t
, a csapat többi része pedig a "dugószobában" ébredezett, oda kapták a kávét is. Klári, Zita és Béla ott töltötték együtt az éjszakát, bár ahogy Sanyi vigyorogva megjegyezte Bélát már csak párnaként tudhatták használni a lányok miután elvesztette harcát a vörösborral szemben.
Összepakoltuk a pincét, már aki nem mással volt elfoglalva: Ildikó a lócán ülő Zoli előtt térdelt és szájával kényeztette a srácot. Felváltva nyalta és szopta a bránert, közben pedig kezével a bugyijában matatott. Zoli hátrafeszítette magát, Ildi pedig felnézett rá és egyre gyorsabban masztizott, egyre gyorsabban szopott. Egyszerre élveztek el majd Ildikó még hosszan nyalogatta és tisztogatta nyelvével a puskaporát ellőtt szerszámot.
Béláékkal mentem haza, kapacitált hogy feljönnének egy italra de nekem ehhez nem volt semmi affinitásom. Inkább megígértem hogy majd valamikor elmegyek hozzájuk, azután beleestem az ágyamba és fél napot aludtam egyfolytában, ahogy azt egy jól sikerült buli után illik.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.85 pont (106 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 20. 16:25
#14
Jó besürítetted az egészet, túl tömény.
1
v
vasas62
2023. július 4. 13:51
#13
Ez ám a nagylányság.
1
z
zoltan611230
2020. december 25. 09:53
#12
Sok picit.
1
didide
2020. július 22. 08:02
#11
Zsufolt
1
t
t.555
2017. szeptember 11. 06:07
#10
Elég jóra sikerült!
1
feherkalman1
2016. december 8. 14:11
#9
Hát jól felsoroltad a keféléseket.
1
h
hombre
2014. június 17. 10:46
#7
nem rossz
1
zsuzsika
2014. június 10. 11:02
#6
Az előzőek jobbak voltak de ez sem rossz.
1
a
A57L
2014. április 20. 08:37
#5
Elég jó lett.
1
Ati
2009. február 22. 11:43
#4
Ez olyan mint elszámolnák százig meg vissza!
1
balu23
2008. november 30. 15:18
#3
jó voét nagyon!
1
sihupapa
2008. november 19. 00:56
#2
Nekem kevés, túl tömör.
1
T
Törté-Net
2008. november 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1