A+ A-

Nagylány kalandjai 1. rész - Hármasban

Készült: 2008. május
Munkába menet a reggeli buszon gyors önértékelést csináltam magamról: 26 éves vagyok, majdnem 170 magas, átlagosan csinos, vállig érő (festett) fekete hajú és önállóan élő nőszemély. A nevem is nőies, Évának hívnak no meg ki - ki ahogyan becézi bibliai megszólításomat. Testemmel elégedett voltam, bár szívesen hordtam volna kicsit nagyobb melleket, viszont ami volt az rendesen feszült, bármikor kiállta a "ceruzapróbát". Ráadásul nagyon érzékeny voltam ezen a tájon: a régi barátom vissza is élt ezzel. Ha ágyba akart vinni csak körbesimogatta és már el is vesztem, dobáltam le magamról minden ruhát és gyorsan engedelmes szeretővé varázsolódtam. Régi barátot mondtam, mert lassan már egy éve nincsen fiúm. Ismerősöm sok van fiúk és lányok egyaránt, általában hétvégeken sodródunk össze a bulikon, nem olyan nagy ez a Város. Időnként engedem magam felszedni valamelyik srácnak, azután eltelve a szex gyönyöreivel néhány nap után véget vetek a románcnak, megvagyok magamban is nagyon jól és a függetlenségemet nem szeretném feladni.
Mindjárt beérek a munkahelyemre ami állami hivatal, itt jogászkodom immár harmadik éve. Az egyetem után költöztem a Városba, ahol nagynéném után örököltem egy lakást és így teljesen függetlenül élhettem mert már elegem volt a kollégiumi és albérleti társakból. A munkahelyemen a Jogi Osztályon jól éreztem magam, sokat tanultam a gyakorlott kollégáktól. Önálló területem nem volt, arra kellett felkészülnöm hogy a rövidesen nyugdíjassá váló csoportvezetőm helyébe lépek. Így több területtel foglalkoztam, ha meg intézni - utazni kellett valamely ügyben, a többiek ezeket a feladatokat is rám testálták, szóval megvolt a kellő mozgásterem és nem kellett álló nap egy helyen savanyodnom.
Leszálltam a buszról, megelégedetten látva hogy a szinte minden reggeli busztársam - fiatal huszonéves srác, aki még nem régen lehetett középiskolás -, mosolyogva végig gusztálja testemet, karcsú derekamat és melltartó nélküli, blúzt feszítő cicijeimet.

Hárman dolgoztunk egy irodában, de ma csak egyedül voltam így aztán unatkoztam, hátradőltem a székemben és megint visszaidéztem a hétvégén velem történteket:

a szombat esti buliba Klári barátnőmmel kettesben mentünk el. Úgy volt, hogy jön Zoli, a férje is de meggondolta magát és inkább otthon maradt. Hát bizony Ő járt jobban, nagyon gyér volt a mozgás a szokott disco bárunkban, ismerősök is csak elvétve akadtak, idegenekkel meg - tekintettel Klárira -, nem akartunk összebonyolódni. Klári régi barátnőm volt a Városból, amikor még gyerekként sokszor nyaraltam a nagynéninél. Ő is 26 éves volt, tőlem valamivel alacsonyabb, de kicsit csinosabb mint én mert Neki telt nagy mellei voltak amitől szinte sugárzott belőle a nőiesség. Rövid barna haja volt és imádott bulizni. A férje ennek az ellentéte, inkább csendes szemlélődéssel figyelt körbe, amikor eljött velünk ide - oda. Amúgy nagyon jóképű volt a maga 175 centijével, dús rövid hajával és kisfiús arcával. Nem látszott hogy van közöttük vagy nyolc év, könyvelő léte ellenére pedig nagyon szórakoztató tudott lenni a maga sajátos humorával.
Kláriékhoz mentünk haza, mert lefeküdni azért még korán lett volna. Zoli nem vette észre hogy megjöttünk, hát persze hogy nem amikor sörös korsóval a kezében szexfilmet nézett, a nappali meg a műsorzajoktól harsogott, nyögések, lihegések és sikolyok mint ami sajátja ennek a műfajnak. Zavartan kapcsolta ki a műsort és keresgélt mást a csatornákon, végül pedig betett egy videó klipekkel teli DVD - t, megadva ezzel a hangulatot. Klári közben kisajátította a sörét és vigyorogva cikizte, mondván hogy érti már miért maradt itthon férjuram hiszen ez izgalmasabb mint a disco.
Nagyon jó buli kerekedett, hármasban táncoltunk, Zoli egyre gyakrabban szorított magához és ilyenkor derekamról a fenekemre csúszkált a keze, majd pedig belecsókolt a nyakamba. Klárira néztem, hogy látja - e a férje akciózását. Látta, de nem zavarta inkább kajánul somolygott rajtunk és megtöltötte a poharainkat. Izgalmas volt a félhomály, én meg fel is izgultam mert hát állandó partner nélkül könnyen akad hiánya egy leányzónak. Azután már gyorsultak a dolgok, Zoli felváltva kedveskedett Klárinak és nekem, mígnem a hálószobában kötöttünk ki mindhárman. A közénk került palit vetkőztettük együtt, majd Klári lehúzta az alsóját és végigcsókolta az akkor már meredező falloszt. Ittam a látványt, nem láttam még másokat szeretkezés közben, nagyon felizgatott. Zoli hanyatt fordított engemet és szájával végigsimított a testemen, pólómat felhúzta, a nedves bugyimat pedig félretolta és egy rövid simogatás után belenyalt a puncirésbe.
Nagyon jólesett, kéjesen nyöszörögtem és arcába nyomtam szemérmemet, így követelve további élvezeteket. Klári, aki akkor már tök csupaszon volt, is hanyatt tette magát mellettem és belemarkolva Zoli hajába átirányította Őt a saját kitárt combjai közzé. Zoli nyalta a puncit, közben elkezdett engemet újjazni. Aztán visszatért hozzám és miközben már két újját járatta ki - be a csatakos puncimban nyelvével kényeztette a csiklómat is. Frissen borotvált puncim csúszott a nyáltól és saját nedveimtől. Kéjesen nyöszörögtem, Zoli meg egyre gyorsabban mozgott bennem, azután végig szaladt testemen a gyönyör és sikoltva elélveztem.
Ezután a melleimet simogatta és gyúrta, majd betérdelt a combjaim közzé és egy lassú, de határozott mozdulattal belém nyomta a farkát. Felnyögtem, számomra mindig is az a legizgatóbb pillanat mikor a puncimat birtokba veszi egy feszülő, forró farok és elkezdődik az örök játék. Rászorítottam nedvedző puncimat a kemény farokra és lassú mozdulatokkal keféltünk. Zoli lihegett, látszott hogy nagyon fel van már spanolva de nekem sem kellett már sok. Eközben Klári oldalt fekve nézett minket, kezével ütemesen simogatta csiklóját és puncinyílását, majd hozzám hajolt és végig nyalta a jobb mellemet ugyanekkor pedig Zoli szájon csókolt. Robbanásszerűen jött a kéj és sikkantva élvezni kezdtem, azután pedig nyöszörögve löktem magam a faszra. Zolinak sem kellett több, megremegett és hangos kiáltással kezdte belém pumpálni spermáját. Percekig tartott amíg lecsillapodtunk, majd egymáshoz fordulva átkarolt és lesimogatta verejtékes testemet.
Klári továbbra is lassan maszturbált, majd a férjét vette kezelésbe. Csókolóztak, aztán pedig nyelvével kényeztette a kandúrt lassan - lassan haladva ágyéka felé. Rászopott a már keményedő farokra majd teljesen a szájába vette azt és elkezdte megdolgozni. Zoli gyorsan regenerálódott, kicsit szopatta még a feleségét azután maga alá fordította és betérdelve a kitárt combok közé beakasztotta neki a lőcsöt. Klári szinte rögtön elélvezett és mély torokhangon nyöszörögve követelte a többit. Melléjük térdeltem és simogattam a Zoli fenekét, tenyeremmel pedig alá - alá nyúltam a feszülő zacskónak. Gyorsult a tempó és szinte egyszerre
élveztek, egyre lassabban mozogva mígnem hangosan zihálva terültek el az ágyon.

Nem ért még véget az éjszaka. Mi lányok kaját melegítettünk, Zoli pedig eltalpalt a garázsba innivalóért. Tovább folytatódott a tánc, a buli - most már mindegyikünk ruha nélkül volt -, és a házigazda el volt bűvölve a a cicijeimtől, egyre - másra simogatta és csókolgatta kedvenceimet. Szét tett lábakkal ültem a fotelben és Zoli előttem térdelve nyalogatta a combomat, harapdálta a szemérmemet miközben melleimet is masszírozta, majd felállt és meredező szerszámát arcom felé hintáztatta. Nem tétováztam, bevettem és nyálazva szoptam a szerszámot. Mind a két irányban szeretek franciázni, rendesen belelendültem. A fiú sóhajtozott egy sort azután visszatérdelt és fenekemnél fogva előrehúzott, majd befarkalt a puncimba. Hosszú akció volt miközben hátulról is felpróbálta a hüvelyemet. Kétszer élveztem el mire végzett, eközben Klári a másik fotelben maszturbált és behunyt szemmel nyögött, vonaglott, sikoltott.

Másnap, ébredés után Klárival csendesen ittam a kávét a konyhában és nem tudtam hogyan kezdjek hozzá a mondandómhoz, hiszen alaposan összefeküdtem a férjével. Elnevette magát a kínlódásomon és megnyugtatott, hogy semmi probléma sincsen. Ők szeretik egymást és bár nem élnek nyitott házasságban időnként kalandoznak, általában együtt keresnek új élményeket. A szex, a jó szex fontos számukra de nem az a házasságuk alapja, ez az egészséges test fizikai igénye A férjével már többször beszélgettek rólam, a tegnapi nap pedig magától alakult ki és reméli hogy nem bántam meg a kicsit laza éjszakát. Ők semmi rosszat nem látnak a társuk mással való szórakozásában feltéve ha az diszkréten történik és a fizikai vágyon túl nem alakul ki érzelmi kötödés, amire vigyáznak is nagyon. Megint zavarban voltam, mert bár még soha nem szexeltem hármasban, nemegyszer fantáziáltam már ilyen helyzetről.
Zoli is előkerült, és oldódott a feszélyem, az éjszaka történtek pedig már nem zavartak. Egyébként meg szuper volt a buli, régen volt részem ilyen orgazmusokban.
Szavazz Te is!

Átlag: 7.91 pont (180 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 t.555 2017. 09. 10. vasárnap 00:24
Nagyon jó írás!
#14 feherkalman1 2016. 11. 30. szerda 16:07
Huuuuuuu! Ez tetszett.
#13 zsuzsika 2016. 10. 8. szombat 08:07
Egészen tűrhető
#12 barbi81 2016. 06. 26. vasárnap 13:09
Egész jó smile
#11 feherfabia 2015. 09. 24. csütörtök 06:26
Egész jó!
#10 hombre 2014. 06. 17. kedd 09:35
jó kis story
#9 A57L 2014. 04. 21. hétfő 08:59
Nekem is tetszik.
#8 genius33 2013. 01. 30. szerda 08:01
Jóóóféle smile
#7 shyguy 2008. 07. 6. vasárnap 13:51
ez tetszett
#6 öregrocker 2008. 06. 28. szombat 06:42
Gratulálok!
Élvezetes a stílus, várom a következő történnetet!
#5 Steve 2008. 06. 25. szerda 19:16
Üdvözöllek az írók táborában.
Biztatásként 9p. helyett 10p.-t kapsz tőlem.
Kíváncsian várom a következő történetedet. Üdv.
#4 Pavlov 2008. 06. 25. szerda 19:06
Tűrhető... Lesz még? Másokkal?
#3 SÁTÁN6666 2008. 06. 25. szerda 00:46
SZERINTEM NE MVOLT NAGY DURANÁS MIVEL KITALÁLTA AZ EGÉSZET EZ HIVJÁK FANTÁZIÁLÁSNAK VAGY RÁ VOLT GERJEDVE A FÉRJRE
#2 tiborg 2008. 06. 25. szerda 00:28
elso probalkozas? ha az akkor
jol sikerult! csak batran
"honey" van jovod.vigyazz a
helyesirasra, szofuzesre, es
talan,ha "neven neveznel" tudnad
emlni a hofokot!-a story sematinus
de elvezheto.
#1 Törté-Net 2008. 06. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?