A+ A-

Autószerelő 1. rész

Nyolcvanas években elváltan, közel a harminchoz, meguntam kisfőnöki beosztásom, hiszen esélyem sem volt előlépésre mivel főnököm is hasonlókorú, jól képzet szakember volt. Eladtam nagyvárosi lakásomat, távolabb egy kisvárosban építkeztem. Földszinten több állásos autószerelő műhelyt, fölötte háromszobás lakással. Mind ezt elég forgalmas főút mellet, megnyitás után azonnal jól ment az üzlet, hiszen egyedül voltam autószerelő a közelben. Hamar megismertek az ügyfelek és kivívtam elismerésüket megbízhatóságommal, szaktudásommal. Ezek után munkával de szabadidőmben vidáman teltek napjaim, így eset meg velem következő történet. Szombaton mindig csak délig voltam nyitva, most is készültem egy kis kikapcsolódásra. Tíz óra körül két csinos nő érkezett, régi Opel el mely motorjának igen rossz hangja volt. Elmondták koránreggel indultak pestről hétvégi kiruccanásra egy hosszú országúti szakaszon rángatni kezdett a motor majd le is állt. Sikerült beindítani, de nehezen jutottak el idáig. Kértek javítsam meg, nem akartam elvállalni hiszen egyértelmű volt számomra, hogy nem egy órás munkáról van szó. Könyörgésüknek engedve csak elkezdtem a javítást. Ők elmentek sétálni, visszaérkezésük után is soká készült el a masina. Munkapadon számoltam ki a költséget mely igen magas összeg volt, a ráfordított idő és sokk anyag költség miatt. Nagyon meglepődtek az összeg hallatán, a tulaj Éva majd nem sírt barátnője, Kati ijedten kapta ujját szájába.
- Most mi legyen, - kérdezték, mert ennyi pénz nincs náluk.
- Fizetés nélkül nem adom ki az autót - válaszoltam. - Telefonáljanak haza, hozzanak maguk után pénzt, vagy vonattal menjenek érte.
Nagyon kétségbe voltak esve, könyörögtek, valahogy egyezzünk meg, és megküldik a pénzt.
Ebbe nem egyeztem bele, csak a számla teljes kiegyenlítése után kapják meg az autót.
- Mégis mennyi pénzetek van?
Megmondták, de közben láttam Éva többször rákacsint Katira, majd ő a mellékhelységbe távozott.
Éva tovább kérlelt, hogy valahogyan egyezzünk meg, láttam Kati a mellékhelység ajtaján lévő, szellőzőlyukon leskelődik kifelé.
Most már biztos voltam, hogy dűlőre jutunk fizetés terén.
Éva fehér miniszoknyája fordulás közben hozzámért, piszkos lett a ruhája és segítettem le takarítni. Alig fejeztük be ismét úgy mozdult, hogy hozzámérjen, ekkor már biztos voltam a számlát kedvem szerint egyenlítik ki. Most ő kezdte letakarítni, így bugyija is elővillant. Farkam egyből kezdett keményedni. Segítettem a letakarításban, közben combját is megsimogatva.
- Ott is piszkos lett?
- Igen itt elég piszkos minden - válaszoltam, - ha gondolják, a fen maradó összeget egy kis takarítással le is dolgozhatják, - mondtam elég hangosan Kati is had hallja.
Erre Kati kijött a mellékhelységből, ám legyen, mondta válaszul.
Éván látszott, hogy megnyugodott, hozzám hajolva megcsókolt, köszönjük, mondta halkan. Kati másikoldalról megfogta vállam és adott egy puszit. Menjünk kezdeni a melót, és feneküket megfogva indultuk az autó felé, melynek jobb első ajtaja nyitva volt. Így értünk el az autó nyitott ajtajához. Megállva megcsókoltam Évát, biztos legyek benne hogy ilyen takarításra gondoltak ők is. Egyből viszonozta, majd nyelvével kutakodott a számban, ekkor elkezdtem melleit simogatni. Kis szünetet tartva Éva levetette szoknyáját, és hátsó ülésre dobta, Kati elkezdett csókolni, elölről nadrágomat simogatta, így az ő melleit is megsimogattam. Éva szoknya levetésével picit lejjebb húzta bugyiját, elővillantva szép fekete szőrét és leült az ülésre. Megszakítottam Kata csókját, kissé lehajolva Évával folytattam, jobb kezemmel lejjebb húzva bugyiját, szőrös punciját , ballal Kata melleit tovább simogatva. Ő lehúzva sliccemet elővette álló farkamat, megpuszilta a végét majd szopni kezdte. Éva lefeküdt az ülésre, leguggolva vettetem le bugyiját, és a széttárt combjaitól haladva csókoltam meg punciját. Lassan érzéssel nyaltam meg szemérmét, majd nagy csiklóját szopogattam. Közben Kata engem kezdet vetkőztetni, de nadrágomat alig tudta lejjebb húzni ezért felálltam, hogy betudja, fejezni. Éva felülve kezdte szopni farkamat, közben tojásaimat simogatva, térdemig lehúzta gatyámat. Kiszállt az ülésről, a leszórt ruhákra térdelt, én leültem így szopott tovább. Kata levetette alsómat és Éva mögé guggolva pináját simogatta, nyakát csókolta. Felülve néztem ténykedésüket mely még jobban felizgatott, hiszen sohasem voltam két lánnyal egyszerre. Lassan kiszállva az autóból felálltam vigyázva Évának ne keljen félbehagyni ténykedését, mert nagyon ügyesen, szenvedélyesen csinálta. Elég régen szeretkeztem utoljára így teljesen odavoltam tőle. Kata mellém állva kezdet csókolni, simogatni. Kiakartam húzni Éva szájából farkam, mert éreztem, közeledek a csúcshoz, nem engedte, nagyot nyögve jó adagot lövelltem egyből a torkára, továbbszopta, mintha semmi sem történt volna, csupán néhány nagyot nyelt. Farkam így teljesen meg sem puhult, néhány perc múlva teljes pompában állt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 cscsu50 2018. 03. 28. szerda 06:28
egész jó
#13 feherfabia 2018. 03. 27. kedd 06:27
nagyon jó kis írás!
#12 sikamika 2015. 11. 29. vasárnap 17:37
jo sztori.
#11 listike 2014. 05. 20. kedd 07:37
Jó volt.
#10 A57L 2013. 10. 2. szerda 04:26
Nem rossz.
#9 Aelm 2013. 05. 28. kedd 10:46
Gagyi, ovódás szintű fogalmazás,szégyen, hogy ilyenek vannak az oldalon.. smile
1 pont
#8 gaborthefirst 2013. 05. 3. péntek 18:12
Nagyon nyers fantázia és borzalmas helytelen-írás. Külön-külön is sok! Ilyet nem szabadna publikálnod veteran, egészen pontosan ilyet senkinek nem szabadna publikálnia! Na azért feladnod nem kell, de igazán odafigyelhetnél a részletekre, mert bőven van mit csiszolgatnod. Javasolnám, hogy valakit kérj meg nézze át az írásodat mielőtt közzéteszed ... ha a kapott vélemény másra nem is lesz jó, de a felelősség áthárítására tökéletesen meg fog felelni, és az is valami. wink
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 3. péntek 17:01
Katasztrófa a helyesírás! Javaslom, legközelebb Word-be írd le először, és ott ellenőrizd a helyesírási programmal. Nem volt értelme végigolvasni.
#6 Andreas6 2013. 05. 2. csütörtök 17:37
Beszélem kicsit magyar? Eszméletlen szarvashibák, nem is olvastam végig, elment tőle a kedvem.
#5 sztbali 2013. 05. 2. csütörtök 13:55
Nagyon jó.
#4 Rinaldo 2013. 05. 2. csütörtök 07:32
Ki lett egyen litve a számla.
#3 hairy_pussy 2013. 05. 2. csütörtök 05:57
10p
#2 papi 2013. 05. 2. csütörtök 05:06
Ügyes.egész jó
#1 Törté-Net 2013. 05. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?