Nagylány kalandjai 10. rész - Hostess voltam

Szavazás átlaga: 7.72 pont (83 szavazat)
Megjelenés: 2009. június 19.
Hossz: 11 174 karakter
Elolvasva: 12 061 alkalommal
Készült: 2009. május
Álmos nyár eleji délelőtt volt, visszafogottan pletykáltunk a munkahelyen, persze kívülállónak ezt munkaértekezletnek mondtuk volna. Kopogtatás, majd meglepetésemre Erika nyitott ránk és persze engemet keresett. Bemutattam Őt a kollégáknak és némi udvarias, semmitmondó beszélgetés után lementünk kávézni az alagsori büfébe. A csaj beszélt, fecsegett én pedig vártam hogy mikor mondja el minek jött, miért keres a munkahelyemen. Aztán belevágott és mondta hogy segítségre lenne szüksége: elvállalt egy jól fizető munkát, de kellenék hozzá én is ha akarok egy kis plusz pénzt keresni. Miután persze hogy akartam tovább beszélt és elmondta hogy hostesskedni kellene az egyik nívós szállodában délutántól holnap reggelig. Meglepődtem kicsit, de hagytam végig mondani és csak akkor kérdeztem rá, mit szól hozzá a férje, hogy Ő kurválkodik?
Belepirulva bizonygatta, hogy ez nem az amire gondolok mert feküdni nem kötelező és részéről ez inkább szórakozás és szociológia mint szex és ezt a Géza is így látja. No persze a pénz sem jön rosszul, de Ő nem csak azért csinálja. Tovább beszélt, nyelvével meg-meg nyalva szája szélét amitől nekem eszembe jutott az együtt töltött vad éjszakánk és rögtön keményedtek a bimbócskáim. Jól nézett ki a lány most is, fehér miniszoknyája alatt keresztbe rakott harisnyás lábai és a feszülő cicijei sugározták az erotikát... A Város üdülő övezetében lévő szálloda vezetője régi ismerőse, itt hostesskedik: alkalmanként nagyon diszkréten összehozzák Őt egy-egy magányos és társaságot igénylő szállóvendéggel. Ma régről ismert vendége hívta fel hogy itt alszik és kérdezte ráér-e, de munkatársával van és így kellene még egy lány. Erika egyedül hostesskedik, de így némi fejtörés után rám gondolt hogy besegíthetnék. Délutántól másnap reggelig kellene társaságot adnom és én választom majd partneremet a két kandúr közül. Az Ő ismerőse úriember és biztos hogy a társa is normális, nem lesz semmi probléma, Neki meg nagyon jó lenne ha tudnék "segíteni".
Hát..., tettem én már szét a lábaimat érdekből, de pénzért még soha nem szexeltem. Belenéztem Erika csillogó és válaszra váró szemeibe, azután "egye fene, kipróbálom" szólással igent mondtam. Örült a csajszi, megkönnyebbülve bizonygatta hogy nem fogom megbánni, érdekes kaland lesz számomra.

A szálloda inkább motel méretű volt mintsem klasszikus hotel. Nagy, zölddel teli kertben volt és látszott hogy nem régen építették. Erika vitt a kocsijával és amikor leparkoltunk a belső udvaron, a teraszról hozzánk lépett egy jó ötvenes férfi, aki – mint kiderült-, barátnőmnek a már mondott visszatérő vendége volt. Gyors bemutatás után megjelent a társa is és megismételtük a ceremóniát. Kicsit zavarban voltam, mint aki saját magát
p
alf
ia
alf
co
alf
lj
alf
a
és ez persze így is volt. Hasonló korúak voltak a férfiak, számomra egyformán öregek, édesapám korosztálya. Azután oldódott a feszélyezettség, ami Erika csacsogásának is volt köszönhető. Éreztem amint alaposan végigmustrálnak a kandúrok és a látszat szerint elégedettek voltak a
k
alf
ín
alf
ál
alf
at
alf
unkkal
. Ittunk némi italokat és miután visszatértünk a mosdóból kiderült hogyan választottak "vendéglátóink", mert persze az csak szöveg volt, hogy majd én teszem le a voksot valamelyik úriember mellett. Nem zavart, számomra semleges volt mindkettő az első benyomások alapján. Nekem a Tamás jutott, Ő volt Erika régi ismerőse, bizonyára úgy vélte hogy engem még nem ismer azért esett rám a választása. Az érződött a férfiak viselkedésén, hogy Ő a főnök kettőjük közül. Normál testalkatú fickó volt, aki fiatalkorában jóképű lehetett de hát az évgyűrűk mindenkin nyomot hagynak. Intelligensen viselkedtek, külső szemlélő meg nem mondta volna, hogy egy húsvásár zajlik a szemei előtt. Erika felkapta a táskáját és engedve az invitálásnak elmentek megnézni a munkatárs szobáját, de előtte a kezembe nyomott egy doboz óvszert amire én eddig nem is gondoltam. Udvariasan beszélgettünk Tamással és valami keveset mindkettőnk elárult magáról: Ő egy nagy, multi cég középvezetője és időnként a mi Városunkban is megfordul, a helyi érdekeltségük működését ellenőrzi. Egyébként családos és egyetemista korú lánya van. Ez persze nem zavarja abban, hogy alkalmanként ellazuljon amit a családja nyilván nem tud és ez így is van rendjén szerinte férfiembereknél. Nem tart barátnőt, mert az problémát okozhatna, egy-egy alkalmi kapcsolat kielégíti igényeit és nem zavarja meg az egyébként normális családi életét. Nem adtam ki magamat, csak homályosan utaltam rá hogy adminisztrációs munkát végzek és független vagyok, sok szabadidővel.
Már nem akartunk semmit kortyolgatni, beszélnivaló sem igen akadt: kérdően rám nézett hogyan döntöttem és mosolyogva fogadta beleegyező biccentésemet. Az elsőn volt a szobája, szokványos elrendezésű szállodai szoba de attól sokkal tágasabb és nívósabban berendezett volt. Az egész szállodán látszott a majdnem luxus szinvonal, nyilván nem hátizsákos turisták jelentik a vendégkört.
Hagytam, hogy Ő irányítson no meg egyébként sem voltam még ilyen helyzetben. Megsimogatta az arcomat, azután a fenekemet és a melleimet vette számba eközben elégedetten mosolygott. Lassan eltüntek rólam a ruhák, ekkor lehajolt és a cicibimbócskáimat puszilta, nyalogatta. Hát nagyon nem jöttem lázba az öreg ügyködésétől, de azért viszont vetkőztettem és végigsimítottam a duzzadó alsógatyáját. Ö ment először fürdeni és akkor sem keltett bennem kitörő vágyakozást amikor csupaszon visszakerülve leült az ágy szélére, maga elé állított és popsimat simogatva puszilta a hasamat, egyre lejjebb haladva a puni felé. Én következtem a zuhanyozásban és olyan hosszan engedtem magamra a forró vizet hogy a bőröm kipirult. Feltettem magamra még egy kis élénkpiros rúzst és egyszál törülközőben visszalibbentem a hálóba.
Tamás maga mellé fektetett az ágyba és lassú finom mozdulatokkal simogatta testemet, melleim után kezével combjaimat derítette fel először azután pedig szemérmemet simogatta. Láttam, hogy egyre inkább felindul majd felém térdelt és most nyelvével siklott végig testemen: nyakamnál kezdte, elidőzött a ciciknél, majd lassan eljutott a combok közzé, belenyalt a puncimba azután pedig a nyelvével csiklómat igyekezett felvidítani. Kibontottam egy gumit és kissé ügyetlenül felhúztam a meredező szerszámra. Tartotta a tövénél, hogy könnyebb legyen az akcióm majd amikor rágöngyöltem az óvszert belém illesztette a farkát és végig a szemembe nézve nagyon lassan tövig nyomta belém a lőcsét. Lassan kefélt, combjaimmal átkulcsoltam a derekát és viszonoztam a lökéseket. Egyre hangosabban nyögött és egyre gyorsabban csattogott bennem a fasz. Nyögdécseltem én is az illózióért és engedtem hogy a számat csókolja. Átkaroltam a vállát és a mellbimbóját számba véve nyaltam, szívtam az érzékeny testrészt. Ettől aztán nagyon belendült, egyre vadabbul döfte magát a testembe majd egy hangos hörrenéssel elélvezett. Szeretkezésnek nem mondhatnám a véget ért aktust, a "kedvét töltötte rajtam" kifejezés inkább illett a történtekre.

Vacsoránál találkoztunk a másik párral, illően felöltözve szokványos társaságot mutattunk. Erika partnere – bemutatkozáskor nem értettem, azután meg egyszer sem hallottam a nevét-, is kellően elégedett és kisimult volt, barátnőm bizonyára jól teljesített az ágyban. Hosszasan ültünk és beszélgettünk az asztalnál, azután a férfiak kitalálták hogy menjünk le a szálloda alagsorában lévő fittnessbe, ahol éjszaka is üzemel a szauna és a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
ürdő
. Fürdőruhával készültünk, a szobákban pedig volt fürdőköpeny, hozzátartozott az ellátáshoz.
Nekem a szauna nem ment, kora reggel szoktam élni vele, de a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
ürdő
jólesett. Rajtunk kívül nem volt vendég, a szálloda is csak gyéren volt lakva hiszen nem volt még itt a szezon. Kiszolgáltuk urainkat: italokat hoztunk a recepciós bárból, masszíroztuk a vállukat és engedtük hogy meg-meg tapogassák bájainkat. Tamás az ölébe ültetett és a víz alatt pettingbe kezdett, bizonyára fiatalkori emlékeit szerette volna felidézni. Mi bontottuk a társaságot, a szobába érve pedig egyszerre dobtuk le a vizes cuccokat magunkról és bújtunk a száraz takarók alá. Simi-simi után négykézlábra térdeltem, felnyomtam a popsit és magamba igazgattam a már megint kemény szerszámot: Alányúltam a zacskónak és a zihálásból tudtam, hogy jó fogást találtam. "Játsszál a punciddal, azt szeretném, ha Neked is orgazmusod lenne" mondta az Öreg és kezemet eltolta zacskójától. Hát az nekem is jólesett volna, így aztán a kefélés ütemére dörzsöltem kis érzékenységemet. Tenyeremet puncinedvvel síkosítva akcióztam, fejemet befúrtam az ágyba és már csak a ritmus létezett számomra: hosszas játék nagyot síkítva adtam utat a gyönyörnek, fenekem pedig meg-megrándulva szívta magába a forró és kemény faszt. Partnerem belemarkolt a fenekembe, kirántotta belőlem a szerszámját és a hátamra spriccelte a forró ondót, ekkor villant belém hogy óvszert azt bizony nem használtunk nagy felindulásunkban.

Reggel madárcsicsergésre ébredtem, kimentem a teraszra élveztem a friss levegőt, a nyári hajnal illatait. Partnerem ébredezett, a szobában ledobtam a köpenyemet és az ágy szélére ülve végigsimogattam a testét. Jólesett Neki, kiment szeméből az álom, megsimogatta csupasz fenekemet és szájába vette a mellbimbómat. Keményedett a szerszámja, ami korát is tekintve jó teljesítmény volt a tegnapi két menet után. Örült a dicséretemnek és megadóan tűrte hogy eltoljam magamtól kezeit: "most én jövök, Te csak engedd el magadat" mondtam Neki. Kezdődjön jól a napja – gondoltam-, és rákészültem a szopásra, amit büntinek is szántam magamnak amiért belementem ebbe a
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
hülyeségbe.
Feltoltam a térdeit és befeküdtem a combjai közzé, egyik kezemmel alányúltam a zacskónak a másikkal pedig ráfogtam a keményedő szerszámra: nyálat csináltam és számba vettem a kopaszt. Fel-le mozgott a buksim, ahogyan szoptam a bránert minden ütemnél rászívva a számban lévő faszra. Jöttek az előnedvek, cuppogott a számban a szerszám, az Öreg meg egyre nyögdécselt. Felnéztem a munkából, nehogy már most kapjon nekem infarktust, közben folyamatosan szoptam tovább, most már a kezemmel is fejtem a falloszt. Érezte, hogy itt a játék vége és ki akarta húzni számból a farkát de nem engedtem a zsákmányt: kezemmel lenyomtam ágyékát és hagytam hogy a kispriccelő forró trutyi megtöltse a számat. Megvártam amíg megszűnik a rángatózása, kitártam a számat és hagytam rácsorogni a spermát a lankadó faszra. Azután megint a számba vettem, most már jól be tudtam venni, és lenyalogattam róla a maradékot. Addig nyaldostam és tisztogattam hosszasan az elsült szerszámot, amíg minden el nem tünt róla.

Négyesben reggeliztünk, a férfiak a rájuk váró munkanapot beszélték meg félmondatokkal, mi már nem igazán érdekeltük Őket. Vágyaikat kielégítették, jöhet a macsókhoz illő és méltó pénzkeresés. Udvariasan, mindenki mosolyogva elköszöntünk egymástól azután mi is mentünk utunkra. Erika bevitt a munkahelyemre, a táskámat meg majd este hazahozza nekem, nem kell kikürtölni hogy idegen helyen éjszakáztam. Elválás előtt megkaptam a "béremet" – barátnőm intézte az üzletet-, és rossz hangulatom ellenére füttyentettem: félhavi béremet kerestem meg az éjszakai kurválkodással és még ki is aludtam magamat.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.72 pont (83 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 21. 08:34
#9
Na ez most tényleg jól sikerült.
1
v
vasas62
2023. augusztus 3. 07:26
#8
Neki csak munka.
1
sunyilo
2021. augusztus 27. 11:53
#7
Ez kifejezetten jó sikerült.
1
z
zoltan611230
2020. december 27. 04:37
#6
Nem rossz...
1
Andreas6
2020. február 1. 06:26
#5
Nekem is tetszett.
1
t
t.555
2017. szeptember 12. 04:28
#4
Egészen jóra sikerült!
1
a
A57L
2014. április 21. 09:02
#2
Jól megírt írás.
1
T
Törté-Net
2009. június 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1