Nagylány kalandjai 8. rész - Hosszú hétvége

Szavazás átlaga: 8.14 pont (90 szavazat)
Megjelenés: 2009. január 6.
Hossz: 12 463 karakter
Elolvasva: 15 067 alkalommal
Készült: 2008. december
Igazi tél volt, mindent belepett a fehér hótakaró, csak az úttest sötét csíkjai törték meg a szikrázó fehérséget. Sándor segített levinni a csomagjaimat, volt belőlük több is, mivel háromnapos hétvégi kirándulásra mentem vele és Bélával. Már két hete fűzték a fejemet erre a programra mondván, hogy lelkiismeret furdalásuk van amiért a múltkori buliban Béláéknál elhanyagoltak engemet. Én nem úgy éreztem főleg, hogy a másnapi ébredés után
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlen
nagy orgazmusom volt Zitával szeretkezve.
A mai pénteket kivettem csúszóban a Hivatalból, a közeli hegyi faluban szereztek a fiúk egy üdülőházat vasárnapig és miután megígérték, hogy tényleg csak hármasban leszünk beadtam a derekamat. Lazítani szerettem volna, fárasztó időszak volt mögöttem, amit ki kellett pihennem.
Kabát nélkül ültem be a meleg autóba, Béla járatta a motort és füttyentett láttamra. Hát tényleg dögösen voltam öltözve: fekete miniszoknya ugyanolyan színű vastag harisnyanadrággal és pulóverrel. Lábaimon magas sarkú, rövid méregzöld csizma, a felsőtestemen pedig újatlan, ugyancsak zöld bőr mellény tette teljessé a képet. Számat kihívóan zöld rúzzsal festettem ki, fekete hajam pedig lófarokba fogva himbálózott.
Puszi-puszi, azután indultunk neki a hegyi útnak. A falu előtti letérőnél megálltunk ebédelni a turistaházban, onnan pedig már gyorsan megérkeztünk a "tetthelyre". A falu egy völgyben terült el, a domboldalon pedig az üdülőövezet házacskái voltak. Nagyon nagy csend fogadott, elvétve találkoztunk más autókkal, itt az utat is hó borította ami elnyelte a közlekedés hangjait. Béla terepjárója csúszkálva és araszolva vitt miket a dombra, hétköznapibb kocsival talán fel sem tudtunk volna jutni a szűz havon.
Terméskőből készült kis házhoz érkeztünk, ahonnan teljes rálátás volt a völgyi lakóházakra, az út felső oldalán már az erdő volt, sűrűn álló fenyvesek zödelltek-fehérlettek, az egész környékből sugárzott felém a csend és a nyugalom. Belül ízlésesen és szépen volt megcsinálva a földszintes kis ház: nagy nappali, amit alacsony pult választott el a konyharésztől és ebből nyíló két szobából meg zuhanyozós fürdőszobából állt az üdülő. A nappali körben ablakozva engedte be a fényt, a helyiségek parkettázva voltak, a falakon itt-ott faburkolat, a többi helyen pedig fehérre festve és radiátorok sugároztak kellemes meleget. A tulajdonos – Sándornak valamelyik kollégája-, már előző nap bekapcsolta a fűtést, így biztos volt hogy fázni azt nem fogunk. Becuccoltunk, az én szobámban franciaágy volt, a férfi szakaszban pedig szólóban voltak az alvóalkalmatosságok, abból három is.
A srácok által beszerzett muníciót pakoltam el a hűtőbe, Ők pedig forralt
b
alf
or
alf
t
csináltak, hiszen tél van és hideg. Hát én inkább meleget éreztem így alaposan felöltözve, a forró és édes ital meg nem segített ezen és a fejemet is megdobta. Csak átöltözni akartam, de vetkőzés lett belőle, nem engedték hogy bármit is felvegyek és elkezdődött a hancúr.
A nagy ágyon simogatták testemet és csókolták érzékeny hajlataimat. Elengedtem magam közöttük és behunyt szemmel fogadtam a kényeztetést: cickóimat nyelvelték és szívogatták, a puncimat pedig felváltva cirógatták a fiúk, halk nyöszörgésemet belém fojtotta a számra rácsapó és azt kitöltő izmos nyelv fürge játéka. Puncim tüzelt, érzékeim megfeszültek, már alig vártam hogy megbasszon valamelyikőjük. Béla volt az, aki megelégelte az előjátékot és hanyatt fektetve belém hatolt. Ütemesen dolgozott a puncimon, Sanyi pedig félodalt fekve mellettünk a cicijeimet simogatta, már amikor hozzám fért a keze. Hamar jött az első orgazmusom, sikongatva fogadtam a gyönyört. Partnerem egyre hangosabb lett, azután kihúzta belőlem magát és hangos zihálással hasamra spriccelte nedűjét. Sándor következett, megfordított, fejemet lenyomta az ágyra és farkával betömte a puncirést. Keményen dugott, közben pedig hangosan zihálva dicsérte forró puncimat. Jött a következő orgazmusom, cunimból kiindulva futott végig testemen a kéjes gyönyör. Hátranyúltam a mögöttem ügyködő kandúrhoz és kézbe vettem zacskóját, finoman simogatva a rabszolgáskodó golyókat, így aztán rövidesen érezhettem is magamban a spriccelő forróságot.
Kellemes bágyadtság vett rajtam erőt, mint ahogy azt egy alapos kielégülés után el is várja egy nő a testétől. Később átöltöztem a magammal hozott meleg sí overállba és a fiúkkal hosszú levezető sétát tettünk, körbejártuk a környéket. Szikrázott a hó, csodásan tiszta volt a levegő, jólesett a hógolyózás, a fürdetés ellen tiltakoztam de hát ők ketten voltak. A végére nagyon hasonlítottam az erdő szélén látott hóemberre csak épen répa nem volt a számba dugva... A társaság gulyáslevest akart vacsorára és persze ez az én reszortom lett, bár a zöldségpucolásba beszálltak. Főtt, fődögélt az étek amikor kiderült hogy krumpli az bizony nincsen. Béla magára vállalta a beszerzést és gyalog indult a faluba. Hát tudom, a hóban szaladni nem lehetett de a beszerzés így is nagyon elhúzódott, elzártam a gázt, várva az utolsó hozzávalóra. Sándor "kihasználta" a helyzetet, övön alul támadott: meggyúrta a fenekemet, simogatta a mókuskámat, azután pedig megújazta a cunimat. Irány a lányszoba nagy ágya, ahol némi nyalicskázás után a puncim megint megkapta a magáét.
Már csak kevés idő kellett és megjött a krumpli is, minden kialakult a nap végére. Béla hozott a helyi borkülönlegességből is, valamelyik kocsmában szerezte be ezért tartott olyan sokáig az útja, bele is fáradt szegény a hosszú programba...

Nagyot aludtam reggelig, hatalmas volt a csend, nehezemre esett az ébredés. Nyílt az ajtóm és Béla pislantott be óvatosan, majd amikor látta ébremet lassan beóvakodott. Fürdésből jött, törülközőbe volt öltözve ami kis sátorként meredezett ágyékánál. Látta hogy látom, ledobta magáról a gyolcsot és meredező fütykösével az ágyam szélére telepedett. Megérintettem a srácot ott, fel lehetett indulva mert rögtön kapkodni kezdte a levegőt. Megsimogatta az arcomat, szájon csókolt és a fülembe sustorgott: szopjál le, légyszives!
Jó tett helyébe jó várj, megfogtam a farkát és magamhoz húztam. Én hanyatt feküdtem az ágyamon, Ő pedig fölém térdelt és a párnával alátámasztott fejemhez közelített, kezeivel megtámaszkodott a falon, lüktető farkát finoman a számba tette. Nyalogattam és nyálaztam a végét, majd bevettem a makkot és nyelvemmel a fitymaizmokat nyálazva lassú szopásba kezdtem. Hagyta, hogy én irányítsak, arcomat és nyakamat simogatva hangosan nyögdécselt én pedig bő nyállal szoptam-szívtam a rudat. Jöttek az előnedvek, szétkentem a spermát a lőcsön és mélyebben a számba vettem. Remegett az izgalomtól, megfogtam a fenekét, gyorsítottam és egyre erősebben szívtam a faszt: Béla teste megrándult, hangosan felkiáltott, a farkából pedig kispriccelt a geci, azután még egy spricceléssel kiürült a zacskója. Elkaptam a fejem a gejzír kitörésekor, így nyakamat és mellemet terítette be a sűrű folyadék.
Mire végeztem a fürdőszobában készen lett a reggeli. A srácok tojásos (! ) sonkát sütöttek és meg is terítettek a nappaliban. Jó hangulatban telt a reggeli, Béla még a poharat is elém rakta és nagyon készségesen kiszolgált, naná...
Asztal leszedve, mire elmosogattam az étkező asztalt leterítették egy, a fiú szobából kihozott paplannal és somolyogva néztek rám. Tudod – mondta Sanyi-, ez a finom reggeli megér egy asztali áldást, azzal már húzta is le rólam a fürdés után magamra vett pólóruhát. Feltettek az asztalra, hátamra fektettek és kezdődött az "áldásosztás": fenekem az asztal szélén, lábaim széttárva és felemelve, Béla pedig beállva már belém is nyomta kemény szerszámát. Sándor az asztal másig végénél állva a bokáimnál fogva hátrahúzta lábaimat, így a puncim előremeredve és kitárva kapta a lökéseket. Jólesett a kedveskedés, testem vadul reagált és felnyögve fogadta a kéjt. Lesegítettek az asztalról és a konyha felé lévő boltíves átadó pult lapjára hajoltattak, a nappaliban maradt puncimat Béla kezdte el megint ápolni, a konyhában lévő Sanyi pedig rányomta fejemet ágaskodó lőcsére és ütemes mozdulatokkal dugta a számat. Alig kaptam levegőt a tortúrában, de hiába tiltakoztam, az elől levő kandúr csuklóimnál fogva hátamhoz szorította kezeimet és még jobban rábillentett a farkára, a pinusomat pedig egyre keményebben baszta hátulról a reggeli francia partnerem. Orgazmusom sikolya elhalt, betömött szám csak nyöszörögni tudott, Sándor is elélvezett, bele lőtte magvát meggyötört számba, ahonnan az rögvest visszacsurrant lankadó fütyijére. Csípőmmel vadul kavartam, pinusommal pedig szorítottam a bennem lévőt, amitől azután Béla is beindult, nyögve belém durrantotta spermáját. No, hát ez a nap nem indult rosszul.
Vittük a szánkót a faluban lévő pályához, remek buli volt: ha fáztunk beültünk a Fogadóba és ittunk valamit, azután pedig megint vissza a hóra. Ott is ebédeltünk, komoly beszélgetéseink voltak a helybeli törzsbútorokkal, akik büszkék voltak településük szépségére. Jól elment a nap, sötétedett már amire kifáradva hazaértünk. Forró zuhany, azután pihi. Minden villanyt leoltottunk, így is láttunk, mert a hó fehérsége bevilágított hozzánk. Melegben ülve, bámulva a kinti hideg hóesést nagyon pihentető és kellemes elfoglaltság, hát még ha...
Nem maradt ki a megszokott üzekedésünk, a fiús szobában kaptam meg a lőcsöt, vagy pontosabban a lőcsöket, a második menetben értem fel a csúcsra de akkor aztán hosszasan élvezkedtem a belsőmet feszítve megtöltő lomposon.

Elsőnek ébredtem a szombati reggelen, persze a fiúk meg a forralt bor... Tea volt a reggeli mellé, ami megint tojásra sikeredett. Míg ők mosogattak felterítettem a paplant, ez a nap is megérdemli az asztali áldást. Felváltva dugtak a tegnapi pózban, de nem engedték meg hogy elélvezzek: cseréltek, amikor a kéj előszobájába értem és megvárták amíg csillapodok. Még, még kértem de megint elmaradtam a gyönyörtől azután Sándor megszánt és addig baszott míg pinusom felrobbant az élvezettől, agyam pedig kihagyott és csak csillagok voltak gondolatok helyén.
Béla folytatta testem gyűrését, lassan mártogatta szerszámát vibráló vulvámba. Barátja eközben oldalra fordította a fejemet és lucskos farkát benyomta az ajkaim közzé, mozgatta magát a számban én pedig vadul, mohón szoptam a bránert, arcom behorpadt ahogyan minden ütemnél rászívtam a faszra. Ösztöneim vadul tomboltak és amikor tele szaladt a szám a forró spermával gondolkodás nélkül lenyeltem azt, majd megint nyeltem és tovább dolgoztam a számat betöltő szerszámon. Hüvelyem összerándult, ráfeszült a fütykösre és hullámozva, rángva kifejte belőle a nedűt.
Nehezen tértem magamhoz, sokára csengett le felfokozott izgalmam, lábaim remegtek amikor lekászálódtam a gyönyörpadról. Tartósan rá tudnék szokni arra a hitre, amelyikben rendszeresek az ehhez hasonló ceremóniák és áldások.
Jó kezdés után jó folytatás következett: lovasszánkóztunk az erdőben, a jármű hangtalanul siklott a vastag hótakarón, körülöttünk az erdő és a tél hangjai csilingeltek. Délután ebédeltünk a már ismert fogadóban, majd csúszkálva, sinkózva és végig jókedvűen viháncolva mentünk vissza a házunkba. Összepakoltam a cuccaimat, de a srácok még nem készültek haza mondván hogy ráérnek azzal estig, van még időnk. Hát időnk az tényleg volt, először megszánkóztattak azután pedig megint megbasztak. A szánkózás az utcán történt, felváltva húztak a téli alkalmatosságon, időnként beborítva a frissen összetornyosult hóba utána pedig a fürdőszobában esett meg a dolog. Először Bélával kettesben zuhanyoztunk, ömlött ránk a jó meleg víz. Smacizás és simizés majd csókolózás után a falhoz döntött, egyik lábamat dereka köré vonta és így állva belém nyomta farkát, felhúzta magára a pinusomat. Fenekem csattogva lökődött a csempézett falhoz az ádáz hajszától, a víz érzékien beborította üzekedő testemet. Lemaradtam az orgazmusommal, partnerem nem bírta tartani magát és eldurrant. Sanyi következett, felültem egy fonott, nagy méretű szennyestárolóra, lábaimat széttártam és kezeimmel a térdeim alá nyúlva kifeszített testemet
o
alf
da
alf
alf
alf
ltam
az ostromnak. Puncim kinyílt és lüktetett, jóleső nyögéssel fogadtam magamba a szolgálatkészen meredező faszt. Fejem a falnak koppant amikor elöntött a kéj, a lőcs pedig tovább ostromolt azután pedig nagy nyögéssel, rángatózva, cickóimat markolva a kandúrom is elment.

A hazaút már csendben és nyugodtan telt, a fiúk megszabadultak fölös energáiktól, én pedig elmélázva és a téli táj látványába merülten az Élet dolgain elmélkedtem.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.14 pont (90 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. július 15. 07:50
#13
Semmi kötődés.
1
z
zoltan611230
2020. december 26. 04:47
#12
Nincs hátsó bejárat.
1
cscsu50
2019. május 21. 16:14
#10
kezd laposodni, pornósodni
1
cscsu50
2019. május 21. 06:44
#9
volt jobb is
1
t
t.555
2017. szeptember 11. 06:27
#8
Igazán nem annyira rossz!
1
feherkalman1
2016. december 13. 07:59
#7
Igaza van Zsuzsikának , el laposodik , sehol egy csavar. Mindezek mellett szívesen össze jönnék egy ennyire fasz éhes nővel.
1
h
hombre
2014. június 17. 12:07
#6
nem rossz
1
zsuzsika
2014. június 10. 11:28
#5
Kezd unalmas lenni.
1
a
A57L
2014. április 21. 09:01
#4
Egész jó.
1
Évi
2009. január 9. 16:33
#3
Ráéreztél a következő epizódra.
1
Félárbócos kanzászló
2009. január 9. 11:27
#2
Szép és jó, kicsit rövid, tömény, illetve elolvasva a sorozat többi tagját is, nekem hihetetlen, hogy ekkora társaságban egyetlen férfinak sem jut eszébe a hátsó bejárat, pláne a szendvics. Hasonló helyzetben (1 csaj vs. 2 vagy több pasi) ki nem hagynám a popsi kufircot!
1
T
Törté-Net
2009. január 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1