A+ A-

Nagylány kalandjai 7. rész - Alkalmi buli

Készült: 2008. november
Szombat délután unalomból sétáltam a Plázában és előre gondolva vizslattam a kínálatot, nemsokára itt az év vége és ennek-annak, meg persze magamnak is vásárolni kell valamit hogy eleget tegyek az ajándékozási rituálénak. Összerezzentem, amikor valaki gyors mozdulattal ráfogott a derekamra. Kacagás volt a válasz: Zita huncutkodott velem, mellette pedig Ildikó nézte mosolyogva meglepetésemet. Röviden - röpke félórában-, elcsacsogtuk a legfontosabb híreinket egymásnak azután pedig előkerültek a fiúk. Béla és Sanyi magukban az emeletet vizslatták eddig, szerintem a hátul szolídan meghúzódó sex-shop készletét tanulmányozták...

Ők ebédelni készültek négyesben és gyorsan rábeszéltek hogy Velük tartsak. Késői ebéd volt ez a szolíd és csendes vendéglőben ami a városszéli zöldövezetben működött, jellemzően vadételekre specializáltan. Az étkezés hosszúra nyúlt, jó hangulatban eltöltött órák voltak mögöttünk és lassan már sötétedett is amikor felkerekedtünk a hazafelé útra.
A lányok csaltak, hogy bulizzak velük, Ildiéknél fogják befejezni a napot és ahogy elnéztem a hangulatukat ott fogják kezdeni a holnapit is. Kicsit kérettem magam, de Béla lehengerlően rám beszélte beleegyezésemet, mondván hogy a múltkor, a Pincebuli után ezt már megtárgyaltuk egyszer.
A biliárdos szobában telepedtünk meg és rövidesen koccantak, na nem a csontgolyók hanem az előszedett poharak és palackok. A háziasszony gyorsan hideg kaját varázsolt az asztalra, minden adott volt a hangulathoz. Zita és Sanyi igen megbeszéltek valamit szűk kettesben, azután pedig a csaj meghúzta a vállát és a biliárdnak támaszkodva figyelte tovább párját. Sanyi köszörült a hangján azután elmondta hogy Ő ma estére - igaz otthon-, tervezte a Zita megbüntetését amiért a csaj a múlt héten átvágta a fejét. Ha nem zavar minket akkor Ők ezt gyorsan lerendezik itt, nehogy azt higgye a kisasszony bármit megtehet büntetlenül. Érdekesen hangzott, nem is sejtettem mi fog következni. Ildikó, aki mellettem ült helyeslően mosolygott és súgta, hogy figyeljek mert ez érdekes lesz.

Zitus szó nélkül vetkőzni kezdett, először a blúzából majd a nadrágjából bújt ki. Levetette a harisnyáit és kicsatolta melltartóját, azután pedig egyszál bugyiban odaállt a biliárdasztal végéhez és várakozóan nézett Sándorra. Az rászólt, hogy vegye le a bugyiját is majd a már meztelen lány mögé lépett, összezáratta Vele a combjait és a vállánál fogva rányomta felső- testét az asztalra. Szép látvány volt ahogy Zita formás, fehér testével hozzásimult a méregzöld posztóhoz. Kezei oldalt előrenyúlva a kávát szorították, vörös haja eltakarta arcát és ráomlott a posztóra.
Amit tettél azért most egy alapos fenekelést kapsz- mondta Sándor a már kiszolgáltatott párjának, de mondanivalóját legalább ennyire nekünk is szánta. Oldalvást állt, kifűzte a nadrágszíját azután a kettéhajtott szíjat megsuhintotta a levegőben, a következő mozdulattal pedig keresztben rávágott az előtte feszülő popsira. Várt egy keveset és megint rávágott a popsira. Egymás után csattantak az ütések, nyomukban pirosodó foltok maradtak, Zita pedig egyre hangosabban nyögött fel minden ütés után. Közbe akartam lépni, de Ildi visszatartott: nyugi mondta, ez csak szerepjáték, Zita élvezi ha elverik a seggét és ettől indul be. Oldalról láttam Vöröske arcát, az ütésre megrázta fejét és felnyögött, de nyögésében már kéjes felhangok is voltak. Feneke meg-megrándult az ütésektől és a fehér bőr alaposan pirosodott a suhogó csapásoktól. A lány már jajgatott, Sanyi erre szünetet tartott és közben finoman simogatta a meggyötört formás seggecskét.
Aztán újrakezdte a büntetést, még féltucatszor csapott le a nadrágszíj, a popsi pedig rángatózott az őt ért inzultustól, a jajgatásból sikoltás lett. Véget ért a tortúra, Zita fel akart állni mire Sanyi visszanyomta az asztalra és ránézett Bélára aki átszellemült mosollyal nézte a műsort. Most letette poharát és Vöröske mögé állva elkezdte simogatni a pirosló hátsót. Simogatta és masszírozta, ami jóleső nyögéseket csalt elő a megkínzott leányzó szájából. Terpeszbe paskolta a combokat és most már a cunit is meg-meg érintve folytatta a fájdalomcsillapító masszírozást.
Sanyi eközben hátradőlt egy fotelben, elővette meredező farkát, nézte a fiatalok ügyködését. Ildi áttelepedett hozzá és egy sima mozdulattal rábukott a fütykösre, mélyen a szájába engedve azt. Eközben nem állt meg az élet, a házigazda - bizonyára kötelességének érezte-, teljesen megvigasztalta a szenvedőt: nadrágja a bokájára csúszott, farka pedig tövig benne volt a cuniban, Zita sikoltozott és vadul elélvezett. Béla bírta a terhelést kihúzta farkát és látván hogy én a bugyimban matatok, fejével intett. Nem akartam megérteni a hívást, de amikor megismételte már nem álltam ellen. Zita eközben felállt, én pedig menet közben levetkőzve elfoglaltam a helyét, előrehajoltam az asztalra, popsimat fellökve magamba engedtem a csatakos szerszámot. Hörögve keféltettem magamat, oldalra nézve láttam amikor Ildinek a szájában eldurran a fegyver és a kicsurranó sűrű geci a cicijére csurran. Én is fel voltam pörögve, nyüszítve vártam a gyönyört, partnerem rásimított a csiklómra, mire elélveztem és rövidesen éreztem is a bennem szétspriccelő nedűt.
Jó mozgalmasra sikerült az első felvonás, idő kellett amíg lecsengtünk a gyönyörskálán. Élvezetes volt a forró fürdő, Zitussal ápoltuk egymást, majd jól bekrémeztem a fenekét. Azt mondta ez semmiség, két nap múlva már nyoma sem lesz. Egyébként is megérdemelte a fenyítést mert nem kérdezte meg Őt, úgy hívta meg a szülőket hétvégére magukhoz és a párja mást tervezett volna akkorra.
A zene hangos volt, a csapat áthúzódott a másik szobába. Láttam milyen sokrétűen használható a bordásfal: Ildi a második fokon állt, vállmagasságban kapaszkodott és hátra kinyomott csípővel ütemesen eresztette rá magát férjének alatta meredező furkójára. Béla markolta a farka tövét és minden löketnél magára húzta a vulvát, közben hangosan biztatta asszonyát a további baszásra.
Ildi kifacsarta ezt a faszt, hanyatt feküdt a szőnyegen és magához intette Sanyit: megmarkolta farkát és a lába közé irányítva visongva dobálta csípőjét. Jó passzban volt a csaj, nem láttam még ennyire érzékinek és felszabadultnak . Övé volt ez a mai nap, alaposan kihasználta hogy két hím áll a rendelkezésére.
Zituval megértően mosolyogtunk és mit volt mit tenni, egymással foglalkoztunk. Nagyon érzékien nyalt a lány, többször megállított a gyönyör kapujában pedig én már remegtem, hogy beléphessek oda. Még nem, mondta és felém térdepelve arcomhoz érintette kinyíló rését, elfúlva nyaltam és szoptam a lányt, kezemmel pedig ütemesen mozgattam fenekét magam fölött. Előrehajolt és miközben és pinusába nyögtem Ő szétnyitotta testemet majd forró fürge nyelvével a csillagok közé röpített. Magamon kívül voltam, testem vonaglott a szőnyegen, Ő pedig megránduló csípővel jelezte saját gyönyörét amit kezeivel okozott magának.

Miután majdnem megvolt mindenki mindenkinek vigyorogva átadtuk magunkat a kultúr tevékenységnek filmeket néztünk, meg amit elénk vetített az aktuális műsor. Ildi elemében volt, addig franciázott Sanyinak amíg az megint üzemképes lett, azután felé térdelt és alaposan meglovagolva megint elsütötte a lőcsöt.
Zitával kézen fogva mentünk fel a szobánkba és egymáshoz bújva, simogatva a másik meleg lánytestet merültük alvásba.
Szavazz Te is!

Átlag: 7.86 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 t.555 2017. 09. 11. hétfő 06:21
Sokkal jobb is lehetne a történet!
#9 feherkalman1 2016. 12. 13. kedd 07:57
Szépen elsoroltad hogyan dugtak meg.
#8 hombre 2014. 06. 17. kedd 11:15
ez elég gyenge
#7 zsuzsika 2014. 06. 10. kedd 11:20
Ez már nem tetszett.
#6 A57L 2014. 04. 21. hétfő 09:00
Jó csak rövid.
#5 tamás 2008. 12. 5. péntek 11:06
Végül is ez ingyenes történet.
#4 sihupapa 2008. 12. 3. szerda 21:43
igazad van Andreas.
#3 Zsül 2008. 12. 2. kedd 08:33
Nekem nagyon tetszenek a sztorik, csak így tovább!!
#2 Andreas 2008. 12. 2. kedd 08:12
Azt hiszem, nem fogom megújítani egy darabig a tagságomat. Nekem ez unalmas. Biztos bennem van a hiba, de én Remete történeteivel mérek.
#1 Törté-Net 2008. 12. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?