Könyvelő lány elcsábítva 7. rész

A témához tartozó történet:
Éva596
25 223 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

kivancsigi
2025. december 8. 21:44
Kösz. Megnyugodtam. Arra a két hibára is csak azt tudom mondani, ha mindenki csak ennyi és ilyen hibát követne el, akkor színvonalasabb lenne a törté-net. Kézcsókom.
2
Ez egy válasz Éva596 2025. december 8. 18:48-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. december 8. 18:48
Picit félre értetted a bocsánatkérést! Ugyanis az azért volt, mert miután elküldtem neked a válaszomat, azután vettem észre, hogy a hat sorban két hibát is vétettem. Siettem, és nem olvastam vissza, így maradt benne a két hiba. Ha van kedved hozzá, meg is keresheted. Szó sem volt arról, hogy bármit is kifogásoltál volna. Sőt....
2
Ez egy válasz kivancsigi 2025. december 8. 16:57-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2025. december 8. 16:57
Kedves Éva!
Szívesen megbocsátanék, ha tudnám miért is kéne. A 2025. augusztus 20. 21:45-kor írt üzenetben nem kifogásoltam  semmilyen hibát. Egyrészt azért, mert nem is találtam, másrészt azért, mert olyan szerzőnél, aki ilyen szépeket ír, akkor sem szoktam kifogásolni egy-két hibát, ha hagy is benne. A te írásaidban egyébként sem szoktam találni. Bár mindenki csak annyi hibát követne el, mint Te. (És nem "hibát vétene", ahogy manapság divatos mondani  😁).
2
Ez egy válasz Éva596 2025. augusztus 20. 22:11-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2025. augusztus 22. 11:53
Gratulálok, kitűnő folytatás. Nagy örömömre szolgált a romantikus folytatás, egy párkapcsolatot nem szabad hazugságra , vagy elhallgatásra építeni
2
Nelly
2025. augusztus 21. 07:37
Bohócok és idióták ha száz évig nem születnek,akkor is lesznek! Csak azt nem értem az ilyen miért fárasztja magát egyáltalán a pontozással?! Biztos erre élvez!
2
Ez egy válasz Éva596 2025. augusztus 20. 15:45-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. augusztus 20. 22:11
Bocs a szövegben a hibákért, kicsit siettem és nem olvastam újra át!
1
Ez egy válasz kivancsigi 2025. augusztus 20. 21:45-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. augusztus 20. 22:10
Amikor az előző résznél abbamaradt a zokogó Ágival, én sem tudtam, hogy lehet majd folytatni, csak azt: kell! sok-sok napi töprengés után jutottam el oda, amit most olvastál. És ha figyelmesen olvastad a válaszaimat a kommentekre, akkor szinte pontosan tudnos kell, hány rész van még hátra ebből a történetből, csak azt nem, hogy azokban mi is lesz pontosan. Szurkolj nekik továbbra is, szerintem megtalálják a megnyugattó boldogságukat, mindenki megelégedésére.
1
Ez egy válasz kivancsigi 2025. augusztus 20. 21:45-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2025. augusztus 20. 21:45
Kedves Éva!
Nagyon köszönöm ezt a folytatást. Az előző (befejezésnek látszó) résznél írtam, hogy nagyon fog hiányozni Zoli, és főleg Ági, ha nem folytatódik a történet. És még inkább az, hogy egy ilyen szépen kialakuló történet olyan szomorúan érjen véget, amelyben az egyik résztvevő sem leli örömét. Én továbbra is szurkolók nekik, hogy találják meg azt a kompromisszumot, amely végül mindkettőnek meg fog felelni. Ahogy olvastam itteni válaszadat, úgy gondolom, te is azt fogod célul kitűzni. Remélem a két erős egyéniség egyikének sem kell túl sokat feladnia elveiből.
Ez a sorozat mindenképpen a kedvenceim közé fog kerülni. A Lolával közösen írt "Szexuálterepauta" műveitek mellé.
1
Éva596
2025. augusztus 20. 20:42
Én is át tudnám írni bármelyiket, de annyira utálom ezeket, hogy semmi kompromisszumra nem vagyok hajlandó. Már többször is leírtam, hogy miért, és ezen az elvemen nem változtatok.
1
Ez egy válasz Kékég 2025. augusztus 20. 18:53-kor írt üzenetére.
Kékég
2025. augusztus 20. 18:53
Kedves Évikém! Írj egy történetet és én átírom neked családira. Sikere lessssssz😉 és olvasnod sem kell. Én sem szoktam a saját írásaim megírás után.
1
Ez egy válasz Éva596 2025. augusztus 20. 15:45-kor írt üzenetére.
sportyman (alttpg)
2025. augusztus 20. 16:35
Kedves Éva596! Csodálatosan oldottad fel a feszültséget, ami a két egymást megszerető, egymásba már szerelmes között kialakult. Maximális nagy dicséret érte és maximális pontszám: 3 x 10 pont!
2
Éva596
2025. augusztus 20. 15:45
Tőlem családi szextörténetet soha nem fogsz olvasni, mert nemcsak, hogy nem írok, de nem is olvasok ilyen történeteket. Ott csak felvetettem, milyen pontszámok lennének, ha abban a formában írtam volna.  Jött is a jutalom, 12.15-kor valaki nyomott nekem pontjaimat növelni 1 egész pontot. Egészségére! Ma egész nap boldog lesz.
1
Ez egy válasz Nelly 2025. augusztus 20. 14:01-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. augusztus 20. 12:29
Köszönöm annak a kedves olvasónak, aki megajándékozott ma 12.15-kor egy egész ponttal, hogy növelje a pontjaim számát. De nem túlzás ez? Adhatott volna kevesebbet is!
1
Éva596
2025. augusztus 20. 09:37
Én pedig nem tudom megítélni, mert ha a családi címkét meglátom, azt a történetet nem olvasom el. Okát nem írom le, már többször kifejtettem. Csak azt látom, hogy a családi sztorik mind magas pontszámokat érnek el, írja azt bárki. Nam tartom valósnak, hogy mind olyan egyformán jó. Kedves, jó Kékég írta egyszer nekem, a történetem párja legyen vagy testvér, vagy apa-lánya, vagy anya-fia, a többi maradhat változatlan, és máris nőni fog a pontszámod. De én ezt nem tudom megtenni.
2
Ez egy válasz salsa 2025. augusztus 20. 09:27-kor írt üzenetére.
salsa
2025. augusztus 20. 09:27
Hát nem is tudom... Az idei feltöltéseim fele nem inceszt és mégis igen szép értékeléseket kapott. (Igaz, a személyes kedvencemet alig olvasták és pontozták, de a többi szerncsére sok érdeklődőt vonzott.) A 'családi' címke biztosan emel valamennyit az olvasó-, és pontszámon, de nem hiszem, hogy elsöprő hatása lenne. Ennek is lesz még egy csomó olvasója és magasabb pontszáma, hiszen még egy napos sincs a történet.
1
Ez egy válasz Éva596 2025. augusztus 20. 09:02-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. augusztus 20. 09:01
Kedves Salsa! Mindig igyekeztem olyan történeteket írni, mint itt is, amit ha valaki olvas bele tudja magát élni, és a történteket valóságosnak éli meg. Nem vagyok a fantáziák embere, nekem a valóság talaja az igazi. A dícséretet köszönöm! Innen már tudom a teljes folytatást, csak ezt a részt volt iszonyú nehéz megírni, mert egy olyan helyzetet kellett feloldani, amire először még én is azt mondtam nem igazán lehet. De kellett a kemény igazság, Ági őszintesége, mert hazugságokra, elhallgatásokra nem lehet egy kapcsolatot építeni. És amikor a fiú reakciójánál rádöbbentem, itt kell abbahagyni ezt a részt, akkor jött a nihil, hogyan lehet ebből kikecmeregni, folytatni úgy, ahogy az eredetileg a fejemben volt. Hosszú időbe telt mire ez a rész megszületett, és itt lett jelentősége annak, hogy több történetet közösen írunk Lolamackoval, mert mindketten egy kicsit átvettünk a másikunk stílusából, én az ő romantikájából, hiszen egy közös történetet két különböző stílusban megírni nem szerencsés. Ezért lett ez a rész, tőlem szokatlanul romantikus, érzelmes. Ha jól számoltam, ebből a sorozatból még öt rész van hátra.
1
Ez egy válasz salsa 2025. augusztus 20. 06:53-kor írt üzenetére.