A+ A-

Forró nyaralás

Az utóbbi időben nagyon jó barátok lettünk az unokatesómmal, aki nálam három évvel idősebb és nagyon helyes srác. Rokonok lévén pedig mindig természetes volt köztünk, hogy ölelkezünk, együtt alszunk vagy akár birkózunk is az ágyban. De ahogy kialakult a szorosabb barátság, elmentünk együtt bulizni, és tényleg sokat lógtunk együtt, feltűnt hogy mindig féltékeny a srácokra, akik leszólítanak, vagy feltűnően megnézi a mellem, amikor kivágottabb ruha van rajtam, és ha bulizáskor kicsit többet iszik, akkor kifejezetten flörtölősre veszi a figurát. Ezért is történt meg az, amit szeretnék megosztani a nagyvilággal. Augusztusban együtt mentünk nyaralni, az ő családja és az enyém, elmentünk a spanyol tengerpartra. Már nagyon vártam, és addigra egyre többet gondoltam az unokatesómra és szerettem, amikor megsimogatott. Maszti közben is mindig ő járt a fejemben. elhatároztam, hogy itt a nagy alkalom, a nyaralás alatt megteszem én az első lépést.
Rögtön bedobtam magam természetesen, monokiniben jártam a strandra, és mindig úgy intéztem, hogy ő kenje be a hátam, és annyira felhúzott addigra, hogy a simogatásától is libabőrös lettem, a puncim pedig nedves. De ő mégsem lépett semmit. Aztán bementünk együtt fürdeni, labdáztunk és egyszer együtt ugrottunk a labdáért, amikor a mellem hozzáért a karjához. Látta, hogy ettől teljesen megkeményednek a mellbimbóim, csak néztünk egymásra, és mondta, hogy ússzunk beljebb, ahol nincsenek sokan. Nem szóltunk egy szót sem, bár én belül szinte égtem, és vártam a következő érintését. Amikor már nem voltak körülöttünk fürdőzők, megálltunk és azt mondta, hogy veszélyes játékot űzünk, de nem bírja tovább. Állandóan én járok a fejében és őrülten kíván. Közben elkezdte simogatni a mellem és lassan megcsókolt. Bár nagyon akartam a folytatást, de a körülmények nem voltak megfelelőek. A csókot is láthatják a szüleink a partról, amit egyikünk sem akart.
Megbeszéltük, hogy este elkéri az apja autóját és azt mondjuk, hogy lemegyünk a szomszédos városba, keresünk egy szórakozóhelyet. Ehelyett kerestünk egy elhagyott parkolót, ahol senki nem járt. Már útközben simogatta a combom, és ruhán keresztül a puncim. Alig vártuk, hogy megérkezzünk. Rögtön egymásnak estünk. Hátratolta az ülést és az ölébe vett, persze nem volt túl kényelmes, de nem számított. Egy miniruha volt rajtam, alatta pedig egy tanga. Ahogy smároltunk az ülésen, félrehúzta a tangát, és simogatni kezdte a puncim, ami akkor már szinte folyt. Kapásból két ujjal kezdett ujjazni, közben pedig egyre vadabbul faltuk egymást. Mondtam, hogy folytassuk a hátsó ülésen, mert ott kényelmesebb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 01. 22. szerda 06:48
Gyenge.
#4 pisti47 2009. 08. 21. péntek 06:19
aha
#3 sihupapa 2008. 11. 15. szombat 02:55
aha
#2 fekszipapa 2008. 08. 26. kedd 11:29
j
#1 Törté-Net 2003. 11. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?