A+ A-

Nyaralás

Sziasztok!
Megint itt vagyunk, s most egy nyaralásunk alkalmával történt dolgokat osztunk meg veletek. A túrázás nyarán történt.
Jásszentandráson történt az eset. Ez egy kis eldugott falu Heves mellett. Van egy termálstrandja, ami elég jó hisz szinte csak német vendégek vannak. A kempingben szálltunk meg, sátorral. A helyet sövény vette körül, a kocsi bent állt a sövény és a sátor között.
Úgy harmadik napja lehettünk ott, szerda volt, nagyon meleg, és kevés ember. Úgy döntöttünk, iszogatni kellene egy picit. Elkezdtünk borozni, mert azt ő is megissza és mégiscsak nem tömény, jobban lehet közben beszélgetni. A bor meg a nap, megtette hatását. El kellett mennünk "lehűteni" magunkat. Bemásztunk a nagymedencébe, alig voltak, s elkezdtünk úszkálni. Egyszer csak a nyakamba akaszkodott barátnőm, és elkezdtünk vadul csókolózni. Persze ki bírja ki, elkezdtem ágaskodni, amit Ő észrevett, és elkezdett dörgölőzni, hozzám. Nekem sem kellett több, félrevonultam vele a medence egyik sarkába, félrehúztam a fürdőruháját, letoltam a gatyám, s behatolta. Egy darabig szeretkeztünk a vízben, de hogy ne legyen feltűnő, abbahagytuk, hogy majd este befejezzük. Úszkáltunk még egy picit, majd visszamentünk iszogatni.
Elérkezett az este. Nem voltunk bebaszva, csak egy picit jókedvünk volt. Olyan 11 óra lehetett, mire lecsendesedett a kemping. Ezen felbuzdulva bent a sátorban egymásnak estünk. Megvoltunk már zuhanyozva, "fekvéshez" készülődtünk, szóval nem sok ruha volt rajtunk. Rajta egy hosszú póló, mert kiment kiteríteni a törölközőket, én meg Ádámkösztümben a sátorban vártam rá. Mikor visszajött, nem orral jött be a sátorba, hanem "tolatott", hogy meg n lássák őt hátulról, mert a póló nem volt annyira hosszú, hogy lehajoláskor is eltakarjon mindent.
Feltárulkozott előttem a szép nagy popója. Nem bírtam ki, hogy ne pusziljam meg. Bennem volt a délutáni félszeretkezés, a bor, meg a fülledt nyári este. Ő nem várt módon megállt a "tolatással". Négykézláb farral a sátorban, arccal kifelé könyöklő pozíciót vette fel. Széjjelebb tárta lábait, kinyomta csípőjét, mutatván ezzel mi a dolgom. Nekem se kellet több, leengedtem az "ajtót, s így úgy csak annyit láttak, hogy valaki könyököl kifelé a sátorból, hogy bent mi folyik azt nem láthatták. Szépen nekiestem a popójának.
Elkezdtem nyalogatni, először csak a popóját, majd óvatosan masszírozni kezdtem nuniját. Hamar benedvesedett.
Lejjebb kezdtem nyaldosni, közeledtem a nuni nyíláshoz. Mikor odaértem, elkezdett iszonyatosan vonaglani a számon. Szabályosan tolatott rá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.21 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 09. 21. vasárnap 09:24
Ez nagyon gyenge.
#3 Chris 2004. 12. 6. hétfő 11:59
és afogalmazással is problémák vannak.
#2 Chris 2004. 12. 6. hétfő 11:59
szóismétlés! pl "elkezdett"
#1 Törté-Net 2004. 12. 5. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?