A+ A-

Főiskolás lányok 1. rész - A tóparton

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. december
Nagyon jól nézett ki az a két csaj. Richie és én csak ültünk ott a kocsiban, és figyeltük őket. Az egyiknek hosszú, szőke haja volt és az arcába lógott. A másikuknak olyan sötét haja volt, mint az éj. Ajkait ellenállhatatlanná varázsolta a vékony vörös rúzs. Richie meg én gyakorlatilag elakadt lélegzettel néztük, ahogy a két lány kiszáll a kocsiból, a motorháztetőre ül, és élénk sörözésbe kezd. A zsaruk sosem járnak a Pynchon-tó környékén, úgyhogy viszonylag nagy itt a csend. És ráadásul még ilyen csajokkal is össze lehet futni.
- Nézd csak a kis barnát - mondta Rich. - Micsoda segge van! Láttál te már ilyen segget?
- Csak a Lorelei-ét - mosolyogtam.
- Na hát szépen állunk - csóválta a fejét Rich. Lorelei volt a Pynchon Junior Főiskola legszebb lánya, egy tizenkilenc éves vadmacska, és teljesen belém volt zúgva. Még nem léptem felé semmit, de ami késik, nem múlik. De egyelőre csak ezt a két gyönyörű csajt néztem a parton.
- Hogy áll meg így rajta az a póló? - mondta Rich a magáét. - Nem esik le róla?
- Leesik, ha úgy nyúlsz hozzá, ahogy kell - mondtam.
A szőkén hihetetlenül szoros blúz volt. Ráfeszült hatalmas mellére, és jól láthattuk, hogy nincs rajta melltartó. Sőt, még a kocsiból is ki tudtuk venni a bimbóit. Ráadásul pont úgy állt ott, mintha ő is azt akanrá, hogy a melleit bámuljuk.
Tuti, hogy érdekeltük őket. Folyton az autónkra pillantottak, nevetgéltek, mutogatták magukat. Nagyon jól néztek ki, és kész szerencse, hogy két ilyen lánnyal hozott össze minket a sors.
A barna hajú lány odajött hozzánk. Letekertem az ablakot, ő meg lehajolt hozzánk, és végignézett a kocsin.
- Mi újság? - kérdezte. Szép nagy, puha mellei voltak, majdnem az arcomba lógtak. Könnyű kis blúz és egy vékony, nyitott bőrdzseki volt rajta. A nadrágja annyi mindent megmutatott a testéből, mintha átláttam volna rajta. A lábujján vörösre voltak festve a körmök, ez eléggé felizgatott.
- Hogy vagytok, fiúk? - mosolygott ránk. - Mi újság errefelé?
Rich meg sem tudott szólalni, úgyhogy én válaszoltam.
- Nem sok. Mit cisnáltok ti itt ketten ilyen későn?
- Hát valami bulit keresünk - sóhajtott a lány. - Valami érdekeset. Van valami tippetek?
- Van egy pár - mondtam. - Nincs kísérőtök?
A csaj mosolygott.
- Talán ezért nem történt még semmi - nézett be a hátsó ülésre, és meglátta a két tálca sört, amit nemrég vettünk. - Azok be vannak hűtve? Kifogytunk a sörből.
- Szolgáld ki magad - mondtam, és kinyitottam az ajtót. A lány hátralépett, hogy ki tudjak szállni. Benyúltam, és kiszedtem a sört, ami tényleg hideg volt még. Rich a sofőrülésen lihegett nagyokat. Az a helyzet, hogy iába néz ki jól az én Rich barátom, huszonegy éves kora ellenére még mindig szűz. Párszor ágyba csábított már pár csajt, de nem jött még össze a nagy kaland.
Kinyottam a barna hajú csajnak egy sört, erre odajött a barátnője is. Olyan közel állt meg előttem, hogy a melle majdnem hozzámért. Játékosan a nyakához nyomtam a hideg sört, mire nagyot ugrott. Szerettem volna megérinteni a melleit, de az már túl merész lett volna.
- Julie vagyok - mondta. - Ő pedig a barátnőm, April.
- Én Mick vagyok - feleltem -, vagyis Michael. Ő meg a barátom, Rich.
- Gyakran jösztök ide?
- Á, csak ha jó nőkkel akarunk találkozni - feleltem merészen. Közben Rich kikászálódott a kocsiból.
April rámmosolygott:
- Örülök, hogy megsimertelek titeket.
April is gyönyörű volt. Hozzámhajolt, és megrázta a kezem. Kellemes, forró tapintása volt. A melle mejdnem kibuggyant a pólójából. Elkezdtük inni a sört.
- Szóval - kezdte Julie, és a szemmbe nézett, közben ujjaival a sörösdobozt simogatta. - Mesélj magadról, Mick.
Nagy levegőt vettem, Julie pedig huncut mosollyal nyalta meg az ajkát.
* * *
Fura volt, de nagyon jól elbeszélgettünk a két lánnyal. Julie nagyon izgatónak bizonyult, és nemsoká felvetette, hogy sétáljunk egyet.
Amikor eltűntünk barátaink szeme elől és a tóhoz értünk, megcsókolt, de aztán odébb is ugrott tőlemm. Nem értettem, hogy mit akart ezzel. Hátralépett, és teljesen kicipzározta a dzsekijét.
- Akarsz úszni egyet? - kacsintott rám.
- Van nálad fürdőruha?
Erre még jobban elmosolyodott, és a fejét rázta. Levette a dzsekijét, és a földre dobta. Egy kis füves partrészen álltunk, a fák teljesen körbevettek minket. Teljesen egyedül voltunk ott, és örömmel vettem észre, hogy a lágy fű remek hely lett volna egy kellemes baszáshoz.
Úgy tűnt, hogy a dzseki elég sokat rejtett el a lány melleiből, mert mostmár még nagyobbaknak tűntek. Ettől teljesen beindultam.
- Nincs fürdőruhám - sóhajtotta. - De itt csak mi ketten vagyunk, ugyebár... Senki sem tudja meg, ha most leveszsük a ruháinkat!
- Akkor készen is állok az úszásra!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2017. 05. 6. szombat 14:03
Örülök, hogy ennyi olvasónak tetszik! A Főiskolás lányok mostmár ebook formában is elérhető, ingyen: https://www.smashwords.com/books/view/722375
#6 feherfabia 2016. 02. 7. vasárnap 06:56
Kellemes!
#5 kisoreg5 2015. 11. 2. hétfő 21:47
gratulalok a szerzonek!
#4 papi 2013. 10. 2. szerda 07:59
Ez nem semmi.
#3 Pavlov 2013. 07. 8. hétfő 07:09
Köszi!
#2 A57L 2013. 07. 7. vasárnap 05:54
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2008. 01. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?