A+ A-

Főiskolás lányok 6. rész - A lányok műsora

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. február
Már sokszor elképzeltem, hogy milyen lehet két csajjal. A kedvenc pornóújságaimban mindig két-három gyönyörű nő nyalta-falta egymás punciját. De sosem hittem volna, hogy egyszer az én ágyamon is két bombázó fogja egymás meztelen testét simogatni.
April meglepetésében felnyögött, de aztán hamar megnyugodott. A szája kissé kinyílt, és jól láttam, hogy a két lány nyelve összeért. Julie finoman az ágyra tolta Aprilt, a lábuk összeakadt az enyémmel. Aztán Julie ráengedte a melleit April cickóira. Elkerekedett szemmel néztem, ahogy a spermám rákenődött az egyik lány melléről a másikra. Úgy tűnt, ezt April és Julie is nagyon élvezi. Összeszorították a mellüket, Julie pedig még az egyik ujját is közéjük nyomta, és elkente a gecit a mellbimbóikon. Aztán April arcához emelte a gecis ujját, és elvörösödött arcára kente, a végén pedig leszopogatta.
Julie kissé hátradőlt, elhúzta a melleit Apriltől, hogy a saját mellbimbóit is megsimogathassa. Aztán végignyalt April nyakán, egészen a gecivel fedett mellekig. April megremegett, Julie végigszántott a mellén a nyelvével, lenyalta a gecimet, és megszívogatta a kemény bimbókat. A másik kezével megfogta a farkamat, ami addigra már nagyon megkeményedett. Finoman verni kezdte, közben gond nélkül nyaldosta April mellét, és letakarította róla az utolsó gecicseppeket is. Mostanra April melle már jó csúszóssá vált barátnője nyálától.
Julie végzett April melleivel, úgyhogy hátradőlt, hogy April is kezelésbe vehesse az övét. És April nem is vesztegette az idejét, ráhajolt Julie melleire, is szopni kezdte. Ez a látvány még jobban felizgatott, mint Julie keze a farkamon, pedig ő aztán igazán jól csinálta! Örömmel bámultam, ahogy April lenyalta a maradékot Julie melleiről.
Mindketten mosolyogva néztek rám. Elég bambának tűnhettem.
- Mi a gond? - kérdezte April. - Még sosem láttál leszbikus lányokat?
Julie felsóhajtott, és szívott egy nagyot April mellén.
- Biztos vidéki - kuncogott, szájában a barátnője mellével.
- De ettől biztos feláll a farka - mondta April, és végigsimított a dákómon és a golyóimon. - Sőt, biztos azt szeretné, ha tovább csinálnánk. Fogadjunk, hogy még sosem látott két igazi leszbit.
- Hát igen - nyögte Julie. - Jobban szeretjük a puncit, mint a faszt.
- Mmmmm - sóhajtotta April.
Én csak bámultam őket, nem is tudtam, mit gondoljak. Ez a két dögös csaj kegyetlenül felizgatott. Annyi leszbikus pornófilmet láttam már, és most végre a valóságban is megtörténik előttem.
- Óó igen - mondta April. - Kétségkívül érdekli őt a dolog. Már attól is megkeményedett, hogy csak néz minket.
Julie kuncogott, és April mellbimbójába harapott. Kezdett egyre jobban belejönni.
- Ez nagyszerű, te kis ribanc - jelentette ki, és nyalni-falni kezdte April testét. Az oldalára fordította, így jól végigmérhettem Julie gyönyörű hátát és seggét.
- Ez nagyszerű, te kis kurva. Te kaptad a reggeli faszt, és az összes gecit is belőle. Fogadjunk, hogy ott van mind a pinádban. Meg akarom kóstolni, és ki akarom nyalni a kis puncikádat. Örülök, hogy ez a srác végignézi. Mit szólnál, ha tartanánk neki egy kis műsort?
- Nyaljad csak a puncimat - mondta April. Elengedte a farkamat, de még végighúzta rajta az egyik ujját, aztán Julie hátára tette a kezét. - Tetszene neked, Mick? Látni akarod, ahogy Julie kinyal engem? Látni akarod, ahogy két ribanc szeretkezik?
Julie beereszkedett April combjai közé, és jól széttárta őket. Már teljesen az ágy végére kerültek, én meg a másik oldalról figyeltem őket. Törökülésbe helyezkedtem, a farkam az égnek meredt. April mosolygott, tudta, mire gondolok.
- Nézni akar minket, Julie. Tartsunk egy kis bemutatót!
Julie April combjai közé feküdt, és belenyalt az édes kis puncijába. Úgy csinálta, hogy közben mindent lássak. Az egész nyelvét kinyújtotta, de csak a hegyével érintette meg April pináját. A farkam közben April kezében volt, és lassan verni kezdte fel-le, Julie meg jobban ráhajolt Aprilre. Finoman simogatta barátnője mellét, kissé összenyomta őket, aztán belecsippentett a bimbókba. Az arca szinte eltűnt April combjai között, nem is láttam, hogy mit művel odalent. De azért sejtettem. April teste remegett is a nyalástól.
April háta lassan megfeszült, nyögdécselve élvezte Julie nyelvét a puncijában. Julie előrenyomult, feltérdelt. Így April bele tudott kapaszkodni Julie fenekébe.
- Ez az... - nyögte April. - Nyald a puncimat... Nyald ki! Basszus... nyaljad!
April hirtelen hátraengedte a fejét, és ide-oda kezdte rázni a haját. A melle csillogott Julie nyálától, nagyon szerettem volna végignyalni rajta. De csak ültem ott, végig akartam nézni, ahogy a két ribanc szétnyalja egymást. Csodálatos volt! Lassan fel-le simogattam a farkamat, és figyeltem az előttem mozgolódó két gyönyörű lányt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2017. 05. 6. szombat 14:10
Főiskolás lányok ingyenes ebookban: https://www.smashwords.com/books/view/722375
#9 papi 2014. 05. 15. csütörtök 06:33
Egész jó
#8 Pavlov 2013. 07. 8. hétfő 07:16
Köszi!
#7 A57L 2013. 07. 7. vasárnap 05:58
Jó írás.
#6 Pavlov 2010. 11. 23. kedd 22:43
Köszönöm a gratulációt, lesz még sok jó sztori smile
#5 sztbali 2008. 07. 8. kedd 20:03
Kedves Pavlov!
Jók a fordításaid, igazi rekord ez a 103 történet!
Csak így tovább!
#4 sztbali 2008. 07. 8. kedd 19:58
Kedves Pavlov!
Jók a fordításaid, igazi rekord ez a 103 történet!
Csak így tovább!
#3 Pavlov 2008. 07. 8. kedd 19:18
Köszi!
#2 sztbali 2008. 07. 6. vasárnap 20:13
Nagyon profik.
#1 Törté-Net 2008. 02. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?