Főiskolás lányok 5. rész - Másnap reggel

Szavazás átlaga: 8.67 pont (82 szavazat)
Megjelenés: 2008. február 13.
Hossz: 10 246 karakter
Elolvasva: 13 296 alkalommal
Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. február
Amikor másnap reggel felébredtem, a nap az arcomba sütött a félig kihúzott függöny résein át. Láttam a faliórán, hogy már kilenc óra. Csak déltől volt órám, úgyhogy alhattam még eleget.
Ekkor láttam meg Aprilt. Már felkelt, és épp teát főzött magának. De nem ez ragadta meg igazán a figyelmemet, hanem a könnyű kis köpeny, ami az egyik csajtól, Janine-től maradt itt, aki időnként feljött hozzám. Ezt a köpenyt az egyik kellemes kis éjszaka után hagyta itt nálam, és látszott, hogy előző tulajdonosa magas és széles volt, mert a köpeny alig ért April derekáig. Így jól láthattam a popsiját. Egy szűk kis sárga, leopárdmintás bugyi volt rajta, olyan, mint tegnap éjjel, csak szűkebb, és kissé más színű. Amikor megfordult, végigmérhettem a melleit, mert elöl nem gombolta be a ruháját.

Máris kezdtem beindulni. A farkam keményedett, és az éjjeli kemény menetek ellenére is készenálltam az újabb akcióra. Reggelente általában elég kanos vagyok, és ez most főleg így volt.
A farkam nem is volt fáradt. A lepedő odalent kezdett kis sátorformát ölteni. Az éjjel a takarók a földre kerültek rólunk, de meleg volt a reggel, úgyhogy egyáltalán nem fáztam. Figyeltem, ahogy April boldogan énekelget a konyhában, és ahogy a melle minden mozdulatra megremeg. A bimbói máris előremeredtek.

April nem látta, hogy felébredtem, úgyhogy az ágyban maradtam, és figyeltem, mit csinál. Megcsinálta a teát, és a csöppnyi kis asztalhoz ment. Nekidőlt, és kinyitott egy szexújságot. Úgy tűnt, tetszenek neki a képek. Szórakozottan lapozgatta, és közben kortyolgatta a teáját.

Hallottam, hogy valaki zuhanyozik a fürdőszobában. Rich már biztos munkában volt, úgyhogy odabent csak Julie lehetett. Elképzeltem, hogy vajon hogyan zuhanyozik, és ettől teljesen beindultam. De persze April látványát is nagyon élveztem, aki már szórakozottan a bugyijába is benyúlt. Erről eszembe jutott, hogy este hogy maszturbált előttem.
Aztán hirtelen felnézett, mintha elfelejtett volna valamit. Odatipegett az ágyhoz, én persze félig lehunyt szemmel figyeltem, hogy mit csinál. Kivett a táskájából egy doboz fogamzásgátlót, és bevett belőle egyet. Úgy éreztem, mintha valami titkos női rituálénak lettem volna részese. Aztán April visszament a teájához és a pornóújsághoz.
Egyszercsak felpillantott, és meglátta, hogy őt nézem. Elmosolyodott. Odajött hozzám, közben végignyalt az ajkain és ledobta a köpenyt magáról.
– Szia, kicsim – sóhajtotta, és odamászott mellém. – Jól aludtál?
Fölémereszkedett, és csókolgatni kezdett. Jó mélyen a számba dugta a nyelvét, mielőtt még válaszolhattam volna.
– Túl durva álmom volt – nyögtem ki végül. – Mostanában nem jutok elég szexhez.
– Óóó te szegény – búgta nekem a lány. – Ez ellen tennünk kell valamit.
Végigsimított a dudodron, ahol a farkam rejtőzött a takaró alatt.
– Te tényleg nem jutsz elég szexhez – mondta. – Attól félek, hogy éjszaka túlságosan kimerítettelek.
– Dehogy, kicsim, még csak ki se fáradtam – mondtam, és átöleltem. Megfogtam a fenekét, és finoman belevájtam az ujjaimat a húsába. A bugyija teljesen rátapadt a bőrére.
Széttárta a lábát, és fölémmászott.

– Most, hogy már aludtál rá egyet – búgta a mellkasomon –, milyen volt?
– Te és Julie vagytok a világ legjobb bombázói – válaszoltam.
Lehet, hogy nem erre a válaszra vágyott, de azért bólintott. Csókolgatni kezdte a mellkasomat, beletúrt a hajamba, és finoman beleharapolt a mellbimbómba. Közben éreztem, ahogy kemény bimbói a hasamhoz érnek. April lerántotta rólam a lepedőt, megfogta kemény farkamat, és tüzetesen megvizsgálta. Egyáltalán nem volt vörös, meglepően jó formában mutatkozott. A makkon egy kis előváladék csillogott.
– Ez igen – mondta a lány. – Ezt bóknak veszem. És meghívásnak.
Előrehajolt és a nyelve hegyével megérintette vastag makkomat. Körülnyalta, és leszívta róla az előváladékot. Aztán felegyenesedett, és a földre dobta a lepedőt.
– Ugye nincs ellenedre egy kis reggeli hancúrozás? – kérdezte. – Egyre kell mennem dolgozni, és addig szeretnék egy jó kemény faszt kapni a seggembe.

Még sosem láttam, hogy egy nő ilyen hamar felizgult volna. Na jó, talán kivéve Julie-t.
April a melleibe markolt, és befeküdt a lábam közé. A melle közé nyomta a farkamat, és fel-le kezdett mozogni rajta.

– Már nagyon meg akartam ezt csinálni veled – zihálta. – Amióta csak láttam, hogy mennyire bámulod a mellemet.
Erre csak nyögni tudtam. April úgy nézett ki, mint egy pornósztár, csak nagyobb melle volt, mint a legtöbb ilyen színésznőnek. Mintha a farkam csak egy szelet hús lett volna egy puha szendvicsben. Csodálatos érzés volt.
– Jó így? – kérdezte, de én válaszolni se tudtam. Éreztem, hogy hamarosan kirobban a farkamból a forró, fehér láva. Felemeltem a csípőmet, hogy együtt mozoghassak Aprillel. Közben a bugyiján át is látszó popsivonalat néztem. Szerettem volna megint bedugni oda a farkamat. De persze egy adagot April mellére is rá akartam engedni, akárcsak az este Julie-éra.

April élvezettel nyögdécselt. Kifejt a farkamból egy váladékcseppet, egy kicsit leállt, lehajolt és a szájába engedte. Aztán folytatta a mozgást, még jobban összeszorítva a mellét a farkam körül. Már ő is izzadt, a melle a bőrén kezdett nedvesedni, úgyhogy még csúszósabb lett.
Belemarkoltam April szőke hajába, és amikor néha felnézett, megsimogattam az arcát. Löktem egyet a csípőmmel, úgyhogy a makkom épp April arcához ért. Gyorsan nyalt egyet rajta, aztán visszanyomta rá a melleit. Julie még mindig a fürdőszobában volt, de szerintem biztos hallotta, hogy milyen hangosan nyögdécselünk. April nem fogta vissza magát, egész testével mozgott.
– Ez nagyon jó... Élvezz a mellemre! Élvezz, Mick!

Nagyot nyögtem, mert éreztem, hogy az orgazmus már elindult a golyóimból. Elég komoly adag geci tört ki belőlem April mellére, arcára és nyakára. A spriccolás közben is fel-le mozgatta rajtam a mellét, míg minden cseppet ki nem fejt belőlem.

April a hasamra engedte spermás melleit. Megcsókolt, és a számba nyomta a nyelvét.
– Fogadjunk, hogy ezt Julie is megtette neked – mondta aztán. – De az én mellem nagyobb.
– A nagyobb nem mindig jobb – vetettem közbe.
Elmosolyodott.
– Ez igaz – mondta. – De most örülnék, ha a farkad megint felállna. Szeretnék baszni egyet. Gondolod, hogy képes leszel rá?
Megpaskoltam a fenekét, és finoman magamhoz húztam. A lába közé kormányoztam a farkam, a lány combja a törzsemre zárult.
– Ez az... Sóhajtotta, mikor megérezte a lábai között a harcra kész farkamat.
Megmarkoltam a seggénél fogva, és felemeltem. Éreztem, hogy a puncija már csöpög is. Lenyúltam, végighúztam a makkomat a nyílásán.
– Óóóó igggeeennn... – nyögte. – Tedd be...
De még el akartam játszadozni egy kicsit ezzel a gyönyörű leányzóval. Azt akartam, hogy szabályosan könyörögjön a farkamért. Hosszú, kőkemény szerszámomat a nedves punciba nyomtam, és egy picit megmozgattam az ajkacskái között. A lány hangosan felnyögött, és megpróbált jobban rácsusszanni, de én még várni akartam. Jó erősen tartottam a kezemben a rugalmas fenekénél fogva, és April élvezte is, hogy én irányítok. Lassan a csiklójához húztam a makkomat, és fel-le simogattam vele. Csak a makkommal dolgoztam. A farkamból kijött egy spermacsepp, de lekentem róla a hüvelyujjammal, és April ajkához emeltem. A csaj éhesen rákapott, és lenyalta róla a cseppecskét. Olyan volt az arca, mintha a szenvedélyes cicából igazi mániákussá változott volna.

Megint a csiklójához nyomtam a makkomat. Végighúztam a punciján, aztán lassan belétoltam egy centit, hogy megérezze. April szája önkéntelenül kinyílt, az egész teste megremegett, de aztán visszahúztam, és megint a csiklójához érintettem. Egy kissé előrehajolt, és könyörögni kezdett.
– Kérlek... – nyögte. – A pinámban akarlak érezni. Az éjjel olyan jó volt... Megint érezni akarom...

Nagyot nyeltem, és körbeforgattam a makkomat April nedveiben. Aztán kissé lejjebb nyomtam, a segglyukához.
– Ez nagyon jó – sóhajtotta. – De a pinámba szeretném – nyöszörögte. – Megdugsz? Megbaszod a puncimat?

Na ennyi elég volt. Az arca már így is kipirosodott, a yelve kissé kilógott a szájából. Csillogó szemmel könyörgött. Fogást váltottam a seggén, kissé visszahúztam, hogy a farkam a puncijához érjen. Aztán magamrahúztam, megcsókoltam, és lassan beléhatoltam.
– Óóóó iggeeennn... – nyögte April, és éreztem a bőrömön, hogya mellbimbói még jobban megkeményedtek. A combjait leszorította, megpróbálta még jobban magába fogadni a farkamat. A szájamba tolta a nyelvét, teljesen rámfeküdt, hogy nyugodtan emelgethesse a csípőjét, és kefélni kezdtünk. A csöpögő puncijával rá is szorított a farkamra. Közben a nyakamba harapott. Fel-le mozgott a farkamon.

Felnéztem, és láttam, hogy Julie épp akkor jön be a szobába. Egy kissé meglepődött. A farkam csak még keményebb lett. A lányon csak egy törölköző volt, semmi más, alig ért a melleitől a combjáig. Még a bimbói is kilátszottak egy kicsit. Belemarkoltam April seggébe, és keményebben kezdtem baszni. Julie pedig minket nézett, de April ezt nem látta. Hosszú mozdulatokkal táncolt a farkamon, mintha itt lenne a világvége. Közben a nyakamat és a mellemet csókolgatta.

Julie leengedte magáról a törölközőt. A mellei kipirosodtak, a bimbói keményen és hívogatóan ágaskodtak. Az arca vizesen hullott az arcába. Lassan leült a nagy karosszékbe, és széttárta a lábát. Megbűvöltem figyeltem, ahogy a szék karfáira teszi a lábait. Innen pont ráláttam csöpögő, rózsaszín puncijára.
Julie a lába közé nyúlt, és elkezdte ujjazni magát. Két ujját is feltolta magának, a másik kezével pedig a mellét simogatta.

Még keményebben basztam Aprilt, mostmár teljes összhangban mozogtunk. Julie mosolyogva nézett minket, és gyors mozdulatokkal maszturbált.
Már nem kellett sok, de April jobban állt. A punciizmai összerándultak, és hirtelen felkiáltott, elöntötte az orgazmus. A csaj vonaglása megtette a hatását, ezt már én sem bírtam tovább. Felnyögtem, és belélőttem a forró, sűrű gecimet. Közben azt néztem, hogy Julie épp tövignyomja magának az ujjait a szűk kis puncijába. De April ebből semmit nem vett észre, túlságosan lefoglalta, hogy minden cseppet kisajtoljon belőlem.

A farkam lassan elpuhult, és Julie is felállt a székből. April kimerülten lihegett rajtam. Julie hirtelen megfogta April vállát, és lehúzta rólam a lányt. És ami ezután következett, attól megint megkeményedett a farkam.

Julie mellémfektette Aprilt, és a szájába nyomta a nyelvét!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.67 pont (82 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. május 11. 13:41
#21
Durván jó!
1
én55
2022. november 14. 10:08
#19
Köszönöm, remek volt.
1
én55
2022. november 3. 09:58
#17
Erre mondják, hogy orrba, szájba...
1
z
zoltan611230
2020. december 14. 03:43
#16
Jól bírják a seggbe dugást.
1
Pavlov
2017. november 20. 22:02
#15
Köszi!!!!
1
t
t.555
2017. november 19. 01:20
#14
Hibátlan írás, 10 pont!
1
Pavlov
2017. május 6. 14:09
#13
https://www.smashwords.com/books/view/722375 - egyben az egész!
1
Pavlov
2016. november 25. 06:25
#12
Ez már csak így van 🙂
1
feherkalman1
2016. november 25. 00:56
#11
Hibátlan.
Tetszik hogy a csitrik ennyire oda vannak a seggbe dugásért.
1
p
papi
2014. május 15. 06:09
#10
Tetszik
1
Pavlov
2013. július 8. 07:18
#9
Köszönöm!
1
a
A57L
2013. július 7. 05:57
#8
Nagyon jó.
1
sd
2008. június 17. 13:43
#7
1
Pavlov
2008. február 17. 08:56
#6
Persze, hogy lesz. Már fel is töltöttem két részt azóta. Gondolom, felrakják hamarosan.
1
Mendikehhh
2008. február 17. 01:52
#5
Nagyon király történet!!!!!
És lesz folytatás?? :( :) :P
1
Pavlov
2008. február 14. 22:23
#4
ok
1
visontai gabor
2008. február 14. 01:03
#3
ok
1
tiborg
2008. február 13. 03:40
#2
Fasza !! Koszi,hogy szabadon
kozlod,mert innen Ausztraliabol
nem tudok befizetni!! igy csak a
szabad krokikat tudom olvasni.
Harman vagytok a favoritak: TE
igus es lokotttyuk-csak igy tovabb
1