A+ A-

Főiskolás lányok 8. rész - Janine jóváteszi

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov. urasag@gmail. com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e - mail - t... :>
2008. február
Kimentem a szobából. Janine utánam rohant, becsukta maga mögött az ajtót. Mosolyogva fordultam hozzá.
- Annyira sajnálom, Mick - mondta. - Nagyon sajnálom... Mennyit láttál?
- Hát elég jól leszoptad - mondtam. - Nagyon ráizgultál.
Janine hihetetlenül zavarban volt. A mellei kilátszottak a félig begombolt ing alól. Odasimult hozzám.
- Nagyon sajnálom - sóhajtotta, és átkarolt.
- Azt hittem, Rich szűz - mondtam. - De most úgy láttam, elég profin mozgott.
- Az is volt - csókolta meg a lány a nyakamat. - Én akartam először lefeküdni vele. Mindig is szerettem volna lefeküdni egy szűz fiúval. Nem is tudom, mi van velem.
Felnevettem. Szóval a srác így szerezte meg Janine - t. Igaz, hogy tegnap éjjel már két csajt is megdugott. Megfogtam Janine seggét, jól megszorítottam, közben ő még mindig bocsánatért esedezett.
- Sosem fogom újra megtenni - mondta. - Bármit megteszek, hogy jóvátehessem.
- Bármit?
Janine keze a farkamra simult, ami a nadrágom alatt keményen dudorodott.
- Bármit - suttogta, és végigcsókolt a nyakamon. Elkezdte kibontani a nadrágomat, és előhalászta hosszú farkamat.
Nocsak, nocsak, gondoltam. Egy szopás most tényleg jól esne, és Janine hihetetlenül szexi volt. Ha ettől jobban érzi magát... Hát hadd szórakozzon velem egy kicsit.
- Annyira sajnálom - suttogta, és letérdelt elém. - Tudod, hogy csak téged akarlak. Hadd tegyem jóvá...
- Jó - bólintottam lassan. Janine tenyerébe fogta a kőkemény farkamat, és a makkomat az ajkai közé engedte. Ujjai végigsimítottak az ereken, szürcsölve szopogatta a makkomat, és végigcsókolta az egész szerszámot.
- Csak a te farkadra vágyom - mondta. És komolyan is gondolta. Nagyon beindult rám, azt akarta, hogy megkeféljem, éreztem a szopásból. Hát, ha ezt akarja... de előbb beleélvezek a szájába!
Janine jól tudta, hogy mi vár rá. Végignyalta a szerszámomat és lassan a szájába szívta a golyóimat. Felnyögtem a gyönyörtől, olyan finoman nyalogatott, aztán megint a makkot vette kezelésbe. Jó mélyen a szájába szívta, és elkezdett bólogatni a rudamon. Megpróbálta az egészet a szájába tömni. Amikor a makkom a torkához ért, megállt, és mélyen ráhajolt.
Lassan behajlottak a térdeim, rádőltem az ágyra. Janine velem mozdult, sosem engedte ki a szájából a farkamat. A végén már hanyatt feküdtem az ágyon, Janine a lábam között, a farkam pedig mélyen a szájában.
- Óóóó bébi.. ez nagyon jó - nyögtem, és emeltem egy kicsit a csípőmön, hogy mélyebben belényomjam a farkam. A csajszi a combomba kapaszkodott, és keményen szívta a farkamat. Lehúztam magamról a pólót és a padlóra dobtam. Janine lejjebb húzta a nadrágomat, hogy jobban a farkamhoz férjen. Hihetetlenül jól szopott! Már éreztem is, hogy közeleg az orgazmusom.
A csajszi teljesen lehúzta rólam a nadrágot. Aztán finoman megsimogatta a golyóimat. Nagyon jó érzés volt. Egy kissé felényomtam a csípőmet, a szájába toltam a farkamat. Éreztem, hogy gyűlik bennem a sperma, és hogy hamarosan a lány torkába kerül. Janine teljes erőből próbálta jóvátenni, hogy a lakótársammal kavart. Hát bizony elég jól csinálta. Belekapaszkodott a fenekembe, valóságggal ráhúzta magát a farkamra, és éhes lökésekkel követelte a gecimet.
- Ez jó, bébi... csináld csak... igen! - nyögtem, és spriccolni kezdtem. Elárasztottam Janine éhes száját, aki vadul nyelte a spermámat. Én csak nyögtem, és mindent a szájába ürítettem.
Janine lenyalta az ajkairól az utolsó cseppeket is. Aztán rámmászott.
- Ez nagyon finom volt - sóhajtotta. - Nagyon szeretem a gecidet. Szeretném, ha megint elélveznél.
- El is fogok - mondtam. - Könnyű engem meggyőzni...
- Jóvá akarom tenni a dolgot - mondta. - Méghozzá úgy, hogy neked adom az egész testem. Van valami, amit különösen kívánsz? Van bármi, amivel jóvátehetném?
- Bármi? - kérdeztem.
- Aha - felelte Janine. - Bármi. Nem számít, mennyire durva. Minél durvább, annál jobb.
Janine tudta, hogy mire gondolok. April és Julie az éjjel az eszembe juttatta, mennyire szeretem seggbedugni a lányokat. De Janine eddig még sosem engedte. Azt mondta, hogy felizgatja az ötlet, de az aktust túlságosan mocskosnak és degradálónak tartja. De tudtam, hogy benne lenne, mert amikor betoltam a nyelvem a popsijába, vagy akár csak megérintettem, mindig nagyon beindult. És persze a kutyapózt is nagyon szerette.
- Lenne pár ötletem - mondtam.
- Mik? - suttogta. - Mondd el.
Bólintottam, és kicsúsztam alóla. Janine engedelmesen hagyta, hogy leszedjem róla az ingét, úgyhogy már teljesen meztelenül feküdt ott előttem. Szégyenlősen nézett végig magán. Még mindig zavarban volt, amiért rajtakaptam a lakótársammal.
- Ne érezd rosszul magad - mondtam neki, és megcsókoltam. - Simán jóváteheted. Nem vagyok mérges.
- Tényleg? - kérdezte mosolyogva a lány.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Pavlov 2017. 05. 6. szombat 14:13
Aki az egészet egyben, a telefonján vagy ebook-olvasóján akarja letölteni, itt teheti meg: https://www.smashwords.com/books/view/722375
#4 papi 2014. 05. 15. csütörtök 06:35
Tetszik
#3 Pavlov 2013. 07. 8. hétfő 07:14
Köszönöm!
#2 A57L 2013. 07. 7. vasárnap 05:59
Jó történet.
#1 Törté-Net 2008. 03. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?