A+ A-

Mea Culpa 7. rész

A faluban működött Rózsafüzér társulat, ami 15 idősebb nőből állt, az átlag életkor pedig olyan 60 év körül lehetett. Nagyon vallásos, renszeresen templomba járó, hűséges híveim lettek. Persze szentek azért nem voltak, viszont mindent tudtak mindenkiről, ők voltak az én hírszerzőim. Nagyon meglepett a vezetőjük, a bokoranya, a 62 éves Teri néni gyónása.
- Atyám vétkeztem, hatalmas az én bűnöm, kérlek szigorúan büntess meg engem.
Na gondoltam jön a szokásos szöveg, hazudozásról, káromkodásról, torkosságról.
- Megrontottam az unokám - suttogta
- Mondj el mindent gyermekem, meglátod az úr megbocsát - kíváncsian hallgattam.
- Mint tudod atyám egyedül nevelem a szellemi fogyatékos, 13 éves fiú unokám Ferikét. Az apja nem jött vissza a háborúból, az anyja pedig Pestre ment dolgozni. Ferike nem járt iskolába, nem bírt lépést tartani a többiekkel, így kimaradt. Ahogy nőtt egyre többet segített a ház körül. A múlt héten a szőlőhegyen voltunk kapálni, most is mint máskor délben bementünk a hajlékba ebédelni. Kint nagyon meleg volt, az unokámon csak egy gatya volt. Ebéd után Ferikém elszunyókált a sarokban lévő priccsen. Én ittam néhány pohár bort, és mellé feküdtem egy kicsit pihenni. Gyorsan elnyomott a buzgóság, amikor felébredtem azt látom, hogy a kislegény gatyája lecsúszott, és dárdája hetykén ágaskodik Nem tudtam ellenállni a kísértésnek marokra fogtam a forró kőkemény szerszámot. Harminc évvel ezelőtt tapasztaltam ilyent utoljára, nagyon felizgatott a dolog, ágyékom bizsergett. Nem gondolkodtam, fölé guggoltam, és magamba fogadtam az unokám vörösen lüktető dorongját. Kinyitotta a szemét, és csodálkozva nézett rám, de aztán egyre jobban tetszett neki a dolog. Arcán bárgyú mosollyal azt ismételgette, hogy mama, mama. Sajnos nem tartott sokáig a dolog, hörögve élvezett belém. Azóta mindig azt akarja, hogy a mama lovagoljon rajt, és ezért bármire hajlandó. Néhányszor engedtem a kísértésnek, de egyre többször akarja. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy nekem nem esett jól, de olyan bűntudatom van, hogy már aludni sem tudok. Kérlek atyám szigorúan büntess meg, és segíts, hogy az úr megbocsássa a bűnömet.
- Vezekelned kell gyermekem, meglásd az úr kegyes lesz hozzád. Kérlek kövess.
A sekrestyéből nyíló szobámba vezettem, elővettem a szekrényből egy korbácsot, és megsuhogtattam a levegőbe.
- 25 korbácsütés a büntetésed bűnös lélek, dőlj az asztalra. Fohászkodj, és hangosan számold az ütéseket - utasítottam.
Felhajtottam a szoknyáját, és letoltam a bugyogóját. Ráncos, petyhüdt, lapos farra számítottam. Kellemes meglepetés ért, feneke formásan, gömbölyűen kínálta magát.
- Én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem, szánom-bánom minden vétkem - fohászkodott.
Hangosan hasította a levegőt a korbács, keményen lesújtottam. Terézia meglepetten felnyögött, számolta az ütéseket, és tovább imádkozott. Mire befejeztem a büntetést az asszony fenekekén vörös hurkák virítottak, és az én fegyverem keményen meredezett.
Fel akart egyenesedni, nem engedtem, visszanyomtam az asztalra. Lábait szétnyitottam és a lábai közé nyúltam. Ujjam könnyedén siklott a nedves hüvelybe, kihúztam és erektáló fütykösöm toltam a helyébe. Nyöszörögve fogadott magába, keményen gyaktam, farkam ütemesen járt ki-be a lucskos vaginába. Alaposan megdolgoztam, éreztem, hogy a lábai már remegnek. Hangosan, hisztérikusan vinnyogott, abba hagytam a töcskölést, kihúztam a forrón izzó fegyverem. Lehúztam az asztalról, a földre térdeltettem, és a csodálkozó nő szájába toltam robbanni készülő fütykösöm.
- Vegyed ez az én testem, és az én magom, mely érted adatik - fogalmaztam át az áldozás szövegét.
Megfogtam a fejét kétoldalt, és vadul szájba basztam, hamarosan lüktetve élveztem el.
Kezem a fejére tettem és feloldoztam.
- Gyermekem az Úr megbocsát, nem tekinti bűnnek, amit tettél, ez volt a te küldetésed. Nyugodtan folytathatjátok tovább a szeretkezéseiteket, mert ez Istennek tetsző cselekedet. Most pedig menj békével, az Úr legyen veled.
Gizikét egy hét elteltével rendeltem be újból korrepetálásra. Bízva abban, hogy elmúlt a szűztelenítéssel járó ijedség, és fájdalom. Pontosan érkezett a leányzó, egyenesen a sekrestyébe vezettem. Mondanom sem kellett, és már le is vetkőzött. Ismét megcsodáltam hamvas fiatalságát, a karosszékbe ültem, magamhoz hívtam, és az ölembe ültettem. Épphogy dudorodó mellein a bimbók hetykén ágaskodtat, kopasz punciját simogatva örömmel vettem észre, hogy kezd nedvesedni.
- Gyermekem hallani akarom, ahogy imádkozol.
Kiszabadítottam erektáló szerszámom a reverendámból, a feneke alá nyúltam, és ráemeltem a dárdám hegyére. Lassan hatoltam a szűk punciba, miközben Gizike elcsukló hangon imádkozott. Csodálkozva láttam, hogy tövig magába fogadja hatalmasra nőtt fütykösöm. Teljesen beékeltem magam, forró, nedves, és nagyon szoros volt a leány hüvelye.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Ulysses 2017. 03. 22. szerda 18:17
Ha még egyszer kezdhetném, papnak állnék. smile Ogree humora lehengerlő!
#6 feherfabia 2015. 08. 5. szerda 06:54
Egész jó!
#5 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:03
Nagyon jó.
#4 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 22:25
a kurafi!!!!
#3 david70 2006. 10. 26. csütörtök 21:06
lehet,hogy pap leszel:))
#2 lili 2006. 10. 24. kedd 18:12
:))
#1 Törté-Net 2006. 10. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?