A+ A-

Mea Culpa 8. rész

Több gyermektelen fiatalasszonynak ajánlottam fel a segítségemet, és az Urnak legyen hála igyekezetem az esetek nagy többségében sikerrel járt. Természetesen úgy állítottam be mintha ezt isteni segítség lenne. Már saját magam is jótevőnek hittem, és ezt a falusi asszonyokkal sem volt nehéz elhitetni. Közben pedig a legperverzebb dolgokat műveltem velük, és ők mindenre hajlandók voltak, hogy teherbe essenek.
Gertrúd a házvezetőnőm megbetegedett, egyik napról a másikra ágynak esett. Orvost hívattam hozzá, és gondozót fogadtam mellé. Sajnos minden igyekezetem hiábavalónak bizonyult, szegény asszony tíznapi szenvedés után visszaadta lelkét az Urnak. Tisztességgel eltemettetem, a szent misét, és a temetési szertartást magam celebráltam.
Természetesen a házvezetőnői posztra sokan jelentkeztek, de eldöntöttem magamban, hogy most egy fiatalabb nőt választok. Évára esett a választásom, harminc év körüli, gyermektelen, özvegy volt. Rokonai alig voltak, ők is nagyon távol éltek, tehát ideális választásnak tűnt. Úgy láttam, hogy minden fenntartás nélkül hajlandó az Urat szolgálni, és reméltem engem is. Első találkozásunkkor a parókián fogadtam, elmondtam mit várok el tőle a munkája során. Amíg a főzésről, takarításról, és a szertartásokon használt ruhák rendben tartásáról beszéltem lesütött szemmel hallgatót. Amikor azonban arról beszéltem, hogy a nap huszonnégy órájában rendelkezésre kell állnia nőként, és szeretőként is, felkapta a fejét.
- Persze gyermekem ez mind az Urnak tetsző cselekedet. Éppen ezért a legjobb tudásod szerint kell megfelelned. Most pedig vetkőz le, látnom kell, hogy megfelelsz-e az elvárásaimnak.
Tétován állt fel, és lassan vetkőzni kezdett, tetszett a látvány. Fekete haját kioldotta, és az szikrázva omlott a vállára a délutáni fényben. Éva kissé molett volt, de nem volt kövér, ahogy az ingjét a fején keresztül levetette, formás gömbölyű mellei önálló életre keltek. Szoknyája is lekerült, ott állt előttem egy fehér bugyiban. Majd hátat fordított, és levetette azt is, ahogy lehajolt izmos lábaiban, és fenekében gyönyörködhettem. Aztán lassan megfordult, egyik kezével a melleit, míg a másikkal az ölét próbálta eltakarni.
- Nincs mit takargatnod gyermekem, nagyon szép vagy. - léptem közelebb.
Félrevontam a melleit takaró kezét, és marokra fogtam a két kőkemény cicit. Finoman masszíroztam, majd számba vettem a hetykén ágaskodó mellbimbót, és érzékien megszopogattam. Az asszony minden porcikájában remegett, amikor a lábai közé nyúltam összeszorította a combjait. Gyengéden szétnyitottam őket, és beletúrtam a sűrű bozontba. Többször megsimogattam a durcás szeméremajkakat majd egy határozott mozdulattal ujjam a forró hüvelybe toltam. Meglepetten nyögött fel a nő, ujjam ki-be járt az egyre nedvesebb barlangban. Amikor már kezdett jó lenni neki abbahagytam az ujjazást, csodálkozva nézett rám.
- Úgy látom megfelelsz, egy hét próbaidőt kell letöltened, az alatt kiderül mire vagy képes. Most pedig térdelj elém, mert meg kell esküdnöd, hogy amit itt látsz, és hallasz arról soha senkinek nem beszélsz. Mond utánam az eskü szövegét!
Kezem a fejére tettem, és megeskettem az asszonyt, lassan érthetően ismételte utánam a fogadalmat. Láttam rajt komolyan gondolja amit mond, nagyon elszántnak tűnt.
- Esküd megpecsételésére áldoznod is kell. - némán bólintott.
Kigomboltam a reverendámon két gombot, és elővettem erektáló fütykösöm. Tágra nyílt szemekkel nézett rám.
- Vegyed ez az én testem, és az én magom, mely érted adatik - fogalmaztam át megint az áldozás szövegét.
Fegyverem a csodálkozó nő szájába toltam, aki még ellenkezni is elfelejtett, vagy lehet, hogy nem is akart.
- Szopjad gyermekem! - simogattam meg a fejét.
Hagytam, hogy magától csinálja, először bátortalan volt, de aztán szépen belejött. Már kézzel is besegített, megmorzsolgatta a tojásaim, és amikor nem volt a farkam teljesen a szájában, megmarkolta a tövét, és keményen fejte. Tetszett a nő hozzáállása, semmire nem mondott nemet, és bármire rá tudtam venni, ilyen házvezetőnőre vágytam. Éreztem, hogy közeleg a megkönnyebbülés hozó ejakuláció. Mégis váratlanul, elemi erővel robbantam az asszony szájába.
- Gyermekem minden cseppjét le kell nyelned, hogy az áldozásod érjen valamit - toltam lüktető péniszem tövig a szájába.
Buzgón nyelte a sperma zuhatagot, majd a végén a nyelvével lenyalogatta a maradék ondót, félkemény farkamról. Felsegítettem, és a lábai közé nyúltam, pinája lucskos, ragadós volt a kéjnedvtől.
- Most menj, hétfőn reggel hatkor munkába állhatsz - küldtem el a nőt.
Gyorsan felöltözött és kisietett a szobából, az ajtóból visszafordult.
- Köszönöm atyám, dicsértessék a Jézus Krisztus - szólalt meg ma először.
Éva hétfőn munkába állt, kitakarította az egész parókiát, rendbe rakta a dolgaim, és nagyon finom ételeket főzött. Csak enni, és aludni jártam haza, hagytam az asszonynak időt, hogy megszokja az új helyet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:04
Egész jó.
#4 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 22:33
huuuhh
#3 FERI 2007. 08. 4. szombat 09:04
HOL KELL ESKETNI V. KERESZTELNI ENNYIÉRT ÉN IS ELVÁLLALOM.
#2 kellenek 2007. 08. 2. csütörtök 10:31
Ilyen szolgálatot én is elfogadnék
#1 Törté-Net 2007. 08. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?