A+ A-

Mea Culpa 9. rész

Évával már hetek óta nagyon jól éreztem magam, úgy gondoltam itt az idő, hogy análisan is próbálkozzam. Mert ugye férfitársaim tudjuk, hogy mindegyikőnk vágyik rá, és a férfi szereti hátulról csinálni. Hiszen a hátsó bejárat sokak szemében tiltott, és ezért izgalmas terület, szorítása erős, a behatolás pedig nem megszokott. Tapasztalatból tudom, hogy az anális szex a nő számára legalább annyira élvezetes lehet, mint amennyire örömteli a férfi számára. Ehhez első körben elengedhetetlen, hogy a partner a teljes ellazulás és fokozott izgalom állapotában várja az örömöt, amihez jobb, ha tudjuk nem pusztán a lyukra kell koncentrálni, hanem a környező területekre is. A nők imádják, ha masszírozzák a popsit, ha gyúrják, nyalják, dögönyözik őket, így nagyobb eséllyel lesz részünk egy kellemes merülésben, semmint ha egyből berontanánk. Mindezeket szem előtt tartva terveztem meg, és hajtottam végre Éva anális szűztelenítését. Néhányszor velem aludt, ilyenkor átöleltem, ő bevackolta magát az ölembe, és így aludtunk. Egyik ilyen alkalommal arra ébredtem, hogy férfiasságom keményen meredezik, kicsit megemeltem a lábát, és combjai közé toltam. Éreztem, hogy ő is ébren van, kezemmel a melleit markolásztam, és addig helyezkedtem, amíg makkom puncija bejáratát nem döfködte. Aztán kihúztam farkam a combjai közül, és gyengéden a hasára fektettem, csalódottan nézett hátra.
- Ma én akarlak kényeztetni gyermekem, lazíts.
A combjai közé térdeltem, bekentem a hátát, és a fenekét olajjal, és gyengéden masszírozni kezdtem. Kéjesen nyögdécselt, ahogy előre hajoltam kemény dorongom az olajtól síkos farpofák közt csúszkált. Aztán az izmos feneke következett, keményen meggyúrtam, majd makkom a ráncos ánuszhoz igazítottam.
- Olyan kívánatos vagy gyermekem, nem tudok ellenállni a gyönyörű seggednek.
Makkom áthaladt a szoros záróizmokon, megálltam.
- Ó atyám - nyögött fel. Kérem, kíméletesen bánjon velem. Folytattam a háta masszírozását, miközben centiről - centire hódítottam meg forró barlangját. Amikor tövig elmerültem az asszonyban, a hátára borultam, és a nyakát kezdtem harapdálni. Beleborzongott, amikor belenyaltam a fülébe, tudtam erre nagyon érzékeny, majd ismét felültem, és óvatosan mozogni kezdtem benn. Kezdett ellazulni, de még mindig isteni szoros volt. Észrevettem, hogy lassan mozogni kezd alattam, megálltam, hagytam hadd irányítson ő. Le - felcsúszkált az élő nyárson, egyre gyorsabb tempót diktálva, ez már sok volt. Lüktetve lövelltem magom az asszonyba, aki zihálva, még mindig csúszkált a félkemény fegyveren. Fél ájultan rogytam mellé.
- Ó atyám, ó atyám, ez csodálatos volt. - bújt hozzám.
- Drága gyermekem ma olyan örömben részesítettél, amit soha nem felejtek el - bókoltam.
Megint megkerestek a cigány telepről, most egy esküvőt kellett celebrálnom. Szívesen mentem, kíváncsi voltam milyen meglepetést talált ki az öreg Vendel. Először én adtam össze a fiatalokat, aztán a vajda is elvégezte a szertartást a saját szokásaik szerint. Most még nagyobb mulatság volt, mint ezelőtt. Mi csendesen borozgattunk az öreggel, aki többször rám vigyorgott.
- Látom, valamit tartogat a számomra Vendel bátyám - vontam kérdőre az öreget.
- Hát igen. Tudja atyám fizetni nem tudunk, de a múltkor sem maradtam az adósa.
Ma valóban egy különlegességet tartogatok önnek, megjött az unokahúgom Pestről.
Azt mondják, aki egyszer látta táncolni az soha többé nem felejti el. Már várja magát a kunyhómban, menjen, ne várakoztassa meg.
Ittunk még egyet, aztán elvonultam az öreg "rezidenciája"felé. A putriban csak néhány gyertya égett, szemem lassan szokta meg a félhomályt. Leültem az egyetlen ágyszerű alkalmatosságra, velem szemben egy hosszú hajú nő ült egy széken.
- Hogy hívnak gyermekem? - próbáltam barátkozni.
- Rozinak atyám. Tényleg kíváncsi a táncomra?
- Igen gyermekem, kíváncsian várom - válaszoltam őszintén.
Ahogy a zenekar újból rázendített, a nő elkezdett táncolni, előttem forgolódott, és egy kendővel incselkedett velem. Aztán eldobta a kendőt, és lassan gombolni kezdte a blúzát, a táncolást természetesen nem hagyta abba. Ez a ruhadarab is lekerült, nagyon szép formás mellei voltak. Közel jött hozzám, és az orom előtt rázta a melleit, muszáj volt megfognom őket. Kőkemények voltak, de mire közelebbi ismeretséget köthettem volna velük, már ki is siklott a kezeim közül, és táncolt tovább. Éreztem, hogy a reverendám alatt kezd ébredezni a fegyverem. De a lány csak táncolt tovább, aztán levetette a szoknyáját, tátott szájjal bámultam. Buja ölét sötét szőr borította, és a zene ritmusára külön tudta mozgatni a feneke egyik, és másik felét is. Amikor az ölembe ült, végig tapogattam, csupa izom volt. Kemény melleit a számba rakta, és én önfeledten szoptam azokat. Majd felállt, és villámgyorsan levetkőztetett. Farkam rugóként ugrott ellő, gyengéden végignyalta, de többet nem foglalkozott vele. Hanyatt lökött, és fölém guggolt, én természetesen hagytam leigázni magam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:04
Nem rossz.
#3 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 22:42
itt vége az emlék iratnak?
#2 krisz 2008. 08. 16. szombat 12:44
a papok már ezer évvel ezelőt is ezt csinálták és most is ezt gyakorolják.
#1 Törté-Net 2007. 10. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?