A+ A-

Lovastáborban

A szokásos nyári lovastárborban voltam, ahogy minden évben. Egy kis, Vas megyei városkában van ez a lovarda, és bár elég sokat kell utazni oda Pestről, van, hogy évente többször is lemegyek, olyan jó társaság szokott összegyűlni. Nem volt ez másként tavaly nyáron sem.
Viszonylag nagy istálló az, 20-30 lóval és 56-7 lovásszal, közöttük volt néhány fiatalabb, velem egyidős (én most 19 vagyok) csinos fiú, a lovaglástól sportos alkattal és hihetetlen jó lábakkal. Nekem akkor épp nem volt senkim, így szabadon legeltethettem rajtuk a szemeim, bár lekötve se szoktam bűnnek érezni, ha megnézek pár helyes srácot.
Lényeg a lényeg, egy ideje nem volt már pasim, a hormonok viszont dolgoztak bennem, amúgy se vagyok ellene az alkalmi kapcsolatoknak, hát gondoltam körbenézek a lovászfiúcskák között. Hátha akad kedvemre való, aki megadja, ami jár...
Mivel már évek óta oda jártam lovagolni, körülbelül tudtam, ki az aki kapható egy kis "játszadozásra".
Szerencsére adta is magát az alkalom, mert a szállásunkul szolgáló kis faházban páran kitalálták, rendezzünk egy bulit. Zene, ital, jó hangulat, minden, ami kell. Persze meghívtuk a lovászfiúkat is, mert eléggé jó kapcsolat volt a táborosok és a lovászok között. Iszogattunk, kerekedett a jó hangulat, én pedig közben ki is szemeltem az egyik szőke, zöld szemű, csinos arcú srácot, aki, a pletykákból megtudhattam, igencsak kapható egy kis alkalmi szexre.
Hálistennek, szerencsés alkatom van, mert bár nem vagyok túl magas, arányos testalkattal áldott meg az ég, közepes, kerek mellek, feszes fenék. Gondoltam, ezzel gond nem lesz, csak jól kell tálalnom a dolgot. Oda is léptem hozzá, és rövid beszélgetés után egy kis sétára invitáltam. Belement.
Kimentünk hát a kertbe, elég sötét volt már, és a Hold is alig sütött, így volt ürügyem egész hozzátapadva menni. Odaértünk a kertet övező kis terméskő falhoz, és felültünk rá beszélgetni. Éppen arról beszéltem, hogy a lovaglás mennyire erősíti a lábizmokat, amikor a kezemet finoman a combjára tettem. Majd tovább beszélve "elfelejtettem" elvenni onnan, sőt, egész finoman még simogattam is.
Egyszer csak rám nézett, és a szavamba vágva megkérdezte:
- Réka, te most játszol velem? - Egy pillanatra megijedtem, azt hittem, elrontottam valamit, de aztán a szemébe nézve rájöttem, minden rendben. A legnagyobb rendben. A szemében nem láttam szemrehányást vagy elutasítást, csak vidám kíváncsiságot.
- Igen, Dávid. - Mondtam mosolyogva - Játszom veled. És szeretnék is még játszani. Ma éjjel. Ha nincs ellenedre.
Szélesen elvigyorodott, és most már a vágyat is láttam a szemében.
- Nincs ellenemre. - Mosolyogva leugrott az alacsony kőfalról, és a derekamnál fogva leemelt engem is. Még mindig a derekamat fogva a szemembe nézet, majd csókolózni kezdtünk. Nem a szerelmesek lágy, gyöngéd csókja volt a minek, hanem követelődző és vad, amilyen talán csak az alkalmi szeretőké lehet. Aztán megfogta a kezem, és odavezetett az egyik félreeső, nagy szalmabálához, ami távolabb a faháztól, szabadon állt a füvön. Odahallatszott a házból a zene, és látni lehetett az ablakon kiszűrődő fénypászmán, ha valaki elment odabent az ablak előtt. Így külön megfűszerezte a dolgot, hogy bárki, bármikor kijöhet, és észrevehet minket. Bár nem volt hideg, a langyos esti szél így is kicsit megborzongatta a bőrömet.
A kedvenc, falatnyi farmerem volt rajtam, és egy kis, a hasamon megköthető blúz volt rajtam, és semmi fehérnemű. A srác egy egyszerű fehér pólót viselt, és szintén farmert.
Kicsit széjjelebb rugdosta a szalmát, egy kis fészket alakítva ki így, aztán várakozón nézett rám. Nem is haboztam, odamentem hozzá, a karjaimmal átkulcsoltam a nyakát, és újra heves csókcsatába kezdtünk, de most már a kezeink is szabadabban fedezték fel a másik testét. Kigombolta a blúzomon azt a néhány gombot, és anélkül, hogy a csomót kioldotta volna, lehúzta a vállamról, szabaddá téve így a melleimet. Azután először végigsimította őket a tenyerével, majd lehajolt, és a nyelvével kezdett körözni a bimbók körül, amik persze azonnal megkeményedtek. A kezeim közben megtalálták a farmerje gombjait, és vadul kezdtem kipattintani őket. Abbahagyta a melleim csókolását, én pedig letérdeltem elé a szúrós szalmára és lehúztam a nadrágját és hagytam hogy kilépjen belőle. Alatta kockás boxeralsó volt. Elvigyorodtam. Imádom a boxeralsós srácokat, egészen bevadulok tőlük. A farka már igencsak dudorodott a cuki ruhadarab alatt, úgyhogy a térdéig lehúzva a boxert, megszabadítottam a "rabságból".
Itt kicsit megkönnyebbültem. Ugyanis, megkövezhet érte minden hapsi, de nekem igenis számít a méret. Főleg egy ilyen alkalmi kapcsolatnál. Ne legyen se túl kicsi, se túl nagy.
De szerencsére az övé pont megfelelőnek tűnt, így szemmértékkel. Viszont le volt borotválva, ezen egy kicsit meglepődtem, de nem akadtam fenn túlságosan. Inkább elkezdtem a kezemmel simogatni, amitől félmerev állapotból azonnal "haptákba" vágta magát a kis édes.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 04. 11. péntek 08:09
Nem rossz
#4 genius33 2013. 04. 21. vasárnap 10:26
Nagyon érzelmes smile
#3 Deli Jovan 2003. 10. 24. péntek 22:47
Romantikus szép és nagyon izgató!!!
#2 TacTac 2003. 06. 14. szombat 06:10
Aranyos..:)
#1 Törté-Net 2003. 06. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?