A+ A-

Mea Culpa 1. rész - Egy pap élete

Nagyszüleim hagyatéka közt egy megsárgult vastag, kézzel írt füzetet találtam.
A füzetből egy újságkivágás hullott ki, a következő állt rajt.
GYÁSZJELENTÉS
Mátray Bertalan /1900-1990/ püspök úr temetése. A püspök úr 65-évet töltött az egyház szolgálatában, utolsó útjára több ezer hívő, és több száz egyházi méltóság kísérte el.
Rövid életrajza: 1900-ban született Pécset, gimnáziumi tanulmányait is Pécset végzi a cisztercieknél. 1924-ben teológia doktori címet szerez, rá egy évre pappá szentelik.
Keményen szolgálja az egyházat, és az urat káplánként, hitoktatóként, plébánosként, katonai lelkészként, és segéd püspökként. 1951-ben XII. Pius pápa püspökké nevezi ki. Ugyanabban az évben megyés püspök lesz. 1975-töl nyugállományba vonul.
Nagyapám öccse volt a püspök úr, a családban mindig ő volt a példakép.
A füzetet tovább olvasva a borítón a következő cím állt.
MEA CULPA / egy pap bűnei /
Az úr 1900. esztendejében, január elsején, a huszadik századdal egy napon születtem Pécset, szüleim gazdag nemes emberek voltak. Második fiúként születtem, így születésemkor eldőlt, hogy pap leszek. Anyám mozgalmas társasági életet élt, nem igen ért rá a gyermekeivel foglalkozni, talán nem is akart.
Bátyám tizenöt évvel volt idősebb nálam, alig ismertem, mire én felcseperedtem ő már elkerült otthonról. A gimnáziumot, és a katonai akadémiát is Pesten végezte. Engem a dadus gondozott, csecsemőként ő szoptatott, mert anyám nem volt hajlandó ezzel bajlódni. Szüléskor elvesztette a gyermekét, így került hozzánk, és engem saját fiaként szeretett.
Kisgyermekként egy szobában aludtam a dadussal, nap, mint nap ő fürösztött, öltöztetett, etetett, gondozott. A személyzettel nagyon jóban voltam, Gizi néni volt a szakácsnőnk, férje Tóni bácsi a kertész, és volt Emma a fiatal szobalány.
Gizi néni nagyon kövér volt, hatalmas cicikkel és monumentális fenékkel rendelkezett, istenien főzött, és mindig viccelődött velem. Emmát, mint később megtudtam apám használta szexuális étvágya csillapítására, többször meglestem őket. Tizenhat éves lehettem, már gimnáziumba jártam, egyre jobban érdekelt a nemiség. Gimnáziumi éveim alatt keményen sportoltam, az ország öt ciszterci gimnáziuma olimpiát rendezett, és én atlétikában többször a dobogóra állhattam. Magas, izmos, jó kiállású ifjúvá fejlődtem. Esténként még mindig a dadus fürdetett, egyre többet időzve szépen fejlődő péniszem tisztításával. Utánam ő szokott fürödni, és én rendszeresen meglestem. Nagyon csinos, formás nő volt, a harmincas évei elején járhatott. Hosszú, göndör, fekete haja a válláig ért, vagináját is fekete bozont borította. Vékony dereka, izmos fenekeke, és gyönyörű mellei voltak. Az volt a szokás, ha nem tudtam aludni, vagy valami bántott a dadus mellé fekhettem, és ott alhattam. Ezen az éjszakán is hozzá bújtam.
- Mi a baj kicsim, nem tudsz aludni? Gyere csak ide, itt nyugodtan alhatsz - hajtotta fel a takarót.
Fehér, bő hálóing volt rajt, rajtam semmi, szégyenérzet nem volt bennem, hisz naponta látott
meztelenül.
- Nagyon melegem van, és a szívem is vadul kalimpál - füllentettem.
Mellé feküdtem, fejem a mellére vonta, és gyengéden simogatta. Egyik melle kibukott a hálóingből, és én a számba vettem a barna bimbóudvar közepén ágaskodó mellbimbóját.
Éreztem, beleborzong.
- Ahhh, kicsikém, azt hittem ebből már kinőttél - sóhajtotta.
A másik mellét is kiszabadítottam, és felváltva nyaltam, szoptam az isteni halmokat.
Nem tiltakozott, halkan nyögdécselt, felbátorodtam, és kezem a lába közé csúsztattam. Beletúrtam a selymes bozótba, meglepetésében összezárta a lábait, majd megadóan szétnyitotta őket. Kezem a nedves résre tévedt, kicsit simogattam, majd mutatóujjam bedugtam a forró barlangba.
- Atyaúristen! Mit teszel velem édes bogaram - nyöszörögte.
Marokra fogta lüktető férfiasságom, és finoman fejni kezdte. Sokkal jobb volt, mint amikor magamnak csináltam. Hirtelen felült, levetette a hálóingjét, majd hanyatt feküdt, és magára húzott. Kőkemény fegyverem bevezette a forró, nedves lyukba. Fantasztikus érzés volt, hüvelye szorosan ölelte körül, robbanni készülő dákómat. Alig mozogtam egy kicsit, már el is élveztem. Lüktetve élveztem a dadus isteni puncijába. A keblére vonta a fejem, és csókokkal halmozott el. Hihetetlen boldogságot, kielégülést, és nyugalmat éreztem. Nagyon büszke voltam magamra, hogy elvesztettem a szüzességem, úgy gondoltam férfivá váltam.
Reggel arra ébredtem, hogy áll a farkam, a dadus szuszogva aludt mellettem. Kezét ágaskodó fegyveremhez húztam, felébredt, marokra fogta a lüktető péniszt, és finoman fejni kezdte. Majd hanyatt döntött, fölém térdelt, és magába fogadta a farkam. Szép lassan mozgott, többször megállt, éreztem tövig benne, vagyok. A mellkasom karmolta, miközben én a formás melleit gyúrtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (138 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 tiborg 2016. 03. 25. péntek 04:06
A konszept jo, csak figyelem kell, hogy mit irsz......
#6 feherfabia 2014. 10. 11. szombat 07:12
8P
#5 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:37
Egész jó
#4 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:01
Nem rossz.
#3 genius33 2012. 10. 7. vasárnap 06:23
Nem vészes smile
#2 Emmma 2006. 06. 22. csütörtök 09:49
kicsit sok benne a szóismétlés, és emiatt unalmassá válik úgy ahogy van...
#1 Törté-Net 2005. 11. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?