A+ A-

Mea Culpa 6. rész

Tudtam, hogy minél előbb nőt kell találnom, hónapok óta nem volt nemi kapcsolatom, leszámítva a múltkori hittan korrepetálás. A legkézenfekvőbb megoldás Amália volt.
Sikerült a bizalmába férkőznöm, nagyra tartott amiért sikerült a diákokat megreguláznom.
Rábeszéltem, hogy ő is vezesse be a testi fenyítést, nehezen állt kötélnek, de aztán úgy vettem észre egyre jobban tetszik neki a dolog. Összebarátkoztunk, ha egymás közt voltunk tegeződtünk. Amália a születésnapját ünnepelte, meghívott vacsorára, hogy ne legyen egyedül. Vacsora után borozgattunk, gyónásszerű beszélgetésünk alkalmával bevallotta, hogy a vesszőzés kéjes érzést okoz neki. Azt is elmondta, hogy eddig férfival csak egy alkalommal volt, de nagyon visszataszítónak találta az aktust. Valószínű a bor tette ilyen közlékennyé.
- Azt hittem, hogy egy ilyen intelligens, vonzó, izgalmas nőnek rengeteg hódolója van - - bókoltam
- Sajnos nem így van, kerülnek a férfiak, talán túl műveltnek tartanak - - morfondírozott. Vagy lehet, hogy csúnya vagyok azért nem kellek senkinek.
- Kivánatos vagy, fiatal vagy megérdemled, hogy szeressenek - vigasztaltam.
Mellé ültem a kanapéra, és megsimogattam az arcát, hozzám bújt. Iszonyú szeretet hiánya volt, és én ezt próbáltam kihasználni. Amikor a mellét megérintettem a vékony blúzon keresztül felsóhajtott. Kissé kibontakozott az ölelésből, a szemembe nézett, majd szenvedélyesen szájon csókolt. Nagyon gyengéden bántam vele, simogattam, becézgettem, és lassan vetkőztettem. Formás kemény mellei voltak, a rózsaszín bimbóudvar közepén a mellbimbók hetykén ágaskodtak. Lehúztam a szoknyáját és a bugyiját is, itt feküdt előttem anyaszült meztelenül. Nem volt tökéletes az alakja, a comjai kicsit vastagok voltak, és a feneke is méretes volt. Mégis olyan kívánatosnak találtam, ledobáltam a ruháimat. Elkerekedett szemmel nézte lüktető férfiasságom, a kezébe adtam, félve fogta marokra. Nem akartam lerohanni, a lábai közé térdeltem és finoman szájjal kényeztettem. Amikor betoltam a nyelvem a forró hüvelybe, hangosan felnyögött. Biztos voltam abban, hogy ilyen élményben még soha nem volt része. Kicsit még nyalakodtam, majd hanyatt feküdtem a szőnyegen, fütykösöm árbocként ágaskodott. Amália fölém guggolt, és lassan magába fogadta a fényesen feszülő hímtagom. A szemei csukva voltak, és az arcán üdvözült mosoly volt. Gyorsítottam a tempón, önfeledten lovagolt rajtam. Egyre hangosabban sikogatott, majd állati üvöltést hallatva lefordult rólam. Kicsit pihegett, majd csókokkal halmozott el.
- Soha nem gondoltam volna, hogy életem első orgazmusát egy pappal élem át.
- De nem az utolsót, mivel ez a pap még nem elégült ki, és nagyon várja a folytatást.
- Mit csináljak drágám, hogy neked is jó legyen?
- Térdelj a kanapéra, hátulról akarlak magamévá tenni, mint a kutyák.
Négykézlábra állt a kanapén, fejét lehajtotta, és a fenekét kipucsította. Pont jó volt a magasság, mögé álltam, és határozott mozdulattal tövig toltam a fegyverem a kéjnedvtől lucskos pinába. Néhányat löktem rajt, de nem igazán okozott örömet a kitágult hüvely, szorosabb lyukra vágytam. Széthúztam méretes, izmos farpofáit, és hívogató ánusza ellen indítottam támadást. Meglepetten felkiáltott, lassan haladtam egyre beljebb. Éreztem, hogy kezd ellazulni, bátrabban mozogtam az isteni szoros, forró barlangban. Az utulsó pillanatban kirántottam a farkam a végbeléből, és hörögve a hátára élveztem. Amália sikított a gyönyörtől, és félholtan elterült a kanapén. Nagyon jó barátok lettünk, jókat keféltünk, de tudtuk, hogy ennél több nem lehet köztünk. Egy éve lehettem hitoktató, amikor az öreg plébánosunk nagyon beteg lett. Elhelyezték az egyház egyik otthonába, ahol gondját viselték.
Rám maradt a nyáj, a püspök úr kinevezett plébánosnak, nagyon élveztem a dolgot. A liturgikus dolgokkal nem voltak problémáim, miséztem, elvégeztem a különböző szertartásokat, mozgalmasan teltek a napjaim. Szereztem pénzt, felújítattam a templomot és a paplakot is. A temlomnak nagy sekrestyéje volt, A belső felét leválasztattam, ajtót tetettem rá, és így lett egy zugom, ahová elbújhattam a világ elöl, ha magányra vágytam. Nem is volt más bútor benne, csak egy hatalmas posztóval borított íróasztal, egy karosszék, és egy nagyon kényelmes kanapé. Örömmel láttam, hogy vasárnaponként egyre több ember jár misére, igaz főleg nők. Még azt is megkockáztatom, hogy többnek nedves lett a bugyija, miközben engem hallgatott. Mert mint tudjuk 25 - éves múltam, közel 190 cm - re nőttem, és olyan 90 kg lehettem
Koromfekete volt a hajam, amit a fehér bőröm még jobban kihangsúlyozott, és bizony amikor prédikáltam a hangom betöltötte e teret. De legjobban a gyóntatás tetszett, mindent tudtam mindenkiről, igaz sokszor ijesztő dolgok is a tudomásomra jutottak. A szexualitással kapcsolatos gyónásokat nem vettem szigorúan, sőt biztattam az embereket, hogy szeressék egymást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 08. 5. szerda 06:44
tetszett!
#4 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:40
Egész jó
#3 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:03
Nem rossz.
#2 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 22:16
ilyenek ezek a papok
#1 Törté-Net 2006. 08. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?