A+ A-

Mea Culpa 2. rész

17 éves lettem, javában dúlt háború, bátyám már a háború első napjaiban bevonult. Apám is úgy érezte, hogy harcolnia kell, tartalékos tiszt volt. Nyár elején vonult be, Tóni bácsit is magával vitte, mint tisztiszolgát. Nagyon elcsendesedett a ház, megszűntek a fogadások, és a partik. Anyám ezt nagyon nehezen viselte, és apám is nagyon hiányzott neki.
Mivel apám nem volt itthon Emma szabad préda lett, úgy gondoltam itt az idő, hogy becserkészem. Emma huszonöt éves lehetett, vékony, kicsit lapos leány volt, nem volt szép, de mégis tudott valamit, ami izgalmassá tette. Régebben, amikor apámmal voltak együtt, meglestem őket, és mindig felizgatott a látvány, Emma ugyanis fantasztikusan szopott.
Egyik délelőtt láttam, hogy egy nagy kosár ruhával indul a padlásra teregetni. A kiteregetett ruhák között mögé lopakodtam, és a szoknyája alá nyúltam, felsikoltott.
- Atyaúristen fiatalúr halálra rémiszt - -szólt rám ijedten.
- Emma, apám rám bízott, azt mondta, amíg nincs itthon addig engem, kell szolgálnod.
Láttam, nagyon elgondolkodik, én közben már a bugyijában kutakodtam.
- Ezt nem szabad, fiatalúr - húzta el a kezem a bugyijától Tudja, szeretnék szűzen férjhez menni.
Azonnal megértettem mindent.
- Rendben, nekem is jó lesz, ha csak a száddal kényeztetsz - feleltem határozottan.
Láttam meglepődik, de már elhiszi amit, hazudtam neki. Szó nélkül elém térdelt, lehúzta a nadrágom, és csókolgatni, nyalogatni kezdte félkemény fütykösöm. Nagyon kellemes volt, pedig a java még ezután következett. Egyik kezével a tojásaim alá nyúlt, finoman simogatta, morzsolgatta őket. Másik kezével a már kemény farkamról a bőrt teljesen hátrahúzta, és a fényesen feszülő makkomat nyalogatta. Majd elvette a kezét, és meredező fegyverem teljesen elnyelte. Egyre intenzívebben szopta a dárdámat, a magömlés nagyon gyorsan jött, elemi erővel robbantam a szájába. Nem engedte ki a szájából a lüktető, ejakuláló péniszem, minden csepp spermát lenyelt. Majd, mint aki jól végezte a dolgát, ami igaz is volt, felhúzta a nadrágom, felállt, és folytatta a teregetést. Kifacsarva, remegő lábakkal álltam ott, lassan ocsúdtam fel, úgy gondoltam legalább megköszönöm.
- Köszönöm Emma, ez fantasztikus volt - -rebegtem
- Nagyon szívesen fiatalúr, bármikor, máskor is - -felelte közömbösen.
És én éltem a lehetőséggel, a legváratlanabb időpontokban leptem meg a lányt, aki szótlanul, szenvtelenül tette a dolgát. A dadusnak elmeséltem az Emmával történteket, tudott a Gizi mamával történtekről is. Ő volt az egyetlen ember, akivel bármit megbeszélhettem, aki mindent tudott rólam, és aki érzelmileg nagyon közel állt hozzám. Ahogy Emmáról meséltem, most először mintha féltékeny lett volna, igaz megpróbálta titkolni, de én ismertem minden rezdülését. Gyanúm pár nap múlva beigazolódott, egyik esti fürdés után felajánlotta, hogy szeretné megpróbálni úgy, ahogy Emma csinálja. Az ágyra feküdtem, ő a lábaim közé hasalt, és nagyon finoman, nagyon gyengéden kezelésbe vette férfiúi ékességem. Csókot lehelt a makkomra, majd szájába vette egyenként a tojásaim, szopagatta, harapdálta a herezacskómat. Körbenyalta a makkomat, és lassan félig elnyelte a fényesen feszülő szerszámot. Percekig mozdulatlanul feküdt szájában a farkammal, majd finomat szopta egy kicsit, és megint megállt. Hihetetlenül érzéki és izgató volt, istenien csinálta, pedig biztos voltam benn, hogy most tesz ilyent először. Félre húztam a fejét, nem akartam első alkalommal a szájába élvezni. A hasamra fektette a fejét, és egész közelről nézte, ahogy péniszem lüktetve lövellte a fehér spermát a levegőbe. Ráhajolt a kókadt szerszámomra, és a nyelvével tisztogatni kezdte azt.
Intenzív szexuális életet éltem ezen a nyáron, igaz más dolgom sem volt, mint a háremem gondozása.
Ismét eljött az aratás ideje, mindenki kiköltözött a birtokra. Anyám az idén nem ment velük, otthon maradt velem és Gizi mamával. Nagyon hiányzott az apám neki, teljesen depressziós lett, és egyre többször láttam részegen. Ötvenedik születésnapját ünnepeltük, nehezen fogadta el a korát, igaz tíz-tizenöt évet simán letagadhatott volna. Gizi mama ünnepi vacsorát készített, majd vacsora után elkérezkedett, beteg nővérét meglátogatni. Ketten maradtunk a házban, anyám rendesen a pohár fenekére nézett. Nem akartam egyedül hagyni az ebédlőben, sűrűn töltögettem neki, remélve, hogy mielőbb nyugovóra tér. Tervem túl jól sikerült, rövid idő múlva az asztalra dőlve elaludt. Próbáltam ébreszgetni, de teljesen kiütötte magát, nem volt mit tennem, felnyaláboltam, és a szobájába vittem. Az ágyra fektettem, és levetettem a ruháját, és a cipőjét. Már csak fehérnemű, és harisnya volt rajt, kíváncsian nézegettem. Nagyon szép nő volt még mindig, hosszú szőke haja a vállára omlott, hófehér bőre világított a félhomályban. Tökéletes alakja volt, egy deka súlyfelesleg nem volt rajt, levetettem a fehérneműje felső részét is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (154 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2019. 05. 4. szombat 07:37
Jó közepes.
#7 tiborg 2016. 03. 25. péntek 04:18
Biography??!.....it's good.
#6 feherfabia 2014. 10. 11. szombat 07:20
7P
#5 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:39
Folytasd!
#4 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:01
Elmegy.
#3 mkls 2005. 11. 28. hétfő 16:03
mikor lesz folytatás??????
türeletmetlenül és peckesen várom a következő részt!!!!
#2 jutka 2005. 11. 28. hétfő 08:45
Folytatás?
#1 Törté-Net 2005. 11. 26. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?