A+ A-

Mea Culpa 5. rész

A kaput nyitó apáca kíváncsian mért végig, majd az apátnő szobájába vezetett. Az udvaron áthaladva volt időm körülnézni. Az épület nagyon réginek tűnt, a hatalmas udvart félkörívben oszlopsor vette körül. Az oszlopok mögött ajtók sorakoztak, ezek az ajtók rejtették az apácák celláit. A főnöknő szobájába érve az apáca hellyel kínált, és otthagyott. Hangulatosan berendezett szobában voltam, a kandallóban vidáman ropogott a tűz. A berendezés a lakó ízlését dicsérte, nem volt puritán, de hivalkodó sem. Az egyik falat könyvespolc takarta, tele könyvekkel, kódexekkel. A sarokban kis házi oltár állt imazsámollyal.. Meglepődve láttam, hogy a másik sarokban egy hatalmas ágy állt, ez egy apácazárdában szokatlan látvány volt. Nem volt időm ezen morfondírozni, megérkezett a főnöknő, mosolyogva üdvözölt. Szép volt az arca, olyan jó negyven évesnek saccoltam.
- Üdvözölek fiatal testvérem a kolostorban, érezd otthon magad. A hétvégét itt töltöd, együtt imádkozunk, és meditálunk. Csak jót hallottam rólad a szemináriumban, remélem lélekbe megerősödve távozol tőlünk.
Likőrt töltött két pohárba, miközben iszogatunk kérdezgetett, szinte gyóntatott.
Nagyon okos művelt nőnek tűnt, és volt valami fantasztikus kisugárzása, úgy éreztem bármire rá tudna venni. Majd felállt, és egy kis ajtó felé indult.
- Ahozz, hogy a lélek megtisztulhasson először a testnek kell megtisztulnia. Kérlek, kövess!
A szobájából egy kis fürdőkamra nyílt, aminek a közepén egy hatalmas fa kád állt, tele gőzölgő forró vízzel. Gyanítottam, hogy nem csak lelkigyakorlatok lesznek.
- Hogy hívnak testvérem?
- Bertalannak anyám.
- Rendben van Bertalan, én Karolina vagyok. Gyere, segítek levetkőzni.
Miközben vetkőztetett alaposan végig tapogatott, ahogy lehúzta a nadrágom fegyverem, mint egy rugó ugrott elő. Elégedetten mosolygott, marokra fogta erektáló fütykösöm, és finoman fejni kezdte.
- Látom testvérem nem fukarkodott az Úr amikor téged teremtett. Ülj a kádba, én is jövök rögtön !
A fürdővíz gyógynövényektől illatozott, és kellemesen meleg volt. Karolina is vetkőzni kezdett, amit én izgatott kíváncsisággal figyeltem. Először a reverendáját vetette le, majd az ingét, hófehér bőre volt, amin néhány szeplő virított. Mellei, mint érett gyümölcsök csüngtek. Háttal állt, amikor az alsószoknyáját levetette, formás, izmos fenekében gyönyörködhettem. Megfordult, már csak a fekete - fehér főkötő volt rajt, nagyon erotikus látvány volt. A lába közt vörös szőr virított, olybá tűnt mintha lángolna az öle. Levetette a főkötőjét, tűzvörös göndör haja a vállára omlott. Besegítettem a kádba, és most kézzel fedeztem fel testének relytekeít Sötétzöld szemei vadságról árulkodtak, amit vörös hajkoronája még jobban kihangsúlyozott. Megfűrösztöttem, közben az egész testét végig simogattam, nagyon tetszett neki a dolog, élvezte a kényeztetést. Rettentően felizgatott a műsor, olyan erekcióm volt, hogy szinte már fájt a farkam. Mögé álltam, egyik lábát a kád szélére tettem, és lassan betoltam forrón lüktető fegyverem az oltalmat adó barlangba. Hangosan felnyögött, kissé előre hajolt, így én tövig, behatoltam. Forró és szoros volt a hüvelye, intenzíven basztam, hátulról átölelve érett melleit masszíroztam, markolásztam. Már majdnem elélveztem, amikor gyengéden eltolt magától, megfordult, és letérdelt. Csak a feje látszott ki a vízből, marokra fogta erektáló fütykösöm, és finoman szopni kezdte. Mennyei érzés volt, de tudtam nem sokáig, bírom már. Hörögve, lüktetve élveztem a szájába. Lemosta a kókadt farkam, felállt, és szájon csókolt. Csókolózás közben a száján éreztem a saját spermám ízét, ami abszolút nem volt kellemetlen.
Fürdés után törölközőkbe burkolózva vissza mentünk a szobába, és ittunk még egy kis likőrt.
- Bertalan szeretném, ha megmasszíroznál. Az asztalon van olaj, azzal légy szíves - kérlelt.
- Nagyon szívesen, Karolina - - tegeztem vissza.
Ledobta a törölközőt magáról, és az ágyra hasalt. Bekentem a hátát olajjal, és finoman masszírozni kezdtem. Végig gyúrtam a vállait, a hátát, és az izmos fenekét, nagyon élvezte, szinte dorombolt. Megmasszíroztam a lábait, majd a hátára fektettem, bekentem olajjal a melleit, és finoman a bőrébe dolgoztam az olajat. A hasát ugyan így kényeztettem, amikor a combjai belső felét simogattam már hangosan sóhajtozott. Itt volt az ideje, hogy most én kényeztessem orálisan. Keresztbe fektettem az ágyon, letérdeltem az ágy mellé, lábait a vállamra tettem, és belenyaltam a nedves, rózsaszín résbe. Kéjesen felnyögött és még jobban széttárta a combjait. Finoman nyalogattam a szeméremajkait, és közben ujjaimmal a vörös bozontba túrtam. Az ajkakat szétnyitva a nyelvem ameddig tudtam a hüvelybe toltam, és fürgén lafatyolni, nyalni kezdtem. Karolina a hajamba markolt, fejem az öléhez húzta, combjait satuként összeszorította. Alig kaptam levegőt, de nem hagytam abba a nyalást, sőt még mélyebbre próbáltam tolni a nyelvem. Teste megfeszült, többször összerándult, majd elernyedt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (94 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 08. 5. szerda 06:33
nem tetszett!
#3 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:02
Jó írás.
#2 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 22:06
érdekes
#1 Törté-Net 2006. 05. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?