A+ A-

Mea Culpa 3. rész

Ketten maradtunk anyámmal a hatalmas házban, Gizi mama csak főzni járt hozzánk.
Teljes erőbedobással tudtam az érettségire készülni. A frontról egyre rosszabb hírek érkeztek, bátyám rendszeresen írt, így tudtuk micsoda szörnyű dolgok történtek. Szerencsére a bátyám komoly karriert futott be, több érdemérem tulajdonosa volt, és harminchárom évesen az egyik legfiatalabb őrnagy volt a monarchia hadseregében.
1918 júniusában kitűnő erdménnyel érettségiztem, mint ciszter oblátus. Természetes volt, hogy szeptembertől az ország egyik legnevesebb szemináriumában, az az papneveldéjében, mint novícius folytatom a tanulmányaimat. De addig még volt két hónapom, amit szerettem volna kiélvezni. Meggyőztem anyámat, hogy szükségünk van szobalányra, és ő rám bízta a dolgot. Hirdetést adtam fel, nagyon sokan jelentkeztek, szinte kiváltság volt a Mátray házban dolgozni. Egyenként beszélgettem el a jelentkezőkkel, sok ajánlólevelet olvastam. Mindenki a legjobb színben tüntette fel magát, ám amikor közöltem velük, hogy mi mindent várok tőlük sokan megijedtek, és odébbálltak. Végül négy jelöltem maradt, egy több nemzetiségű kis csapat, úgy döntöttem két-két hét próbaidőre felveszem őket.
Először Sára a huszonöt év körüli zsidó lány kezdett, Gizi mama a szövetségesem volt, és ő igazította el az újonnan érkezőket. Elmondta mi a feladatuk, és mivel nyerhetnék el a ház urának jóindulatát. Fontos szabály volt, hogy nem hordhattak bugyit, és éjjel-nappal rendelkezésre kellett állniuk. Ezek a lányok mindent megtettek azért, hogy ezt az állást megkapják, és én ezt aljas módon kihasználtam. Első este Sára felvitte anyámnak a vacsorát, amint visszatért engem szolgált ki, szerettem a konyhában étkezni. Amikor leszedte az asztalt, alá nyúltam, valóban nem volt rajt bugyi. Meglepődött, elpirult, és mozdulatlanul várta mi következik. Megsimogattam a szőrös punciját, és ujjam betoltam a hüvelyébe, hangosan felnyögött. Kiváncsi voltam rá, hogy néz ki ruha nélkül, felszólítottam vetkőzőn le. Láttam nagyon zavarban van, de nem mert ellent mondani. Lasan vetkőzött, először a kötényét vetette le, majd a ruhájából is kibújt. Ott állt előttem meztelenül, csak fekete harisnya volt rajt, amit nem engedtem levetni. Betegesen vékony volt, mellei alig dudorodtak, hosszú fekete haja a vállára omlott. Vékonyak voltak a karjai, és a lábai is, sötét olajos barna bőre fénylett a félhomályban, és a lábai közt fekete szőrős muff virított. Láttam nagyon szégyenli magát, egyik kezével a szemérmét a másikkal a melleit próbálta eltakarni.
- Sára volt már férfival - érdeklődtem
- Igen egyszer a rabbi fiával - válaszolt csendesen.
- És ilyent látott már közelről - toltam le a nadrágom, a farkam, mint a rúgó ugrott elő.
Csodálkozva meredt a fényesen feszülő kőkemény hímtagra. Úgy döntöttem, hogy kihasználom a tapasztalanságát. Magamhoz hívtam, végig tapogattam, majd leültem egy székre, és a lábaim közé térdeltettem.
- Szeretném, ha a szájával kényeztetne - parancsoltam rá
Megszeppent a hangos szótól, tétován megfogta a fütykösöm, és megcsókolta a lilán feszülő makkom hegyét. Megfogtam kétoldalt a fejét, farkam a szájába toltam, és ütemesen mozogni kezdtem a szájában. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy jó volt, de annyira fel voltam izgulva, nagyon kívántam a kielégülést. Kihúztam dákom a szájából, és felemeltem a lányt.
- Ez iszonyú volt Sára, a felvételi beszélgetésen ön mást mondott, talán hazudott?
- Mindent megteszek uram, ahogy ígértem - szipogta
Szembe az ölembe ültettem, fegyverem hegyét a rózsaszín réshez igazítottam, és durván behatoltam. Száraz, és hideg volt a hüvelye, szép lassan tövig elnyelte lüktető tagomat. Az arcára néztem, és láttam, folynak a könnyei, hangtalanul sír. Már nem kívántam a lányt, leemeltem a kőkemény nyársról, és otthagytam. Sára még éjszaka megszökött.
Második jelöltem Erika, harminc év körüli volt, valamelyik Pécs környéki sváb faluból érkezett. Ilyenek, képzeli az ember egy Wagneri opera hősnőjét. Hatalmas volt, nagy fenék, nagy cicik, és vállra omló vöröses, szőke, göndör haj. Úgy okoskodtam, hogy nem támadom le az első nap, okulva az előző esetből. Erika nagyon szorgalmas volt egész nap megállás nélkül dolgozott, takarított, mosott, a konyhában segített. Három-négy napja lehetett nálunk, szokás szerint jött reggel ébreszteni. Ébren vártam, és megkértem masszírozza meg a hátam, mert elfeküdtem éjszaka. Ledobtam magamról a takarót, és ott feküdtem hason, anyaszült meztelenül. A lány, először óvatosan masszírozott, majd egyre keményebben dögönyözött, nagyon jól eset. Majd hanyatt feküdtem, farkam, mint egy árboc meredezett. Láttam nagyon zavarban van a lány, nem tudta mi a teendője.
- Erika istenien masszírozott, látja teljesen felizgatott, megkérem, hogy a kezével és a
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 tiborg 2016. 03. 25. péntek 04:42
Majdnem szadizmus.....
#5 feherfabia 2015. 08. 5. szerda 06:23
Nagyon tetszett a vége!
#4 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:02
Egész jó.
#3 papika 2012. 05. 5. szombat 15:58
úri kéjenc.
#2 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 21:52
#1 Törté-Net 2005. 12. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?