Arya hozzászólásai

A
Nem:
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1997. április 15.
Egyéb:
A képen Arya filmes megszemélyesítője, Maisie Williams látható 18 éves korában.
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
304 db
Arya
2024. május 1. 09:57
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rész - A hatalmas farok
Nekem volt egy ismerősöm, apu jó barátja, akiről az a hír járta, hogy akkora van neki, hogy a térdéhez kell szíjazni, máskülönben gondot okozna neki munka közben. Én akkor voltam 20 év körül és úgy gondoltam ez csak vicc lehet, vagy kedvesség. Még akkor sem hittem igazán, amikor a saját lánya, Andi mondott róla hasonlót. Egy alkalommal aput kerestem náluk és a nagykapu nem volt zárva, Miska bácsi meg a kert locsolása után saját magát tisztogatta a kerti csapnál. Ő meglepődött, én sikítottam egy kicsit, de onnantól már elhittem minden ilyen „rémtörténetet".  Később egyetlen alkalommal viccesen kérdeztem tőle, hogy: „Nem szédül?" mire ő annyit válaszolt, hogy neki idő kell még a szédüléshez is, és kacsintott. Belegondolva igazat adtam neki, mert egy akkora petrencésrúdnak valóban több időbe telik annyi vért összegyűjtenie, hogy merev legyen. Egy másik alkalommal Jutka néni, aki életük végéig a felesége maradt (első és egyetlen) pironkodva ismerte be, hogy bizony minden alkalommal törülközővel kellett körbe tekerni a férjét, hogy ne  legyen baleset és élvezni tudják az életet. Az orális kényeztetésről meg se mertem kérdezni, mert az ezredfordulón bizonyos körökben szégyennek számított, ha valaki azt elismerte. A bácsi azóta elment és kihagytam vele a beszélgetésen kívül minden más cselekvést. Andi későn ment férjhez, mert sokáig nem talált magához illő párt. Ma boldog családanya, de nem mertem rákérdezni mekkorát talált. Arra sem, hogy mit értett magához illő alatt.
 Ez is a múlt, mert ma már sok fiatal lány számol be arról büszkén, hogy mikor, hányszor, mekkorát bírt ő el. Viszont nekem attól kezdve nem hihetetlen az a méret sem. Talán ezért éltem egy időben tévhitben az átlagot illető kérdésben is, amikor at hittem, hogy az 20-25 centi. Érdemes volt ezzel is foglalkozni egy sztori erejéig, mert sokan más méretekkel nincsenek tisztában, bár valószínűleg egy ekkora „lófarok" mint ami a történetben szerepel nem túl gyakori.
4
Arya
2024. március 25. 18:43
Általános -> Társalkodó - bármiről
Azért remélem néha meglocsolgatod. Tudod a kishercegek gondoskodni szoktak a virágokról. 😀

Ezt megmutatom Arya-nak! Látnia kell. Na meg kíváncsi lennék a képzettársításaira. Nem tuti, hogy képernyőre való lesz és akkor nem fogjátok látni. 😇😅

Nem tudom Dorian láttad-e azt, amit én egyszer virtuális valóság kapcsán írtam. Nem idevalónak gondoltam, de már nem vagyok biztos abban, hogy ne férne el ezen az oldalon még úgy is, hogy a végét mindenki másképp képzelte el. Már aki látta, nem a szereplők. 
Ha meg mégis felpakoltam, akkor a mostani reakcióm talán azért van, mert magam is elszálltam egy másik valóságba. 😊
0
Ez egy válasz doriangrey 2024. március 25. 14:36-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 23. 00:56
Általános -> Társalkodó - bármiről
Térj át a sötét oldalra ifjú Jedi lovag és máris megvilágosodik számodra a teendőd!
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 22. 21:09-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 21. 03:04
Történetek: Látogatás a tanyán
Egy helyen ezt írod: Amiért leszbikus sztorikat írok, nem feltétlenül vagyok leszbikus, de kedvelhetem, szerethetem a témát. Ebből gondoltam arra, hogy nem érzed magad leszbinek. Én viszont írtam már incest és homo történetet is, de egyiket sem műveltem. A homo alatt ebben az esetben a férfi-férfi kapcsolatra gondoltam, amit nem igazán tudnék elkövetni. 
A másik, hogy igenis van hova fordulni akkor is, ha nincs másik szülő valamilyen okból. Család és gyermekvédelmi szervezetek, hatóságok régóta léteznek megfelelő jogokkal felruházva.  
A többire csupán annyit mondok: hogy igazad van, léteznek mindenütt gyermeki ésszel gondolkodó felnőttek, szerencsére nem ők vannak többségben.
2
Arya
2024. március 20. 03:03
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves Salsa papa!
Nem volt erős eszerint a megállapításom. Én a tiédet csak egyetlen példának írtam. A Wendy 2-nek a  fő címkéje véleményem szerint inkább a gruppen lett volna.

Abban nem értünk egyet, hogy csak az írók dolga eldönteni a témát. Az oldal a  szerkesztők irányítása szerint működik, bár igyekeznek szem előtt tartani a közösség igényeit. Csupán arra utaltam, hogy a címkézésnél is kéne igyekezniük, noha tudom, ez nem egyszerű feladat. Ez utóbbit direkt Dorian miatt írtam le, mert nem számonkérésnek szántam, csak figyelem felkeltésnek. Számon-kérni nincs jogom, kérni viszont nekem is szabad. Vegyétek hát annak. 

A címkézést utólag is lehet módosítani, nem kell a jövőre várni. Aki aktív író, kommentelő az helyett én nem szoktam kérni, majd eldönti maga az író szerinte mi a jó. Bár van akinek ez a szórakozása, aminek én nagyon örülök és tisztelem érte sztbali-t. Többek között azért is, mert esetenként a top-listát is befolyásolja a címkeváltoztatási tréningjével és ezzel reálisabb képet fest azokról. Ez mellett segítség azoknak, akik bizonyos témákat nem olvasnának.
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 17. 06:48-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 20. 02:40
Történetek: Látogatás a tanyán
Nem kellek én ide. Te magad adtad meg a választ a saját kérdésedre. 
Nem érzed magad leszbikusnak, de kedveled az olyan témát. Nem feltétlenül fog elkövetni vérfertőzést azok többsége  sem, aki az olyan "műfajt" kedveli. Az okokra is akad tippem, de ide sok lenne leírni. Ráadásul a vérfertőzéshez is általában ketten kellenek. Ha egyiknek nem felel meg, tehet ellene és megszüntetheti a kapcsolatot. A baj ott kezdődik, amikor egyiknek nincs erre esélye, mert kicsi, vagy mert szellemileg nem elég erős. Más esetben sem elfogadható ugyan, vagy legalábbis nem ítélik meg jobban, mint az azonos neműek közötti kapcsolatot. Szexuális tévelygésnek csupán, mint a fantázia történeteket általában véve. Mesék felnőtteknek.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 17. 10:47-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 17. 03:35
Történetek: Salsa boldog házassága
Matyómintás férfi ülep.  Az már aztán csudaszép lehet! Kiállítást kéne rendezni ilyenből. A nyertes egy kivilágított sodrófát kapna jutalmul.  
A történet pontozását nem értem. Ennél többet érdemelne. Én megsegítem egy kicsit, mert tetszett.
0
Ez egy válasz salsa 2024. március 12. 09:56-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 17. 03:24
Általános -> Társalkodó - bármiről
Bírtam, csak felébresztett a szomszéd kiscicusa.  Nem haragszom rá, mert neki még nincs választása. A szerkesztőknek van. Tenni, vagy nem tenni. De ez itt most nem kérdés.

Sok helyütt jártam már. A legtöbb helyen álmomban. De sajnos tudom, hogy a földön semmi sem marad változatlan. Azért van amit nem sajnálok.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. március 17. 03:11-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 17. 03:09
Történetek: Látogatás a tanyán
Igen, abban sincsen semmi, ha bárki leszbkus történetet ír, emiatt nem akartam a nyakadba akasztani azt a táblát, miközben semmit sem tudok rólad. De ha te mondod, nincs okom kételkedni abban, hogy kedvenced az a "műfaj". 
Ettől még fenntartom, hogy ha valaki olyanra ragadtatja magát bármelyik rokonával, amit egyikünk sem kedvelne, az nem ezektől a sztoriktól válik igazzá. Mondom ezt úgy, hogy továbbra sem kedvelem az anya-baszókat, mert egy anya-gyermek kapcsolat a valóságban nem ilyen. Legalábbis remélem, hogy nagy átlagban nem.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 11. 00:39-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 17. 02:58
Általános -> Társalkodó - bármiről
Nem vitatkozni akarok és a gratulációddal is egyetértek. 
Akad azonban tanulság is: meg kellene tanulni végre címkézni.
Hogy csak egyetlen példát mondjak Wendy 2. rész (hetero, fordítás szextörténet) (torte-net.hu)
Ugye ez csak heteroként lett felcímkézve, de ebből csak annyi igaz, amikkor Wendy a limóban leszopja Johnatan-t. Mert akad azért benne nők közötti csók, ami már nem heteró, sőt nyalják-falják egymást a lányok-asszonyok, ami közel sem heteró és amikor mindegyiküket jól megbasszák, hogy a fülük is kettáll... Nem ragozom, mert a többi is hasonló. Nem kizárólag az írók, beküldők hibája. Hiszen átmegy egy bizonyos rostán mielőtt közzé teszik. Talán akkor sem ártana odafigyelni.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 17. 00:18-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 10. 21:51
Történetek: Látogatás a tanyán
Lehet abban valami, amit mondasz. Összehasonlítottam másik beküldött sztorimmal és ez majdnem 2000 olvasottsággal "büszkélkedhet", aminek a témája nem családi annak meg 1000, vagy az alatti. Pedig egy írónak ez a fajta annyiból hozhat könnyebbséget, amiről már írtam. Azt nem gondolnám, bár tévedhetek ebben, hogy az ilyen írások miatt szaporodna a családon belüli erőszak. Nekem sem lesz nagyobb a késztetésem a leszbikus élményre, pedig a nemrég olvasott Sinara sztorik stílusa igencsak veri az itteni átlagot, ám az olvasottsága és pontszáma a közelében sincs annak, amit megérdemelne. Kérlek kukkants bele némelyikbe és vonatkoztass el a tartalmától, ha nem kedveled a leszbikus szerelmet, avagy testi érintkezését két nőnek. Szimplán stílusérzékelő szemszögből nézd és úgy ítéld meg mondjuk ezt a történetét ABC 1-2. rész (hetero, fordítás szextörténet) (torte-net.hu) avagy bármelyiket. Ennél a fordítás minőségét is ellenőrizheted. Az enyém ehhez képest egy gyerekes fogalmazvány. Igaz, nem is fordítottam kellő figyelmet rá. Nem tudom, hogy ő mennyit, akárhogy is: az itteni egyik legjobb fordító ő véleményem szerint.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. január 9. 18:12-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 10. 21:36
Történetek: Utazások a világban 4. rész - Kemény randevú a szicíliai maffiával
Egy kommenten belül lehet egyaránt közölni kedvelést és meg nem rtést is. Úgy gondolom Jake éppen ezt tette. A pornós részt kedvelte, mert sokak szerint ez való az oldalra és nem a romantika. A végén ő talán mást írt volna. Ez viszont szerintem éppúgy nem vehető bántónak, mert még magam is tudnék kitalálni oda száz másikat. Pedig az én fantáziám eléggé korlátos. Azt, hogy ő mit tart hihetőnek, vagy mit nem, az inkább csak azt mutatja, hogy benne mik merülhettek volna fel a történet végének. Szerintem ezzel sincs baj, meg a sztori végével sem. Na jó, a történet elejével sem, hogy teljes legyek és ne érts félre.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 10. 16:37-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 10. 21:27
Általános -> Hibák az oldalon
Köszönjük, mert tényleg jobb lett.
Szeretném, ha ezt a kérést is teljesítenétek: rátenni a humor vagy vicc címkét erre ABC 1-2. rész (hetero, fordítás szextörténet) (torte-net.hu) Teljesen megérdemelt lenne. Engem megnevettetett.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2024. március 8. 21:45-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 10. 21:24
Történetek: ABC 1-2. rész
Imádom ezt a sztorit! Kéne még ilyen fordítás. Vicces és a google elmehet a fenébe! Hogyhogy nincs ezen a vicc címke? Pedig nagyon kéne rá. Mondjuk megértem, ha a pasiknak ez "szégyen", pedig aki érti a viccet, annak biztosan nem.
1
Arya
2024. március 10. 20:49
Történetek: Gazella
Ebből egyedül a folytatással érthetek egyet, mert azt én is szerettem volna. Másrészt pedig szerintem minden benne van, ami beletartozik egy ilyenbe. Én a szexjelenetek leírását sem nevezném hiányosnak, legfeljebb "megszokottnak", de semmiképpen sem sablonosnak, vagy kevésnek.  
A pontozást mondanám, hogy nem értem, pedig sajnos igen. Egy leszbi történet ma leginkább akkor népszerű, ha amolyan anya-lánya szerű.  Egy idegen lány amint összefut egy másik idegen nővel kb annyira esemény, mint egy baleset az M0 autópályán.. 
Nekem tetszett ez, ha az eddigi kritikámból nem derült volna ki. Adok rá három 10-est a folytatás reményében bízva, mert tudom, hogy az írónő néha feltéved ide. Talán megesik rajtam a szíve egy folytatás erejéig.
1
Ez egy válasz RAVETRAIN 2016. április 3. 21:42-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 10. 20:35
Általános -> Társalkodó - bármiről
Úgy tippelem, hogy ez a kérdés már nem kérdés, mert Lolamacko eldöntötte a #860-adik beszólásod - bocsánat: hozzászólásod - után, hogy melyik a kedvence. Hacsak félre nem értettem valamit, ami megesik az idő távoából nézve.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. február 25. 18:14-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 8. 08:34
Történetek: Gyógyszergyári capriccio 4. rész - A négycéges rendezvény
Igen. A locsolótömlő még erotikus is. Én ugyan nem értettem a profilváltást. Na, majd a következő részben.

A szöveg tördeléseket mostanában nem értem. 

Az összetartozó mondatok, párbeszédek közé miért tesz pár sornyi szünetet? 

Ez valószínűleg nem az írók hibája.

Értitek kedves szerkesztők mire gondolok?
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. március 8. 08:07-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 8. 08:20
Történetek: Utazások a világban 6. rész - Berlini vad csajok bűvöletében
Igen, az egyensúly fontos! Ha az nincs, akkor leesnek az ágyról és megütik magukat.  Szerencsére ebben a sztoriban nem esett le senki, sehonnan. Jó volt egy kis reggeli torna helyett. Annál pihentetőbb és szebb.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 7. 11:53-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 8. 08:07
Általános -> Hibák az oldalon
Ebben lehet valami, mert én se találom, amit nekem címztél kérdést. Pedig a forrásom biztosan megbízható, hogy Te kérdeztél valamit tőlem.  Valahol ezen a környéken.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 2. 21:30-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 9. 21:42
Általános -> Társalkodó - bármiről
Nem tudom, honnan vetted, hogy rossz kedvem van. Ne higgy el mindent a pasiknak. Akkor se ha szürklének látszanak, mert valójában nem is azok. A legtöbb nem. Az a GLS-futár srác sem az volt aki tegnap reggel nyolc után 3 perccel érkezett a megrendelt termékekkel. A gáz az volt, hogy pontosan nyolckor jelezte az érkezést emiatt elég hiányos öltözetben sikerült fogadnom. De nagyon kedves volt, csak buzgott benne a munkakedv és gyorsan ott hagyott. A buta! Utána ugyanis visszahívott, hogy nem felejtett-e el valamit és röpke másfél óráig szóval tartott. Egészen addig, ameddig nem közöltem vele, hogy most éppen a fürdőkádban ülve a nagy lábam ujját mosom és kéne tanács a körömlakk színét illetően. Ekkor világosított csak fel, hogy ma én voltam a környéken az egyetlen ügyfele és éppen most ért a barátnője lakásához. Engem meg vigasztalt a tudat, hogy jó nagy mobilszámlája lesz miattunk a GLS-nek. 
Ettől még a hétvégi folyadék bevitelemről beszámolhatok, ha kívánod. Se bor, se más márkás pia nincs itthon, meg semmilyen, szóval, ha Mohácson találok valami finomat, majd rád szólok mobilon. Ok? Biztos nem lesz nehéz megtalálnom a mobil-tudakozóban a Lolamacko számát. Elég egyedinek tűnik.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 9. 15:00-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 9. 21:30
Általános -> Társalkodó - bármiről
Bizony ott! Legalább egy csokornyi. Rózsa, Viola, Gyöngyvirág... Meg ami mostanában nyílik: a Hóvirág. Az illatáról nem hiszem, hogy felismerném. Doriant talán, mert nem sokan lesznek ott talpig szürkében. Habár, ha ő sem... 
Majd integessetek kérlek, amikor megláttok. Biztosan felismertek, mert a táskámba teszek majd egy torte-net.hu címkét különös ismertetőjelként.  Elég gáz lenne ugyanis Arya-s homlokpánttal közlekedni ott. Melindaként sem hiszem, hogy egyedi lennék.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. február 9. 12:40-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 9. 21:24
Általános -> Hibák az oldalon
Elnézés kérésére a finom utáni kérdőjel inspirált. Amennyiben az is irónia volt, akkor visszavonom. 😀 De csak ezt, mert a többit fenntartom. 😉
1
Ez egy válasz Törté-Net 2024. február 6. 19:54-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 9. 21:17
Történetek: Chat - Vicus78
Én csak a címke hiányát igyekeztem jelezni, de ezek szerint rossz helyen tettem, mert még mindig nincs rajta a humor. Na, akkor most jó leszek és keresek ennek a hozzászólásnak egy másik helyet. 🙂
Egyébként meg azt vettem észre, hogy mindenki csak az újakat olvassa el, pedig egy igazi könyvtárban is vannak rejtett értékek az újak mellett. Persze az gáz dolog, ha valaki egy kötelező olvasmányért megy oda, de itt semmi sem kötelező, lehet találni a régebbiek között is sok szépet, érdekeset. Én inkább ilyenekre hívnám fel a figyelmet a top listák helyett. Ennek elolvasására Tom57 inspirált. Neki is köszönettel tartozom, hogy felhívta rá a figyelmem.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 9. 12:51-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 9. 12:00
Történetek: Chat - Vicus78
Ó, 2003-ban is éltek már emberek? Na, most jutott eszembe, hogy én is voltam már akkor valahol. De akkor még nekem sem volt humorom. Gondolom humor címke sem volt, mert ha igen, akkor hatalmas mulasztás történt - erről lefelejtették. Kár hogy abba (félbe?) hagyta. Most nagyon sajnálom amiatt magamat.
1
Arya
2024. február 9. 11:21
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedd van 11.26 és ittam, 1 dl vizet, szénsavasat, kék kupakosat, mert azt szeretem a legjobban.

Most péntek van és nagyjából ugyanannyi idő mint amit írtál.  Nemrég ittam egy kávét, mert alig pár órája ébredtem, de még mindig alig tértem magamhoz. A szomszéd macskája ébresztett reggel hat körül. A kába állapotomnak semmi köze az alkoholhoz. Nem tudom mihez lenne ennek köze rajtam kívül. Időjárás talán. Étrend? Megvan! Ma még nem ettem se sütit, se szendvicset. 
Lehet ezért engem sajnálni? Talán emiatt szeretni? Vagy bármi? 
Okolhatom érte a páromat, aki kora reggel elment itthonról? Őt lehet emiatt sajnálni? Utálom, ha nincs itthon. Őt ettől még imádom. Ok, ez nem a hírek, bár ezek abba amúgyse férnének be, csak a háború, meg a politika.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 6. 11:27-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 9. 10:53
Történetek: A nem unalmas szombat
Rám szóltak, hogy ne mindig csak kötözködjek, hát írom a pozitívumot is. A történet stílusa tetszik, ha maga a történet középszerűnek is tűnik a szememben. Emiatt "Csak azért sem sikerült elbaszni a péntekemet! "
Köszi, hogy közzé tetted.
2
Arya
2024. február 9. 10:49
Történetek: A nem unalmas szombat
Akárki is tette ki ennél a romantikus címkét nekem erről az jutott eszembe, hogy az illetőnek fura fogalma lehet a romantikáról. Áruba bocsátott nők csak égő gyertya mellett lennének romantikusok. Inkább még úgy sem. Talán csak annyira, mint amennyire egy leláncolt, véresre korbácsolt férfi. 
A sztori magva hetero/családi. Egy családi kapcsolat lehet érzelgős, de romantikus? 
Tegnap olvastam egy könyvet. A történet a 870-es években játszódik, ahol egy norvég hadúr ígéretet tesz az ellenségnek, hogy nem támadja meg őket, amire aztán elfelejt emlékezni. Természetesen az amnéziája csak akkor jön elő, amikor sikeresen elaltatta az ellenség éberségét. Az ígéretéhez tartozott az is, hogy az ellenség hercegnőjét feleségül kéri a saját fiának – aki az egyezségnél és a harcoknál nem volt jelen. Ebbe mindkét fél beleegyezett. A feledékenysége folytán mégis leigázott hercegnőt rabszolgaként tartják fogva, aki az első találkozása során beleszeret a neki ígért férjbe. A fogva tartott emberek vonzódását fogva tartói iránt Stockholm-szindrómaként tartják nyilván, azonban a fenti esetben ez nagyjából annyira lenne igaz a hercegnő esetére, mint amennyire ez a sztori romantikus.
1
Arya
2024. február 6. 14:54
Történetek: Judit swingerbe megy
Kedves Éva!
Engem nem érdekel sem a pontszám, sem az, hogy mennyit mutat az a szám ott felül. Minden statisztika mutat valamit, de egyik se lehet pontos. Nekem ezért számít inkább az, hogy hányan írnak valamit erről vagy arról a sztorimról. Én itt csak ismételném magam annyiban, hogy aki tud az „erőszakról" (bdsm) jól írni, az tud más érzelmekről is. Ezzel pedig ismét bizonyítottad mennyire sokoldalú vagy. ❤
1
Ez egy válasz Éva596 2024. február 4. 08:32-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 6. 13:49
Általános -> Hibák az oldalon
Elnézést kérek, ha rosszindulatúnak tűntem. 
Elismerem, nincs könnyű dolgotok. Meg kell felelni a jogszabályok előírásainak éppúgy, mint az olvasói igényeknek. 
Ez egy társadalmi réteg érdeklődését kielégítő erotikus oldal. Természetesen elférnek ebben a reklámok is. A reklámozás egyik formája, ha bizonyos címkét kiemelünk a mellékkategóriából a főkategóriába. Én csak az efféle reklámozásnak lennék ellene, mert minek kiemelni azt, ami úgyis népszerű? Ráadásul a családi kategória kiemelésekor kap egy pofont a jogszabály-követési stratégiátok is, mert a szabályok arra orientálnának, hogy ne népszerűsítsük az incest tartalmakat. 
A reklám fő ereje az iránymutatásban rejlik. Ráirányítom a figyelmet arra, amit el szeretnék adni. Ez esetben nyilván nem haszonszerzés a célotok, csupán kijelenteni azt, hogy ez a szerkesztőségnek is kedvence. Mást ugyanis nem nyertek vele, mert aki ezt nem kedvelte, annak ettől se jön meg hozzá a kedve. A kiemelés viszont a későbbiek során bevonzza a hasonló érdeklődési körű embereket, de ha nem emelitek ki akkor sem fogjátok az ilyenek kedvét elvenni e témától. Úgyhogy véleményem szerint egy ilyen kiemelés csupán azt mutatja, hogy a szerkesztőség kedvence is e téma. Ez ellentmondani látszik a másutt említett pártatlanságotoknak. 
Bocsi, ha rossz voltam. Pedig annyiszor megígértem magamnak, hogy megjavulok! 😉
Talán majd egyszer. Az is lehet, hogy nálam is beválik a "kutyából nem lesz szalonna" közhely.
2
Ez egy válasz Törté-Net 2024. február 4. 11:41-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 1. 11:41
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ebben az esetben először a lustaságot kellene "kezelni". Taníts meg egy gepárdot futni. Mire a gepárd sebessége eléri a 60 km/h-t biztosan lefogysz. Amikor neki sikerül már százzal robognia, a súlyod talán nullára redukálja.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 1. 09:27-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 1. 11:32
Általános -> Társalkodó - bármiről
Villával. Le kell szúrni, nehogy már egy süti döntsön helyetted. 
Az óvszer csak a sütit hozó csinos pasin hatásos. 
Rajtam meg már semmi sem segít. Akinek tetszem annak így is jó vagyok, akinek meg nem az nekem sem. 
A virágokat meg locsolni kell, attól lesznek szépek, üdék. Egy rózsa akkor is szép, ha tömör szirmú. Náluk az illat a lényeges. Azt hiszem. De majd utána olvasok valahol.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 1. 09:27-kor írt üzenetére.
Arya
2024. január 31. 18:36
Általános -> Hibák az oldalon
Nem látom be miért lenne cél kiemelni bármit. 
A címke kategóriákra bontás, amiből az írás jellege derül ki, nem a kedveltsége. 
Akinek a családi tetszik, az kiválaszthatja azt a kategóriák közül akkor is, ha nem nagybetűvel írjuk a CSALÁDI szót. Ha holnap a leszbi lesz a sláger, akkor az érdemel kiemelést? 
Nemrég azt írtátok, hogy nem engedtek lájkot a pártatlanság miatt magatoknak. Pedig amióta mégis lehet ilyet tenni semennyivel több elmarasztalás nem ért titeket. Ez nem érdemelne pártatlanságot? 
Ok, akkor a családi legyen nagybetűvel. A gruppen kiskapitálissal, de legalább mindenképpen nagy kezdőbetűt érdemelne, mert az a második legkedveltebb címke, a romantika, meg csupa apróbetűvel. 😂
5
Ez egy válasz Törté-Net 2024. január 29. 18:55-kor írt üzenetére.
Arya
2024. január 31. 18:11
Történetek: Könyvtár
Nagyon jó kezdés lett volna, ha kicsivel több előzményt viszel bele. Ebből csak annyi vehető ki, hogy: kell a pénz emiatt megpróbálok valami különlegeset nyújtani a közönségnek és menet közben rájövök, hogy ez nekem is fantasztikus élmény. Dupla haszon lenne nekünk is, ha a folytatásban leírnád, ami ebből kimaradt és esetleg egy izgalmas  fordulatot. A stílusod tetszik.
2
Arya
2024. január 31. 17:51
Történetek: Ki vagyok én?
Szeretem az olyan sztorikat, amiben van fordulat, izgalom és eredeti ötlet. Ebben mindez megvan.
A stílus a sajátod. Szerintem ez se rossz. Talán kicsivel több párbeszéddel fel lehetett volna dobni, de az is lehet, hogy csak én látom így. 
Kíváncsi vagyok a lányok sorsára.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. január 31. 11:12-kor írt üzenetére.
Arya
2024. január 31. 17:30
Általános -> Társalkodó - bármiről
Most mondanám, hogy alacsony szint lenne a jó, de némelyik férfi itt még félreérti és úgy gondolná, hogy az alacsony szint az asztal alatt van. Te biztosan tudod, hogy nem erre gondoltam.
Nekem sikerült, te se vagy rosszabb nálam. Felcseréltem a piát sütivel, egyéb nyalánksággal. Csak elhatározás és akarat kérdése. Meg idő. 
Azért nem lettem antialkoholista. Évente egyszer kétszer kipróbálom a hatását magamon.  De nem esik jól. Rájöttem, hogy nem old meg semmit. Mégcsak bele se haltam. De egy próbát megért. Tapasztalatot szereztem. A negatív élményből is lehet tanulni.
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. január 30. 22:15-kor írt üzenetére.
Arya
2024. január 31. 16:56
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Akkor üres marad a számlám? 😈
Nem gond, már sütit is ettem. Majd holnap. Na megírtam a mai napi történetet. Ennyi volt. A többi nem publikus.
De ha kedves leszel, majd küldök neked egy szál Virágot. Egy szál virág többet ér minden szerelmi vallomásnál és vele valódi, életszagú történetet írhatsz. Mi is a kedvenced? Rózsa? Ibolya? Nárcisz?
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. január 31. 14:47-kor írt üzenetére.
Arya
2024. január 31. 16:51
Általános -> Írók/fordítók
Azt hittem, hogy a szülők csak a használt pelenkától másznak falra. Vadulni nem rockra szoktak. Habár, kinek mi.
Na azért ezt a zenét is letöltöttem. Kipróbálom valakinek a szülein.  
Echo -- Gondolsz-e majd rám (256 kbps).mp3
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. január 31. 12:19-kor írt üzenetére.