Látogatás a tanyán

Szavazás átlaga: 7.75 pont (97 szavazat)
Megjelenés: 2023. október 2.
Hossz: 17 634 karakter
Elolvasva: 2 097 alkalommal
Szeretem a konstruktív hozzászólásokat! 
Egy vallomás: megbaszott a nagypapa. Vagy én őt?
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Hosszú hétvégénk volt az iskolában, és el akartam szabadulni az iskolai élet stresszéből. Pihenni akartam. Ezért úgy döntöttem, hogy szünetet tartok, és elmegyek a nagyszüleimhez, és egy kis időt náluk töltök a házukban. Felhívtam a nagymamámat, és azt mondta, hogy nyugodtan menjek, nem zavarok. Megtettem a 4 órás utat, és megkönnyebbültem, amikor végre megláttam szerény 4 hálószobás tanyaházuk felhajtóját. A kocsifelhajtón nagyapám gyönyörű golden retrievere, Duke fogadott. Néhány jól megérdemelt simogatással jutalmaztam a füle mögött a lelkes köszöntéséért, majd Duke és én elindultunk a bejárati ajtóhoz a kezemben a duffel táskámmal. Amikor beléptem a nagyapám hátulról kiáltott: – Ellátom a lovakat. Egy perc múlva bent vagyok.

– Rendben nagypapa! – kiabáltam vissza neki. Bevittem a dolgaimat a vendégszobába. Általában ez volt az én helyem náluk. A nagymamámat kerestem, de hiába. Megnéztem a garázst, de az autója eltűnt. Úgy gondoltam, hogy biztosan élelmiszert keres vagy takarít. Ahogy visszamentem a nappaliba, a nagypapám lépett be. Leporolta a csizmáját.

Egy percre felnézett rám: – Jó látni téged újra. Már jó ideje nem láttam a biciklid.

– Tudod, nagyon el voltam foglalva az iskolával meg sok minden mással. De eljöttem a hétvégére, mert annyira szerettelek volna látni téged és a nagymamámat – válaszoltam mosolyogva. A nagypapám világéletemben az egyik kedvenc emberem volt. Szerettem vele beszélgetni. Enyhe déli akcentusával és lágy mosolyával mindig elbűvölt. Ezt a férfit nehéz lett volna nem szeretni.

– Nos, édes kisunokám, utálom ezt mondani, de a nagymamádnak el kellett szaladnia a nagynénjéhez. Feltételezem, hogy vészhelyzet volt a munkával, és a nagybátyádnak egy időre el kellett mennie. Diane lement oda, hogy segítsen a gyerekeknek a hétvégén. Azt hiszem, nem fogod látni, sajnálom.
Nagypapám lenézett, ahogy befejezte a mondatát, és ujjaival lesöpörte a maradék port a csizmájáról.

– Ez érthető. Nem kell sajnálkozni, nagypapa, így többet lehetek együtt veled!
Nagyon nagyot mosolyogtam, próbáltam jobb kedvre deríteni, bár biztosan látszott rajtam, hogy csalódott vagyok. Tudta, mennyire várom, hogy láthassam a nagymamámat.

– Segíthetek valamiben? – kérdeztem
– Nos, éppen befejeztem az esti házimunkát, úgyhogy minden el van intézve. Most kimegyek a konyhába vacsorát csinálni. Ha akarod, segíthetsz. Gondolod, hogy a spagetti olasz módra elég jó lesz?
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.75 pont (97 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Éva596
2024. március 21. 08:56
#22
Itt már jelentősen közeledtek az álláspontjaink. Az első idézeted alapján, most végig gondolva, akár jogosan is juthattál a következtetésre, de ahogy írtam, az nem zárja ki, hogy lehetnének leszbikus hajlamaim. 
Én in tudnék incest történeteket írni, bár nem ismerem az itteni kínálatot ebben a témában, mert nem olvasom őket, az írt és ismerős okok miatt. Talán homot is is írhatnék, de nem merem a bátorságot venni olyanhoz, amiről semmilyen tapasztalatom nincs, sőt nem is lehet, és tartok tőle, hogy jó pár hülyeséget is beleírnék a történetbe, amit nem szeretnék. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy amiket korábbi írásaimban írtam, mindet tapasztaltam is, de van egy alap tapasztalatom, ami miatt nyugodtan tudom szőni a történet folyását, és olyanná tenni, mintha szó szerint a valóságot írnám.
Valóban vannak Család és Gyermekvédelmi szervezetek, de kérdezem, hány olyan esetet olvastál, ahol jelzések futottak be oda visszaélésekről, és mégsem történt semmi. De itt nem róluk van szó, hanem az elkövetők érezhetik tettüket igazoltnak, a rengeteg incest történet miatt, ami ráadásul általad is elismerten itt nagyon népszerű.
1
Ez egy válasz Arya 2024. március 21. 03:04-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 21. 03:04
#21
Egy helyen ezt írod: Amiért leszbikus sztorikat írok, nem feltétlenül vagyok leszbikus, de kedvelhetem, szerethetem a témát. Ebből gondoltam arra, hogy nem érzed magad leszbinek. Én viszont írtam már incest és homo történetet is, de egyiket sem műveltem. A homo alatt ebben az esetben a férfi-férfi kapcsolatra gondoltam, amit nem igazán tudnék elkövetni. 
A másik, hogy igenis van hova fordulni akkor is, ha nincs másik szülő valamilyen okból. Család és gyermekvédelmi szervezetek, hatóságok régóta léteznek megfelelő jogokkal felruházva.  
A többire csupán annyit mondok: hogy igazad van, léteznek mindenütt gyermeki ésszel gondolkodó felnőttek, szerencsére nem ők vannak többségben.
2
Éva596
2024. március 20. 09:44
#20
Érdekes szemüvegen át olvasod és értelmezed, amiket írtam. Hol írtam én olyat, hogy nem vagyok leszbikus? Az s/m-nél sem írtam olyat, hogy nem művelem, csak azt, hogy a nyakamba rakták a táblát, csak ilyen történeteket írok.  De te a nemleges megállapításoddal, ténynek vetted, hogy egyiket sem művelem. A vérfertőzés és az azonos neműek közötti kapcsolatot sem lehet összemosni, egyenlőségjelet tenni közé. Az egyik büntetőjogi kategória, a másik csak különleges esetekben az. Az egyiket tiltja a törvény, a másikat nem, csak ha az egyik fél kiskorú. És a vérfertőzés az esetek szinte 100 %-ában a szűk családom belül van, ahol a két fél között erős a függőségi kapcsolat. És ebben az esetben a a függő félnek esélye sincs arra, hogy tegyen ellene, vagy megszüntesse a kapcsolatot. Mert hiába fordul az esetek nagy százalékában a másik szülőhöz, a szégyen és a büntetőjogi kategória miatt nem tesz semmit. És utána hová fordulhat? Tény, hogy az itt megjelent ilyen történetek valóban mesék felnőtteknek, de közöttük vannak hiszékenyek is, akik aztán úgy érzik, amit tettek az lám igazolva van. Erre az is jó példa, amikor az írót azonosítják a történet szereplőjével és a kommentben lekurvázzák.
1
Ez egy válasz Arya 2024. március 20. 02:40-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 20. 02:40
#19
Nem kellek én ide. Te magad adtad meg a választ a saját kérdésedre. 
Nem érzed magad leszbikusnak, de kedveled az olyan témát. Nem feltétlenül fog elkövetni vérfertőzést azok többsége  sem, aki az olyan "műfajt" kedveli. Az okokra is akad tippem, de ide sok lenne leírni. Ráadásul a vérfertőzéshez is általában ketten kellenek. Ha egyiknek nem felel meg, tehet ellene és megszüntetheti a kapcsolatot. A baj ott kezdődik, amikor egyiknek nincs erre esélye, mert kicsi, vagy mert szellemileg nem elég erős. Más esetben sem elfogadható ugyan, vagy legalábbis nem ítélik meg jobban, mint az azonos neműek közötti kapcsolatot. Szexuális tévelygésnek csupán, mint a fantázia történeteket általában véve. Mesék felnőtteknek.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 17. 10:47-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 17. 10:47
#18
Amiért leszbikus sztorikat írok, nem feltétlenül vagyok leszbikus, de kedvelhetem, szerethetem a témát. S/M-eket is írtam bőven, nyakamba is rakták a táblát, amit aztán meguntam és írtam jó pár nem s/m sztorit, és mit ad a nép, tetszett nekik. Ne szűkítsd le anya-baszókra, vannak apa-lány, és fiú-lány/rokonok/testvérek sztorik is. Valóban nem ettől kezdik el a családon belül a szexet, ha figyelmesen olvastad, amit írtam: az ilyen mocskok, mert nincs rá jobb kifejezésem, a saját incest cselekedetüket érzik megerősítve, ha ezeket a történeteket olvassák. Ha tudsz jobbat, írd meg mitől népszerűbb az ha például Jancsi megdugja Juliskát, és Juliskát Jancsi anyjának írja valaki, vagy éppen Jancsi Juliska apja.
1
Ez egy válasz Arya 2024. március 17. 03:09-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 17. 03:09
#17
Igen, abban sincsen semmi, ha bárki leszbkus történetet ír, emiatt nem akartam a nyakadba akasztani azt a táblát, miközben semmit sem tudok rólad. De ha te mondod, nincs okom kételkedni abban, hogy kedvenced az a "műfaj". 
Ettől még fenntartom, hogy ha valaki olyanra ragadtatja magát bármelyik rokonával, amit egyikünk sem kedvelne, az nem ezektől a sztoriktól válik igazzá. Mondom ezt úgy, hogy továbbra sem kedvelem az anya-baszókat, mert egy anya-gyermek kapcsolat a valóságban nem ilyen. Legalábbis remélem, hogy nagy átlagban nem.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 11. 00:39-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 11. 00:39
#16
Azt hiszem nem olvastad a Vállalati továbbképzés című írásomat. Ha olvastad volna, akkor nem írsz nekem ilyeneket a leszbikus szexről. Látod bejött amit eddig is papoltam, ha bármilyen történetet családi szexként írsz meg, az olvasottságod az egekben lesz. Nem, nem ezektől szaporodnak a családon belüli erőszakok, hanem ezek a történetek azok, amik további tettekre bíztatják, azokat, akik ebben  elkövetők, mert azt látják, hogy ezek mindenki kedvencei, így igazolva látják tettüket, nincs is abban semmi.
1
Ez egy válasz Arya 2024. március 10. 21:51-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 10. 21:51
#15
Lehet abban valami, amit mondasz. Összehasonlítottam másik beküldött sztorimmal és ez majdnem 2000 olvasottsággal "büszkélkedhet", aminek a témája nem családi annak meg 1000, vagy az alatti. Pedig egy írónak ez a fajta annyiból hozhat könnyebbséget, amiről már írtam. Azt nem gondolnám, bár tévedhetek ebben, hogy az ilyen írások miatt szaporodna a családon belüli erőszak. Nekem sem lesz nagyobb a késztetésem a leszbikus élményre, pedig a nemrég olvasott Sinara sztorik stílusa igencsak veri az itteni átlagot, ám az olvasottsága és pontszáma a közelében sincs annak, amit megérdemelne. Kérlek kukkants bele némelyikbe és vonatkoztass el a tartalmától, ha nem kedveled a leszbikus szerelmet, avagy testi érintkezését két nőnek. Szimplán stílusérzékelő szemszögből nézd és úgy ítéld meg mondjuk ezt a történetét ABC 1-2. rész (hetero, fordítás szextörténet) (torte-net.hu) avagy bármelyiket. Ennél a fordítás minőségét is ellenőrizheted. Az enyém ehhez képest egy gyerekes fogalmazvány. Igaz, nem is fordítottam kellő figyelmet rá. Nem tudom, hogy ő mennyit, akárhogy is: az itteni egyik legjobb fordító ő véleményem szerint.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. január 9. 18:12-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. január 9. 18:12
#14
Sajnálam, de nálam a családi SZEXtörténet tabu. Másutt leírtam, olvastad is, hogy miért. Én nem a történet jóságáról, vagy gyengeségéről beszéltam, hanem arról, hogy itt a nagy többség bele van bolondulva a családi szexbe, mert mindenki azt szereti, akarja, amit tiltanak, amit nem tenne meg, de arra gondol: jó lenne ha...  Igen, nem könnyű úgy s/m-t írni, hogy az ne erőszak legyen, hanem szexuális élmény, élvezet. S ezért rossz, hogy a két dolgot egy kalap alá veszik.
2
Ez egy válasz Arya 2024. január 9. 17:04-kor írt üzenetére.
Arya
2024. január 9. 17:04
#13
Kedves Éva596!
Nem titkoltam, hogy ennél a sztorinál a célom a VIP megszerzése volt. Elismerem, hogy jobb fordítást érdemelt volna és több törődést.  
A történet eredeti kitalálója írhatta volna nem családtagként is a szereplők kapcsolatát, csak így rövidebb, tömörebb volt, mert nem igényelt magyarázatot e kapcsolat, sem a bizalom, amivel a nő a férfihoz fordult.  Amikor én hasonló témáról írok nagyjából ugyanez az ok. A homo, leszbi se kedvenc mégis, elhiheted, hogy a s/m sokkal nehezebb műfaj, mert ilyet bárki tud, de azt érzékeltetni, hogy az erőszak nem erőszak, sokkal nehezebb.
1
Ez egy válasz Éva596 2023. december 2. 14:04-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. december 2. 14:04
#12
Álmoska! A családi történeteknél csak a szinte olvashatatlan anyag az, ami nem éri el az 1000 olvasót. Most nem akarom semmilyen formában értékelni ezt az írást, 1694 olvasónál jár. De én akkor sem  írok családi sztorit, szerencsére a történeteim így is olvasottak.
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. október 4. 13:06-kor írt üzenetére.
d
dr görcs
2023. december 2. 10:12
#11
Itt senkinek sincs lány unokája...szerencsére 😇
1
Fluxus
2023. november 3. 07:56
#10
Nagyon klassz történet.
1
Álmoska5
2023. október 4. 13:06
#8
Ettől a kis bibit eltekintve, a olvasottsági szám 1000 feletti, EZ A DÖNTŐ MÉRCE!
10.P.

"Álmoska5"
1
kivancsifancsi
2023. október 4. 11:29
#7
A történet rendben, jó számunkra (Andreas-szal kb egykoru lévén, nekem fiu unokáim vannak) szép képzelgést indíthat el. Tényleg hasznos beküldés ellőtt még egyszer elolvasni. 
1
Arya
2023. október 3. 14:30
#6
Igazad van. Belekeveredtem. Utánanéztem és megtaláltam az eredetit. Free Sex Stories & Erotic Stories @ XNXX.COM 
https://www.sexstories.com/story/25907/a_visit_to_the_ranch
1
Ez egy válasz Éva596 2023. október 2. 11:30-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. október 2. 14:14
#4
Úgy tűnik, Te nem csak nézel, de látsz is...
2
Ez egy válasz Éva596 2023. október 2. 11:30-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. október 2. 11:30
#3
Beküldés előtt nem árt néha újra átnézni az anyagot. Mert az anyag alapján nagyon-nagyon éhesek lehettek, kimentek a teraszra, ahol megették a vacsorát, majd bementek és megvacsoráztak.
"Mindketten elindultunk a konyha felé, és együtt készítettük el a vacsorát. A teraszon ettünk, ahonnan remek kilátás nyílt a legelőre. Gyönyörű este volt, de halványan lehetett már érezni a közelgő tavaszi vihar szelét.
– Úgy néz ki, hogy ma este esni fog, nagypapa. Nem lesz baj az állatokkal?
– Mindet becsuktam a helyére éjszakára. Jól lesznek, ne aggódj miattuk, édesem.
A nagypapám visszamosolygott rám. Bementünk és kettesben elfogyasztottuk a vacsorát. "
1