Magam hozzászólásai

M
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
27 db
Magam
2023. szeptember 5. 15:55
Történetek: Életutam
Kedves Mindenki! Ez egy magam megerőszakolása volt, hogy igen is tudok MÁST is írni. Éva596 tanácsokkal, korrigálásokkal sokat tett hozzá, amit megint köszönök neki. Kexi69 meg az én helyesírási figyelőm, googlem, lexikonom. Köszönöm neki is.
2
Magam
2023. szeptember 3. 07:21
Történetek: Trilógia 4. rész - Elfogadás
Kedvs Barátom! A gond ott van, hogy a Trilógia-Elfogadás 4. rész, így lenne a helyes. Terv az lenne, hogy a kövtkező sorozat a trilógiának, egy idős (60 éves prof )és egy fiatal lány ( 22 éves tanítványa )közti szex. A trilógia valós 3. része pedig egy páros ahol 4 különböző korú nő-férfi akár mindenki mindenkivel. Így alakulna a trilógia. Amúgy meg tényleg mindegy.
Puszi
1
Ez egy válasz Andreas6 2023. szeptember 3. 06:53-kor írt üzenetére.
Magam
2023. szeptember 1. 10:29
Történetek: Fura viszony 1. rész
Kedves Hahaha! Neved utal arra, hogy vicces és nevetséges vagy. Olvasol, de nem értelmezel. Van olyan, hogy időben elhúzás, te ezt nem vetted figyelembe nem értelmezted, csak olvastad. Ne kelljen keresned "Sajnos még azon a télen Janit elhelyezték egy másik országrészbe, így évente csak három-négy alkalommal találkoztunk. Én autószerelő lettem, – apukám fuvaros cégében dolgoztam, – majd elkezdtem kamionozni. Feleségem lett, és egy fiam. Marcsiéknak is lett egy lányuk, elköltözésük után egy évvel. Egy alkalommal arra volt fuvar, ahol laktak. Bementem hozzájuk. Jani dolgozott, lányuk suliban. Örültünk egymásnak." így évente. Magyarázzam, vagy leesett. Igen lehetett volna részletesebben, érthetőbben fogalmazni, de aki kákán is csomót keres az megtalált egyet. Köszönöm a hozzászólást. Igérem követek el máskor is hassonlókat és durvább hibákat is.
Tisztelettel.
1
Ez egy válasz Hahaha 2023. szeptember 1. 09:33-kor írt üzenetére.
Magam
2023. augusztus 28. 19:20
Történetek: A vihar
Igen. Sikerült összedobni egy könnyed pornót. Jó a meglátásod kedves...Ulysses barátom. Jó a mondás: " nem kellenek új barátok, mikor itt vannak a régiek is." Amúgy nekem mindig fáj a nyilvános mellből hátba rúgás, mikor ezt privát is meg lehetne tenni.:(  Közös írásra téged is felkértelek...anno.
0
Ez egy válasz Ulysses 2023. augusztus 28. 18:14-kor írt üzenetére.
Magam
2023. augusztus 28. 11:27
Történetek: A vihar
Antal900 jó, hogy magaddal beszélgetsz. Az ötlet egy angol történet nyers fogalmazásának az  átgondolt átírata. Tudod bagoly mondja verábnek, hogy nagyfejű.
"Hóvihar
 Angol vagyok egyetemista. Minden évben télen síelünk svájcban. Most is így történt. Szép idő volt, jó hosszú volt a pálya. Másnap reggel folytattuk. Kicsit elszakadtam a többiektől és egy erdőbe keveredtem. Hirtelen nagy vihar kerekedett semmit nem láttam. Meg is ijedtem. Csak kikerülök gondoltam. Egy faházhoz érkeztem. Bekopogtam. Az ajtó kinyílott, és egy meztelen lány nyitott ajtót. Gyorsan befelé, mert megfagyok mondta, idegen angol akcentussal. Pillanatok alatt levetkőztetett és egy nagy ágyban egy nagy takaró alá bújtatott maga mellé. Másik oldalán szintén egy lány feküdt, és az én másik oldalamon is egy lány feküdt. Így hamar fel fogsz melegedni, mert ketten melegítünk. Fel is melegedtem, de amint jól éreztem magamat fel is állt a farkam, ami a fenekének nyomódott. Mit csinálsz? Kérdezte. Sajnos ilyen körülmények között ez van, mondtam. Máshova nem tudlak fektetni, mert a mellettem fekvő lány a szerelmem, ő leszbikus. én bi vagyok. A másik lány a húgom. Valahogy le kell, hogy csillapítsalak, dugjál meg hátulról, de ne engedd belém, mert nem szedek semmit. Időben szólsz, és kiszopom belőled, az ágyat sem lehet koszolni. Így is történt, de egy idő után már megint felállt. Tenni kell valamit mondta. Most azért nekem is jár egy kis élvezet, a barátnőmet dugod meg. Erre ő: nekem férfi nem kell! Mondta. Figyelj. 69-ben is szoktuk csinálni, csak akkor dildó van benned. Most meg egy igazi. Ráadásul amint kell, kihúzza, és én egyből leszopom. Úgy is történt, minden probléma nélkül. A lány húga közben nagyokat maszturbált. Nagyon rendes fiúnak látszol, most a húgomat is megdughatod. Ő még szűz, de már elmúlt 18 éves, és törtük a fejünket ki vehetné el a szüzességét. Megfelelőnek látszol. Neki is tetszel. Megdugtam, időben kihúztam, kicsit fájt, majd egyre jobban élvezte. A vihar csendesedett, megbeszéltük  a továbbiakat. A húg egyetemre megy, a többiek már oda járnak. Kiderült, hogy olaszok. Nyáron meglátogatom őket, télen itt találkozunk. A többit meg meglátjuk."
 
0
Ez egy válasz antal900 2023. augusztus 28. 10:14-kor írt üzenetére.
Magam
2023. augusztus 28. 11:19
Történetek: A vihar
Kexi69! Ne erőlködj egy életunt, minuszos negativitással megáldott embert meggyőzni még a nic nevéről sem, mivel van neki több is, olvasatlanul dobálja az 1 pontokot, ha meg olvasa értelmezni nem tudja, betűk összességét látja csak. Én örülök, hogy megírtuk ezt is.
 
0
Ez egy válasz Kexi69 2023. augusztus 28. 09:57-kor írt üzenetére.
Magam
2023. augusztus 25. 10:57
Történetek: Trilógia 2. rész
Kedves Ninzia! Szeretnélek megkérni, hogy indolod már meg, miért vagy rákattanva Kékégre. Remélem nem azért mert előző neveden megsértett, tyúkszemedre taposott, nem létező lelkedbe taposot. Szinte 100%, hogy régen fent vagy már az oldalon, csak más néven is. Ha meg nem, akkor szerelmes vagy Kékégbe viszonzatlanul?
Miből gondolom ezeket. Magad is leírtad több száz írása miatt unon és ugyanazok a hibák, tehát hosszú ideje olvasod. Ha nem régi tag vagy akkor meg Kékég fan vagy, mert ennyi idő alatt mind elolvastad az írásasit. Talán irigykedsz rá? Nem akarok papolni. Tudod milyen szarul és hibásan ír. Igaz?! Akkor mi a faszé olvastad olvasod, keresed minden írásban is őt? Nem kicsit vagy szánalmas. Én azé szeretlek tetszik az írásaid, inkább azzal foglalkozz írj és írj.
-2
Ez egy válasz ninzia 2023. augusztus 25. 10:04-kor írt üzenetére.
Magam
2023. augusztus 21. 22:57
Történetek: Lehet így jobb lesz 3. rész
Tisztelt Szerkesztőség!
Engedjék meg, rendre utasításom, figyelmeztetésem, esetleges kitiltásom előtt még egy utolsót szóljak. Félek az eleminél többet végzet bölcs urak nem értik meg mondandóm, de ha páran elgondolkoznak már volt értelme...

Revideált Károli Biblia (Veritas) 1. Korintus 2. Fejezet

„Beszédem és igehirdetésem nem  a bölcsesség meggyőző beszéde volt,  hanem a lélek és erő felmutatása, hogy hitetek ne emberek bölcsességén, hanem Isten erején nyugodjék. „
 
0
Magam
2023. augusztus 21. 22:19
Történetek: Lehet így jobb lesz 3. rész
Kezdem magam az iszlám  világban érezni. Ha nő akkor kuss. Már kendőben  alszom igen tisztelt felsőbbrendű uraságok. Nem védekezem többet. Már vannak segítőim és nem rektoraim ( az olyan magyartalan) akik javítanak. Igaz  Ulysess? Mielőtt kínoznának esetleg nyilvánosan lefejeznének az igen tisztelt méltóságok, bevallom a kijavított írásokba hibákat teszek, mivel ezek lettek a  védjegyek. Ha valaki hibásan ír az  már csak Kékég lehet.  Megtisztelő! 
Tisztelt Szerkesztők, én próbálok jó kislány lenni, kussolok és sarokba térdelek. Itt ez  a módi, ez a helyes viselkedés. Kussolj és maradj csendbe, hiszen nő vagy (Titti, Éva956, Kékég) véleménye csak a nagyméltóságú uraknak lehet.
-1
Ez egy válasz ninzia 2023. augusztus 21. 22:01-kor írt üzenetére.
Magam
2023. augusztus 21. 21:40
Történetek: Lehet így jobb lesz 3. rész
Tisztelt Szerkesztőség!
Jogos  lesz a dorgálás, leszidás. Bocsánat a önöktől, a jószándékú olvasóktól és az oldaltól. Bepöccentem, mert elgurult a gyógyszerem és időben nem adták rám a kényszerzubbonyt.
Ezer bocsánat!
0
Magam
2023. augusztus 21. 21:01
Történetek: Lehet így jobb lesz 3. rész
Kedves  Antal900!
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Andreas6 és társai tettek le már valamit az asztalra és te? Utolsó írásod egy részét betem a Hektor helyesírás ellenőrzőbe. Hoppáccska a "Nóbel díjas író" társ az elemi elején tanult szabályt miszerint a hogy s ahogy elé veszőt teszünk nem ismeri. Mi van? [color=#000000]Sárkányországban minden hétfejű sárkány tüzet okád, de nem minden hétfejű tűzokádó lény sárkány. [/color]
Ki nem bírja a kommenteket, kritikát? Ki tiltotta le? Nem én drága barátom. Jó tanács, látod az én írásom és nem kell elolvasni. Ennyire egyszerű. Olvasás nélkül is nyohatsz 3x1-et , nem igaz?
-1
Ez egy válasz antal900 2023. augusztus 21. 20:45-kor írt üzenetére.
Magam
2023. augusztus 21. 20:03
Történetek: Lehet így jobb lesz 3. rész
Tisztelt Szrkesztőség!
Javaslom az oldal átnevezését Törté-Net-ről Ki tud jobb magyarsággal írni-ra? Lassan semmilyen hozzászólás nincs csak a ki milyen helyesen ír? Esetleg a hozzászóló, lepontozó maffia elérte azt a kort, hogy már csak ezen hibák felfedezésére izgul fel?
Bocsánat a kifakadásért...
-1
Magam
2023. augusztus 21. 19:56
Történetek: Lehet így jobb lesz 3. rész
Kedves Antal900!
Elnézésedet kérem, hogy nem egy magyar helyesírási szótár vagyok. Egyszerűen csak írok, mindent a kút fejemből. Sajnos az elemi 4. osztályban, amit sikerült még elvégeznem, csak az alapokra futotta. Ezer bocsánat, hogy élek. Azért had kérdezzem már meg az utolsó írásodban miért tiltottad a kommentet? Esetleg nem bírod a kritikát csak leírni? Lehet egy zseni vagy a helyesírásban, de másban? Könnyű mást kritizálni azok utánamit letettél az asztalra, nem is vagyok kíváncsi rájuk, elég a kommentek. Más szemében a szálkát, sajátodban a gerendátsem? Elemezgesd itt si a hibákat, van mivel terelni a fő problémádról a témát. Amúgy én szeretlek. 🙂
0
Ez egy válasz antal900 2023. augusztus 21. 17:05-kor írt üzenetére.
Magam
2023. június 6. 20:17
Történetek: Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 17. rész
Töprengek csendben magamban... A kevés pont azért van, mert annyira szar a történet, vagy mert annyira utálják az írót? Közben rájövök mennyi munka van egy ilyen írásban és azt mondom hangosan. Fel a fejjel barátom, ne törődj a negatív emberekkel, én tisztelem a munkád...10 pont és ne add fel
3