Trilógia 2. rész

Szavazás átlaga: 7.1 pont (105 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 25.
Hossz: 15 374 karakter
Elolvasva: 898 alkalommal
Előszó:
Az élet már gyerekként rávezetett arra, hogy vannak dolgok amik ellen nem lehet, nem kell harcolni, mert belerokkanok. Persze van ami ellen jó döntésekkel lehet védekezni, kihátrálni belőle. Így lettem elfogadó, mentálisan, lelkileg és testileg. Hívő vallásosnak tartom magam, de nem az a fajta bálvány imádó, templomba járó. Bensőmben jelen van még a harcos, küzdő oldal is, ami ha felszínre tör mindig sikerre visz.
 
Elbeszélés:

... – Szeretem néha a gyengéd, de mocskos szexet. – érettelen, bamba ma született bárányként nézhettem, mert folytatta. – Bevezetlek ezen csodás rejtelmekbe ha te is, nem ha, te is akarod. Én igazából most egy langyos fürdőt akartam. Már nem érdekelt Csaba végig néz. Mindjárt megmosakszik és megy az útjára. Neki egy vén picsa trófeája leszek, nekem meg egy a sok egyalkalmas dugások a legvégén.

Otthoni játszó ruhámban tettem vettem míg fura mód az én vizemben mosakodott.

– Nem tudom mit mondjak Csaba. Közhely lenne köszönöm, hiszen pont most vesztetted el mamádat. Menj Isten hírével, mi Erzsike akarata szerint rendezzük utolsó útját. Nehéz, de ki kell mondjam az anyagi részét majd átutalással kell fizetned. – bambán, értetlenül nézett. – Menjél Csaba törődj bele a történtekbe. – groteszk volt ahogy lógó zacskóval, összezsugorodott farokkal állt, majd lépett elém, ismét megfogta a vállaim.

– Marcsikám, drágám. Értelmes nő vagy, annak tartalak. Már közöltem nem akarok a mama házába menni. Értsd meg fogadd el. – megrántottam vállaim és így ki is siklottam tenyere fogásából.

– Valahol megértem, rendben elfogadom. – mentem a spejzbe, majd a hűtőhöz. – A fagyóból zöldség levest tudok kivenni. Mákos vagy tejfölös tésztát kérsz?

– Mákos. – tömör válasz és lépett segíteni. Szinte csendben voltunk végig. Zavart, hogy pucéran ül az asztalnál és úgy eszik. Ezt az estét kibírom.

Evés után a mosogató tálcába pakoltunk mindent, engedtem rá vizet. Én tévét néztem ő ahogy volt kiszaladt a kocsiba a laptopjáért. Zavart, bár kihalt a környék. Látszott belemélyül. Korán szoktam lefeküdni ha másnap mennem kell és a holnap is dolgozós nap. A fiam szobájában ágyaztam meg Csabának aki fejbólintással jelzett vissza mikor mondtam tényszerűen neki.

Félálomban voltam mikor nyikorgott az ágyam. Mászott mellém. Összekuporodva feküdtem az oldalamon, ő mögém fészkelődött, átkarolt nagykiflibe. Jó volt mégis felháborodva mondtam.

– Csaba! Ez már túlzás, pofátlanság. Mondtam a fiam ágyát megvetettem és...

– Mielőbb ki kell cserélni az ágyat. Zavaró a nyikorgás, meg nem biztos sokáig bírja a terhelést.

– Kértem valamit. Mindennek van határa. – már elég agresszív voltam.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.1 pont (105 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2023. augusztus 27. 22:18
#7
Realisztikus, nyers, faragatlan a stílusa.
Ezen rész sem ragadott meg.
Bár a történet menete elgondolkodtató.
2
Magam
2023. augusztus 25. 10:57
#6
Kedves Ninzia! Szeretnélek megkérni, hogy indolod már meg, miért vagy rákattanva Kékégre. Remélem nem azért mert előző neveden megsértett, tyúkszemedre taposott, nem létező lelkedbe taposot. Szinte 100%, hogy régen fent vagy már az oldalon, csak más néven is. Ha meg nem, akkor szerelmes vagy Kékégbe viszonzatlanul?
Miből gondolom ezeket. Magad is leírtad több száz írása miatt unon és ugyanazok a hibák, tehát hosszú ideje olvasod. Ha nem régi tag vagy akkor meg Kékég fan vagy, mert ennyi idő alatt mind elolvastad az írásasit. Talán irigykedsz rá? Nem akarok papolni. Tudod milyen szarul és hibásan ír. Igaz?! Akkor mi a faszé olvastad olvasod, keresed minden írásban is őt? Nem kicsit vagy szánalmas. Én azé szeretlek tetszik az írásaid, inkább azzal foglalkozz írj és írj.
-2
Ez egy válasz ninzia 2023. augusztus 25. 10:04-kor írt üzenetére.
sportyman (alttpg)
2023. augusztus 25. 10:35
#5
Átlagos. A fordítottját (fiatal csaj, idősebb férfi) jobban szeretem.
1
ninzia
2023. augusztus 25. 10:04
#4
Kékég.
Unom.
1 pont
5
kivancsifancsi
2023. augusztus 25. 08:12
#3
Fokozatosan javul, élvezetes olvasmány.
1
Tiltakozó77
2023. augusztus 25. 00:54
#2
Cserélnék szívesen Csabával!
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1