Lehet így jobb lesz 3. rész

Szavazás átlaga: 7.05 pont (101 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 21.
Hossz: 14 357 karakter
Elolvasva: 691 alkalommal
 Az előző rész így fejeződött be:
- Viszonozni szeretném ha még... - nyúltam le és megdöbbentem. Állt a farok, mint a cövek. Hosszan, keményen meredezett. Akarom kényeztetni.
- Szeretném viszonoz... - közbe szólt vidáman.
-Te csak pihenj, ha engeded és bírod kiszolgálom én magam.
Az agyam kapacitása lassan kezdett volna helyre állni, de amit Feri mondott az lefagyasztotta, mint a számítógép, beállt a kék halál. Reset, majd újra indítás.

– Eeee... Öööö... Azt hiszem azt amit most kaptam tőled szeretném viszonozni. – nyögdécseltem. – Félek, nehezen tudom a felállított lécet nem megugrani, de közelébe se érni. Hogy, miként szeretnéd?

– Ne erőltesd magad az amiről beszélsz egy újabb friss nekifutáskor lehet. Most pihenj, én ha nem zavar kiszolgálom magam csodásságoddal. – mi van? Nem voltam képben, nem tudtam a szavait sajátomra átfordítani még magyart, magyarra sem. Kihasználta, hogy bizonytalanságom, értelmetlenségem még tartott. Ismét a combom közé térdelt, a melleim puszilta, nyelvel kényeztette, ismét életre keltette, adta izgalmi állapotát, nyalta ismét a pinámat. Hiába a négy x, de ilyet velem még nem tettek. Tán fiatal házasként volt párszor, hogy hajnalban is meg este is dugtunk. Inkább napok maradtak ki és nem tíz percek. A testem reakciója is meglepett. Nemrég kiégett, megsemmisült voltam, vártam a papot az utolsó kenettel, most meg hamvaimból rohamosan éledezem. A testem meglepett, hangyák cikáztak a bőröm alatt. Teljesen más, új, ismeretlen érzés. A hajam, fejbőröm meg kellett vakarni az érzés hatására. Lassan száradó izzadságom a testemen újra gyöngyözött és mégis libabőrös voltam. Kavarogtak bennem a történtek. Már nyálkás ajka tapadt az ajkamra. Éreztem a nedvem sikamlósságát. A makkját gyengéden igazította a nyílásomhoz. Az arcom nézte és várta a visszacsatolást az érzésemről. Jóóóó. Igen nagyon jó. Nem nyiklik-nyaklik, lassan, komótosan csúszott befelé. Lehet a kielégültségem, előnyalásom miatt, nem éreztem, hogy tapad, szakít, roncsol. Persze lehet Sanyi tiszta erőből nyomta befelé, nem türelemmel, inkább vadsággal. Figyelmemet egy apró szúró érzés vette el a barlangom mélyén. Picit nyomta még, de ez már izgalmat váltott ki belőlem. A későbbiekben értettem meg a méhem száját érte el a makkja. Nálam ez is egy erogén zóna lehetett. Végig tolta bennem. A teste rám feszült és a csiklóm nyomta. Zavart, hogy engem kényeztet és nem magára figyel, közben pedig igen, hiszen a melleimmel való játéka őt is izgathatták, jó érzéssel tölthették el.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.05 pont (101 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2023. szeptember 6. 16:56
#23
Mit tettek le Andreasék?
A saját sztorijaidat hogy-hogy nem tudod berakni a helyesírás ellenőrzőbe?
1
Ez egy válasz Magam 2023. augusztus 21. 21:01-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. szeptember 6. 16:52
#22
A feminista kirohanás is egyértelműsíti a helyzetet.
1
Ez egy válasz Magam 2023. augusztus 21. 22:19-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2023. augusztus 21. 23:20
#20
ÖNVÉDELEM OKÁN!
Igen próbálom védelmezni az a nőt aki - nem a legszimpatikusabb módon eltanácsolt máshova, a hidegebb mezők irányába! -  lehetséges Ulysses kétkedése, hogy Magam és Kékég egy és ugyan az a személy.
Én ennek a nemtelen harcnak lettem az áldozata. Beleszóltam a Csendőrős /Huszár 
csákós ügybe olyan ember védelmében ki ezen oldal -olvasói befizetései szerint nem-  elhanyagolható bevételt is szerzett a TÖRTÉ-NET.HU​​​​​​​ elmúlt húsz éves közreműködésé során, hogy 193 db történettel segítette Magam és Kékég feltöltött munkái.

Ezért valamilen erkölcsi védelmet kaphatott  volna Magam a Tisztelet Szerkesztőség  (még akkor is ha ő személye megegyezne Kékég személyével?) 

Én beismerem elfogult vagyok - még ha ki is rúgott - utolsó 
leheletem megtételéig kékég felé!
NEM HAGYHATOM MAGÁRA , mert van egy két új 
 írópalánta kinek a tisztességben nem kételkedem, antal900, ninzia, társaimnak, de engedjék meg már, a tojáshéj még megsem keméynedett rajtuk és már ők OSZTJÁK AZ ÉSZT!    2023 év eső három hónapjában még sehol  nem voltak!!!  Kik ők?   Talán Ulysses új emberei, akik az első napon már ÁTLÁTJÁK az oldal  összefüggéseit.

Tisztelettel:

"Álmoska5"
oldal 
doyenje
0
Magam
2023. augusztus 21. 22:57
#19
Tisztelt Szerkesztőség!
Engedjék meg, rendre utasításom, figyelmeztetésem, esetleges kitiltásom előtt még egy utolsót szóljak. Félek az eleminél többet végzet bölcs urak nem értik meg mondandóm, de ha páran elgondolkoznak már volt értelme...

Revideált Károli Biblia (Veritas) 1. Korintus 2. Fejezet

„Beszédem és igehirdetésem nem  a bölcsesség meggyőző beszéde volt,  hanem a lélek és erő felmutatása, hogy hitetek ne emberek bölcsességén, hanem Isten erején nyugodjék. „
 
0
doriangrey
2023. augusztus 21. 22:19
#17
Kapsz egy releváns hozzászólást, ami nem a te konkrét hibáidról szól:
Alapvetően igazad van. Meg kellene tanítani az embereket helyesen írni... De ehhez elég, ha többet olvasnak. Könyvet, nem szar netes trágyát, amiből manapság tájékozódik a pupuláció. 
Olyan alapvető dolog lenne, mint az, hogy szavazhatunk. Szerintem azt sem kellene mindenkinek, de mindegy, erről max "ikeásjakuzzi" kollégával csacsognék, nem veled, mert másban vagy jó. Én is rühellem, ha valaki nem tud helyesen írni, de elnézem, ha csak pár soros email, vagy hasonló írás születik. Kiváló barátaim némelyike sem képes egy épkézláb fogalmazást megírni, de maximálisan elnézem nekik, mert nem írnak komplex anyagokat, legfeljebb az utasítást a beosztottaiknak. De azt, hogy valaki sokat írjon közönségnek és gyalázatosan, azt nehéz befogadni. Nem vennék tőle könyvet, ha enne is az fene, hogy olvashassam. Tudod, ehhez tartás kell. Ha valahova tartozik az ember, akkor adjon arra a szintre, ami ott elvárt, vagy ne adjon, de akkor változtassa meg a világot. 
De őszintén, abban a világban nem akarnék élni. 
5
Ez egy válasz Magam 2023. augusztus 21. 20:03-kor írt üzenetére.
Magam
2023. augusztus 21. 22:19
#16
Kezdem magam az iszlám  világban érezni. Ha nő akkor kuss. Már kendőben  alszom igen tisztelt felsőbbrendű uraságok. Nem védekezem többet. Már vannak segítőim és nem rektoraim ( az olyan magyartalan) akik javítanak. Igaz  Ulysess? Mielőtt kínoznának esetleg nyilvánosan lefejeznének az igen tisztelt méltóságok, bevallom a kijavított írásokba hibákat teszek, mivel ezek lettek a  védjegyek. Ha valaki hibásan ír az  már csak Kékég lehet.  Megtisztelő! 
Tisztelt Szerkesztők, én próbálok jó kislány lenni, kussolok és sarokba térdelek. Itt ez  a módi, ez a helyes viselkedés. Kussolj és maradj csendbe, hiszen nő vagy (Titti, Éva956, Kékég) véleménye csak a nagyméltóságú uraknak lehet.
-1
Ez egy válasz ninzia 2023. augusztus 21. 22:01-kor írt üzenetére.
Magam
2023. augusztus 21. 21:40
#14
Tisztelt Szerkesztőség!
Jogos  lesz a dorgálás, leszidás. Bocsánat a önöktől, a jószándékú olvasóktól és az oldaltól. Bepöccentem, mert elgurult a gyógyszerem és időben nem adták rám a kényszerzubbonyt.
Ezer bocsánat!
0
Magam
2023. augusztus 21. 21:01
#13
Kedves  Antal900!
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Andreas6 és társai tettek le már valamit az asztalra és te? Utolsó írásod egy részét betem a Hektor helyesírás ellenőrzőbe. Hoppáccska a "Nóbel díjas író" társ az elemi elején tanult szabályt miszerint a hogy s ahogy elé veszőt teszünk nem ismeri. Mi van? [color=#000000]Sárkányországban minden hétfejű sárkány tüzet okád, de nem minden hétfejű tűzokádó lény sárkány. [/color]
Ki nem bírja a kommenteket, kritikát? Ki tiltotta le? Nem én drága barátom. Jó tanács, látod az én írásom és nem kell elolvasni. Ennyire egyszerű. Olvasás nélkül is nyohatsz 3x1-et , nem igaz?
-1
Ez egy válasz antal900 2023. augusztus 21. 20:45-kor írt üzenetére.
antal900
2023. augusztus 21. 20:45
#11
A kommentelést kizárólag az Andreas és társai féle "ha nem kommentelhetek, lepontozlak" fenyegetőző maffia bosszantása céljából tiltottam le.
(Azt ezt fennen hangoztatókkal ellentétben ugyanis engem tényleg
nem érdekel a csillagok száma.)
Gyermeteg dolog, tudom. 
De úgy emlékszem van kommentelhető is. Ha véleményed van róla, ott megírhatod.

​​​De mindez nem változtat azon, hogy két összefüggő mondatod sincs, amiben ne lenne valami irritáló hiba.
Az elemi óta lett volna időd képezni magad.

Ha pedig nem bírod a kommenteket, ne hisztizz!
Inkább olvass sokat! Javítja a helyesírást.
7
Ez egy válasz Magam 2023. augusztus 21. 19:56-kor írt üzenetére.
Magam
2023. augusztus 21. 20:03
#10
Tisztelt Szrkesztőség!
Javaslom az oldal átnevezését Törté-Net-ről Ki tud jobb magyarsággal írni-ra? Lassan semmilyen hozzászólás nincs csak a ki milyen helyesen ír? Esetleg a hozzászóló, lepontozó maffia elérte azt a kort, hogy már csak ezen hibák felfedezésére izgul fel?
Bocsánat a kifakadásért...
-1
Magam
2023. augusztus 21. 19:56
#9
Kedves Antal900!
Elnézésedet kérem, hogy nem egy magyar helyesírási szótár vagyok. Egyszerűen csak írok, mindent a kút fejemből. Sajnos az elemi 4. osztályban, amit sikerült még elvégeznem, csak az alapokra futotta. Ezer bocsánat, hogy élek. Azért had kérdezzem már meg az utolsó írásodban miért tiltottad a kommentet? Esetleg nem bírod a kritikát csak leírni? Lehet egy zseni vagy a helyesírásban, de másban? Könnyű mást kritizálni azok utánamit letettél az asztalra, nem is vagyok kíváncsi rájuk, elég a kommentek. Más szemében a szálkát, sajátodban a gerendátsem? Elemezgesd itt si a hibákat, van mivel terelni a fő problémádról a témát. Amúgy én szeretlek. 🙂
0
Ez egy válasz antal900 2023. augusztus 21. 17:05-kor írt üzenetére.
antal900
2023. augusztus 21. 17:05
#8
Tapsikolunk a szépségversenyen nőnek öltözött férfinak.
Tapsikolunk az írni nem tudónak egy történetíró oldalon.

Bolond világ ez.
8
K
Kampó
2023. augusztus 21. 14:00
#7
engem kimondottan szórakoztatott, hogy néha a vesszők hiánya, vagy a rossz helyre tett vesszők miatt újra el kellett olvasnom néhány mondatot. És szerintem ez a kis "plusszmunka" simán megérte!
0