Trilógia 4. rész - Elfogadás

Szavazás átlaga: 7.73 pont (86 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 3.
Hossz: 16 968 karakter
Elolvasva: 938 alkalommal
Egy olvasó beajánlott Kexi69-nek, aki örömömre megígérte, segít a hibáim kiküszöbölésében, és innentől párosban folytatjuk az írást. Magam és Kexi69 Köszönöm mindkét EMBER segítségét.
 
Figyelem!
Ezen írás másokat zavaró, jó ízlését sértő, a nyugalom megzavarására alkalmas, bizarr részleteket is tartalmaz(hat)!
Előszó:

Az élet már gyerekként rávezetett arra, hogy vannak dolgok, amik ellen nem lehet, nem kell harcolni, mert belerokkanok. Persze van, ami ellen jó döntésekkel lehet védekezni, kihátrálni belőle. Így lettem elfogadó, mentálisan, lelkileg és testileg. Hívő vallásosnak tartom magam, de nem az a fajta bálványimádó, templomba járó. Bensőmben jelen van még a harcos, küzdő oldal is, ami ha felszínre tör, mindig sikerre visz.

Elbeszélés:

(Magam)

A kis faluban valóban gyorsan elfogadtak minket, mint különcöket. Csaba segített az informatikai cuccokhoz szinte ingyen hozzájutni, az EU-s támogatások dőltek a polgi Fideszes kapcsolatai révén. Kiépült a falu kamera rendszere, az idős nyugger bácsik versengve monitoroztak, majd mentek a feleségek is mozizni. Egy üres, – de jó állapotban lévő – házból kultúrházat, könyvtárat, és az idősek napközijét alakítottuk ki az én Vörös Keresztes ismeretségemmel. Jó politikai húzásként a Köztársasági elnök felesége lett a védnök. Így futotta három alkalmazottra, igaz minimál bérért, én meg, ha kellett, besegítettem. Persze ingyen. Azon kívül, hogy szakmai tudásommal is segítettem. Fura kimondani, hogy öt-hét embernek segítettünk jobb életkörülmények közé kerülni utolsó éveikben.

A polgi dart klubbot csinált. Csaba is segített, de ő inkább próbált háttérben maradni és engem is ebbe az irányba húzott vissza. Engedjünk teret a helyieknek, és az egyre szívesebben ide települő újaknak. Elfogadtam, de tudtam, a hátsó szándék is meg volt Csabában. Azt szerette, ha mindig, nulla-huszonnégy órában együtt vagyunk. Kiélhette még benne forró szexuális vágyait. A korom, – a libidóm csökkenése – engem nem serkentett, sokszor már csak a kedvéért szeretkeztem, ami egyre inkább kifárasztott. Baromfit tartottam, és egy kis kertben kertészkedtem. Ha nem is voltunk önfenntartók, de közel álltunk hozzá.

Csaba kezdetekben a „mocskos szexet” hanyagolta, de a lakás szinte minden pontját felavattuk. Padlástól a vermes gödörig. Hetek múltak el minden lehetséges helyen a szexszel. Egyre többet inkább már – fura kimondani, de – kényszerből leszoptam. Ezt érezhette, és próbált kímélni, de mégis fokozni a kíváncsiságom.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.73 pont (86 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2023. szeptember 5. 02:03
#8
Ilyen társaságba én is beneveznék.
1
kivancsifancsi
2023. szeptember 4. 07:51
#7
A címen nincs értelme vitázni. A lényeg az, hogy az írás jó, de a kitűnőig még van.
-1
gyuri0926
2023. szeptember 3. 12:21
#6
Nem  vita miatt, de az összes média a valamikori Die hard filmet úgy hirdette a trilógia negyedik része, természetesen jókat röhögtem rajta, kínomban. 
1
Ez egy válasz Andreas6 2023. szeptember 3. 06:53-kor írt üzenetére.
Tiltakozó77
2023. szeptember 3. 10:45
#5
Nekem tetszene az a négyes amiről Magam beszél. Kíváncsian várom. 
Történetre 10.p.
0
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 3. 10:05
#4
Igazi önzetlen feleség és szép szomszédasszony. Jó párosítás. Benne lennék szívesen egy ilyen társasjátékban, de nem biztos, hogy mindkét nő kielégülne...
1
Magam
2023. szeptember 3. 07:21
#3
Kedvs Barátom! A gond ott van, hogy a Trilógia-Elfogadás 4. rész, így lenne a helyes. Terv az lenne, hogy a kövtkező sorozat a trilógiának, egy idős (60 éves prof )és egy fiatal lány ( 22 éves tanítványa )közti szex. A trilógia valós 3. része pedig egy páros ahol 4 különböző korú nő-férfi akár mindenki mindenkivel. Így alakulna a trilógia. Amúgy meg tényleg mindegy.
Puszi
1
Ez egy válasz Andreas6 2023. szeptember 3. 06:53-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. szeptember 3. 06:53
#2
Egész jó, persze vannak hibák, de már megszoktam. Egyébként a trilógia háromrészes alkotás, így a cím már nem igazán passzol... Lényegtelen.
2
T
Törté-Net
2023. szeptember 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1