Éva596 hozzászólásai

É
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Budapest
Egyéb:
eva596@freemail.hu
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
482 db
Éva596
tegnap 18:41
Történetek: Judit a tragédia után, ha nehezen is, de újra boldog lesz
Kedves hubisch!
Nagyon szépen köszönjük a gratulációt, és a történet értékelését. 
Csak arra hívnánk fel a figyelmedet, hogy kivancsifancsinak - bármennyire is tiszteljük és szeretjük - ehhez a történethez semmi köze, ő ugyanolyan kommentelő, hozzászóló, mint te.
2
Ez egy válasz hubisch tegnap 17:47-kor írt üzenetére.
Éva596
tegnap 00:40
Történetek: Fociőrület - Ha győz a csapat, megdug a férjem
Nőtől focimeccsről olvasni nem semmi. És mivel a meccseredmény kihat a szerelmi életére, úgy dönt doppingolja a fiúkat, olyan doppinggal, amit nem lehet kimutatni. És milyen eredményesen. Végre a sport is betört ide a szex világába.  Gratulálok az ötlethez, és annak a kivitelezéséhez! Lehet, hogy én is bevezetem, másik felem gyakran néz focimeccset.
3
Éva596
2024. május 7. 18:19
Történetek: Judit a tragédia után, ha nehezen is, de újra boldog lesz
Kedves kivancsifancsi!
Végre valaki meglátta és megértette ennek az írásnak a nehézségeit. Szexoldalra úgy feltenni egy tragikus halálesetet, hogy azután ne sértsünk kegyeleti jogokat, de mégis akik szere vágynak egy írásban, azok azt is megkapják, iszonyatosan nehéz volt. Lolával nagyon sokat polemizáltunk ezen, és azt hiszem megtaláltuk a megoldást  mindkét problémára. Köszönjük hogy értékelted és átláttad ennek a dilemmáját!
2
Ez egy válasz kivancsifancsi 2024. május 7. 09:47-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 7. 01:01
Általános -> Társalkodó - bármiről
Tisztelt Gaiai Úr!
Végig olvastam hosszú eszmefuttatását, és csak megerősített abban, amit cvirágnak írtam, illetve a kérdésemre adott válaszára május 3.-án. Nem óhajtok Önnel a továbbiakban semmilyen formában értekezni, mert megint mellébeszélt. Elolvastam újra, mit írtam akkor Önnek, és teljesen egyértelműnek találtam. De nem a kérdésemre válaszolt, hanem újra leírom, egy más értelemben használt "hajlam" kifejezést kiragadva teljesen másról.
A tegezést szándékosan változtattam önözésre, mert ilyen kifordító, kiferdítő illetővel nem vagyok hajlandó tegeződni, sőt megkérem, hogy miután egyetlen kérdésemre képtelen volt két hatalmas mennyiségű szövegben válaszolni, hagyjon engem békén, és írosgasson azoknak, akik még nem unják, hogy ugyanazt a témát ragozza, és ne nekem, akinél nincs senki aki jobban elitélné, a pedofíliát, a családom belüli erőszakot, a családon belüli szexet, ami arról szól, hogy a szülő szexel a tőle függő gyermekével. Hiába csinosítják itt a történeteket, hogy azt a gyermek is akarja, kívánja.
Én ezennel Önnel minden kommunikációt befejezettnek tekintek.
4
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 7. 00:26-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 6. 21:28
Történetek: Vállalati továbbképzés
Már csak azt kell kideríteni, hogy te a leitatott vagy a leitatók közé tartoztál. Ami a történetben szerepel - nem a szobán belül - hanem az össznépi együtt iddogálásban, gyakori és valós események voltak, sokszor szándékosan szervezték ezeket a továbbképzéseket a főnökök, akiknek a nagy része férfi volt,  hogy amit nem tehettek meg bent a munkahelyen, ilyen kiruccanások során alaposan bepótolják. És aki nem figyelt, vagy nem volt elég okos, az úgy távozott onnan, hogy nem tudta elkerülni azt, amitől Anna óvta Juditot.
1
Ez egy válasz kivancsifancsi 2024. május 6. 21:10-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 6. 21:15
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves cvirág!
Tökéletesen egyetértek veled! A legelején még értelmes dolgokkal kezdett, aztán átment ebbe fennhéjazó, lekezelő stílusba. Május 3.-én kérdeztem a véleményét az itt nagyszámú családi szextörténetekről, és annak fogadtatásáról, erre írt egy értekezést egyetlen szavamról, a "hajlam"-ról, amit nem is ilyen értelemben, hanem egy másik jelenség erősítéseként használtam. Ez nekem tökéletesen bemutatta, és a viszontválasszal befejeztem vele minden kommunikációt. Erős túltengése van, ami már sokaknál kiveri a vizet, arról nem beszélve, hogy gyakran ugyanazt ragozza. Tudni kell valamit időben abbahagyni. Ő nem tudja. És innen már nem érdekel.
1
Ez egy válasz cvirag 2024. május 6. 17:56-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 5. 20:30
Történetek: A cserkészlány
Laci!
Nem kellene mellébeszélni és kamuzni! Hol mondtam olyat, hogy nem ismered azokat, amiket leírtál? Vagy a BDSM technikákat? Én csak annyit írtam, amiket közzé teszek, azok spanking történetek. Azt sem írtam, hogy készen van a történetem, csak annyit a fejemben összeállt. 
Ez a mondatod: "Mostanra megtanultam, hogy a Törté-net oldalra szinte bármi felmehet, kivéve a történeteket." - bocsáss meg - de hülyeség!
Ha így folytatod, normális emberből, bohócot csinálsz magadból!
Zárjuk ezt le, ha megírtam és megjelent a történet, akkor térjünk vissza rá. De nem szeretem, és senkitől nem tűröm el, hogy kiforgassák a szavaimat!
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 5. 18:39-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 5. 18:04
Történetek: A cserkészlány
edves Laci!Ezt írtad: "Már alig várom, hogy olvashassam. Van pár elképzelésem róla, hogy mi vár majd benne "rám"." 
Tévedsz. Elképzelésed sem lehet róla, maradjunk ennyiben. Én tudok finom lenni, és nagyon kemény, durva is. Az történet, már összeállt a fejemben, még csak finomítani, óhhh... mit is beszélek, durvitani kell.
-1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 5. 16:37-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 5. 15:24
Történetek: A cserkészlány
Laci!
Andreas egy hónapig sehol nem volt. Visszajött, és a szexuálterapeuta írásukat, az összes többi elismerő kommentel szemben, lenullázta, megkritizálta. És erre mit válaszoltam: Ezért is hiányoztál, jó hogy visszajöttél.
Nem kell megsértődni senki véleményén, ha azt kinyilvánítja normális hangnemben.
Nem vagyunk egyformák, és így nem is lehet egyforma véleményünk. Minden megírt történet a saját gyerekünk, és azt szeretnénk, hogy dicsérjék, milyen jó gyerek ő.

Akkor most figyelj, és készülj. Felkértek egy neked, rólad szóló történet megírására. És úgy döntöttem, megírom. Akár tetszik majd neked, akár nem, akár megsértődsz, akár nem. És akkor megmutatom neked mi is az az s/m. Én a történeteidet a spanking kategóriába sorolom. Amit rólad írok, az a bdsm kategória lesz. Hogy mikor készül el nem tudom, mert vannak elmaradásaim más történetekkel, de hamarosan.

Még csak annyit, hogy az utóbbi pár történeted sokkal, de sokkal jobb, mint a korábbiak.
0
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 5. 11:41-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 4. 21:06
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak
Látod ezért hiányoztál! A sok dicséret, elismerő szavak után, egy kemény kritika. Pedig ha figyelmesen olvastad, nem élvezte, sőt nagyon fájt neki egy darabig. Utána a teste reagált, nem az agya. Soha nem hallottál még arról, hogy valaki belemegy egy szexuális kapcsolatba úgy, hogy azt egyáltalán nem kívánja, de egy idő után a teste reagál, hiába tudja, hiába van az agyában a nem, mégis a teste és érzékei alapján hat rá az aktus.
A valóságot hiányolod? Itt, ezen a plattformon? A történetnek két lényeges eleme van. Az egyik, hogy sikerüljön egy szexoldalon olyan történetet írni, amit élvezettel olvashatnak, a másik, olyan problémákkal próbálunk foglalkozni ami a nőknél, vagy a férfiaknál a való életben előfordulhatnak, és biztosak vagyunk benne, hogy elő is fordulnak, csak éppen senki nem hajlandó róla beszélni. Mi megtesszük, és ha csak egy ici-pici segítséget tudunk adni ezeknek az embereknek, már megérte vele foglalkozni. Nyilván egy történet nem tetszhet mindenkinek, mert ha így lenne, akkor a pontszám nem menne 10 pont  alá. 
Akárhogy is van, jó hogy visszajöttél!
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. május 4. 20:40-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 3. 17:35
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves Gaiai!
Bár szinte mindenben egyetértek veled, maradjunk a tegezésnél, itt az a szokás, de a hajlammal kapcsolatos fejtegetésedet, egyetlen mondatom félreértelmezése miatt írtad, igaz jól. Én azt írtam, és idézem: "Nem ezektől az írásoktól lesz valaki pedofil, vagy a családon belül szexet kereső, mert akiben nincs erre hajlam, az írásoktól nem is lesz." A hajlam szót egyedül itt használtam, és azzal összefüggésben, hogy senki nem az itt olvasott családi szextörténetektől lesz pedofil, vagy családi szexet kereső. 
Sok dologban igazad van a családon belül előforduló szexel kapcsolatban, de egy nagyon lényeges dolgot kihagytál, a gyerek függő viszonyban van a szülőktől. És ez a függő viszony az, ami azután tűrésre, az elszenvedett bántalmazások eltitkolására sarkallja, vagy éppen a másik szülő közömbössége, ha a gyerek hozzá fordul a panaszával. És a családon belüli erőszak jelentős többsége ide vezethető vissza. Mielőtt ezen mondatomra hasonlóan írnál, mint a kifogásolt szóra: azt értem ezalatt, hogy könnyű kihasználni azt, ha függelmi viszony van a két szereplő között.  Lásd a legutóbb, a kegyelemadással kipattant gyermekotthoni ügyet.
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 11:36-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 3. 09:23
Általános -> Társalkodó - bármiről
Szia!
Én még nem szóltam hozzá, hozzád. De végig olvastam, amiket írtál, és az a véleményem, nagyon sok mindenkinek kellene ezt tennie. Sok kérdésem lenne, de majd idővel felteszem, most maradjunk a legutolsó hozzászólásodnál. A pedofília, és szerintem ehhez hozzátartozik a családon belüli szex is, hiszen ott is a leggyakrabban a gyermekkorúak sérelmére követnek el szexuális cselekedeteket. Azt látom, hogy itt csak olvasó vagy, viszont eléggé tájékozott, szerencsére és üdvözölve.
Itt az oldalon nagy kultusza van a családom belüli szexnek, egy ilyen témájú írás akkor is nagy népszerűségnek örvend, ha valójában igen gyengén van megírva, tele hibákkal. És igen sok ilyen írás kerül fel, többségében normális szexuális kapcsolat lenne, de az olvasottság és a tetszési index miatt a történet szereplőiből közeli vagy távolabbi rokonokat faragnak. Én ezeket a történeteket nem szeretem, ha meglátom a családi címkét, legyen az írás bármilyen jó is kerülöm, nem olvasom. Az dühít benne, hogy mintegy igazolást nyújtanak a valóban abúzust elkövetőknek, lám, mindenkit érdekel, más is ezt csinálja, mert ha nem, akkor nem írnának róla annyit. Nem ezektől az írásoktól lesz valaki pedofil, vagy a családon belül szexet kereső, mert akiben nincs erre hajlam, az írásoktól nem is lesz. Hanem a valódi ragadozók látnak igazolást abban, ha ennyire érdekesnek, szükségesnek látják, tartják itt ezt a témát. Kíváncsi lennék a véleményedre ezzel kapcsolatban. Megtisztelnél, ha kifejtenéd!
3
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 06:51-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 1. 16:39
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rész - A hatalmas farok
Kedves Kékég!
Azt hiszem most már pontosan tudod, hogy miért utasítottam vissza több felkérést, hogy írjunk közösen. Nem az volt bennük ami belőlem hiányzott. De Lola anyagait olvasva rájöttem, amit ő tud, azt én nem, és ez fordítva is igaz. Ezért kerestem meg, hogy írjunk közösen, mert így ketten egy teljes egészet alkotunk. Szerencsére a gondolatom találkozott az övével, és elindítottunk az új, közös sorozatunkat. Azt hiszem ez nagyon sok ember, olvasó igényeivel találkozik, mert megkapja a szexet, a romantikát, a szerelmet, egy csöppnyi humort, és olyan szexuális problémákkal foglalkozunk, amikkel szerintünk sokan küszködnek az országban, talán még az olvasóink között is. Szeretnénk, ha az olvasók értékelnék erőfeszítéseinket, azzal együtt, hogy akinek nem tetszik amit írtunk, az nyugodtan értékelje úgy.
3
Ez egy válasz Kékég 2024. május 1. 14:06-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 1. 16:31
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rész - A hatalmas farok
Kedves Arya!
A célunk az volt - természetesen azon kívül, hogy ide történeteket rakjunk fel - hogy olyan a szexuális élettel kapcsolatos problémákat vessünk fel, amik valóságosak, amik sok ember életét keseríthetik meg. Nem vagyunk orvosok, sem szexuálpszichológusok, de átgondoljuk, hogyan lehetne egyszerű módon segíteni az embereknek. Ha csak egynek is sikerül, akkor már jól csináltuk, és reméljük, mások is megértik a szándékunkat. Nem könnyű egy megerőszakolt lányt, akinek végül a teste élvezte a szexet, de utána a rendes szexben ez a tudat gátolta, vagy a nagy farkút rávezetni, hogyan lehet a szex számára élvezet, és hogyan juthat el a kielégüléshez. Azt hiszem a hozzászólásod is alátámasztja ezen szándékainkat.
3
Ez egy válasz Arya 2024. május 1. 09:57-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 1. 13:42
Általános -> Társalkodó - bármiről
A szexrobotokkal baj lehet. Ha általánossá vállnak, megszűnik az s/m, mert a gépek nem bánthatják az embert. Ha meg beállítod magadnak, mondjuk fél órás üzemre, de már húsz perc után úgy érzed nem bírsz többet, ő akkor is kitölti a teljes időt, és ájulásba dönt.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 11:10-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 30. 15:33
Történetek: A cserkészlány
Lehet, hogy mondasz valamit! Most meg is orroltam rá, mert ha megnézed a hozzászólásaimat, ennél a történetnél, csak dicsértem és próbáltam maradásra bírni, erre mit válaszol nekem? "Legalább nem kell folyton idegelned rajta, hogy már megint 50." Egy árva szóval nem említettem semmilyen számot! Gondolkodom, hogy meg kellene fenyíteni ezért a kiszólásért, meg azért mert itt akar hagyni bennünket. Kitől kapunk ezután vesszőcsapást? Ha elkap az "ideg" még meg is írom.
1
Ez egy válasz kaliban 2024. április 30. 14:39-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 30. 08:44
Történetek: A cserkészlány
Kedves Waderlaci!
Ugye, hogy tudsz te jót is írni! Nem kell mindig azonnal felkapni a vizet, meg kell mutatni, hogy te is képes vagy jó történetet elénk tárni. Ebben van történés, van érzelem, no meg verés is, de azt már láttam, hogy e nélkül nincs nálad történet. Itt viszont beleillett és jól is tálaltad. A 9 és 10 között vajúdtam, végül megadtam a maximumot. Ha ilyen írásokkal jössz, a kommentszekciód is megváltozik.
0
Éva596
2024. április 27. 07:37
Történetek: Szomszéd fiú
Kedves Kékég!
Ugye, hogy nem kell félni a mi szövetségünktől Lolával, ha ilyen anyagokat tudsz feltenni! Gratulálok, nagyon jó lett. Max. pont!
2
Éva596
2024. április 24. 11:39
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 1. rész – Bevezető ismerkedés
Köszönjük a gratulációt. Mindegyikünkből az hiányzott, ami a másikban megvolt. Így lettünk egységesek, és remélhetőleg kellemes, jó olvasmányt írók. Bár nem kevés munka összefésülni két stílust, amit ráadásul meg is kell írni, de talán marad erőnk még saját írásokra is.
1
Ez egy válasz kivancsifancsi 2024. április 23. 16:26-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 24. 08:56
Történetek: Séta az erdőben
Veled semmi bajom, sőt lezárok minden vitát veled, és a továbbiakban észre sem veszem, hogy létezel. A kommentelőknek írt válaszaid alapján, meg amit most nekem írtál, meggyőződtem róla, hogy egy dorong vagy (köznapi nevén bunkó), akihez nem ereszkedem le.
0
Ez egy válasz Fuller 2024. április 23. 19:22-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 23. 18:24
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak
Kedves Salsa!
Mi Lolamackoval mindig figyelünk az írásainkat követő kommentekre, válaszolunk is, és ha kell vitába szállunk, leginkább én, mert Lola ennél sokkal lágyszívűbb. Ezt a témát nagyon eltaláltuk, és arra figyelünk, hogy olyan problémákkal foglalkozzunk, amik jelen vannak, amik sok embert érintenek, érinthetnek. Nem tudom kiderült-e már az első kezeléses anyagból, hogy próbálunk olyan megoldást találni, hogy aki érzékeli magánál a problémát, az olyan megoldást kapjon, amivel magán jó esetben segíteni is tud. Reméljük, hogy a jó olvasmányon kívül vannak akiknek tényleg segíthetünk.
Most egy kicsit bővelkedünk a jelentkezőkben, de ha lehet téged is sorra veszünk.
1
Ez egy válasz salsa 2024. április 23. 18:12-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 23. 18:12
Történetek: Séta az erdőben
Nekem semmi közöm hozzá, hogy kinek a történeteit szereted és tartod a legjobbnak. Megítélés kérdése. Még ha megdöbbensz, akkor is közlöm veled, hogy szeretem Kékég fantáziáját, történeteit. De neki is megírtam, ha valami nem tetszett. Nekem, mint olvasónak ehhez jogom van. Én nem minősítettelek téged, hanem a történetedet, amit felraktál. Ha azt belerúgásnak veszed, hogy saját beírásod alapján hazugnak neveztelek, magadnak köszönheted. 
Csak zárójelben jegyzem meg, miért nekem kellene a literoticán megkeresni a történetet. Te akarsz bizonyítani, talán hallottál már arról, hogy van egy link, amire az ember rákattint, és bejön aminek kell jönnie. Miért nem a linket tetted fel, ha igazolni akarod, hogy ez egy onnan vett anyag fordítása. Neked lenne fontos, hogy az igazad bizonyítsd.
Ha már belerúgás! Nem te rúgtál itt bele több hozzászólóba, aki merészelte magyartalannak, hibás fordításnak, rossznak, rémesnek nevezni, amit te műnek nevezel?
Én nem vagyok olyan lágyszívű, mint Lolamacko, keményen kimondom a véleményem, és eddig még nem sikerült megcáfolnod.
1
Ez egy válasz Fuller 2024. április 23. 10:27-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 23. 17:56
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak
Sajnos mi a gyógyításra tettünk fel mindent, és jelenleg úgy állunk, hogy rengeteg jelentkezőnk van, még innen az oldalról is, és sajnos a várólistánk eléggé megnyúlt. Beszélgetésre pedig egyáltalán nincs időnk, első a gyógyítás. Hátha valamelyik kezelésünk segít neked, amikor olvasod, hogy ha van is problémád, megoldódjon.
1
Ez egy válasz kivancsifancsi 2024. április 23. 17:31-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 23. 17:53
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak
Vettük a betegséged leírását. Ki fogunk gyógyítani belőle, de sokba fog kerülni, mert elég drága egy rendelés, viszont ahogy ebből a részből láttad elég alapos. Már bent van a másik betegünk gyógyítása, reméljük őt is véglegesen tünetmentessé tettük.
1
Ez egy válasz sztbali 2024. április 23. 17:08-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 23. 00:20
Történetek: Séta az erdőben
Figyelj Fuller!
A másik történetednél is nekimentél a hozzászólónak. Milyen jogon kritizálod azt, aki veszi a fáradtságot és elolvassa amit közzé tettél, és véleményt mond. Talán el kellene fogadni a kritikát!
Ráadásul valahol hazudsz!! Az van feltüntetve: fordítás. Hol az eredeti mű? Sehol, mert kiderül, és ezt te árulod el, hogy nem fordítás, hanem te hagytál direkt benne hibát, hogy azt higgyék fordítás.
Íme ezt te írtad: "Kedves Kexi69! Azt akarattal hagytam benne, hogy elhigyjék ez tényleg fordítás."
Ha pedig nem fordítás, akkor saját írásként iszonyúan gyenge, ha mégis az, akkor is.
Ezek után egyetlen szavadat is el lehet hinni? Jobb lenne ha csendben meghúznád magad, és a véleményt formálókat, akiknek ráadásul igazuk is van, békén hagynád.
0
Ez egy válasz Fuller 2024. április 22. 18:44-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 22. 23:40
Történetek: Forró szex a patika mögött
Jó lenne ha kiderülne, most Fuller vagy netán wowwow? Szó szerint ugyanez a történet került fel március 21.-én a tortenetek.hu oldalra, szerző wowwow. Majd itt te megjelentetted március 31,-én, ami beküldésnek nagyjából megfelel a március 20-21-nek. Csak a másik oldalon Gyógyszertári kaland címmel jelent meg, itt pedig Forró szex a patika mögött címmel. Te raktad fel mind a két helyre? És ezek szerint a két szerzői név azonos személyt takar? És mit jelent az, hogy a történetedre reagáló személyt fenyegeted, majd én is megnézlek, hogy ki vagy te!!! Milyen jogon fenyegetsz te itt bárkit? Aztán amikor kiderül, hogy nem ír semmit, hanem előfizető annyi tisztesség van benned, hogy bocsánatot kérj. Holott még ráadásul meg is dicsért, hogy jó a történet.
Akkor most kinek is szólt a dícséret? Fullernek vagy wowwow-nak?
1
Éva596
2024. április 22. 18:34
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak
Kedves sztbali!
Örömmel értesítelek, hogy a közeljövőben felszabadult egy hely a rendelésünkön, ahol szívesen fogadnánk, ha nem zavarna, hogy az ide felkerülő zárójelentésben az sztbali név benne lesz, és - bár ez is gyógyítható -, de nem vagy sértődékeny. Várjuk a visszajelzésedet, mert ha nem élsz vele, felajánljuk másnak.
1
Ez egy válasz sztbali 2024. április 20. 20:57-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 21. 16:24
Történetek: Wendy 4.1
Megértelek, és elfogadom. Igazából te tudod felmérni mire vagy képes. A sok sztori alapján, azért már kellene lenni annyi tapasztalatodnak, hogy megpróbálj kísérletképpen egyet megírni. Gondold végig, ha megvan az alapszituáció, te abban a helyzetben mit tennél. A szexet is gyakoroltad, tehát nem újdonság írni róla. Próba szerencse.
2
Ez egy válasz salsa 2024. április 21. 14:42-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 21. 13:42
Történetek: Wendy 4.1
Már annyi történetet lefordítottál, és igen jól. Szinte minden variáció előfordult bennük. Miért nem próbálkozol meg ezek után egy saját történet megírásával? Már annyi gyakorlatod van, hogy magától kellene előjönni belőled egy saját történetnek. Én nagyon várnék egy ilyet, és biztosan meg tudnád jól csinálni.
1
Ez egy válasz salsa 2024. április 21. 13:25-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 21. 12:49
Történetek: Wendy 4.1
Ez sem marad le a többi mögött. Nagyon jól választottál, és nagyon jól fordítottad, magyarítottad. Köszönöm az élményt!
1
Éva596
2024. április 19. 19:00
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak
Sajnos már olyan sokan jelentkeztek, hogy neked már sorba kell állni. De ha kivárod, biztosan találunk nálad valamilyen problémát, de kigyógyítunk belőle.
1
Ez egy válasz sztbali 2024. április 19. 18:43-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 18. 20:25
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak
Nektek bejött nem is rosszul. De nem a példátokat követtük, mert nem is tudtuk volna, tekintve, hogy mindketten nőneműek vagyunk. Rájöttünk, hogy a kettőnk erősen különböző stílusa összefésülve, egymást kiegészítve kerek egészet ad. Ti sok esetben ugyanazt fiú/lány szemszögből írtátok. Nekünk most egyféle szemszögünk van, és egy kívánságunk, minél jobb történeteket írni.
A dicséretet köszönjük.
2
Ez egy válasz Kexi69 2024. április 18. 20:08-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 18. 19:00
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak
Kedves Kaliban!
Természetesen lehetőség van kezelésre jelentkezni. Hívd fel az asszisztensemet, és jelentkezz be, de figyelmeztetlek, hosszú a várólista, mert az alaposság miatt naponta csak egy beteget fogadunk. Csak a kontrollnál hármat. Kívánságodra mindkét asszisztens is jelen lehet. Már az jelzi, hogy nincs valami rendben, hogy nem tudsz semmilyen problémádról. De majd utána járunk. Én a beteg felmérésével foglalkozom, a kezelésébe csak sürgős, halaszthatatlan esetben veszek részt.
Szerzőtársammal együtt, köszönjük a dicséretet, s csak mint terapeuta figyelmeztetlek a "meredten olvasás" hosszabb távon nem egészséges.
3
Ez egy válasz kaliban 2024. április 18. 17:53-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 18. 16:20
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak
Kedves dr. Görcs!
Bár kommentedben írod: "Jó ez a pszihoanálízis,...", az anált nem vesszük pszicho vizsgálat alá. Ha viszont szeretnél mindent elfelejteni, bár nem tudjuk mire vonatkoztatod, akkor jelentkezz be vizsgálatra Judit asszisztensemnél, és hipnózisban kiderítem, mi az elkeseredésed oka. Még abban is választhatsz, hogy a vizsgálatnál melyik asszisztens - Judit vagy Tamás - legyen jelen. És ha jól olvastad, akkor tudod, a vizsgálatért nem kevés pénzt kell majd fizetned.
Ott majd azt is ki tudom deríteni, hogy tetszett-e neked a történet, vagy sem. Mert erről egy szót sem írtál.
1
Ez egy válasz dr görcs 2024. április 18. 12:55-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 18. 15:19
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak
Nelly!
Mindkettőnk nevében írok, teljes egyetértésben. Köszönjük a dicséretet, és jó volt, hogy hatott rád a történetünk. 
Azért kicsit "zsivány" vagy, mert olvastad a korábbi történeteimet, és pontosan tudod, ha valami belekerül, az nem ok nélkül történik. Most sem. A folytatás még nincs készen, különböző okok miatt, de készül. Reméljük hamarosan beküldhető lesz.
3
Éva596
2024. április 13. 11:23
Történetek: Szomszédok 1. rész
Kifejezetten élvezetes olvasmány. Jó karakterek, a történetbonyolítás remekül sikerült. Ez egy megújulás szele? A befejezés remek, vajon ki csengetett? Nem tudjuk, de esetleg mégis? Gratulálok!
2
Éva596
2024. április 12. 20:04
Általános -> Hibák az oldalon
Kedves Szerkesztők!
Valószínűleg az én hibás beküldésem miatt Lolamacko helyett Lolamackó került be szerzőként. Emiatt az írás mint új szerző, Lolamackó neve alá került, holott valójában a szerző Lolamacko. Szíveskedjetek javítani, hogy a valódi szerző neve kerüljön fel és írásai közé kerüljön a történet.
Köszönöm szépen!
1
Éva596
2024. április 12. 17:39
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 1. rész – Bevezető ismerkedés
Várhatod is, a második rész már bent van, és ha lassan is, de készül a harmadik, aztán...
Köszönjük mindkettőn nevében a gratulációt, és örülünk, hogy tetszett az írás.
2
Ez egy válasz salsa 2024. április 12. 17:30-kor írt üzenetére.