A+ A-

Swinger a parkolóban 2. rész - Kényszertörlesztés

- Szia. Netti vagyok. Megtaláltam a névjegyed hajnalban,gondoltam felhívlak.
- Nagyon örülök Neked. Szia. Ili vagyok.
- Látom hogy a szomszéd városban laksz. Milyen a véletlen, mégis külföldön találkoztunk.
- Igen. De Én csak ott merem szabadon engedni vágyaim. Tudod jól menő cégem van,hatalmas az ismerősi köröm. Meg amúgy sem egyszerű egy magam fajta egyedülálló üzletasszonynak.
- Ili,ma éppen nálatok a Fekete Bégben van dolgom,ha Neked jó ott találkozhatnánk.
- Délután ötkor,ha Neked is megfelel?
- Ötkor várlak. A recepción tudni fognak rólad. Útbaigazítanak,addig is szép napot Neked.
- Örülök a találkozónak. Ott leszek. Szia Netti.
Üzlet asszonyhoz méltón,pontban ötkor a londiner bekísérte Ilit az igazgatói irodába.
- Azt nem mondtad hogy Te szálloda igazgató vagy!- mondta köszönés helyett a csinos szőke nő.
- Mert nem szokásom kérkedni,meg most amúgy is megtudtad. De valójában a tulajdonos vagyok,illetve Zoltánnal a férjemmel több szállodánk is van. Jobbára külföldön,üdülő paradicsomokban. Az este is Tőle jöttem hazafelé. Ő egy új szerzeményünk felújítási munkálatait felügyeli Svájcban.
- Akkor Te sem unatkozol,de gondolom megéri,mert Én sem csinálnám a fuvarozást ha nem tudnék szabadon élni belőle. Tudod özvegy vagyok. Amikor egyedül maradtam döntenem kellett. Vagy beletanulok,vagy eladom a céget,aztán pár év után meg elmegyek alkalmazottnak. Inkább a nehezebb de kifizetődőbb utat választottam.- kezdte saját történetét taglalni Ili.
Hosszasan mesélték el egymásnak életük eddigi történetét. Hamarosan mint két régi barátnő beszélgettek bizalmasan.
Ili kíváncsisága felülkerekedett diszkrécióján és kérte újdonsült barátos nőjét,ossza meg vele azt a sötét titkot,amiről csak érintőlegesen tett említést,de látszott rajta,mély nyomott hagyott benne.
- Ha van elég időd elmondom mert nagyon megkedveltelek és amúgy sem tudtam kibeszélni azóta sem. Hátha utána könnyebb lesz,bár nehéz felszakítani ezt a régi sebet.
Netti elgondolkodva kortyolt italába,majd nehézkesen,de belekezdett.
Fiatal voltam,megismertem és megszerettem Zoltánt,de volt egy sötét titkom. Ebben a szobában voltunk anno........
Zoltán Megszólalni sem tudott. Teljesen letaglózták a hallottak. Az imádott nő épp most tárta fel előtte sötét titkát. A legutolsó pillanatban.
Lázasan kutakodik emlékezetében,ki tudna segíteni, valami módon elsimítani az ügyet,hogy szerelme mindenképp elkerülje a szörnyű megaláztatást.
Két éve akadt meg szeme a "hosszúcombú" lányon,ahogy haveri körben nevezték az átlagosnál magasabb csajokat. Hullámos vállig érő barna haja,íves dereka, formás mellei egyből magához vonzotta figyelmét. Ahogy vidáman csacsogott a többi titkárnővel a büfében,könnyű mini, nyári vászon ruhájában,ami kihangsúlyozta kívánatos alakját,egyenesen igéző volt. Nem egy címlaplány alkat,de annyira nőies és oly erős erotikus kisugárzás áradt belőle,hogy nem tudott szabadulni tőle,egész lényét behálózta egyetlen pillanat alatt. No meg soha nem szerette azokat a "zörgő csontú" plázacicákat,egy "nőn legyen mit fogni",ezen elve mentén válogatta meg partnereit.
Tudta hogy meg kell szereznie ezt a lányt,ami Neki mint az RT tulajdonos-vezérigazgatójának nem is okozott megoldhatatlan problémát.
Két hétre rá ki is nevezte személyi aszisztensének a lányt.
Attól fogva állandóan mellette kellett lennie a tárgyalásokon,külföldi útjain,ahol hasznát vette kitűnő német nyelvtudásának. No meg hamarosan a franciának is.
Igaz Ő volt akkoriban az első nő akiért igazán meg kellett küzdenie. Abszolút nem az a tyúkeszű cicababa,mint az akkoriban oly sűrűn cserélődő partnereinek többsége,akik beleájultak karjaiba pozíciója,vagyona és üzleti sikerei miatt.
Netti ,ahogy szólíttatta magát,még az általánosban kapta becenevét. A fiúk ragasztották rá,valószínűleg a Negyedes vezeték nevéből aposztrofálva. Mára, húszas évei elejére meg is szerette.
A lány maga volt a csoda az életében. Új értelmet adott magán életének,újra tudott a munkáján kívül másra is gondolni és ahogy felkorbácsolta férfias vágyait. Ő tényleg a férfit,az embert a partnert látta benne.
Az elején igen csak hullámzott érzékiségük,majd elementális erővel teljesült be és akkor ott igazán meghatódott hogy szerelme Neki tartogatta szüzességét. Neki az igazán csapodár szexuális életet élő dúsgazdag ficsúrnak,akiről tömegével terjedtek,nem teljesen alaptalanul,a rosszhírű pletykák.
Most meg mindezt elveszítheti. No azt nem.
Hallomásból ismerte a Megoldás Kft.-t. Mindhárom tulaj kopasz,magas,kigyúrt meglehetősen rossz hírnévnek örvendő "üzletember".
A hatalmasra duzzadt kölcsönt, a nő három éve,apja halála után kérte a brigádtól,hogy a kis garzont megvásárolja. Tőlük kért,akik rendszeresen ott múlatták az időt az éjszakai bárban ahol akkoriban kisegítőként dolgozott. Ismerte Őket,mindegyikük,mind a törzsvendégek java, szerette volna megkapni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sipospista 2016. 10. 5. szerda 10:52
Kemeny de jo
#5 A57L 2014. 01. 12. vasárnap 05:38
Nagyon jó.
#4 papi 2013. 04. 19. péntek 05:45
Ez kissé durva
#3 genius33 2012. 05. 24. csütörtök 09:10
Na ja smile
#2 Rebecca 2012. 05. 24. csütörtök 07:15
Hát , női szemmel ......
#1 Törté-Net 2012. 05. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?