Éva596 hozzászólásai

É
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Budapest
Egyéb:
eva596@freemail.hu
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
490 db
Éva596
2024. március 7. 15:16
Történetek: Utazások a világban 6. rész - Berlini vad csajok bűvöletében
Kedves Lolamackó!
Nem a középutat kell keresni, mert az középszerűséggel jár, és elvész benne minden sajátosságod. Egy darabig mindenki a romantikus szerzőnek könyvelt el. Most megmutattad ezzel a sorozattal, hogy mást is kitűnően tudsz írni. Most egy kicsit a szexet tetted romantikussá, ott ahol a hely és a történet kívánta. Aztán vaddá, mert ott volt a történetben a mafia, itt meg a mi szégyenlős, elzárkózó világunktól igen sokban különböző németek szabadabb, vadabb szexualitását tártad elénk.
Én minden utaddal együtt utaztam, beleélve magam a történeteidbe. 
Andreasnak írtad, lesz még következő. Nagy örömmel olvastam, és nagyon várom.
3
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 7. 11:53-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 7. 15:06
Történetek: Utazások a világban 6. rész - Berlini vad csajok bűvöletében
Kedves Andreas!
Vitába szállnék veled. Írod legnagyobb része tömény pornó forgatókönyv. Direkt megnéztem. Az első felében egyetlen leszbi szex van, meg a német csajok támadása. A Második felében egy leszbi és hetero szex, majd a két lánynak szervezett buli. Ahol tizenketten vannak egy partira, azt nem lehet öt-tíz sorban leírni. 
A szexleírások valamivel kevesebb, mint az írás felét teszik ki. A két csoportos szex leírása miatt érzed azt, hogy pornó forgatókönyvet olvasol. Olvasd el újra és rájössz igazam van. 
Ne feledd, ez a hatodik rész, ahány ország annyiféle a szex a meglátogatott országok jellegéből adódóan. És ezt Lola nagyon jól oldotta meg, vannak benne romantikus történetek, van vadabb szex, van durvaság (Szicília), hat rész, amiben mindenki megtalálja a saját kedvencét. Hidd el egyszerre nem lehet mindenki kedvére írni.
Nekem tetszik a sorozat, szívesen olvastam a romantikus részeket is, de hozzám, azt hiszem ezt te is aláírod, a keményebb, vadabb történések, szexek állnak közelebb.
2
Ez egy válasz Andreas6 2024. március 7. 10:43-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 6. 10:29
Történetek: Wendy 1. rész
Teljesen egyetértek veled. Pontosan érzem és felfogtam mire, mikre gondolsz. Már meg is van az alapötlet, és nagyon vigyázni fogok mindenki Salsa papájára. Hogy tudd, és aki itt jár majd ő is tudja, a történet címe: Salsa boldog házassága. Ez a cím kifejezi, hogy ne kelljen tartani az arányok elcsúszásáról, és előrevetíti a happy endet.
2
Ez egy válasz Titti 2024. március 6. 10:11-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 6. 10:04
Történetek: Wendy 1. rész
Hát ez az, amikor valaki nem tapasztalta az s/m lényegét. De neked újra elárulom a fájdalom, amit egy sub elvisel, csak növeli a szexuális kielégülését, amit a végén megkap. Így ebben a vonatkozásban igazából akkor tud felszabadultan elélvezni, ha a kapott fájdalom - és ehhez nem kell "szemtelennek" tenni - kellően felkorbácsolta az érzékeit.
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 6. 09:57-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 6. 09:47
Történetek: Wendy 1. rész
Kedves Titti! 
Az ötlet jó, akár így is meg lehetne írni. De én többet szeretnék. Visszaadni azt, amit a fordítása során annak magyarításával kínlódik. Aztán a végeredmény az a csoda, ami a Wendy anyaga. Ő ennek részese, így ha beleviszem egy s/m-be, akkor annak is részesének kell lennie, megszenvedni, mint a fordítás során és feloldódni a gyönyörben, mint amikor kész a mű. Meg kell kínoznom, hogy utána még nagyobb legyen az élvezete. Már töröm a fejem a szituáción és ha beugrik, ami már közel van, akkor onnan könnyű lesz megírni.
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 6. 09:36-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 6. 09:37
Történetek: Wendy 1. rész
Ahogy az úr kívánja. Máris a sub oldalra kerültél. Így nekem is váltanom kell, így én leszek a dominád. Az s/m-ben valóban nincs békés együttműködés, de majd kitalálom, hogy legyen a vége neked is jó. Remélem tetszeni fog neked és minden itt olvasónak. "Jutalomfalat!"
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 6. 05:43-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 6. 00:32
Történetek: Wendy 1. rész
Rendben, vettem az engedélyt. De  ez akkor egy hirtelen ötlet volt, amit csak beleírtam, így nem tudom még hogy a domináns vagy a sub oldalra kerülsz. De talán annyira tetszett a Wendy, hogy megkegyelmezek és a domináns oldalra irányítalak. Csak kis türelmet kérek, hogy a történet valamiképpen összeálljon. Ja! A sztoriban használhatom a salsa nevet? Ez lényeges kérdés, mert ha nem akkor valahogy másképp kell utalni rád, de úgy hogy egyértelmű legyen. Én jobban örülnék, ha ott is salsa maradhatnál. Ha igen, akkor én is vállalom az Éva nevet.
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 5. 21:03-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 5. 20:07
Történetek: Wendy 1. rész
Az anyagaid alapján nem gondoltam volna, így külön gratulálok a kész munkákhoz. Sajnos nagyon sok gagyi fordítás kerül fel, mert megelégednek azzal, amit a gép kiad, akár magyaros, akár nem, akár hibás akár nem. Ráadásul sokan saját anyagként teszik fel, és nem jut eszükbe, mert még erre sem figyelnek, hogy a szóhasználat, a hibák, a szórend kapásból elárulja, hogy ez gépi fordítás anyag. 
Azután most jön a mesterséges intelligencia. Megadod neki a paramétereket, a formát, a neveket és pillanatok alatt kiköp egy kész történetet. De ez is felismerhető lesz, mert hiányozni fog belőle a lélek. A gép soha nem fog tudni olyan fordulatokkal, romantikával, élettel teli alakokkal írni, mint amilyeneket például lolamackó elkövet, vagy olyan humort beleszőni az írásba, mint amilyet Titti használ némelyik írásánál. 
Bárhogy is van, fogadd hódolatomat a Wendy lefordításáért. (Cserébe, ha akarod, beleírlak egy jó kis s/m történetbe, abból is a keményebb fajtába.)
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 5. 18:16-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 5. 15:19
Történetek: Wendy 1. rész
Kedves Salsa!
Tudom egy fordító élete mindig nehéz (kivéve a guglisokat, mert azoknak könnyű, és olyan is), egyrészt az idegent, és itt nem a szavakra gondolok, magyarrá tenni, úgy, hogy az eredeti se csorbuljon, másrészt olyan történetet találni, ami a fordítás nehéz munkáját képes élvezetté varázsolni. Nos ez a történet ilyen. Már az, hogy megtaláltad dicséretet érdemel, de hogy ilyen színvonalon magyarítottad az előtt le a kalappal. Köszönöm.
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 3. 17:33-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 5. 10:41
Történetek: A zárda bűnei
Mostanában nagyon megszaporodtak itt a hitélettel foglalkozó történetek. Sajnos a közéletben is, míg ezek fantáziák, azok nagyon is igazak, és eljárások indultak az ügyekben. És mennyi lehet, ami ki sem kerül a nyilvánosságra? WLaci hoztad a szokásosat, a minimális ötveneket. A stílusod, a megfogalmazásod sokat javult, ötleteid vannak, határozottan látom a fejlődést. De még mindig lehetne rajta csiszolni, írtam már neked, hogy a kevesebb néha több, de te nem tudsz lejjebb menni. De az utóbbi írásaid már olvasmányosabbak. Ne hagyd, hogy az állandó ötven ütés elvigyen rossz irányba! Írj tovább és egyre jobbakat!
2
Éva596
2024. március 3. 14:14
Történetek: Wendy 1. rész
Kedves Salsa!
Nem tudom mások mit fognak írni a történetedről, mert én szólok hozzá először. Csak röviden összefoglalva: szuper! Sok fordítást olvastam már itt, de ez a legjobb három között van, mind a fordítás, mind a történet szempontjából. Igazi amerikai sztori, amerikai álom. Ezzel együtt itt nálunk olvasva, csak egyet tudok mondani, ha minden írás ilyen színvonalú lenne, akkor magasan a legjobb szexoldalak közé emelné a torte-net.hu-t.
Köszönöm az élményt, és még sok ilyen jó sztorit kívánok!
2
Éva596
2024. március 3. 01:05
Történetek: Black Betty - Csütörtök este
Kedves Titti!
Mennyire igazad van! Mint mindig, ha olvastalak. Én is igyekszem erősíteni, csak nem mindig úgy érti, ahogyan én gondolom. Talán én fogalmazok rosszul?
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 2. 23:13-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 2. 22:09
Történetek: Black Betty - Csütörtök este
Nekem elég nehéz fájó dolgokat okozni. De megpróbálhatod. Ha nem vagy biztos a megjelentetésben, küld el elolvasásra, én elmondom a véleményem, természetesen csak neked válaszolva. Hogy azután elfogadod-e vagy sem, figyelembe veszed vagy sem, az már a te dolgod. Ha gondolod, szívesen felajánlom ebben a segítségemet, persze csak ha úgy érzed szükséged van rá.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. március 2. 20:56-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 29. 13:18
Történetek: Black Betty - Csütörtök este
Amit gondolsz, jól gondolod. De egy lyuk körüli húsnak is lehet véleménye, valamilyen érzése. Akár az is, hogy még, még, még, ennyi nem elég! Szíved joga, hogy mennyit veretsz oda, tudom, te nem mégy ötven alá. Nekem nyugodtan beviheted a döfést, és még kegyelem se kell hozzá. Azokkal meg akiknek majd fáj ne törődj! Nyugodtan írd meg a folytatást/okat, ha ilyen színvonalú lesz, akkor csak örülni lehet neki.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 28. 13:44-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 28. 12:15
Történetek: Black Betty - Csütörtök este
Kedves Laci! Végre olyan írást olvastam tőled, ami tetszett. Természetesen - nem te lennél az, ha nem így lenne - nem hagyhattad ki az ötven vesszőcsapást. Bár akár kétszer tíz csík is ugyanazt sugallta volna. Olvasmányos volt, jó a sztori, de a szexleírások egy kicsit elnagyoltak. Ha folytatást írsz, ezt vedd figyelembe, no meg azt, hogy szeretném tudni Betty érzéseit is közben. Azaz ne egy tartalmi kivonat legyen. Határozott fejlődést látok nálad, csak így tovább.  Ne feledd azt sem, hogy néha a kevesebb a több, főleg, ha többféle. Az s/m nem csak a fenék vesszőzéséből áll.
2
Éva596
2024. február 26. 14:07
Történetek: Utazások a világban 5. rész – Utazás a luxushajón, ahol dúl a szex és a szerelem
Nem árt néha változtatni a megszokott stíluson. Egy idő után bármilyen jók is a történetek, ki lehet következtetni a végét, a megoldást. A szokatlan valakitől mindig frissítően hat. És íme a váltás utáni váltás: az új stílusba visszacsempészni egy kicsit a régit. Lola ezt művészien csináltad. Ez is a történet bonyolítás zseniálisa van megoldva. Kíváncsian várom a folytatást, hogyan sikerül a szálakat összekuszálni, vagy rendbe tenni.
2
Éva596
2024. február 25. 12:47
Történetek: Apácák
Érdekes környezet, érdekes emberek. Egy heteróból kiszakadt, maszturbáló nő útja a leszbikus szerelemhez. Érdekes a rácsodálkozása, majd az elfogadás, ami ugyan ellenkezik a hitvallásával, de felülírja ezt a kéj érzése. Tetszett az írás.
3
Éva596
2024. február 23. 09:22
Történetek: Mikor minden rossz jóra fordul
Laci!
Egy fantázia történet akkor jó, ha aki olvassa bele tudja magát élni, és bár tudja, hogy fantázia, mégis arra gondol, ez megtörténhetett volna. Sajnos, ez nem így van a vonaton. Mint írtam az eleje, a pechszéria, hihető, nekem is fájt a forró, de ezek az alakok, a három lány, a vonat, a fogadás tétje.....
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 23. 09:17-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 23. 08:36
Történetek: Mikor minden rossz jóra fordul
Egyszer azt írtad nekem, hogy mintha ott lennél a cselekményben, amiről írtam. Sajnálom, de az olvasáskor én ezt ennél a történetnél nem éreztem. Az eleje jó, tetszett, de ahogy vonatra szálltál...
2
Éva596
2024. február 21. 19:25
Történetek: Könyvelő lány elcsábítva 2. rész
Kedves Nelly!
Köszönöm a jó szavakat, a dicséretet. Valóban igyekszem úgy írni, hogy aki olvassa bele tudja magát képzelni mind a történetbe, mind valamelyik szereplő helyébe. Valóban itt egy jól összeszokott társaság szexpartiján jártunk, és nyugodtan nevezhetjük az ott történteket jó értelemben vett orgiának. A munka, a stressz, az idegesség ami egy-két hét alatt felhalmozódik, azt mind ki lehet engedni egy ilyen parti során.
Áginak van egy ígérete, hogy elviszik swingerbe. Arról is be fog számolni, mint ahogy az előzőkben is tette.
1
Éva596
2024. február 20. 22:05
Történetek: Könyvelő lány elcsábítva 2. rész
Kedves Waderlaci! 
Írtam egy 22 részes sorozatot, ami szinte végig az s/m-ről szólt, aztán egy swinger sorozatot, aminek nagy része s/m lett. Ezekkel indítottam. Aztán lágyítottam egy kicsit, a szexrabszolgával. Majd jöttek a teljesen lágy, s/m mentes történetek. Szó sincs arról, hogy mindenhová beviszem. Akkor elmagyarázom neked, (csak neked, a többiek ne olvassák) mit akartam és akarok az s/m-el, remélem megérted. A s/m a szex egyik fajtája, ahol az úr, vagy az úrnő a sub nőt vagy férfit, fájdalmaknak teszi ki, az ő beleegyezésükkel. Függően attól is kinek milyen a fájdalom tűrőképessége. Ütlegelik ezzel-azzal, szurkálják, meg és kikötözik, viasszal égetik. Erre mondták és néhányan még mondják ez erőszak.  Nem, nem az! És erre akartam rávilágítani a sorozataimban, megértetni az erőszakot kiáltókkal, hogy ez nem az. Erőszak az, amikor a Lolamackó utazásos történetében a két lányt a maffiatagok bár elengedhetnék, de nem teszik, hanem játszadozás címén megerőszakolják őket, mert ott egy nagyon fontos dolog hiányzik: ez pedig a konszenzus, a cselekménybe való beleegyezés. Ez volt és ez ma is a szándékom, ha s/m-et írok.
De mivel itt elkönyveltek az s/m írójának, meg kellett mutatnom, hogy tudok mást is írni. Még egy hiányzik, bár természetemnél fogva nem igen vagyok alkalmas rá, de meg fogom próbálni, hogy Lolamackó romantikus történeteihez hasonló romantikus sztorit is írjak. Nem sokat, legfeljebb egyet vagy kettőt. Magam előtt, meg előttetek is be akarom bizonyítani, ha nem is olyan szupereket mint Lola, de tudok romantikát is írni. De azért nyugodj meg, olvasol még tőlem s/m történeteket is.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 20. 20:44-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 20. 13:33
Történetek: Könyvelő lány elcsábítva 2. rész
Nem tudom. Meg kell várnom Ági beszámolóját. De abban biztos vagyok, hogy nem azért ment oda, mert a belépéshez ingyen étel és ital jár. Meg ott lesz vele Nelly és Misi, akik egyrészt vigyáznak rá, másrészt tapasztalt swingerezők.
2
Ez egy válasz sztbali 2024. február 20. 13:23-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 20. 13:01
Történetek: Könyvelő lány elcsábítva 2. rész
Ez már egymás után a sokadik olyan történet, ahol nincs s/m. De van jó, élvezetes szex. Igyekeztem mindenki kedvében járni, van itt leszbi, sima hetero, anál, szendvics, a választék, a menü eléggé széles, mindenki azt eszi belőle, ami a szíve csücske. De talán a teljes menü is tetszik. Ha már hiányolod tőlem a romantikát - első két sorozatom nem volt elég romantikus? - végig gondoltam, és lesz romantikus rész is. Hogy mi az legyen mindenkinek meglepetés.
1
Ez egy válasz Kékég 2024. február 20. 07:39-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 20. 12:56
Történetek: Könyvelő lány elcsábítva 2. rész
Igen, Kékég tőlem romantikát kér, az s/m-et írótól, de megkapja. Már azt is tudom, hogy hogyan. De nem árulom el, legyen meglepetés. Jönnek új fordulatok, mert Ági jelezte, hogy viszik a swingerbe. Nagyon fel van dobva. Ahogy beszámol nekem róla, én a megegyezésünk értelmében közzé teszem.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 20. 11:56-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 20. 00:38
Történetek: Könyvelő lány elcsábítva 2. rész
Tessék! Kértétek a folytatást. Ági elmesélte nekem a bulit, a beavatását, és azt is hogy a főnökei hogyan készítették fel erre. Én pedig lejegyeztem, és íme olvashatjátok az elcsábított könyvelőlány felavatását.
-1
Éva596
2024. február 19. 10:49
Történetek: Egy karrier kezdete 2. rész
Arra nagy szükség volt, hogy meglegyen a minimális karakterszám. Meg egy szopásból főnökké előlépett nőnek jól kell kinéznie, még ha a kutya se látja. Bocsánat, ha gonosz vagyok, de itt úgy látom a semmit jobban pontozzák, mint az értékeket. Tehát ha magas pontszámot akarsz, írj vacakot!
3
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 19. 10:12-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 19. 08:40
Történetek: Egy karrier kezdete 2. rész
Az előzmény anyag alapján sokkal jobb történetet vártam. De kiderült tévedtem. Ez a személytelen lyukon kilógó szerszámok nem igazán érdekfeszítő leápolása, nem bilincselt a képernyőhöz. De úgy látszik elég sok embernek tetszik, ha egy lyukon kilógó fütyit egy kétségek között vergődő valaki addig csócsál, amíg bele nem köp valamit a szájába. És mindez részletesen leírva kemény 8930 karakterrel. Gratulálok a szerzőnek, igazán megerőltette magát az írással.
2
Éva596
2024. február 18. 21:56
Történetek: Orgazmusprobléma
Titti!
Nagyon jó ez a történet, tudom van valós alapja, és úgy van megírva, hogy fenntartás nélkül el lehet fogadni, akár az egészet valóságnak. Hoztad a szokásos magas színvonalat. 
JakeAmazinggal meg ne törődj, ne foglalkozz, az ő szavait használva: Botrányosan bunkó!
3
Éva596
2024. február 16. 13:02
Történetek: Gyógyszergyári capriccio 1. rész - Az új munkahely
Jó alapgondolat, ami megteremti a lehetőségeket bármilyen irányba a szereplőknek. Sol-sok régi kapcsolat elevenedik fel, az egyi azonnal be is teljesedik. Kíváncsi vagyok mikor fog Atamán belemászni a rövidítve, csak a kezdőbetűkkel jelzett P.I.N.A-ba. És ha jól számoltam, még több mint 10 nő van a cégnél.
Gratulálok mindkettőtöknek, akármelyiketeké volt az alapötlet.
1
Éva596
2024. február 12. 10:11
Történetek: Utazások a világban 4. rész - Kemény randevú a szicíliai maffiával
Tökéletesen egyetértek veled. Egy sorozat akkor lesz jó és élvezetes, ha az élet mindkét oldalát tökéletesen bemutatja. Az életben sem mindig minden pozitív. Innen lesznek a történetek valósághűek. És ha megfigyelted Lola e sorozatának helyszínei valóságosak, nyíltan felvállalva, és úgy megírva, mintha olvasás közben te is ott lennél.
1
Ez egy válasz sztbali 2024. február 12. 03:35-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 12. 10:04
Történetek: Utazások a világban 4. rész - Kemény randevú a szicíliai maffiával
Kedves Andreas6! 
Érzéseim szerint, most nagyon mellé lőttél. Ez nem egy erőszakos s/m történet, hanem egy olyan helyzet, ami bármikor megtörténhetett, vagy megtörténik. Nem lehet mindig a szépről, a jóról írni, az életen vannak furcsa, csúnya dolgok is, amik akkor is megtörténnek, ha te nem szereted az erőszakot. Azt hittem, hogy az én s/m történeteim már egy kicsit megedzettek, de tévedtem. Neked egy olyan szexoldalra kellene menned, ahol minden édes cukormázzal van bevonva, minden szereplő mosolyog, és egy egy akció előtt a férfi egy csokor virágot és bon-bont ad át a nőnek, majd karikagyűrűt ígérgetve lágy zene mellett teszi a magáévá. Bajod van az élettel? Mert az élet nem ilyen! Sajnos sokkal inkább olyan, mint ahogy azt Lola megfogalmazta és leírta, és ahogy nála mindig pozitív a történet befejezése.
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. február 12. 08:20-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 12. 09:54
Történetek: Utazások a világban 4. rész - Kemény randevú a szicíliai maffiával
Kedves Lolamacko! Megint egy új oldaladat mutattad meg. Nagyon valóságos, amit a történetben leírtál. És amit külön kiemelnék, Anna gondolatai az erőszak közben. Magát az erőszakot könnyű ábrázolni, de azt, hogy aki elszenvedi hogyan éli azt meg, mit érez közben, azt nagyon nehéz. Ez nem egy szimpla nemi erőszak leírása, nem egy nemi ragadozóról van szó. A szituációban joggal félthették az életüket is, amit csak igazol az őket megmentő rendőrök cselekedetei, az elszigetelés, és a felügyelet melletti hazajuttatás. Gratulálok, és várom a további utazások leírását.
1
Éva596
2024. február 10. 01:12
Történetek: Négykezes
Úgy látom visszatértél a korábban jól bevált leszbire. Jó a történet, hihető is, és jól mutatod be a teljesen heteró csajszi nem átalakulását, inkább azt mondanám szex ismereteinek bővülését, ami annyira sikerült neki, hogy a végé kölcsön kenyér visszajár alapon ős is megcsinálta. Bár todom , nem vagy sofőr, legfeljebb személykocsit vezetsz, de a sofőrnyelv jól megy. Ideges vezető vagy? Tetszett a történet, köszi érte.
1
Éva596
2024. február 9. 09:13
Történetek: Utazások a világban 3. rész - Velencei találkozás az izmos szobrásszal
Kedves Lolamacko!
Többször voltam Velencében. Ilyen véletlenek nincsenek!! Én is minden alkalommal a Villa Antica Graciellában száltam meg. Aranyos, nem nagy magánszálloda, a tulajdonosok tündériek, közel a Velencébe vivő buszmegálló. 
Csak egy baj van, ez az izmos, jóképű szobrászt soha nem találtam meg, pedig sokat kószáltam a turisták által kevésbé látogatott városrészekben. Aki ezektől a szexjelenetektől nyugodt tud maradni, annál valami nagy baj van. Kár, hogy az eső miatt nem maradtak még. De legalább olvashatok majd Szicíliáról, ott még nem voltam.
2
Éva596
2024. február 7. 19:40
Történetek: Egy karrier kezdete 1. rész
Kedves Andreas6!
Köszönöm a jó szavakat, a dicséretet. De várjuk meg a folytatást, kíváncsi vagyok hogy fog folytatódni. 
Azt azonban megjegyezném, hogy szexoldalon felrakott szex nélküli történetre 8 pont felett adnak az roppant érdekes. Nagyon sok olyan történetet tudnék felsorolni, amik jó sztorik, bőven van bennük szex is, de nem érték el a 8 pontot sem. Ezért is az olvasottságot nézem, ha egy történetet rangsorolni akarok. Ez az anyag 4 nap alatt 565 olvasót fogott meg, nem valami sok, ha a pontszámához viszonyítjuk.
És még egy apróság. Megszólítottam a szerzőt az előző hozzászólásomban, de arra sem méltatott, hogy válaszoljon. Ebből azt érzem, hogy az én történetemmel való összehasonlítás talált.
0
Ez egy válasz Andreas6 2024. február 7. 18:06-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 6. 15:12
Történetek: Judit swingerbe megy
Tessék! Kilopták a szádból a mondanivalót? Sebaj!
Amit Arya-nak írtam hozzád is szól.
És én is szeretlek mindkettőtöket, meg Lolát, meg Ulyssest, meg..... aki nincs felsorolva ne sértődjön meg, még sokakat szeretek itt.
3
Ez egy válasz Titti 2024. február 6. 14:58-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 6. 15:07
Történetek: Judit swingerbe megy
Köszi! 
Az utóbbi időben nagyon lecsökkent a történetek utáni véleményadás, kommentelés. Néha csak a "T" pontosok, egy-két szava jelenik meg. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a történeteim után, azért becsülettel vannak hozzászólók, és olyanok, akik érdemben is tesznek valamit hozzá a történetem olvasása után. Most valóban egy kicsit leálltam az s/m történetek írásával, másfajtákat írok, és örülök ha tetszik és ezzel meglepetést is tudok okozni. De lesz még nyár, lesz még napsütés és lesz még s/m is.
0
Ez egy válasz Arya 2024. február 6. 14:54-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 6. 15:00
Általános -> Hibák az oldalon
Kedves Arya!
Tökéletesen igazad van, egyetértek veled. Egyrészt pont ennek a kiemelés aggályos, de szerintem semmit nem kellene kiemelni, csak ellátni a megfelelő kategóriák jelzésével, és innentől mindenki eldöntheti akarja-e vagy sem. Akik erre élveznek, egészségükre, én a családikat még el sem olvasom, mert nem értek egyet az ilyen cselekedeteket elkövetők bátorításával. Tessék a bűnügyi krónikákat olvasni. És mennyi az, ami ki sem derül!!
1
Ez egy válasz Arya 2024. február 6. 13:49-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 6. 10:47
Történetek: Szex-rulett 1. rész
Az alapszituáció kitalálása nagyon jó. De  valahogy egy kicsit terjengőssé vált, nem bírtál elszabadulni a billentyűzettől. Néha a kevesebb több. Van amikor kell a részletesebb leírás, de nem mindig és nem mindenütt. Egy hibára felhívnám a figyelmedet! Ne keverd a minimumot a maximummal. Azt akartad írni, hogy maximum fehérnemű lehetett a tagokon, vagy meztelenül lehettek, azaz fehérneműnél több ruha nem lehetett senkin. Erre ezt írod: "Az előírás szerint minimun fehérneműben lehetett tartózkodni az épületben, de természetesen megengedett volt a meztelenség is." Ha minimum fehérnemű a kötelező, akkor nem lehet meztelenkedni, és lehet jóval több ruha is. Ilyenekre azért figyelj!
2
Éva596
2024. február 5. 09:32
Történetek: Judit swingerbe megy
Én ezen az oldalon vagyok. Nem is akarok átmenni másikra, és főleg nem olyan oldalra, oldalakra, ahol innen lopkodják a műveket, mint ahogy néhány írásommal is megtörtént, és kemény reklamáció után voltak hajlandók levenni. Tudom ez pénzért nézhető, azok meg ingyenesek. Éppen ezért itt egy hét alatt elért ezer feletti nézettség többet ér, mint az ingyenesen, akár 5-6 ezer. No meg, itt már vannak ismerőseim, barátaim, akiknek adok a véleményére. Bele-bele olvasok azokba a más helyekbe, és azt veszem észre, hogy a színvonalat az innen időnként ellopott, vagy az itt publikálók által oda is felrakott anyagok viszik. És ha figyelmesen olvastál volna, én azt írtam, hogy a pontszámok helyett, az olvasottságot nézem. Igaz nem írtam, oda, hogy itt. De te nyugodtan írogass azokra az oldalakra. Látom itt a januári két írásodon kívül nem publikáltál. A kávét is hab nélkül szeretem, hát még a meséket!!
2
Ez egy válasz ve.ra 2024. február 5. 06:21-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 4. 08:32
Történetek: Judit swingerbe megy
Kedves Lolamackó! Én nem a pontszámokat nézem, hanem azt, hogy nyolc és fél óra alatt, a megjelenése óta már 202 olvasója volt. A swingeres sorozatom után, nem gondoltam volna, hogy ennyien kíváncsiak lesznek egy újabb swinger történetre. Szerencsére tévedtem. És még lesz egy swinger történetem, az elcsábított könyvelőlány is azt kérte, vigyék el alkalmazói egy swinger estre.
1